!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί το φόρουμ δεν τραβάει καινούργια μέλη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Antigeist
Γιατί το φόρουμ δεν τραβάει καινούργια μέλη;
Οι ίδιοι 40ρηδες και τα ίδια παπούδια με τις ίδιες μαλακίες. Πάντα έτσι ήταν ή έχει έρθει παρακμή;
Re: Γιατί το φόρουμ δεν τραβάει καινούργια μέλη;
με την ιδια θεματολογια που καταληγει στο Γραμμο και το Βιτσι σιγα μην μπει καινουργιος ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Πάνε όλοι στο ελεύθερο.Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:07 Οι ίδιοι 40ρηδες και τα ίδια παπούδια με τις ίδιες μαλακίες. Πάντα έτσι ήταν ή έχει έρθει παρακμή;
Μπορείς να με κάνεις μία χάρη ρε μαλάκα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
the comet the course the tail
δεν βγαίνει πουθενά στο google. μόνο αν γράψεις "phorum".
γιατι το αριστεροφασισταριο μπαινει συνεχως με καινουργια νικ απασχολουν τις σελιδες με ότι παραακμιακο
και το διαλυουν από τα μεσα
παλια τους τεχνη κοσκινο το ρουφιαναριο οι επιθεσεις σε οσα μελη είναι αντίθετα στο αριστεροφασισταριο
και το διαλυουν από τα μεσα
παλια τους τεχνη κοσκινο το ρουφιαναριο οι επιθεσεις σε οσα μελη είναι αντίθετα στο αριστεροφασισταριο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Eθνικοκοινωνιστης
μαντεψεAntigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:07 Οι ίδιοι 40ρηδες και τα ίδια παπούδια με τις ίδιες μαλακίες. Πάντα έτσι ήταν ή έχει έρθει παρακμή;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Antigeist
Τέλος πάντων εγώ βαρέθηκα και φεύγω. Θα στείλω μήνυμα στον διαχειριστή να με διαγράψει.
-
Εμπεδοκλής
Τραβάει εσένα με 30 λογαριασμούς και φτάνει. Υπάρχουν αργόσχολοι και αργόσχολοι αλλά εσύ ρε μαλάκα, κοιμάσαι και ξυπνάς με την έγνοια να γράψεις μια μαλακία και να γλύψεις εκεί που χέζεις...Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:07 Οι ίδιοι 40ρηδες και τα ίδια παπούδια με τις ίδιες μαλακίες. Πάντα έτσι ήταν ή έχει έρθει παρακμή;
-
Antigeist
Έναν λογαριασμό έχω μόνο και σύντομα δεν θα έχω κανέναν γιατί I quit. Σας βαρέθηκα.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:36Τραβάει εσένα με 30 λογαριασμούς και φτάνει. Υπάρχουν αργόσχολοι και αργόσχολοι αλλά εσύ ρε μαλάκα, κοιμάσαι και ξυπνάς με την έγνοια να γράψεις μια μαλακία και να γλύψεις εκεί που χέζεις...Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:07 Οι ίδιοι 40ρηδες και τα ίδια παπούδια με τις ίδιες μαλακίες. Πάντα έτσι ήταν ή έχει έρθει παρακμή;
-
Εμπεδοκλής
Να σε περιμένουμε με άλλο όνομα. Μου θυμίζεις κάτι φυλακόβιους με δεκαπέντε ονόματα που όλο λένε δεν το ξανακάνω και πάλι τα ίδια κάνουν...Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:35 Τέλος πάντων εγώ βαρέθηκα και φεύγω. Θα στείλω μήνυμα στον διαχειριστή να με διαγράψει.
-
Antigeist
Δεν είμαι εγώ ο Γιώργης λέμε ρε. Πόσες φορές θα το πω πια;Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:38Να σε περιμένουμε με άλλο όνομα. Μου θυμίζεις κάτι φυλακόβιους με δεκαπέντε ονόματα που όλο λένε δεν το ξανακάνω και πάλι τα ίδια κάνουν...Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:35 Τέλος πάντων εγώ βαρέθηκα και φεύγω. Θα στείλω μήνυμα στον διαχειριστή να με διαγράψει.
-
Εμπεδοκλής
Ναι. έναν για να το παίζει φιλότουρκος, έναν για να το παίζει φιλοαλβανός, έναν για φιλοσλάβος και πάει λέγοντας.Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:37Έναν λογαριασμό έχω μόνο και σύντομα δεν θα έχω κανέναν γιατί I quit. Σας βαρέθηκα.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:36Τραβάει εσένα με 30 λογαριασμούς και φτάνει. Υπάρχουν αργόσχολοι και αργόσχολοι αλλά εσύ ρε μαλάκα, κοιμάσαι και ξυπνάς με την έγνοια να γράψεις μια μαλακία και να γλύψεις εκεί που χέζεις...Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:07 Οι ίδιοι 40ρηδες και τα ίδια παπούδια με τις ίδιες μαλακίες. Πάντα έτσι ήταν ή έχει έρθει παρακμή;
Πες την αλήθεια, δεν έρχεσαι για κυνήγι ...
-
Εμπεδοκλής
Δεν ξέρω όλα τα ονόματα που συμμετέχεις. Επίσης, δεν είσαι ο μοναδικός ηλίθιος αργόσχολος του διαδικτύου. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω match τους λογαριασμούς σου. Μην το παίρνεις πάνω σου λοιπόν.Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:39Δεν είμαι εγώ ο Γιώργης λέμε ρε. Πόσες φορές θα το πω πια;Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:38Να σε περιμένουμε με άλλο όνομα. Μου θυμίζεις κάτι φυλακόβιους με δεκαπέντε ονόματα που όλο λένε δεν το ξανακάνω και πάλι τα ίδια κάνουν...Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:35 Τέλος πάντων εγώ βαρέθηκα και φεύγω. Θα στείλω μήνυμα στον διαχειριστή να με διαγράψει.
Το φόρουμ είναι γερασμένο, για μας τους κωλόγερους. Σιγά μην κάθεται ο εικοσάρης με το κινητό να γράφει σεντόνια για αυτά που συζητάμε.
Ordem e Progresso.
-
Antigeist
Ήμουν εδώ πολύ πριν αρχίζω να το παίζω δήθεν "φιλότουρκος". Αλλά το ξέρω ότι δεν σου λέει κάτι. Εσείς είστε ικανοί να πιστέψετε ότι πιο άκυρο και αναπόδεικτο υπάρχει. Όλη σας ή ιδεολογία στηρίζεται σε έναν τιτάνιο μπακλαβά θεωριών συνωμοσίας, στρώση παράνοιας πάνω σε στρώση παράνοιας.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:39Ναι. έναν για να το παίζει φιλότουρκος, έναν για να το παίζει φιλοαλβανός, έναν για φιλοσλάβος και πάει λέγοντας.Antigeist έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:37Έναν λογαριασμό έχω μόνο και σύντομα δεν θα έχω κανέναν γιατί I quit. Σας βαρέθηκα.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 17:36
Τραβάει εσένα με 30 λογαριασμούς και φτάνει. Υπάρχουν αργόσχολοι και αργόσχολοι αλλά εσύ ρε μαλάκα, κοιμάσαι και ξυπνάς με την έγνοια να γράψεις μια μαλακία και να γλύψεις εκεί που χέζεις...
Πες την αλήθεια, δεν έρχεσαι για κυνήγι ...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
-
- 114 Απαντήσεις