Δεν είχα παρακολουθήσει το θέμα αλλά αυτό που λέγεται για τα εναέρια μέσα προς το τέλος του video είναι τρισχειρότερο κι από τον ίδιο τον εκβιασμό για την έκθεση. Δηλαδή να καίγεται η περιοχή σου και να εξαρτάσαι από το αν έχει καλές σχέσεις με την ηγεσία ο ντόπιος αξιωματικός για να του στείλουν αεροπλάνα και ελικόπτερα; Πιάσαμε νέο πάτο μου φαίνεται...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
-
Δημοκράτης
Είναι υπεράνω ρε οι ζαιοι. Γυρίζουν και το άλλο μάγουλο και δίνουν τόπο στην οργήUppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:14Εννοείται αυτό. Αλλά περιμένουμε να του κάνει μήνυση και να μην λουφάρει όπως ο Νικολάκης ο Παππάς.Jack Shephard έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:12 Κι επειδή ο διάολος είναι στις λεπτομέρειες, η Γεροβασίλη διέψευσε και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της. Σωστά γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο άλλος να λέει ψέματα ότι του έδωσε εντολή η ίδια.
Λέει λοιπόν ότι "ουδέν είναι ψευδέστερον" αλλά όσον αφορά την ίδια. Δεν υπερασπίστηκε π.χ. τη Δούρου, το Δήμαρχο και τους φορείς που αναφέρονται στο video. Και λειτουργεί έξυπνα γιατί και η ίδια έχει αμφιβολίες και δε ξέρει τι θα σκάσει.
Νομίζω είναι υπερβολικά χοντρό για να ισχύει.ST48410 έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:17
Δεν είχα παρακολουθήσει το θέμα αλλά αυτό που λέγεται για τα εναέρια μέσα προς το τέλος του video είναι τρισχειρότερο κι από τον ίδιο τον εκβιασμό για την έκθεση. Δηλαδή να καίγεται η περιοχή σου και να εξαρτάσαι από το αν έχει καλές σχέσεις με την ηγεσία ο ντόπιος αξιωματικός για να του στείλουν αεροπλάνα και ελικόπτερα; Πιάσαμε νέο πάτο μου φαίνεται...
Απλώς ο πασόκος αράδιαζε ατελείωτα φίδια στο αξιωματικάκι για να το τρομοκρατήσει.
-
Δημοκράτης
Εκεί είναι όλο το φαΐ της υπόθεσης. Το κράτος λειτουργεί σαν κανονική μαφίαST48410 έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:17Δεν είχα παρακολουθήσει το θέμα αλλά αυτό που λέγεται για τα εναέρια μέσα προς το τέλος του video είναι τρισχειρότερο κι από τον ίδιο τον εκβιασμό για την έκθεση. Δηλαδή να καίγεται η περιοχή σου και να εξαρτάσαι από το αν έχει καλές σχέσεις με την ηγεσία ο ντόπιος αξιωματικός για να του στείλουν αεροπλάνα και ελικόπτερα; Πιάσαμε νέο πάτο μου φαίνεται...
1)Στο ηχητικό που ειχα ακούσει εγώ αναφέρθηκε σε περιφερειαρχη και υπουργό χωρίς να ονοματίσει και σε ρώτησα κιόλας το λέει ονομαστικά γιατί δεν το άκουσα.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:08Να το ψάξει κι αν θες άνοιξε θέμα για τη ζίμενς να μας πεις τι ξέρεις. Μ' εμένα εκτροπή της κουβέντας δεν γίνεται.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:00Λέει για το 07 για φάγωμα των χρημάτων. Λέει το 07 έφαγαν ΚΑΙ τις επιδοτήσεις (εκτός των άλλων καταλαβαίνω εγώ). Ποια ήταν αυτά τα άλλα; κάτι αναφέρει και για το 2000 και για το 2017. Είναι πολλά τα παραπτώματα και τα ονόματα από παλιά από ότι φαίνεται, αν βέβαια είναι πραγματικά τα ηχητικά.Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:19 [quote=Naida post_id=1399813 time=1595189552
O Ματθαιόπουλος είναι ο ομιλών, πώς να λέει Ματθαιόπουλο; Και ναι λέει Γεροβασίλη και για Δούρου που θα του ανοίξει τα καπούλια.
Για το 7 λέει για κάποιους εισαγγελείς και δικηγόρους που φάγανε λεφτά του κόσμου και τις αποζημιώσεις όχι για τη ΝΔ. Κι αυτό δεν ξέρουμε αν είναι πληροφορία, γνώση, εκτίμηση. Αλλά ερευνητέο κι αυτό και σοβαρό, εννοείται. Δεν έχουμε απ' το 7 εντολή όμως από Υπουργό ούτε τον εν λόγω να ζητά να θαφτούν στοιχεία, ούτε κανέναν να απειλεί πως Περιφερειάρχης της ΝΔ θα ανοίξει τα καπούλια του πραγματογνώμονα. Αυτά τα έχουμε για το Μάτι.
Που βέβαια τα κρατούσε κρυφά 2 χρόνια.
Έχει τα κότσια ο Κυριάκος να τα ψάξει ως βάθος; ίσως χρησίμευε καμία συσκευή της siemens.
Και μένοντας στο θέμα, να το ψάξει είπα. Τι να ψάξει; Αυτό που ακούγεται για τους εισαγγελείς και δικηγόρους που φάγανε τα λεφτά του κόσμου. Για το κόμμα μου δεν είπε, όπως ανέφερες ψευδώς. Πρώτο ψέμα. Το άλλο ψέμα είναι που ισχυρίστηκες ότι δεν έχουμε ονόματα ενώ έχουμε τον ίδιο τον ομιλούντα, Δούρου και Γεροβασίλη. Γιατί λες ψέματα;
Πρώτο ψέμα σου ότι λέω ψέμματα.
2)Το έχω βάλει και σε λινκ, στο παραθέτω και φώτο το λέει με κόκκινα γράμματα και κυκλωμενο και οταν έβαλα το λινκ έγραψα οτι διάβασα
Spoiler

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το σκέφτηκα κι αυτό. Εφόσον όμως αναφέρει συγκεκριμένο άτομο και περιστατικό, θα πρέπει να διερευνηθεί και να υπάρξει ποινή. Όχι απόταξη από το σώμα ξερωγώ. Κάτι που να πονάει. Δεν μπορεί να φέρονται σαν μαφία. Το μόνο που δεν του είπε είναι ότι θα σου βάζουμε φωτιές εμείς οι ίδιοι.foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:20 Νομίζω είναι υπερβολικά χοντρό για να ισχύει.
Απλώς ο πασόκος αράδιαζε ατελείωτα φίδια στο αξιωματικάκι για να το τρομοκρατήσει.
Μην το αποκλείεις και αυτό.ST48410 έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:24Το σκέφτηκα κι αυτό. Εφόσον όμως αναφέρει συγκεκριμένο άτομο και περιστατικό, θα πρέπει να διερευνηθεί και να υπάρξει ποινή. Όχι απόταξη από το σώμα ξερωγώ. Κάτι που να πονάει. Δεν μπορεί να φέρονται σαν μαφία. Το μόνο που δεν του είπε είναι ότι θα σου βάζουμε φωτιές εμείς οι ίδιοι.foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:20 Νομίζω είναι υπερβολικά χοντρό για να ισχύει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τίποτα δεν αποκλείω. Και στεναχωριέμαι που σας βλέπω να μαλώνετε για κόμματα. Αν κάτι από τα παραπάνω είναι αληθινό δεν πρέπει να μας νοιάζει που πρόσκειται ο υπεύθυνος αλλά πως θα απομακρυνθεί από τη θέση του και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Καλά δεν πειράζει, θα το ξεπεράσω.Jack Shephard έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:07Ο πραγματογνώμονας δεν είναι κάποιος που είδε φως και μπήκε. Είναι αξιωματικός της πυροσβεστικής και τον όρισε η εισαγγελία να ετοιμάσει και να υποβάλλει ένα πόρισμα για τις αιτίες της τραγωδίας. Το οποίο η εισαγγελέας συνυπολογίζει μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, καταθέσεις προκειμένου να ασκήσει διώξεις.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:55 Αυτός ως πραγματογνωμονας έχει δικαίωμα να πει ότι προκύπτουν ευθύνες για ανώτερους; ή κάνει την έκθεση τι έφταιξε και είναι αλλουνου αρμοδιότητα να επιρρίψει τις ευθύνες;
Εσύ τι λες, ότι ο άλλος τον εκβίαζε χωρίς λόγο; Το πόρισμα του ως ειδικού έχει ειδικό βάρος γι' αυτό του λέει ο άλλος τι να γράψει και τι να μη γράψει.
Δε θέλω όμως διάλογο μαζί σου. Είσαι για φτύσιμο με αυτά που έχεις γράψει εδώ και ότι από όλα τα θέματα ειδικά αυτό σε κάνει να ξαναψηφίσεις Σύριζα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Δεν με παραξενεύει τίποτα. Το γεγονός όμως ότι εμφανίζεσαι σε αυτό το νημα να λες ότι "ΣΥΡΙΖΑ δεν ήσουν μα από σήμερα θα γίνεις" είναι ενδεικτικό του πως σκέφτεσαι το οποίο δεν έχει καμία σχέση εν τέλει με όσα πίστευα ως σήμερα.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:51Τι σε παραξενεύει πραγματικά;
Είναι με διάφορα η πιο καφρικη και κυνική δήλωση έως σήμερα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Uppercut
Μην μου κυκλώνεις τον παραπλανητικό τίτλο που έβαλε το σάιτ, θα παραθέσεις το ίδιο το απόσπασμα από τα λεγόμενα του για το 7.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:241)Στο ηχητικό που ειχα ακούσει εγώ αναφέρθηκε σε περιφερειαρχη και υπουργό χωρίς να ονοματίσει και σε ρώτησα κιόλας το λέει ονομαστικά γιατί δεν το άκουσα.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:08Να το ψάξει κι αν θες άνοιξε θέμα για τη ζίμενς να μας πεις τι ξέρεις. Μ' εμένα εκτροπή της κουβέντας δεν γίνεται.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:00
Λέει για το 07 για φάγωμα των χρημάτων. Λέει το 07 έφαγαν ΚΑΙ τις επιδοτήσεις (εκτός των άλλων καταλαβαίνω εγώ). Ποια ήταν αυτά τα άλλα; κάτι αναφέρει και για το 2000 και για το 2017. Είναι πολλά τα παραπτώματα και τα ονόματα από παλιά από ότι φαίνεται, αν βέβαια είναι πραγματικά τα ηχητικά.
Που βέβαια τα κρατούσε κρυφά 2 χρόνια.
Έχει τα κότσια ο Κυριάκος να τα ψάξει ως βάθος; ίσως χρησίμευε καμία συσκευή της siemens.
Και μένοντας στο θέμα, να το ψάξει είπα. Τι να ψάξει; Αυτό που ακούγεται για τους εισαγγελείς και δικηγόρους που φάγανε τα λεφτά του κόσμου. Για το κόμμα μου δεν είπε, όπως ανέφερες ψευδώς. Πρώτο ψέμα. Το άλλο ψέμα είναι που ισχυρίστηκες ότι δεν έχουμε ονόματα ενώ έχουμε τον ίδιο τον ομιλούντα, Δούρου και Γεροβασίλη. Γιατί λες ψέματα;
Πρώτο ψέμα σου ότι λέω ψέμματα.
2)Το έχω βάλει και σε λινκ, στο παραθέτω και φώτο το λέει με κόκκινα γράμματα και κυκλωμενο και οταν έβαλα το λινκ έγραψα οτι διάβασαΔεύτερο ψέμα σου ότι λέω ψέμα. Ετσι σας μαθαίνουν στην παράταξη; κρίμα είσαι νέο παιδί να ακολουθείς ανέντιμες τακτικές για να βγάζεις δίκιο. Το κομα σου είναι πολύ βρώμικο και είναι κρίμα αντί να καταδικάζεις εσύ ως νεολαία για να διορθωθεί, να το καλύπτεις. Τελείωσες απο μένα.Spoiler
Για δικηγόρους και εισαγγελείς λέει που φάγαν λεφτά. Τίποτα για τη ΝΔ . Ψέμα. Όσον αφορά τα ονόματα, με ρώτησες σου απάντησα και παρέθεσα το σχετικό. Άρα, δέχομαι ότι δεν είπες σκόπιμα ψέμα, αλλά είχες ελλιπή πληροφόρηση. Στο θέμα του 7, αν επιμένεις για το κόμμα μου ενώ σ' έχω ενημερώσει παραθέτοντας τα λεγόμενα, λες ψέματα.Έτσι είναι το παιχνίδι στην Ελλάδα. Το 2007 στον Πύργο φάγανε και τα λεφτά που είχε μαζέψει ο κόσμος και μοίρασαν και τις αποζημιώσεις μετά εισαγγελείς και δικηγόροι.
Η φωτιά στην Κινέτα θα στοιχίσει 500 εκατ. ευρώ η φωτιά στο Μάτι 1 δισ. ευρώ. Από αυτά τα 100 θα μοιραστούνε, τα 200 θα μοιρατσούνε… Πρόσεξε, πρόσεξε
Μη μπερδεύεσαι, δεν μαλώνω για κανένα κόμμα. Δεν έχω κόμα. Τα κομματοσκυλα που πήραν πολύ αέρα και προκαλούν, με ενοχλούν όμως.ST48410 έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:29Τίποτα δεν αποκλείω. Και στεναχωριέμαι που σας βλέπω να μαλώνετε για κόμματα. Αν κάτι από τα παραπάνω είναι αληθινό δεν πρέπει να μας νοιάζει που πρόσκειται ο υπεύθυνος αλλά πως θα απομακρυνθεί από τη θέση του και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Όταν είχε γίνει αυτή η τραγωδία ήμουν από αυτους που αναφερόταν σε ευθύνες.
Δεν γίνεται να έχεις ολόκληρο σύστημα να λειτουργεί χροοοονια τώρα με εναλλαγές κυβερνήσεων με αυτό τον τρόπο και να ψάχνουν την ευθύνη μόνο στο 2018. Κάνε έρευνα από το 2018 και πίσω και γαμα τους. Άμα χρησιμοποιείς όμως την τραγωδία που κάηκαν παιδιά,οικογένειες με φρικτό τρόπο για κομματικό όφελος και είσαι απλως ενα κομματοσκυλο ούτε καν πολιτικός, είσαι για τρελά σουτια. Όχι εσύ. Το κομματοσκυλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σας έχω κατατάξει ως κάτι γενικότερο.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:36Να με κατατάξεις ως Saylor moon παρακαλώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:21Οκ, προβληματιζόμουν αν έπρεπε να σε κατατάξω στην κατηγορία "εμμονικοί" ή "καρτούν" αλλά με αυτό το μήνυμα, καταχωρείσαι αυτομάτως στα "καρτούν" χωρίς δεύτερη σκέψη.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:16
Στον Συριζα την έχουν πέσει άπειρες φορες τα νδλικα.
Δεν με απασχόλησε ποτέ. Όπως θα τη πέφτουν και οι συριζαιοι στα νδλικα τώρα. Μαζί τους και εγώ γιατί πήραν πολύ αέρα τα δεξιά. Και δεν πρέπει.
Το ότι υπήρχε ντοκουμέντο 2 χρόνια τώρα για μια τοσο σοβαρή υπόθεση και το κρατούσαν κρυφό και δόθηκε τώρα μετα τη γερή μασαμπουκα από τα μμε, ήταν η σπρωξιά στην αγκαλιά του συριζα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 13:55 ΥΓ. Αυτό το ακάματον και το ανεπηρέαστον και το μπαλαδόρικον της κερκίδας γενικώς, είναι που με έκανε να προσδιορίζω πλέον τον αριστερισμό ως μολυσματική και όχι παιδική ασθένεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προφανώς και πρέπει να διερευνηθεί.ST48410 έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:24Το σκέφτηκα κι αυτό. Εφόσον όμως αναφέρει συγκεκριμένο άτομο και περιστατικό, θα πρέπει να διερευνηθεί και να υπάρξει ποινή. Όχι απόταξη από το σώμα ξερωγώ. Κάτι που να πονάει. Δεν μπορεί να φέρονται σαν μαφία. Το μόνο που δεν του είπε είναι ότι θα σου βάζουμε φωτιές εμείς οι ίδιοι.foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:20 Νομίζω είναι υπερβολικά χοντρό για να ισχύει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 7 Απαντήσεις