!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Αν ήσασταν ο άγγλος προπονητής θα το χτυπουσατε το ματσάκι ή θα κάνατε την παλαβή για να αποφύγετε τη διασταύρωση με τη.Βραζιλία; Βέβαια πρέπει να περάσεις τους πάντα επικίνδυνους κολομβιανους αν βγεις δεύτερος.
Οι άγγλοι πάντως δείχνουν να το παλεύουν.
- billy huge
- Phorum.gr user: Billy Huge
H ιστορία έχει δείξει ότι όταν διαλέγεις αντίπαλο, συνήθως την πατάς.Fuerte έγραψε: 28 Ιουν 2018, 22:39 Αν ήσασταν ο άγγλος προπονητής θα το χτυπουσατε το ματσάκι ή θα κάνατε την παλαβή για να αποφύγετε τη διασταύρωση με τη.Βραζιλία; Βέβαια πρέπει να περάσεις τους πάντα επικίνδυνους κολομβιανους αν βγεις δεύτερος.
Στην τελική, αν έχεις ομάδα και κάκαλα για να πας ψηλά, δεν μασάς, και δεν σε νοιάζει όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.
Vae Victis
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ξεκινω με 5 και 10 ευρωNamrail έγραψε: 28 Ιουν 2018, 22:02Μάλλον έχεις παρεξηγήσει την έννοια του φαν μπετ. Φαν μπετ δεν είναι στοίχημα σε απόδοση 1.50, φαν μπετ είναι σαν αυτό που ανέβασα εγώ προ ημερών, να υπάρξει γκολ στις καθυστερήσεις του προηγούμενου ματς της αγγλίας με απόδοση 20. Έβαλα δύο ευρώ έβγαλα 40. Νταξ για πλάκα ήταν και το ποσό αστείο.
ξεκινας απο 40-50 ευρω
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Uppercut
Για πάμε από τώρα προβλέψεις για την 8άδα. Από κάτω οι δικές μου:
1)Η Βραζιλία κερδίζει το Μεξικό.
2)Η Κροατία κερδίζει τη Δανία.
3)Ελβετία με Σουηδία δε ξέρω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τη Σουηδία.
4)Η Ουρουγουάη θα κερδίσει τη Πορτογαλία. Αυτό είναι πιο δύσκολο, αλλά θα ποντάρω στην Ουρουγουάη.
5)Γαλλία εναντίον Αργεντινής. Έχουμε δει τα χάλια της Αργεντινής. Η Γαλλία που δεν μ' έχει εντυπωσιάσει είναι σαφώς πιο σωστή ομάδα, αλλά δεν αποκλείω ένα απρόοπτο.
6)Η Ισπανία θα κερδίσει τη Ρωσία.
7)Το Βέλγιο θα κερδίσει την Ιαπωνία.
8)Η Αγγλία λογικά θα κερδίσει την Κολομβία.
1)Η Βραζιλία κερδίζει το Μεξικό.
2)Η Κροατία κερδίζει τη Δανία.
3)Ελβετία με Σουηδία δε ξέρω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τη Σουηδία.
4)Η Ουρουγουάη θα κερδίσει τη Πορτογαλία. Αυτό είναι πιο δύσκολο, αλλά θα ποντάρω στην Ουρουγουάη.
5)Γαλλία εναντίον Αργεντινής. Έχουμε δει τα χάλια της Αργεντινής. Η Γαλλία που δεν μ' έχει εντυπωσιάσει είναι σαφώς πιο σωστή ομάδα, αλλά δεν αποκλείω ένα απρόοπτο.
6)Η Ισπανία θα κερδίσει τη Ρωσία.
7)Το Βέλγιο θα κερδίσει την Ιαπωνία.
8)Η Αγγλία λογικά θα κερδίσει την Κολομβία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 28 Ιουν 2018, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
40 ευρώ επί 1.15 μας κάνει 46 ευρώ. Δηλαδή 6 ευρώ κέρδος. Θες δηλαδή 7 σερί επιτυχημένες προβλέψεις για να βγάλεις ένα αστείο κέρδος των 2 ευρώ, αν η 8η θεωρήσουμε πως είναι αποτυχημένη.
Γελάνε και τα τσιμέντα φίλε.
Btw εγώ στο μουντιάλ όταν παίζω λάιβ, ρίχνω μίνιμουμ ένα κατοστάρι. Οπότε δεν είναι το θέμα το αρχικό μπάτζετ.
- Eθνικοκοινωνιστης
παιζω με μια συγκεκριμενη λογικη και συχναNamrail έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:0440 ευρώ επί 1.15 μας κάνει 46 ευρώ. Δηλαδή 6 ευρώ κέρδος. Θες δηλαδή 7 σερί επιτυχημένες προβλέψεις για να βγάλεις ένα αστείο κέρδος των 2 ευρώ, αν η 8η θεωρήσουμε πως είναι αποτυχημένη.
Γελάνε και τα τσιμέντα φίλε.
Btw εγώ στο μουντιάλ όταν παίζω λάιβ, ρίχνω μίνιμουμ ένα κατοστάρι. Οπότε δεν είναι το θέμα το αρχικό μπάτζετ.
απλως πρεπει να εισαι υπομονετικος και να μην παρασυρεσαι
πιο μικρο κερδος αλλα σιγουρο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- wooded glade
Μεθαύριο Frankreich - Argentina και Uru - Portugal.
Θα προκριθούν οι τυπικά γηπεδούχες αλλά είναι η ώρα των πέναλτυς τώρα.
Θα προκριθούν οι τυπικά γηπεδούχες αλλά είναι η ώρα των πέναλτυς τώρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν παίζεις με καμία λογική. Για να ακολουθείς με αποδοτικό τρόπο αυτή τη χαζή τακτική που έχεις, πρέπει να ποντάρεις πολλά χιλιάρικα όχι 40 και 50 ψωροευρώ. Και για να ποντάρεις χιλιάρικα (χωρίς να σε επηρεάζει οικονομικά), πρέπει να είσαι πολύ άπλας.
Τώρα αν εσύ βγάζεις κέρδος (που αμφιβάλω ζωηρά, καθότι είσαι άμπαλος), κανά 200αρι το χρόνο με αυτή την τακτική και περηφανεύσαι γι' αυτό, οκ. Προσωπικά αρνούμαι να σπαταλάω φαιά ουσία και εργατοώρες για να βγάλω στο τέλος 200, 500 ή και χίλια ευρώ κέρδος το χρόνο. Αν σπαταλούσα την ίδια φαιά ουσία στη δουλειά, θα έβγαζα πολλαπλάσια.
Τώρα αν εσύ βγάζεις κέρδος (που αμφιβάλω ζωηρά, καθότι είσαι άμπαλος), κανά 200αρι το χρόνο με αυτή την τακτική και περηφανεύσαι γι' αυτό, οκ. Προσωπικά αρνούμαι να σπαταλάω φαιά ουσία και εργατοώρες για να βγάλω στο τέλος 200, 500 ή και χίλια ευρώ κέρδος το χρόνο. Αν σπαταλούσα την ίδια φαιά ουσία στη δουλειά, θα έβγαζα πολλαπλάσια.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αγγλια κολομβια αμφιρροπο
- wooded glade
Η Αγγλία θα κερδίσει την Κολομβία, λογικά κιόλας !

δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
το βελγιο για να τοο σηκωσει θα χει παιξει ηδη δυο τελικους πριν τον τελικο!σφιξαν
αλλα και η βραζιλια,τωρα μεξικο,μετα πιθανον βελγιο,μετα βλεπουμε τι γινεται απο την αλλη!πολυ ζορι χιαστι
αλλα και η βραζιλια,τωρα μεξικο,μετα πιθανον βελγιο,μετα βλεπουμε τι γινεται απο την αλλη!πολυ ζορι χιαστι
- Eθνικοκοινωνιστης
αχ ρε Ναμ μουNamrail έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:18 Δεν παίζεις με καμία λογική. Για να ακολουθείς με αποδοτικό τρόπο αυτή τη χαζή τακτική που έχεις, πρέπει να ποντάρεις πολλά χιλιάρικα όχι 40 και 50 ψωροευρώ. Και για να ποντάρεις χιλιάρικα (χωρίς να σε επηρεάζει οικονομικά), πρέπει να είσαι πολύ άπλας.
και οχι δεν βγαζω μονο τοσα αλλα ουτε βγαζω τα εκατομμυρια που δηθεν βγαζετε (αλλα δεν τολματε να αναφερετε το ετησιο ταμειο σας παιζοντας ειδικα στοιχημα και σημεια)
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν είπα πουθενά ότι βγάζω εκατομμύρια. Αυτά τα βγάζεις από την κοιλιά σου και αποτελούν σκιάχτρα. Εμένα το κύριο εισόδημά μου προκύπτει από την δουλειά μου. Στο στοίχημα υπάρχουν χρονιές που είμαι στα -1000, υπάρχουν και άλλες που είμαι στα +5.000. Αυτά δεν είναι ποσά για τα οποία θα τρελαθώ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:28αχ ρε Ναμ μουNamrail έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:18 Δεν παίζεις με καμία λογική. Για να ακολουθείς με αποδοτικό τρόπο αυτή τη χαζή τακτική που έχεις, πρέπει να ποντάρεις πολλά χιλιάρικα όχι 40 και 50 ψωροευρώ. Και για να ποντάρεις χιλιάρικα (χωρίς να σε επηρεάζει οικονομικά), πρέπει να είσαι πολύ άπλας.
και οχι δεν βγαζω μονο τοσα αλλα ουτε βγαζω τα εκατομμυρια που δηθεν βγαζετε (αλλα δεν τολματε να αναφερετε το ετησιο ταμειο σας παιζοντας ειδικα στοιχημα και σημεια)![]()
Ελατε ρε μλκες πειτε την αληθεια στον κοσμο.Κανεις μας δεν ειναι lifetime winner απο το στοιχημα 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο Ναμ εχει φαει τα λυσσακα του γιατι τον εχω ταπωσει στα ποδοσφαιρικα
δεν πειραζει συντροφε σε συμπαθω
δεν πειραζει συντροφε σε συμπαθω
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας