!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
the comet the course the tail

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

omg kai 3 lol έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:33 Μήνυμα αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Τουρκία: Φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε όποτε απαιτηθεί

«Διαχωρίζονται οι τρεις διαστάσεις: Ξηρά, θάλασσα και αέρας, στις οποίες φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε αν και όποτε απαιτηθεί. Ευχόμεθα να μην απαιτηθεί, διότι οι Τούρκοι είναι ορθολογικοί και σκέφτονται καλά και η προετοιμασία μας και η προς πόλεμο προπαρασκευή αποτελεί το εχέγγυο της μη πραγματοποίησης πολέμου. Και αυτό προσπαθούμε», δήλωσε.
Άμα έχεις τέτοιους ηγέτες, τι τους θέλεις τους εχθρους
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Fluffy έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 07:43
omg kai 3 lol έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:33 Μήνυμα αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Τουρκία: Φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε όποτε απαιτηθεί

«Διαχωρίζονται οι τρεις διαστάσεις: Ξηρά, θάλασσα και αέρας, στις οποίες φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε αν και όποτε απαιτηθεί. Ευχόμεθα να μην απαιτηθεί, διότι οι Τούρκοι είναι ορθολογικοί και σκέφτονται καλά και η προετοιμασία μας και η προς πόλεμο προπαρασκευή αποτελεί το εχέγγυο της μη πραγματοποίησης πολέμου. Και αυτό προσπαθούμε», δήλωσε.
Σύντροφε Φλούφη, αν έχεις κανένα κυνηγετικό όπλο, τώρα είναι ο καιρός να το καθαρίσεις και να το λιπάνεις...
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Hector Buas έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 07:52

Σύντροφε Φλούφη, αν έχεις κανένα κυνηγετικό όπλο, τώρα είναι ο καιρός να το καθαρίσεις και να το λιπάνεις...
Εμείς οι κομμουνιστές θα είμαστε το στη πρώτη γραμμή για να σας υπερασπιστούμε
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

gassim έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:19
Leporello έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:11
gassim έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:05Σε περιοχή που προβλέπει το τουρκολυβικό μνημόνιο κάνουν.
Πιό ανατολικά είναι. Πρόσεξέ το καλύτερα
Ναι πρέπει να είναι όντως πιο ανατολικά. Ωστόσο όλα τα sites λένε οτι είναι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Ασε τι λένε τα sites και δες την πραγματικότητα. Το σημείο των ερευνών έχει διαλεχτεί έτσι ώστε να αμφισβητεί την ΑΟΖ του Καστελορίζου, αλλά και να είναι όσο το δυνατόν μακρύτερα από ελληνικές ακτές.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

pikey25 έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:31
Leporello έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:28
gassim έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:08Αν πάνε 10 πλοία εκεί και κάνουν έρευνες αυτομάτως δέχεσαι οτι τα νησιά δεν παίζουν ρόλο στον καθορισμό της ΑΟΖ, οπότε στην ουσία έχεις δώσει το μισό αιγαίο.
Οχι, ο λόγος που η Ελλάδα διεκδικεί ΑΟΖ στο σημείο εκείνο, είναι λόγω του Καστελορίζου και μόνο. Η παραίτηση από την ΑΟΖ του Καστελορίζου δεν έχει καμμία επίδραση στην ΑΟΖ των υπόλοιπων νησιών.
Καρπαθος οριακα ? με μπακαλιστικους υπολογισμους? ηρεμα ρωταω δε ξερω
Το διάβασα κι'εγώ, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν βρίσκεται με μπακαλίστικους υπολογισμούς, χρειάζονται σωστές μετρήσεις, που δεν μπορώ να κάνω.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Fluffy έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 07:55
Hector Buas έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 07:52

Εμείς οι κομμουνιστές θα είμαστε το στη πρώτη γραμμή για να σας υπερασπιστούμε
Νομίζω πως εκφράζω πολλούς αν πώ πως και εμείς οι υπόλοιποι ακριβώς εκεί σας θέλουμε εσάς τους κομμουνιστές. Ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους...
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Nα αναφέρουμε και την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών, εκτός και αν σας εμπνέει αυτό το πράμα σαν αρχηγός στρατεύματος. Αμφιβάλλω και για την καταγωγή βέβαια.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Hector Buas έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:04 Νομίζω πως εκφράζω πολλούς αν πώ πως και εμείς οι υπόλοιποι ακριβώς εκεί σας θέλουμε εσάς τους κομμουνιστές. Ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους...
νομ'ίζεις.εγώ πχ θα προτιμούσα εσένα και όλους τους τουρκοφάγους που αύριο θα στηρίξουν την ψύχραιμη κωλοτούμπα
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Leporello έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:02
pikey25 έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:31
Leporello έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:28 Οχι, ο λόγος που η Ελλάδα διεκδικεί ΑΟΖ στο σημείο εκείνο, είναι λόγω του Καστελορίζου και μόνο. Η παραίτηση από την ΑΟΖ του Καστελορίζου δεν έχει καμμία επίδραση στην ΑΟΖ των υπόλοιπων νησιών.
Καρπαθος οριακα ? με μπακαλιστικους υπολογισμους? ηρεμα ρωταω δε ξερω
Το διάβασα κι'εγώ, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν βρίσκεται με μπακαλίστικους υπολογισμούς, χρειάζονται σωστές μετρήσεις, που δεν μπορώ να κάνω.
προφανως και δε μπορουμε να κανουμε ακριβεις μετρησεις, τα ξερουν αυτοι που πρεπει ομως, δε νομιζω ο χαρτης της δικης μας πλευρας να εγινε στο χερι

αλλα οι συμβουλοι καναν υποχωρησεις τοσα χρονια off the record
κανεις δε μπορει να κανεις τετοιες παραχωρησεις και να μην τον πουνε προδοτη, χωρις την αποφαση διεθνους δικαστηριου
ακομα και αν ερευνες δε θα κανουμε (η γιαννα το εδωσε το γεωτρυπανο), αερια,πετρελαια δε θα βγαλουμε (που ετσι και αλλιως δεν ειναι στο χερι μας που θα πανε οι αγωγοι )
στρατιωτικα να το στηριξουμε δε μπορουμε ουτε εμεις ουτε οι κυπριοι

ομορφα και ωραια πρεπει να καθυστερησουμε και σε καμια περιπτωση να υποχωρησουμε και να δεχτουμε διαιτησιες
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

nowhere έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:19
Hector Buas έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:04 Νομίζω πως εκφράζω πολλούς αν πώ πως και εμείς οι υπόλοιποι ακριβώς εκεί σας θέλουμε εσάς τους κομμουνιστές. Ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους...
νομ'ίζεις.εγώ πχ θα προτιμούσα εσένα και όλους τους τουρκοφάγους που αύριο θα στηρίξουν την ψύχραιμη κωλοτούμπα
Οι λύκοι από την άλλη μεριά του λιβαδιού ετοιμάζονται να ορμήξουν στα πρόβατα. Τα πρόβατα έχουν την εντύπωση πως θα πρέπει να βρούν τρόπο να ηρεμήσουν τους λύκους, ίσως διώχνοντας τα σκυλιά.

Τώρα βάλτε στην θέση των λύκων τους Τούρκους, στην θέση των προβάτων τους Έλληνες και στην θέση των σκυλιών τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για να δούμε τι θα βγεί.

Σημείωση: το παραπάνω παραμύθι είναι πολύ παλιό...
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:38
Gewponos90 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:30
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 23:24

πάνω σε αυτό σχολίασα νομίζω

Σουβλιτσα. Μην παρασύρεσαι. Αυτό που ξεκίνησαν τα οθωμανα θα το πληρωσουν. Είσαι έτοιμη να ερθεις μαζί μας;
εσείς είστε έτοιμοι να έρθετε μαζί μου?! :003:

Επειδή έχω κουραστεί-γενικώς
Κι επειδή προκειμένου να πάω από καναν κοβιντ και να κλείνουν και τις εκκλησίες και διάφορα άλλα και κτλ κτλ προτιμώ να το γλεντίσω

Άμα ήταν στο χέρι μου, θα οργάνωνα προβοκάτσια και μετά θα άδειαζα ό,τι είχα και δεν είχα στους γείτονες.
Να ρίξεις πυραυλάκια να ισοπεδώσεις πόλεις, οδικά δίκτυα, συστήματα ύδρευσης κτλ, να πάνε καμιά πενηνταριά χρόνια πίσω να μην έχουμε και έννοια τους εξοπλισμούς τους.

Αι σιχτίρ και με τα κάζους μπέλι και τις μπιπ μπιπ τόσα χρόνια

:P
Eίσαι καλή χριστιανή δεν λέω. :D
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

«Ενώ δηλαδή η Ελλάδα προσανατολίσθηκε ψυχή τε και σώματι στην «Ευρώπη» για να διασφαλισθεί από τον τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός της προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας. Η τουρκική επιρροή θα ασκείται πάνω στην Ελλάδα όχι άμεσα, αλλά - κάπως μετριασμένη - μέσω των ευρωπαϊκών και των αμερικανικών αγωγών, και δεν αποκλείεται η ελληνική πλευρά, ανίσχυρη κι αναζητώντας παρηγοριές ή εκλογικεύσεις, ν' αρχίσει κάποτε να θεωρεί κι η ίδια τις υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας ως αυτονόητο μέρος και αυτονόητο καθήκον του «εξευρωπαϊσμού» της αφού μάλιστα οι «πολιτισμένοι άνθρωποι», που έχουν ξεπεράσει τους «εθνικιστικούς αταβισμούς», δεν ξεκινούν πολέμους για πράγματα τόσο απαρχαιωμένα μέσα στον εκλεπτυσμένο μας κόσμο όσο είναι δα τα κυριαρχικά δικαιώματα».

.
Άβαταρ μέλους
Leporello

pikey25 έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:32
Leporello έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:02
pikey25 έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 00:31 Καρπαθος οριακα ? με μπακαλιστικους υπολογισμους? ηρεμα ρωταω δε ξερω
προφανως και δε μπορουμε να κανουμε ακριβεις μετρησεις, τα ξερουν αυτοι που πρεπει ομως, δε νομιζω ο χαρτης της δικης μας πλευρας να εγινε στο χερι

αλλα οι συμβουλοι καναν υποχωρησεις τοσα χρονια off the record
κανεις δε μπορει να κανεις τετοιες παραχωρησεις και να μην τον πουνε προδοτη, χωρις την αποφαση διεθνους δικαστηριου
ακομα και αν ερευνες δε θα κανουμε (η γιαννα το εδωσε το γεωτρυπανο), αερια,πετρελαια δε θα βγαλουμε (που ετσι και αλλιως δεν ειναι στο χερι μας που θα πανε οι αγωγοι )
στρατιωτικα να το στηριξουμε δε μπορουμε ουτε εμεις ουτε οι κυπριοι

ομορφα και ωραια πρεπει να καθυστερησουμε και σε καμια περιπτωση να υποχωρησουμε και να δεχτουμε διαιτησιες
Δεν είδα να κυκλοφορεί τελευταία κάποιος χάρτης με υφαλοκρηπίδες. Μόνο γιά ΑΟΖ έχω δεί.
1.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:38 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

«Ενώ δηλαδή η Ελλάδα προσανατολίσθηκε ψυχή τε και σώματι στην «Ευρώπη» για να διασφαλισθεί από τον τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός της προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας. Η τουρκική επιρροή θα ασκείται πάνω στην Ελλάδα όχι άμεσα, αλλά - κάπως μετριασμένη - μέσω των ευρωπαϊκών και των αμερικανικών αγωγών, και δεν αποκλείεται η ελληνική πλευρά, ανίσχυρη κι αναζητώντας παρηγοριές ή εκλογικεύσεις, ν' αρχίσει κάποτε να θεωρεί κι η ίδια τις υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας ως αυτονόητο μέρος και αυτονόητο καθήκον του «εξευρωπαϊσμού» της αφού μάλιστα οι «πολιτισμένοι άνθρωποι», που έχουν ξεπεράσει τους «εθνικιστικούς αταβισμούς», δεν ξεκινούν πολέμους για πράγματα τόσο απαρχαιωμένα μέσα στον εκλεπτυσμένο μας κόσμο όσο είναι δα τα κυριαρχικά δικαιώματα».

.
Δεν μας λες ρε Αρίστο: εκείνο "θα το ρισκάρουμε" στις σχέσεις μας με την Τουρκία ποιός το έλεγε, γιατί μου διαφεύγει? Τον Καμμένο ποιός τον έκανε Υπουργό Εθνικής Άμυνας, γιατί και αυτό μου διαφεύγει? Τον Κοτζιά τον "ας μην είμαστε μοναχοφάηδες" ποιός τον έκανε υπουργό Εξωτερικών?

Θυμάσαι άραγε κανέναν παπατζή δημοσιογράφο που να τους υποστήριζε τους παραπάνω?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”