!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί ο ιππόδρομος είναι καλύτερος από το ποδόσφαιρο για τους στοιχηματίες

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Γιατί ο ιππόδρομος είναι καλύτερος από το ποδόσφαιρο για τους στοιχηματίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:46
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:43
wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:22

Μαρξιστική σκέψη.
.

Δηλαδή η Νευρολογία / Ψυχιατρική / Ψυχολογια.....είναι Μαρξιστική ;;;..... :smt017

Πρίν τόν Μάρξ.....πώς θά λεγόταν δηλαδή τοιαύτη συμπεριφορά ;;;

Τό Ανικανοποίητο δέν είναι "Αρρωστο"......;;;

Η ΠροκαταληψοΜανία τών τζογαδόρων δέν είναι αρρώστια ;;;

Διαφημίζουν καί τό τζόγο τά μουνόπανα στίς τηλεοράσεις..... :fp:

Νά κάνουν τή νεολαία τής χώρας τζογαδόρους..... :fp:

Αντί νά ανοίγουν επιχειρήσεις.....

Η νά ανοίγουν τά σκέλια καί νά μπερδευουν τά μπούτια τους μέ της αλληνής.....

Ουαί...........καί Φεύ.......

.
Εναντίον του τζόγου είναι οι biblebeltικοί και τα κουμούνια, υποκριτικά πολλές φορές (βλ. π.χ. Τριανταφυλλόπουλος πιό πάνω).
Εγώ είμαι ουδέτερος.
Πιστεύω όμως στο αξίωμα ότι τα μάνεϋ είναι μάνεϋ και σας κάνω μαθήματα.
.
Εκτός τού ότι δέν απαντάς στίς ερωτήσεις που σού κάνει ο άλλος..... :011:

Θές μήπως νά πείς ότι πρέπει νά το βάλουμε στή Διδακτική ύλη στα σχολεία ;;;

Νά είσαι καί Καθηγητής Τζογαδορίας ;;;

Να κάνουμε τη νεολαία Τζογαδόρους ;;;

Είσαι καλά ρέ μαλάκα ;;;

Σόρρυ γιά το ρε.....

:fp:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ίακχος έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:49 Πριν παντρευτώ έπαιζα στοίχημα και όταν τις καθημερινές δεν είχε παιχνίδια έπαιζα ιππόδρομο. Είχα βάλει και το Εγγλέζικο δορυφορικό κανάλι και έβλεπα at the races. Επαιζα απλά στοιχήματα γκανιάν συνήθως αλλά και δίδυμα ή τρίδυμα στις Ελληνικές και πήγαινα σχετικά καλά. Βεβαια στα Ελληνικά οι περισσότεροι παίζαν τετραπλό και πηγαίναν κουβά. Αγαπημένο και πιο επικερδές ήταν το lay στο Betfair όταν έβλεπα ότι ένα άλογο δεν πηγαίνει καλά.
Στο τετραπλό τον παλιό καλό καιρό εγώ είχα πάρει κάτι 200άευρα, 300εύρα με 2 ευρώ στοίχημα !
Είχα ένα φίλο με πιό πολλά λεφτά που μπορούσε να ανοιχτεί λίγο και αυτός έπιανε πιό καλά.
Τώρα είναι χάλια όλα, λόγω φόρων και οπαπικής γκανιότας αλλά και λόγω ότι δεν παίζει κόσμος - οι καρχαρίες μεταξύ τους παίζουν βασικά.
Όσο για την Αγγλία η καλύτερη εποχή ήταν το 2011-13 που την έπαιζε ο ΟΔΙΕ αλλά με Ελληνικό κουμπαρά. Μεταξύ των δικών μας δεν υπήρχαν καρχαρίες για να "πνίξουν" τις αποδόσεις των φαβορί και ημιφαβορί και έτσι έβγαζα εγώ μεροκάματο - διότι παρακολουθούσα και την Racing Post μέσω laptop.
Τώρα ο ΟΠΑΠ παίζει με κοινό κουμπαρά και επίσης το δίδυμο και το τρίο δεν υπάρχουν στις Εγγλέζικες, που είναι βασικά παιχνίδια. Αλλά εκτός από αυτό έχει υποβαθμιστεί και η Racing Post ! Τους είπαν οι μπουκ που διαφημίζονται ότι "πολύ μας γράφουν" και το υπβάθμισαν το site. Είναι αισχρό τώρα και όλη η Αγγλία τον βρίζει τον Millington, όχι μόνο εγώ βέβαια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:54
wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:46
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 15:43

.

Δηλαδή η Νευρολογία / Ψυχιατρική / Ψυχολογια.....είναι Μαρξιστική ;;;..... :smt017

Πρίν τόν Μάρξ.....πώς θά λεγόταν δηλαδή τοιαύτη συμπεριφορά ;;;

Τό Ανικανοποίητο δέν είναι "Αρρωστο"......;;;

Η ΠροκαταληψοΜανία τών τζογαδόρων δέν είναι αρρώστια ;;;

Διαφημίζουν καί τό τζόγο τά μουνόπανα στίς τηλεοράσεις..... :fp:

Νά κάνουν τή νεολαία τής χώρας τζογαδόρους..... :fp:

Αντί νά ανοίγουν επιχειρήσεις.....

Η νά ανοίγουν τά σκέλια καί νά μπερδευουν τά μπούτια τους μέ της αλληνής.....

Ουαί...........καί Φεύ.......

.
Εναντίον του τζόγου είναι οι biblebeltικοί και τα κουμούνια, υποκριτικά πολλές φορές (βλ. π.χ. Τριανταφυλλόπουλος πιό πάνω).
Εγώ είμαι ουδέτερος.
Πιστεύω όμως στο αξίωμα ότι τα μάνεϋ είναι μάνεϋ και σας κάνω μαθήματα.
.
Εκτός τού ότι δέν απαντάς στίς ερωτήσεις που σού κάνει ο άλλος..... :011:

Θές μήπως νά πείς ότι πρέπει νά το βάλουμε στή Διδακτική ύλη στα σχολεία ;;;

Νά είσαι καί Καθηγητής Τζογαδορίας ;;;

Να κάνουμε τη νεολαία Τζογαδόρους ;;;

Είσαι καλά ρέ μαλάκα ;;;

Σόρρυ γιά το ρε.....

:fp:

.

Εσύ είσαι και το "ρε" και το απ' τ' άλλο !
Σαφώς και πρέπει να υπάρχει μάθημα.
Αλλοιώς πως θα μάθει το παιδί την κομπίνα για να προφυλαχτεί ;;;;
Το παίζεις Τριανταφυλλόπουλος.
Επίσης μας το παίζεις και κομμουνιστής και δήθεν. Αν με συμφέρει εμένα κάποιο παιχνίδι γιατί να μην το παίξω ; Δεν τα δίνω στο κόμμα τα λεφτά μου, ούτε στον Βελόπουλο.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

aljawn έγραψε: 18 Ιουν 2020, 16:04
Τα κανάλια τα βρίσκουν αυτά τα νούμερα, προφανώς για να προμοτάρουν τον ΟΠΑΠ που την εποχή εκείνη ήταν ξεχωριστός από τον ιππόδρομο.
Εγώ όταν βγήκα στον Αντέννα και τους εξήγησα ότι δεν πρέπει να πάει ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο επειδή το και το, γιατί δεν με έπαιξαν ; Τραβάνε τα μαλιά τους φυσικά τώρα, αλλά και λίγα χρόνια μετά από τότε που φτιάχτηκε το Μαρκόπουλο. Ο Συρίγος έφαγε ξύλο.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Νήμα για το φετινό Royal Ascot δεν έχει? Σημερα πάντως στο ντέρμπι της ημέρας το φαβορί sceptical με αναβάτη τον Dettori βγήκε τρίτο.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ίακχος έγραψε: 20 Ιουν 2020, 18:03 Νήμα για το φετινό Royal Ascot δεν έχει? Σημερα πάντως στο ντέρμπι της ημέρας το φαβορί sceptical με αναβάτη τον Dettori βγήκε τρίτο.
Εγώ τις έχω κόψει αυτή την εποχή τις Εγγλέζικες.
Έβγαζα παλιά για το Άσκοτ αλλά είναι και λίγο φασαρία βέβαια. 25άρια πεδία, 30άρια, 35άρια.
Αν παίζεις σε τόσο μεγάλα πεδία, σε συμφέρει να παίξεις στο αμοιβαίο - ΟΠΑΠ πχ - διότι οι μπουκ κάτι κόβουν από τις αποδόσεις γκανιάν προκειμένου να πληρώσουν τα πλασέ και κατά συνέπειαν οι μπούκικες αποδόσεις γκανιάν είναι πάντα φαγωμένες.
Από 16 άλογα και πάνω ισχύει αυτό. Στα λίγα, 8-10-12, οι αποδόσεις μπουκ είναι λίγο καλύτερες από τις αποδόσεις του αμοιβαίου (φυσικά οι αποδόσεις των ανταλλακτηρίων είναι ανώτερες).
Αγγλικές ΟΔΙΕ ήταν οι καλύτερες μου κούρσες εμένα, διότι διάβαζα και τα site και ήξερα. Ο δε ΟΔΙΕ έπαιζε με Ελληνικό κουμπαρά και έτσι οι "αντίπαλοι μου" ήταν κατώτεροι, παίζανε φίδια - εγώ έπαιζα τα σωστά.
Πρέπει να φτιάξω ένα καινούριο εργαλείο ιντερνετικής επεξεργασίας για τις Εγγλέζικες - αν μου βγει.
nikosmat7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosmat7 »

Τώρα πέτυχα το θέμα.... και ψιλοδιαφωνώ ;) (το οποιο σημαίνει ότι συμφωνω και σε κάποια)

Καταρχάς παντού κερδίζει η μανα σε βάθος χρόνου οπότε όλα σχετικά είναι. Αλλά άμα θες να μιλήσεις για πιθανότητες και αποδόσεις καλύτερα παίξε μπλακ τζακ και ρουλέτα που δίνουν τη μεγαλύτερη επιστροφή στον παίκτη. ΓΙα όποιον ενδιαφέρεται για μαθηματικές αναλύσεις και RTP ας διαβάσει και ας βρει πληροφορίες μόνος του.

Από την άλλη στα στοιχήματα που θέλουν και δυνατότητα αντίληψης και εκτίμησης από το παίκτη πέρα από τη καθαρή τύχη (που και στη ρουλέτα ακόμα που αναφέρθηκε υπάρχουν στρατηγικές), το βασικότερο είναι η σωστή πληροφόρηση. Εάν γνωρίζεις για τα άλογα παίξε εκεί. Εάν γνωρίζεις για το κλωτσοσκούφι, ρίξτα εκεί. Εάν δεν γνωρίζεις τίποτα στη πραγματικότητα (που είναι και η πλειοψηφία των παικτών) καλύτερα να καθόσουν στα αυγά σου...
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Wooded θεωρεις οτι είσαι καλός ;
Ότι μπορείς να κερδίσεις 600 άτομα σε τουρνουά 3 ωρών ;
Εγώ το κανα 3 φορές με 1 ευρώ ούτε καν έκανα rebuy που θα το σφραγιζα αλλά αισθανόμουν ότι κατάλαβα ακριβώς όλους
Δεν με πείθεις
Άβαταρ μέλους
wooded glade

nikosmat7 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:48 Τώρα πέτυχα το θέμα.... και ψιλοδιαφωνώ ;) (το οποιο σημαίνει ότι συμφωνω και σε κάποια)

Καταρχάς παντού κερδίζει η μανα σε βάθος χρόνου οπότε όλα σχετικά είναι. Αλλά άμα θες να μιλήσεις για πιθανότητες και αποδόσεις καλύτερα παίξε μπλακ τζακ και ρουλέτα που δίνουν τη μεγαλύτερη επιστροφή στον παίκτη. ΓΙα όποιον ενδιαφέρεται για μαθηματικές αναλύσεις και RTP ας διαβάσει και ας βρει πληροφορίες μόνος του.

Από την άλλη στα στοιχήματα που θέλουν και δυνατότητα αντίληψης και εκτίμησης από το παίκτη πέρα από τη καθαρή τύχη (που και στη ρουλέτα ακόμα που αναφέρθηκε υπάρχουν στρατηγικές), το βασικότερο είναι η σωστή πληροφόρηση. Εάν γνωρίζεις για τα άλογα παίξε εκεί. Εάν γνωρίζεις για το κλωτσοσκούφι, ρίξτα εκεί. Εάν δεν γνωρίζεις τίποτα στη πραγματικότητα (που είναι και η πλειοψηφία των παικτών) καλύτερα να καθόσουν στα αυγά σου...
Βλακεία είναι αυτό.
Πράγματι η ρουλέτα έχει γκανιότα "μόλις" 2.7%. Αν ο ΟΠΑΠ είχε 2.7% στο ποδόσφαιρο, θα έβγαζαν όλοι οι φίλαθλοι μία τσέχικη σημαία στο μπαλκόνι τους και επίσης δεν θα υπήρχε πουθενά παράνομο στοίχημα να κυνηγάει η αστυνομία ελλείψει αντικειμένου.
Αλλά είναι μηχάνημα η ρουλέτα. Οι πιθανότητες είναι φιξ στον αιώνα τον άπαντα. Εκτός αν βάλεις κόλλα UHU στα δάχτυλα μας και τσιμπάς μάρκες. Επειδή όμως με την κόλλα UHU θα μας πιάσουν οι κάμερες και θα φάμε ξύλο, ούτε αυτό γίνεται. Όλοι χάνουν και πηδάνε από τα βράχια στο πριγκηπάτο.

Αντίθετα στον αθλητικό στοιχηματισμό δεν υπάρχει με την αυστηρή έννοια αυτό που λέμε "πιθανότητα".
Υπάρχουν εκτιμήσεις πιθανότητας και ο κάθε παίκτης πιστεύει ότι μπορεί να βρει αυτός τον τρόπο να παράγει υπερπιθανότητες, ήτοι εκτιμήσεις μεγαλύτερης ακρίβειας από αυτές της "μάνας" - των μπουκ δηλαδή.
Μπορεί να είναι μιά φενάκη κι αυτό αλλά μερικοί πολύ πονηράκηδες λοιπόν κάτι κάνουν στον αθλητικό στοιχηματισμό, αλλά οπωσδήποτε αυτοί είναι λίγοι.

Ο ιππόδρομος τώρα που υπεισέρχεται ;
Θα το εξηγήσω και με ένα παράδειγμα, τη διαφορά ποδοσφαίρου-ιπποδρόμου.
Υποθέστε ότι στο πάμε στοίχημα ΟΠΑΠ δεν υπάρχει η μπουντεσλίγκα. Ο ΟΠΑΠ αποφασίζει σήμερα να συμπεριλάβει και την μπουντεσλίγκα.
Σε πόσο καιρό λέτε θα εμφανιστούν στα γνωστά προποέντυπα "ειδικοί" μπουντεσλιγκολόγοι που θα μας λένε το καθημερινό κο-κο-κό ;
Σε 15-20 μέρες θα εμφανιστούν και θα τα λένε σχετικά καλά - όχι εξώφθαλμες βλακείες.
Υποθέστε τώρα ότι ο ΟΠΑΠ εισάγει και Γερμανικό ιππόδρομο. Σε πόσο καιρό ; Εδώ θέλει ειδικής μορφής στοιχεία και δεδομένα που πρέπει να σκάσεις φράγκα για να σου παρέχονται, θέλει πείρα, θέλει αρίστη γνώση της ξένης γλώσσας. Σε 1800 χρόνια άρα και αν αρχίσουν να γράφουν θα γράφουν ηλιθιότητες και θα τους κοροϊδεύουν όλοι.
Άρα οι "μαιτρ" του ποδοσφαίρου δεν είναι παρά λαϊκά στοιχεία στην πραγματικότητα και ψάχνοντας για την "υπερπιθανότητα" θα φαγωθούν μεταξύ τους. Ενώ οι μαιτρ του ιπποδρόμου, λόγω της δυσκολίας του αντικειμένου, έχουν καλύτερη τύχη. Αλλά το λέει και η πείρα αυτό, όσων έχουν ασχοληθεί.

Εύκολα δεν είναι τα πράγματα, διότι οι μπουκ δεν κάθονται σαν χαζοί να κοιτάνε.
Συνεργάζονται με τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου πάνω στα prediction theory models για να βγάζουν αποδόσεις και έχουν βέβαια και τη γκανιότα με το μέρος τους.
Δεν είναι ο αντίπαλος μας η ... αρχαία επιτροπή κληρώσεων του ΟΠΑΠ, επικεφαλής της οποίας ήταν η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου Φούλη Δημητρίου για όσους θυμούνται.
Αλλά και στο αμοιβαίο στοίχημα -που δεν βγάζουν τις αποδόσεις οι μπουκ- δεν είναι εύκολα. Εδώ αντίπαλος μας είναι η "collective intellligence of the crowd" που δεν είναι κι αυτή διόλου ευκαταφρόνητη.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αρχόντοι και λινάτσες...

Τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιώνται.

Ομορφιέεες
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Η αναζήτηση βρήκε 79 εγγραφές: ιππόδρομος
search.php?keywords=%CE%B9%CF%80%CF%80% ... F%83%CE%B7

Μας τα έχεις πρήξει με τα αλογάκια που ταΐζεις!
Θέλεις και σπέσιαλ ενότητα για αλογομούρηδες! :011:

Έχει και άλλα κορόιδα εδώ μέσα που θα ενδιαφέρονται; :roll:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ποντάρει άλογο κουτσό
και παίρνει πεντακόσια
Εγώ ποντάρω σ’ αετό
και χάνω κάπου τόσα

Μολόγα τα, μολόγα τα
τα φράγκα μοιρολόγα τα
Τι γίνανε, μολόγα τα
χορτάρι για τ’ αλόγατα

Σηκώνει τον Ιππόδρομο
μ’ ένα παλιό κοσάρι
Εγώ αδειάζω καφετιά
και γίνονται κριθάρι

Μολόγα τα, μολόγα τα
τα φράγκα μοιρολόγα τα
Τι γίνανε μολόγα τα
Χορτάρι για τ’ αλόγατα

Αν θέλει η τύχη η στραβή
τα φέρνει και στα δίνει
Αλλιώτικα σε κυνηγά
στα παίρνει και σε γδύνει

Μολόγα τα, μολόγα τα
τα φράγκα μοιρολόγα τα
Τι γίνανε μολόγα τα
Χορτάρι για τ’ αλόγατα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Beria έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:55

Ποντάρει άλογο κουτσό
και παίρνει πεντακόσια
Εγώ ποντάρω σ’ αετό
και χάνω κάπου τόσα

Μολόγα τα, μολόγα τα
τα φράγκα μοιρολόγα τα
Τι γίνανε, μολόγα τα
χορτάρι για τ’ αλόγατα

Σηκώνει τον Ιππόδρομο
μ’ ένα παλιό κοσάρι
Εγώ αδειάζω καφετιά
και γίνονται κριθάρι

Μολόγα τα, μολόγα τα
τα φράγκα μοιρολόγα τα
Τι γίνανε μολόγα τα
Χορτάρι για τ’ αλόγατα

Αν θέλει η τύχη η στραβή
τα φέρνει και στα δίνει
Αλλιώτικα σε κυνηγά
στα παίρνει και σε γδύνει

Μολόγα τα, μολόγα τα
τα φράγκα μοιρολόγα τα
Τι γίνανε μολόγα τα
Χορτάρι για τ’ αλόγατα
Παλιό.
Το πιό διάσημο έβα τραγούδι των ιπποδρομιών είναι αυτό:

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Δεν έχω καταλάβει ποτέ τον λόγο για τον οποίο δεν δημιουργείται ενότητα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”