Άμα έχεις τέτοιους ηγέτες, τι τους θέλεις τους εχθρουςomg kai 3 lol έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:33 Μήνυμα αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Τουρκία: Φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε όποτε απαιτηθεί
«Διαχωρίζονται οι τρεις διαστάσεις: Ξηρά, θάλασσα και αέρας, στις οποίες φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε αν και όποτε απαιτηθεί. Ευχόμεθα να μην απαιτηθεί, διότι οι Τούρκοι είναι ορθολογικοί και σκέφτονται καλά και η προετοιμασία μας και η προς πόλεμο προπαρασκευή αποτελεί το εχέγγυο της μη πραγματοποίησης πολέμου. Και αυτό προσπαθούμε», δήλωσε.
Σύντροφε Φλούφη, αν έχεις κανένα κυνηγετικό όπλο, τώρα είναι ο καιρός να το καθαρίσεις και να το λιπάνεις...Fluffy έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 07:43Άμα έχεις τέτοιους ηγέτες, τι τους θέλεις τους εχθρουςomg kai 3 lol έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:33 Μήνυμα αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Τουρκία: Φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε όποτε απαιτηθεί
«Διαχωρίζονται οι τρεις διαστάσεις: Ξηρά, θάλασσα και αέρας, στις οποίες φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε αν και όποτε απαιτηθεί. Ευχόμεθα να μην απαιτηθεί, διότι οι Τούρκοι είναι ορθολογικοί και σκέφτονται καλά και η προετοιμασία μας και η προς πόλεμο προπαρασκευή αποτελεί το εχέγγυο της μη πραγματοποίησης πολέμου. Και αυτό προσπαθούμε», δήλωσε.
Εμείς οι κομμουνιστές θα είμαστε το στη πρώτη γραμμή για να σας υπερασπιστούμεHector Buas έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 07:52Σύντροφε Φλούφη, αν έχεις κανένα κυνηγετικό όπλο, τώρα είναι ο καιρός να το καθαρίσεις και να το λιπάνεις...Fluffy έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 07:43Άμα έχεις τέτοιους ηγέτες, τι τους θέλεις τους εχθρουςomg kai 3 lol έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:33 Μήνυμα αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Τουρκία: Φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε όποτε απαιτηθεί
Ασε τι λένε τα sites και δες την πραγματικότητα. Το σημείο των ερευνών έχει διαλεχτεί έτσι ώστε να αμφισβητεί την ΑΟΖ του Καστελορίζου, αλλά και να είναι όσο το δυνατόν μακρύτερα από ελληνικές ακτές.gassim έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:19Ναι πρέπει να είναι όντως πιο ανατολικά. Ωστόσο όλα τα sites λένε οτι είναι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Το διάβασα κι'εγώ, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν βρίσκεται με μπακαλίστικους υπολογισμούς, χρειάζονται σωστές μετρήσεις, που δεν μπορώ να κάνω.pikey25 έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:31Καρπαθος οριακα ? με μπακαλιστικους υπολογισμους? ηρεμα ρωταω δε ξερωLeporello έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:28Οχι, ο λόγος που η Ελλάδα διεκδικεί ΑΟΖ στο σημείο εκείνο, είναι λόγω του Καστελορίζου και μόνο. Η παραίτηση από την ΑΟΖ του Καστελορίζου δεν έχει καμμία επίδραση στην ΑΟΖ των υπόλοιπων νησιών.gassim έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:08Αν πάνε 10 πλοία εκεί και κάνουν έρευνες αυτομάτως δέχεσαι οτι τα νησιά δεν παίζουν ρόλο στον καθορισμό της ΑΟΖ, οπότε στην ουσία έχεις δώσει το μισό αιγαίο.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Νομίζω πως εκφράζω πολλούς αν πώ πως και εμείς οι υπόλοιποι ακριβώς εκεί σας θέλουμε εσάς τους κομμουνιστές. Ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους...Fluffy έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 07:55Εμείς οι κομμουνιστές θα είμαστε το στη πρώτη γραμμή για να σας υπερασπιστούμεHector Buas έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 07:52Σύντροφε Φλούφη, αν έχεις κανένα κυνηγετικό όπλο, τώρα είναι ο καιρός να το καθαρίσεις και να το λιπάνεις...
νομ'ίζεις.εγώ πχ θα προτιμούσα εσένα και όλους τους τουρκοφάγους που αύριο θα στηρίξουν την ψύχραιμη κωλοτούμπαHector Buas έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:04 Νομίζω πως εκφράζω πολλούς αν πώ πως και εμείς οι υπόλοιποι ακριβώς εκεί σας θέλουμε εσάς τους κομμουνιστές. Ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους...
προφανως και δε μπορουμε να κανουμε ακριβεις μετρησεις, τα ξερουν αυτοι που πρεπει ομως, δε νομιζω ο χαρτης της δικης μας πλευρας να εγινε στο χεριLeporello έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:02Το διάβασα κι'εγώ, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν βρίσκεται με μπακαλίστικους υπολογισμούς, χρειάζονται σωστές μετρήσεις, που δεν μπορώ να κάνω.pikey25 έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:31Καρπαθος οριακα ? με μπακαλιστικους υπολογισμους? ηρεμα ρωταω δε ξερωLeporello έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:28 Οχι, ο λόγος που η Ελλάδα διεκδικεί ΑΟΖ στο σημείο εκείνο, είναι λόγω του Καστελορίζου και μόνο. Η παραίτηση από την ΑΟΖ του Καστελορίζου δεν έχει καμμία επίδραση στην ΑΟΖ των υπόλοιπων νησιών.
Οι λύκοι από την άλλη μεριά του λιβαδιού ετοιμάζονται να ορμήξουν στα πρόβατα. Τα πρόβατα έχουν την εντύπωση πως θα πρέπει να βρούν τρόπο να ηρεμήσουν τους λύκους, ίσως διώχνοντας τα σκυλιά.nowhere έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:19νομ'ίζεις.εγώ πχ θα προτιμούσα εσένα και όλους τους τουρκοφάγους που αύριο θα στηρίξουν την ψύχραιμη κωλοτούμπαHector Buas έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:04 Νομίζω πως εκφράζω πολλούς αν πώ πως και εμείς οι υπόλοιποι ακριβώς εκεί σας θέλουμε εσάς τους κομμουνιστές. Ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους...
Eίσαι καλή χριστιανή δεν λέω.Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:38εσείς είστε έτοιμοι να έρθετε μαζί μου?!Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:30
Σουβλιτσα. Μην παρασύρεσαι. Αυτό που ξεκίνησαν τα οθωμανα θα το πληρωσουν. Είσαι έτοιμη να ερθεις μαζί μας;![]()
Επειδή έχω κουραστεί-γενικώς
Κι επειδή προκειμένου να πάω από καναν κοβιντ και να κλείνουν και τις εκκλησίες και διάφορα άλλα και κτλ κτλ προτιμώ να το γλεντίσω
Άμα ήταν στο χέρι μου, θα οργάνωνα προβοκάτσια και μετά θα άδειαζα ό,τι είχα και δεν είχα στους γείτονες.
Να ρίξεις πυραυλάκια να ισοπεδώσεις πόλεις, οδικά δίκτυα, συστήματα ύδρευσης κτλ, να πάνε καμιά πενηνταριά χρόνια πίσω να μην έχουμε και έννοια τους εξοπλισμούς τους.
Αι σιχτίρ και με τα κάζους μπέλι και τις μπιπ μπιπ τόσα χρόνια
![]()
Δεν είδα να κυκλοφορεί τελευταία κάποιος χάρτης με υφαλοκρηπίδες. Μόνο γιά ΑΟΖ έχω δεί.pikey25 έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:32προφανως και δε μπορουμε να κανουμε ακριβεις μετρησεις, τα ξερουν αυτοι που πρεπει ομως, δε νομιζω ο χαρτης της δικης μας πλευρας να εγινε στο χερι
αλλα οι συμβουλοι καναν υποχωρησεις τοσα χρονια off the record
κανεις δε μπορει να κανεις τετοιες παραχωρησεις και να μην τον πουνε προδοτη, χωρις την αποφαση διεθνους δικαστηριου
ακομα και αν ερευνες δε θα κανουμε (η γιαννα το εδωσε το γεωτρυπανο), αερια,πετρελαια δε θα βγαλουμε (που ετσι και αλλιως δεν ειναι στο χερι μας που θα πανε οι αγωγοι )
στρατιωτικα να το στηριξουμε δε μπορουμε ουτε εμεις ουτε οι κυπριοι
ομορφα και ωραια πρεπει να καθυστερησουμε και σε καμια περιπτωση να υποχωρησουμε και να δεχτουμε διαιτησιες
Δεν μας λες ρε Αρίστο: εκείνο "θα το ρισκάρουμε" στις σχέσεις μας με την Τουρκία ποιός το έλεγε, γιατί μου διαφεύγει? Τον Καμμένο ποιός τον έκανε Υπουργό Εθνικής Άμυνας, γιατί και αυτό μου διαφεύγει? Τον Κοτζιά τον "ας μην είμαστε μοναχοφάηδες" ποιός τον έκανε υπουργό Εξωτερικών?Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:38 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
«Ενώ δηλαδή η Ελλάδα προσανατολίσθηκε ψυχή τε και σώματι στην «Ευρώπη» για να διασφαλισθεί από τον τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός της προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας. Η τουρκική επιρροή θα ασκείται πάνω στην Ελλάδα όχι άμεσα, αλλά - κάπως μετριασμένη - μέσω των ευρωπαϊκών και των αμερικανικών αγωγών, και δεν αποκλείεται η ελληνική πλευρά, ανίσχυρη κι αναζητώντας παρηγοριές ή εκλογικεύσεις, ν' αρχίσει κάποτε να θεωρεί κι η ίδια τις υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας ως αυτονόητο μέρος και αυτονόητο καθήκον του «εξευρωπαϊσμού» της αφού μάλιστα οι «πολιτισμένοι άνθρωποι», που έχουν ξεπεράσει τους «εθνικιστικούς αταβισμούς», δεν ξεκινούν πολέμους για πράγματα τόσο απαρχαιωμένα μέσα στον εκλεπτυσμένο μας κόσμο όσο είναι δα τα κυριαρχικά δικαιώματα».
.