!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βαστα Βιβιαν!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Βαστα Βιβιαν!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:07
Beria έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 18:55
gassim έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 01:45 η ευθυμιοπούλου δεν είναι δεξια
Ε, πια!
Χειρότεροι από τους κουκουεδες είσαστε. αυτός δεν είναι πραγματικός αριστερός, ο άλλος δεν είναι πραγματικός αριστερός κοκ
τα ίδια ακριβώς
μα όντως δεν είναι δεξιά
δεν γίνεται να βρίζεις τα έθνη και τη θρησκεία και να δηλώνεις δεξιός
είναι σαν να μιλάς για τα καλά της ελεύθερης αγοράς και του καπιταλισμού και να δηλώνεις κομμουνιστής
Γίνεται, αν έχεις σαν άξονα τα οικονομικά είναι δεξια (δεν ξέρω καν τι δηλώνει αυτή βέβαια).
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Ε, πια!
Χειρότεροι από τους κουκουεδες είσαστε. αυτός δεν είναι πραγματικός αριστερός, ο άλλος δεν είναι πραγματικός αριστερός κοκ
τα ίδια ακριβώς
:lol:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Γενικά όταν ανακατεύεται η πολιτική ορθότητα με το μεσογειακό θυμικό, προκύπτει ένα εκρηκτικό μίγμα.

Κι από την άλλη έχουμε έναν anounymous greece και μία κακή απομίμηση του Aristos.

Να μη ξέρεις ποια πλευρά να επιλέξεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Κόκκορας έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:10
Ε, πια!
τα ίδια ακριβώς
:lol:
Μα δεν πρόλαβα να αποσωσω κι αρχίσανε :)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:07
μα όντως δεν είναι δεξιά
δεν γίνεται να βρίζεις τα έθνη και τη θρησκεία και να δηλώνεις δεξιός
Πώς δεν γίνεται;;

Α, στάσου, κατάλαβα, των άλλωνονε να βρίζεις, ΟΚ.

Είδες που διαφέρει εντελώς από τον καπιταλισμό, λοιπόν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 17 Ιούλ 2020, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Wtf τι καμμένο βίντεο είναι αυτό; Ελπίζω παρωδία.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Imperium έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:02 ΥΓ. Ούτε δευτερόλεπτο διαφορά στο πόστ αγαπητέ Μαύρε Πητ Μπίλυ
μπλοκμπιλ για λόγους blm παρακαλώ, στα Ελ δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς θα κάνω αντιρατσιστικό ρεηνβεσιο στην περσόνα :-?

σ. Beria τί εστί οδύσσεια και πώς σχετίζεται με τη Βαλκυρία του Εκσυγχρονισμού;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:12 Wtf τι καμμένο βίντεο είναι αυτό; Ελπίζω παρωδία.
όντως, που πας ρε εθνι και τα βρίσκεις αυτά;
γιουτιουμπικο deep web :lol:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Imperium

AlienWay έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:11 Γενικά όταν ανακατεύεται η πολιτική ορθότητα με το μεσογειακό θυμικό, προκύπτει ένα εκρηκτικό μίγμα.

Κι από την άλλη έχουμε έναν anounymous greece και μία κακή απομίμηση του Aristos.

Να μη ξέρεις ποια πλευρά να επιλέξεις.
Παράδεισος, όχι αστεία.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:10 Γίνεται, αν έχεις σαν άξονα τα οικονομικά είναι δεξια (δεν ξέρω καν τι δηλώνει αυτή βέβαια).
Κεντρώα δηλώνει αλλά στη ΔΑΠ ήταν γνωστή ως θατσερικιά.Τη δεκαετία του 80 ως αντίδραση στην πολιτική Παπανδρέου αναπτύχθηκε το μικρό νεοφιλελεύθερο κομμάτι της ΝΔ που αργότερα κυκλοφορούσε μεταξύ Δράσης,Ταύρων και Φιλελεύθερης Συμμαχίας στο οποίο πρόσκειται.Εχει ένα 3% το οποίο ψηφίζει ΝΔ όταν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ή όταν έχει κάποιον σαν τον Μητσοτάκη αρχηγό ενώ άλλες φορές πάει στο δικό του κόμμα ή λευκό.
Οι απόψεις τους είναι φιλελεύθερες σε όλα.Μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου έγιναν πολλές διασπάσεις στο χώρο της δεξιάς και μία από αυτές ήσαν και αυτοί.Αυτό είναι όλο.
Εχω επισημάνει πολλές φορές ότι πριν τον Σημίτη το ΠΑΣΟΚ ήταν πιο εθνικιστικό από τη ΝΔ αν και δεν το έλεγε έτσι αλλά πατριωτικό :lol: αλλά στην ουσία ήταν το ίδιο πράγμα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Aprilianos έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 18:40 Έχουμε το πρώτο πρωθυπουργό από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους που έχει φέρει στο κόμμα και τον περίγυρο του άτομα που προέρχονται από κόμματα που έχουν υποστηρίξει τη δήθεν μακεδονική μειονότητα.
Γαιτί, ο Τσίπρας το ίδιο δεν είχε κάνει; Ο εγκάθετος Τρεμόπουλος τι ήταν;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σενέκας έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 18:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 18:51
Σενέκας έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 18:48

παντού έχει :g030:
Και στο πχόρουμε έχουμε πολλούς ακόλουθους της μούσας.

Εσύ, η λατρεία :g094: και λοιποί που βαριέμαι να αναφέρω.
Αν με διάβαζες θα ήξερες ότι έχω αναρωτηθεί πολλές φορές στο παρελθόν πιο ακριβώς είναι το ντιλ της κυρίας και γιατί μας απασχολεί η γνώμη της. Δε διαβάζεις όμως, μόνο γράφεις(και γελάς) :roll:
Mα δεν έγραψα ότι επηρεάζεσαι από τα γραπτά της κυρίας για να υποστηρίζεις μπουλουμου και πολιτικαλτουρλού τάση στη νουδού.

Εσύ το κάνεις καλύτερα από τη Βιβίκα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Imperium

Μαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:14 μπλοκμπιλ για λόγους blm παρακαλώ, στα Ελ δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς θα κάνω αντιρατσιστικό ρεηνβεσιο στην περσόνα :-?
Ναι βρε συ, εξ άλλου είμαι απο τους πρώτους που στήριξαν, αλλά δεν ήξερα αν έπρεπε να γράψω
Αποκλεισμένος Μπιλ ή
Τσιμεντόλιθος Μπιλ
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις όποια γραμμή, κι εμεις θα ακολουθήσουμε ντοντ γουόρι.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

πατησιωτης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:19
Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:10 Γίνεται, αν έχεις σαν άξονα τα οικονομικά είναι δεξια (δεν ξέρω καν τι δηλώνει αυτή βέβαια).
Κεντρώα δηλώνει αλλά στη ΔΑΠ ήταν γνωστή ως θατσερικιά.Τη δεκαετία του 80 ως αντίδραση στην πολιτική Παπανδρέου αναπτύχθηκε το μικρό νεοφιλελεύθερο κομμάτι της ΝΔ που αργότερα κυκλοφορούσε μεταξύ Δράσης,Ταύρων και Φιλελεύθερης Συμμαχίας στο οποίο πρόσκειται.Εχει ένα 3% το οποίο ψηφίζει ΝΔ όταν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ή όταν έχει κάποιον σαν τον Μητσοτάκη αρχηγό ενώ άλλες φορές πάει στο δικό του κόμμα ή λευκό.
Οι απόψεις τους είναι φιλελεύθερες σε όλα.Μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου έγιναν πολλές διασπάσεις στο χώρο της δεξιάς και μία από αυτές ήσαν και αυτοί.Αυτό είναι όλο.
Εχω επισημάνει πολλές φορές ότι πριν τον Σημίτη το ΠΑΣΟΚ ήταν πιο εθνικιστικό από τη ΝΔ αν και δεν το έλεγε έτσι αλλά πατριωτικό :lol: αλλά στην ουσία ήταν το ίδιο πράγμα.
Νομίζω είναι περίπου 7%, όχι 3%. Και πάλι μικρό και έχει δυσανάλογα μεγάλη δύναμη, φαινομενικά τουλάχιστον (γιατί η δύναμη δεν είναι μόνο θέμα ποσοστού αλλά εξαρτάται και από το ποιοί είναι εκείνοι που ανήκουν σε αυτό το ποσοστό).
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Μαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:14
σ. Beria τί εστί οδύσσεια και πώς σχετίζεται με τη Βαλκυρία του Εκσυγχρονισμού;
Οι τύποι από τη φωτό που ανέβασε ο Φος είναι οι .. V for Vendetta, ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

δεν το βγάζω από το μυαλό μου, ρε συ, έτσι δηλώνουν, μα το θεό

Αυτοί λοιπόν έχουν κι ένα γκρουπ στο ΦΒ που ονομάζεται ΟΔΥΣΣΕΙΑ και είναι περιβόλι

Ε, λοιπόν πριν λίγα χρόνια μου ήρθε επίμονη πρόσκληση να επισκεφτώ το γκρουπ από συμμαθητή μου που έχω να δω 35 χρόνια και που απ' όσο θυμάμαι ήταν ζαβό.
Ρώτησα κι έμαθα ότι ο τύπος είναι ο νους πίσω από την ΟΔΥΣΣΕΙΑ, λέει μεγάλες παλαβομάρες και επίσης ενημερώθηκα ότι το επάγγελμά του ήταν πολύ κρίσιμο από ζητημα ασφαλείας. Αλλά πολύ!
Ελπίζω να έχει πάρει αναρρωτική σύνταξη γιατί θα πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”