Βρε άνθρωπέ μου είναι πολύ απλό να απαντήσεις στο ερώτημα που θα διευκολύνει τη συζήτηση:
αν η μη κατάθεση μήνυσης αποτελεί αυτόματα αποδοχής κατηγορίας τότε ποια η άποψή σου για τον Άδωνι που χαρακτηρίστηκε από τον Καρατζαφέρη δημόσια "πολιτική τσούλα" και δεν απάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση;
Γιατί δυσκολεύεσαι να απαντήσεις σε ένα απλό ερώτημα;
Γράψε μου "Stavmanr θεωρώ ότι από τη στιγμή που ο Άδωνις δεν έκανε μήνυση στον Καρατζαφέρη, και σύμφωνα με τα πιστεύω μου, αποδέχεται αυτό το χαρακτηρισμό και θα έπρεπε πλέον να τον αποκαλούμε όλοι μας έτσι".
Μετά θα προσπαθήσω να απαντήσω κι εγώ στο αντίστοιχο θέμα που αφορά αν η τάδε είναι ένοχη επειδή δεν έχει ακόμα καταθέσει μήνυση στην εφημερίδα κατήγορό της για συκοφαντική δυσφήμιση. Πάνω στο σκεπτικό σου θα πατήσω, για να έχουμε κοινό τόπο συζήτησης. Θα δεις ότι έχουμε περισσότερα κοινά από όσα πιστεύεις τώρα.
"Το ηχητικό αποτελεί απόδειξη αυτού που ακούγεται σε αυτό"Είπα ότι το ηχητικό αποτελεί απόδειξη αυτού που ακούγεται σ' αυτό. Δηλαδή της εντολής συγκάληψης που δίνει ο ίδιος ο ομιλών.
Δηλαδή, όταν κάποιος λέει στο τηλέφωνο " ο uppercut μου είπε να τη σκοτώσω" ο uppercut είναι αυτόματα ο δολοφόνος;
Κι αν κάποιος έλεγε ότι ο Χ είναι μ...κας, πάλι το ηχητικό θα αποτελούσε απόδειξη αυτού που ακούγεται σε αυτό;
Να ξέρω πώς σκέφτεσαι βρε αγόρι μου...