ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:17Ποιο κομματικό πάθος βρε ονειροπαρμένο ανθρωποειδές;stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:07Κι εγώ πάω στοίχημα ότι αν δεν αποδειχθεί κάτι τέτοιο δεν θα βγεις να πεις "Συγγνώμη παιδιά. Ήμουν βλάκας και πίστεψα τυφλά τις φήμες παρασυρόμενος από κομματικό πάθος".ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:04
Κι εγώ πάω στοίχημα, ότι ακόμη και αν αποδειχθεί ότι είναι αληθινό (λες και υπάρχει κάποια αμφισβήτηση μέχρι στιγμής) θα το ξεπεράσεις στο χαλαρό και θα εστιάσεις πάλι στον αντιπερισπασμό του "γιατί τώρα".
Κατηγορείς τον άλλο για το δικό σου σκεπτικό και το δικό σου τρόπο λειτουργίας.
Έχω τσακωθεί με τους περισσότερους νδκράτες εδώ μέσα και θα συνεχίσω να το κάνω.
Δεν έχω τις αριστερίστικες φοβίες σας για την πιθανή υποστήριξη των ιδεολογικών αντιπάλων, ούτε γουστάρω την ευκολία της διπλωματικής τρόπον τινά αποστασιοποίησης για τον χ ή ψ λόγο.
Ζούδια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Ώσπου να αποδειχθεί κάτι αυτά τα δύο. Α και το να μη ξεχάσω να ψηφίσω σύριζα στις επόμενες εκλογές μετά το σημερινό.Σενέκας έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:20Αυτά τα 2 είναι τα μοναδικά ερωτήματα; Κανένα τρίτο δεν υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού;Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:11Νομίζω το αυτονόητο είναι να αναρωτηθεί κάποιος για αυτό που ακούει ή βλέπει.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:03
Το πρόβλημά σου είναι ότι αναρωτιέσαι γενικώς.
Κάποιοι ευτυχούν με το να το αποφεύγουν συστηματικά.
Αν θυμάσαι στη συζήτηση τότε δεν στήριξα ποτέ ότι δεν υπάρχουν ευθύνες που κάηκαν τόσοι άνθρωποι και παιδιά. Και ξέρω ότι το θυμάσαι και είσαι το λιγότερο άδικη όταν λες οτι θα το ξεπεράσω στο χαλαρό. Όπως εσύ δηλαδή ξεπερνάς στο χαλαρό ότι κάποιος είχε ηχητικά ντοκουμέντα και τα έβγαλε τόσα χρόνια μετά ενώ γίνονται έρευνες κτλ κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:04
Κι εγώ πάω στοίχημα, ότι ακόμη και αν αποδειχθεί ότι είναι αληθινό (λες και υπάρχει κάποια αμφισβήτηση μέχρι στιγμής) θα το ξεπεράσεις στο χαλαρό και θα εστιάσεις πάλι στον αντιπερισπασμό του "γιατί τώρα".
Και ακριβώς γι' αυτό μιλάω για ρομποτική λογική.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σιγά τους τσακωμούς. Μαλώνουν για το ποιος λέει τη λέξη "ζαίος" περισσότερες φορές τη μέρα.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:19Ενδοοικογενειακες αγάπες είναι αυτάΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:17Ποιο κομματικό πάθος βρε ονειροπαρμένο ανθρωποειδές;stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:07
Κι εγώ πάω στοίχημα ότι αν δεν αποδειχθεί κάτι τέτοιο δεν θα βγεις να πεις "Συγγνώμη παιδιά. Ήμουν βλάκας και πίστεψα τυφλά τις φήμες παρασυρόμενος από κομματικό πάθος".
Κατηγορείς τον άλλο για το δικό σου σκεπτικό και το δικό σου τρόπο λειτουργίας.
Έχω τσακωθεί με τους περισσότερους νδκράτες εδώ μέσα και θα συνεχίσω να το κάνω.
Δεν έχω τις αριστερίστικες φοβίες σας για την πιθανή υποστήριξη των ιδεολογικών αντιπάλων, ούτε γουστάρω την ευκολία της διπλωματικής τρόπον τινά αποστασιοποίησης για τον χ ή ψ λόγο.
Ζούδια.![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 19 Ιούλ 2020, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό περί θανατικής ποινής σκέφτομαι από το πρωί να το γράψω, αλλά δεν το έκανα για να μη με πουν υπερβολικό.Jack Shephard έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:38 Έτσι και είναι αλήθεια αυτά, μιλάμε πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής να λέει "η υπουργός μου είπε μη γράψει ότι ευθύνεται ο Δήμαρχος, η Δούρου ή κανένας".
Και να θάψει στοιχεία:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Οκ, εγώ θα το ζωγραφίσω.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:10Σε μένα το γράφεις ή στο παρωνύμιο "Γαλή";Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:09Τι να αποδειχθεί και τι να μην αποδειχθεί ρε. Μας δουλεύεις;stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:07
Κι εγώ πάω στοίχημα ότι αν δεν αποδειχθεί κάτι τέτοιο δεν θα βγεις να πεις "Συγγνώμη παιδιά. Ήμουν βλάκας και πίστεψα τυφλά τις φήμες παρασυρόμενος από κομματικό πάθος"
Εκείνο εισήγαγε πρώτο το θέμα της υπόθεσης.
Στο τόνισα παραπάνω για να το βλέπεις καλύτερα.
Το κόκκινο είναι ο ισχυρισμός της Νάιδας που προβάλλει το γεγονός ως αστήρικτη υπόθεση, το σκούρο μπλε είναι αυτό ακριβώς που λέει ο Otto.Κι εγώ πάω στοίχημα, ότι ακόμη και αν αποδειχθεί ότι είναι αληθινό (λες και υπάρχει κάποια αμφισβήτηση μέχρι στιγμής) θα το ξεπεράσεις στο χαλαρό και θα εστιάσεις πάλι στον αντιπερισπασμό του "γιατί τώρα".
Αλλά ως ποζιτρονικός εγκέφαλος, εσύ διάβασες (και κόλλησε γενικώς το σύστημα) μόνον το κόκκινο.
Θέλεις συντήρηση στο λειτουργικό, καίγονται όλο και περισσότερες συνάψεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Ας που εμένα, εγώ δεν έχω τέτοιο δίλημμα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:22 Αυτό περί θανατικής ποινής σκέφτομαι από το πρωί να το γράψω, αλλά δεν το έκανα για να μη με πουν υπερβολικό.
Μιλάμε όποιος δε γίνεται έξαλλος με αυτά που ακούγονται δεν είναι ζωντανός. Έχει πεθάνει και δεν το ξέρει.
Ήμουν ο πρώτος που υποστήριξα οτι ο στάβ είναι εξωγήινος μεταμφιεσμένος σε ρομπότ!
Πάμε τώρα να δούμε γιατί δεν βγάζεις κανένα νόημα, ως συνήθως.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:26Οκ, εγώ θα το ζωγραφίσω.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:10Σε μένα το γράφεις ή στο παρωνύμιο "Γαλή";Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:09
Τι να αποδειχθεί και τι να μην αποδειχθεί ρε. Μας δουλεύεις;
Εκείνο εισήγαγε πρώτο το θέμα της υπόθεσης.
Στο τόνισα παραπάνω για να το βλέπεις καλύτερα.
Το κόκκινο είναι ο ισχυρισμός της Νάιδας που προβάλλει το γεγονός ως αστήρικτη υπόθεση, το σκούρο μπλε είναι αυτό ακριβώς που λέει ο Otto.Κι εγώ πάω στοίχημα, ότι ακόμη και αν αποδειχθεί ότι είναι αληθινό (λες και υπάρχει κάποια αμφισβήτηση μέχρι στιγμής) θα το ξεπεράσεις στο χαλαρό και θα εστιάσεις πάλι στον αντιπερισπασμό του "γιατί τώρα".
- Αν δεν δέχεσαι ότι δεν έχει αποδειχθεί, κι απλά θεωρείς ότι η Naida δεν αποδέχεται την απόδειξη, τότε κακώς επαναλαμβάνεις την υπόθεση ως μέρος της πρότασης. Δηλαδή, θεωρώντας ότι η Naida έχει προαποφασίσει να πάει κόντρα στην απόδειξη, τί ακριβώς περιμένεις να αποδειχθεί στην πρόταση αυτή; Εκείνη, σύμφωνα με το σκεπτικό σου, δεν δέχεται τις αποδείξεις που εσύ βρήκες αδιάσειστες κι επομένως δεν μπορεί ποτέ η πρόταση να προχωρήσει στο δεύτερο μέρος.
- Αν δέχεσαι ότι δεν έχει αποδειχθεί ουσιαστικά, κακώς αντιδράς.
Με απλά λόγια σχηματίζεις κενόλογες προτάσεις, χωρίς καμία σημασία και χωρίς κανένα νόημα, κι επιμένεις ότι παράγεις επιχειρήματα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι αντιμέτωπος με κενολογίες σου, και με την επιμονή σου να τις μετατρέψεις σε κάποιο ...επιχείρημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Ιούλ 2020, 21:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για πόσο καιρό οι νδιτες πιπιλάνε την καραμέλα με τον αυθαίρετο αλbανικό οικισμό mate
-
Uppercut
O χαρακτηρισμός "μαφία" είναι ήπιος για το wannabe καθεστώς των συριζανέλ, aka μαγαζί.
Μπες στη σειρά.nemo έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:33 Ήμουν ο πρώτος που υποστήριξα οτι ο στάβ είναι εξωγήινος μεταμφιεσμένος σε ρομπότ!
Με έχουν πει ζαίο, δικηγόρο, τοπογράφο, αναρχοκομμουνιστή, τουρκόσπορο, ταλιμπαν, ομοφοβικό, χασοδίκη κλπ.
Προσθέτω και το "εξωγήινος μεταμφιεσμένος σε ρομπότ" στη συλλογή.
Είναι φωλιά το νήμα γι αυτό.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:39Μπες στη σειρά.nemo έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:33 Ήμουν ο πρώτος που υποστήριξα οτι ο στάβ είναι εξωγήινος μεταμφιεσμένος σε ρομπότ!
Με έχουν πει ζαίο, δικηγόρο, τοπογράφο, αναρχοκομμουνιστή, τουρκόσπορο, ταλιμπαν, ομοφοβικό, χασοδίκη κλπ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Στα παπάρια μας τι σ' έχουν πει. Είσαι στο νήμα που αποκαλύπτονται οι μαφιόζικες πρακτικές της προηγούμενης κυβέρνησης. Έχεις να πεις κάτι επ' αυτού;stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:39Μπες στη σειρά.nemo έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:33 Ήμουν ο πρώτος που υποστήριξα οτι ο στάβ είναι εξωγήινος μεταμφιεσμένος σε ρομπότ!
-
Uppercut
Σταμάτα να σπαμάρεις μπούρδες και να κάνεις derail to νήμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 7 Απαντήσεις