Αυτα ειναι απλα κουραστικη εργασια.Νταρνάκας έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 02:14'Ωχου μωρέ, σκληρή εκπαίδευση και κολοκύθια! Σκληρή εκπαίδευση είναι να ανεβάζεις 50κιλα τσουβάλια τσιμέντο στον πέμπτο, να ανεβάζεις πηλοφόρι στην σκαλωσιά ή να κουβαλάς καρότσια γεμάτα μπετό επί οχτάωρο ή να φορτώνεις μπάλες άχυρο μες στο λιοπύρι, να έχουν ανάψει τα πάντα στο χωράφι και να μην μπορείς να βγάλεις την μπλούζα/πουκάμισο που κολλάει πάνω σου απ' τον ιδρώτα επειδή τα άγανα από τα στάχυα θα σου γ@μήσουν τον σβέρκο και τους ώμους.Σουβλίτσα έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 01:44 Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι που δεν γνωρίζω:
το πόσο σκληρή ή ποιάς μορφής θα είναι η εκάστοτε εκπαίδευση (για τους απλούς φαντάρους βασικά αναφέρομαι, οι Ειδικές Δυνάμεις κατανοητό να έχουν ιδιαίτερα των ιδιαιτέρων στανταρτς), ορίζεται βάσει κάποιων κανόνων και παραμέτρων?
Αμα καποιος σου πηδαει τη γκομενα μπροστα στα ματια σου ενω τα κανεις και σε κοιτανε και οι δυο χαμογελωντας και λεγοντας σου οτι εισαι θλιβερος κερατας (αλλα το μονο που επιτρεπεται να πεις ειναι "Μαλιστα κ. Γαμια της Γκομενας μου" συνεχιζοντας να ανεβαζεις ζωηρα το πηλοφορι κλπ) τοτε αρχιζει να μοιαζει με σκληρη εκπαιδευση.
Η στρατιωτικη εκπαιδευση εχει ρητο σκοπο να καταργησει την ατομικοτητα σου προκειμενου να πειθαρχεις απολυτα. Η δουλεια συνηθως οχι.