Θα απαντήσει. Δεν μπορεί να μην απαντήσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ρε τα νεοδημοκρατικα τσωλια τι παθανε ,να μην χαροουνε μια αποκαλυψη,οι απατεωνες.
Εγώ πάλι παραθέτω μόνο τα σημεία ενδιαφέροντος.Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:59Εγώ αναρτώ τα ποστς σου πάντα πλήρη, κόβεις το δικό μου γιατί σ' ενοχλεί.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:57Δεν θα καταργήσουμε λοιπόν την ποινική διαδικασία που προβλέπει την σύσταση επιτροπών, εισαγγελικές παραγγελίες, ανάλυση των ηχητικών, έλεγχο νομιμότητας και αυθεντικότητας των ηχητικών κλπ.
Ανάμενε στο ακουστικό σου.
Εν τω μεταξύ, επειδή θα πάρει λίγο χρόνο όλο αυτό, προσπάθησε να απαντήσεις στο ένα και μοναδικό ερώτημα που σου έθεσα.
Από καλή διάθεση βασικά. Αν έχεις.
Όταν ρωτώ κάτι κι απαντάς κάτι άσχετο, είναι παράλογο να συνεχίσω να κοουτάρω τον παραλογισμό.
Μάλιστα κάνεις κάτι τρισχειρότερο από αυτό που κατηγορείς. Παραθέτεις ερωτήσεις μου και δεν τις απαντάς καν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Ιούλ 2020, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θα σου απαντήσει.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:59Δεν το ξέρω αυτό από τη στιγμή που δεν ακούγονται ονόματα.Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:56Εξαιρετικά. Τόσο απλό. Παρ' όλα αυτά δεν ξέρουμε ακόμα. Μπορεί να είναι κάποιο μοντάζ τις Καθημερινής; Αναμένεις μήνυση Γεροβασίλη, Ματθαιόπουλου;Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:54
Ότι πρέπει να αποδοθούν στο μαξιμουμ οι ευθύνες και να τους ξεσκισουν, να φτάσει σε όλη τη σαπίλα και όσοι έχουν εμπλακεί. Από πολιτικούς μέχρι τους τελευταιους υπαλληλους. Όπως επίσης και γιατί 2 χρόνια το ηχητικό ήταν άγνωστο.
Εάν είναι αληθινά τα ηχητικά, για αυτά που λέει για το 2007 ότι έκανε το κομα σου τα ίδια κάποιο σχόλιο και έφαγαν και τις αποζημιώσεις, κάποιο σχολιο;
Δεν τον έμαθες ακόμα;
-
Uppercut
Ακούγονται, γιατί λες ψέματα; Της Δούρου που θα του ανοίξει τα καπούλια, της Γεροβασίλη, αναφέρει εντολή απ' την Υπουργό και φυσικά η φωνή αποδίδεται στον Ματθαιόπουλο. Άρα, θα κάνουν μήνυση αυτοί; Δεν ανέφερε ότι είχε καμία εντολή το 2007 ούτε λέει κανένα όνομα και φυσικά δεν έχουμε κανένα τηλεφώνημα με τέτοιες εντολές το 7.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:59Δεν το ξέρω αυτό από τη στιγμή που δεν ακούγονται ονόματα.Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:56Εξαιρετικά. Τόσο απλό. Παρ' όλα αυτά δεν ξέρουμε ακόμα. Μπορεί να είναι κάποιο μοντάζ τις Καθημερινής; Αναμένεις μήνυση Γεροβασίλη, Ματθαιόπουλου;Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:54
Ότι πρέπει να αποδοθούν στο μαξιμουμ οι ευθύνες και να τους ξεσκισουν, να φτάσει σε όλη τη σαπίλα και όσοι έχουν εμπλακεί. Από πολιτικούς μέχρι τους τελευταιους υπαλληλους. Όπως επίσης και γιατί 2 χρόνια το ηχητικό ήταν άγνωστο.
Εάν είναι αληθινά τα ηχητικά, για αυτά που λέει για το 2007 ότι έκανε το κομα σου τα ίδια κάποιο σχόλιο και έφαγαν και τις αποζημιώσεις, κάποιο σχολιο;
Όχι, θα παραθέτεις αυτούσιο το ποστ μου.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:02Εγώ πάλι παραθέτω μόνο τα σημεία ενδιαφέροντος.Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:59Εγώ αναρτώ τα ποστς σου πάντα πλήρη, κόβεις το δικό μου γιατί σ' ενοχλεί.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:57
Δεν θα καταργήσουμε λοιπόν την ποινική διαδικασία που προβλέπει την σύσταση επιτροπών, εισαγγελικές παραγγελίες, ανάλυση των ηχητικών, έλεγχο νομιμότητας και αυθεντικότητας των ηχητικών κλπ.
Ανάμενε στο ακουστικό σου.
Εν τω μεταξύ, επειδή θα πάρει λίγο χρόνο όλο αυτό, προσπάθησε να απαντήσεις στο ένα και μοναδικό ερώτημα που σου έθεσα.
Από καλή διάθεση βασικά. Αν έχεις.
Όταν ρωτώ κάτι κι απαντάς κάτι άσχετο, είναι παράλογο να συνεχίσω να κοουτάρω τον παραλογισμό.
Μάλιστα κάνεις κάτι τρισχειρότερο από αυτό που κατηγορείς. Παραθέτεις ερωτήσεις και δεν τις απαντάς καν!
Θα παραθέσεις ολόκληρο το ποστ μου και μετά θα κάνεις την ερώτηση σου.Τίποτα δεν θα καταργήσουμε. Ούτε θα καταργήσουμε την πραγματικότητα που είναι ότι ακούσαμε με τ' αυτιά μας εντολή συγκάληψης.
Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:04Ακούγονται, γιατί λες ψέματα; Της Δούρου που θα του ανοίξει τα καπούλια, της Γεροβασίλη, αναφέρει εντολή απ' την Υπουργό και φυσικά η φωνή αποδίδεται στον Ματθαιόπουλο. Άρα, θα κάνουν μήνυση αυτοί; Δεν ανέφερε ότι είχε καμία εντολή το 2007 ούτε λέει κανένα όνομα και φυσικά δεν έχουμε κανένα τηλεφώνημα με τέτοιες εντολές το 7.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:59Δεν το ξέρω αυτό από τη στιγμή που δεν ακούγονται ονόματα.Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:56
Εξαιρετικά. Τόσο απλό. Παρ' όλα αυτά δεν ξέρουμε ακόμα. Μπορεί να είναι κάποιο μοντάζ τις Καθημερινής; Αναμένεις μήνυση Γεροβασίλη, Ματθαιόπουλου;
Λέει ονομαστικά γεροβασιλη και ματθαιοπουλο; εγώ δεν το άκουσα. Δεν το ξέρω πως θα κινηθούν από τους δικηγόρους τους.
Τι εννοείς δεν έχουμε τηλέφωνο από το 2007;ο ίδιος τα λέει τι έγινε. Όπως λέει και τώρα ότι έχει εντολές.
Ξαναλέω και εφόσον όντως είναι αληθινά τα ηχητικά και λέγονται αυτά.
Δεν γίνεται το ένα να το θεωρείς αξιόπιστο και το άλλο όχι, αφού το ίδιο άτομο τα λέει.
Για δώσε σχόλιο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι του σρζ προέρχονται από το κκε,Βλήμα έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:22 Πόσο με εκνευρίζει όταν οι δεξιοί κόπτονται για το μαφιοζιλίκι των συριζαίων κι όταν οι συριζαίοι κόπτονται για το μαφιοζιλίκι των δεξιών λες και δεν είναι τα ίδια τα σκατά δεν λέγεται.
Έρχονται στο παρόν νήμα οι νοικοκυραίοι και λένε "αααα, τι πράματα είναι αυτά" λες και ο αρχηγός τους δεν έχει καλύψει δύο (2) γαμημένους παιδεραστές. Ήρθαν από τον Άρη.
Ουστ, σιχάματα όλοι σας.
τζαστ μάη 21 σεντς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πάλι πιάστηκες από αηδίες για να μην απαντήσεις;Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:04Όχι, θα παραθέτεις αυτούσιο το ποστ μου.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:02Εγώ πάλι παραθέτω μόνο τα σημεία ενδιαφέροντος.Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:59
Εγώ αναρτώ τα ποστς σου πάντα πλήρη, κόβεις το δικό μου γιατί σ' ενοχλεί.
Μάλιστα κάνεις κάτι τρισχειρότερο από αυτό που κατηγορείς. Παραθέτεις ερωτήσεις και δεν τις απαντάς καν!
Το ποστ σου βρίσκεται εκεί που το έβαλες. Όπως και η ερώτησή μου. Σε περιμένει
Είπε ο τάδε ότι ο τάδε είπε πως ο τάδε ...Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:12Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:04Ακούγονται, γιατί λες ψέματα; Της Δούρου που θα του ανοίξει τα καπούλια, της Γεροβασίλη, αναφέρει εντολή απ' την Υπουργό και φυσικά η φωνή αποδίδεται στον Ματθαιόπουλο. Άρα, θα κάνουν μήνυση αυτοί; Δεν ανέφερε ότι είχε καμία εντολή το 2007 ούτε λέει κανένα όνομα και φυσικά δεν έχουμε κανένα τηλεφώνημα με τέτοιες εντολές το 7.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:59
Δεν το ξέρω αυτό από τη στιγμή που δεν ακούγονται ονόματα.
Λέει ονομαστικά γεροβασιλη και ματθαιοπουλο; εγώ δεν το άκουσα. Δεν το ξέρω πως θα κινηθούν από τους δικηγόρους τους.
Τι εννοείς δεν έχουμε τηλέφωνο από το 2007;ο ίδιος τα λέει τι έγινε. Όπως λέει και τώρα ότι έχει εντολές.
Δεν γίνεται το ένα να το θεωρείς αξιόπιστο και το άλλο όχι, αφού το ίδιο άτομο τα λέει.
Για δώσε σχόλιο.
Βάζεις στοίχημα;
Κλείσαμε ήδη 30 ποστς που δεν απάντησε καν στην προηγούμενη.
Θα πει τα δικά του και θα εξαφανιστεί όσο απότομα εμφανίστηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Ιούλ 2020, 23:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ηρεμήστε ,δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
-
Uppercut
Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:12Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:04Ακούγονται, γιατί λες ψέματα; Της Δούρου που θα του ανοίξει τα καπούλια, της Γεροβασίλη, αναφέρει εντολή απ' την Υπουργό και φυσικά η φωνή αποδίδεται στον Ματθαιόπουλο. Άρα, θα κάνουν μήνυση αυτοί; Δεν ανέφερε ότι είχε καμία εντολή το 2007 ούτε λέει κανένα όνομα και φυσικά δεν έχουμε κανένα τηλεφώνημα με τέτοιες εντολές το 7.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:59
Δεν το ξέρω αυτό από τη στιγμή που δεν ακούγονται ονόματα.
Λέει ονομαστικά γεροβασιλη και ματθαιοπουλο; εγώ δεν το άκουσα. Δεν το ξέρω πως θα κινηθούν.
Για δώσε σχόλιο.
O Ματθαιόπουλος είναι ο ομιλών, πώς να λέει Ματθαιόπουλο; Και ναι λέει Γεροβασίλη και για Δούρου που θα του ανοίξει τα καπούλια.
Για το 7 λέει για κάποιους εισαγγελείς και δικηγόρους που φάγανε λεφτά του κόσμου και τις αποζημιώσεις όχι για τη ΝΔ. Κι αυτό δεν ξέρουμε αν είναι πληροφορία, γνώση, εκτίμηση. Αλλά ερευνητέο κι αυτό και σοβαρό, εννοείται. Δεν έχουμε απ' το 7 εντολή όμως από Υπουργό ούτε τον εν λόγω να ζητά να θαφτούν στοιχεία, ούτε κανέναν να απειλεί πως Περιφερειάρχης της ΝΔ θα ανοίξει τα καπούλια του πραγματογνώμονα. Αυτά τα έχουμε για το Μάτι.
Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να ασυναρτησιολογήσεις και να αποπροσανατολίσεις όταν μιλάς μαζί μου. Πάμε πάλι με το ποστ μου που έκοψες.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:16Πάλι πιάστηκες από αηδίες για να μην απαντήσεις;Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:04Όχι, θα παραθέτεις αυτούσιο το ποστ μου.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:02
Εγώ πάλι παραθέτω μόνο τα σημεία ενδιαφέροντος.
Μάλιστα κάνεις κάτι τρισχειρότερο από αυτό που κατηγορείς. Παραθέτεις ερωτήσεις και δεν τις απαντάς καν!![]()
Το ποστ σου βρίσκεται εκεί που το έβαλες. Όπως και η ερώτησή μου. Σε περιμένει![]()
Τίποτα δεν θα καταργήσουμε. Ούτε θα καταργήσουμε την πραγματικότητα που είναι ότι ακούσαμε με τ' αυτιά μας εντολή συγκάληψης.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δεν θα συνεχίσει; Δεν θα δούμε κάποιον από αυτούς που απείλησαν στην φυλακή;under έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:11Η ερευνα για το Ματι εγινε επι συριζα.Gewponos90 έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:10
Η δικαιοσύνη είναι κάτι ανεξάρτητο; Γιατί απο ότι βλέπω άτομα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης είναι κατηγορούμενα πλέον . Και καλώς. Είναι μια σφαλιάρα στα ζώα που λένε πως η δικαιοσύνη είναι ανεξαρτήτη από τα κομμάτα και δεν παίζει μικροπολιτικα παιχνιδια
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Δηλαδή, ο Μ μιλά με κάποιον άλλο στη διοίκηση της Πυροσβεστικής, κι ο άλλος του λέει ότι η Δούρου θα του ανοίξει τα καπούλια.Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:19Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:12Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:04
Ακούγονται, γιατί λες ψέματα; Της Δούρου που θα του ανοίξει τα καπούλια, της Γεροβασίλη, αναφέρει εντολή απ' την Υπουργό και φυσικά η φωνή αποδίδεται στον Ματθαιόπουλο. Άρα, θα κάνουν μήνυση αυτοί; Δεν ανέφερε ότι είχε καμία εντολή το 2007 ούτε λέει κανένα όνομα και φυσικά δεν έχουμε κανένα τηλεφώνημα με τέτοιες εντολές το 7.
Λέει ονομαστικά γεροβασιλη και ματθαιοπουλο; εγώ δεν το άκουσα. Δεν το ξέρω πως θα κινηθούν.
Για δώσε σχόλιο.
O Ματθαιόπουλος είναι ο ομιλών, πώς να λέει Ματθαιόπουλο; Και ναι λέει Γεροβασίλη και για Δούρου που θα του ανοίξει τα καπούλια.
Κι αυτό αποτελεί αυταπόδειξη ενοχής της Δούρου για τον Uppercut που έχει ξεχάσει τι σημαίνει "απαντώ σε ερωτήσεις".
-
Uppercut
Είπα ότι το ηχητικό αποτελεί απόδειξη αυτού που ακούγεται σ' αυτό. Δηλαδή της εντολής συγκάληψης που δίνει ο ίδιος ο ομιλών. Αν οι άλλοι που εμπλέκει δεν ήξεραν τίποτα θα του κάνουν μήνυση. Θα του κάνουν λες;stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:24Δηλαδή, ο Μ μιλά με κάποιον άλλο στη διοίκηση της Πυροσβεστικής, κι ο άλλος του λέει ότι η Δούρου θα του ανοίξει τα καπούλια.Uppercut έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:19Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:12
Για δώσε σχόλιο.
Κι αυτό αποτελεί αυταπόδειξη ενοχής της Δούρου για τον Uppercut που έχει ξεχάσει τι σημαίνει "απαντώ σε ερωτήσεις".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 7 Απαντήσεις