Γίνεται, αν έχεις σαν άξονα τα οικονομικά είναι δεξια (δεν ξέρω καν τι δηλώνει αυτή βέβαια).ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:07μα όντως δεν είναι δεξιά
δεν γίνεται να βρίζεις τα έθνη και τη θρησκεία και να δηλώνεις δεξιός
είναι σαν να μιλάς για τα καλά της ελεύθερης αγοράς και του καπιταλισμού και να δηλώνεις κομμουνιστής
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαστα Βιβιαν!
- Highlander
Re: Βαστα Βιβιαν!
Γενικά όταν ανακατεύεται η πολιτική ορθότητα με το μεσογειακό θυμικό, προκύπτει ένα εκρηκτικό μίγμα.
Κι από την άλλη έχουμε έναν anounymous greece και μία κακή απομίμηση του Aristos.
Να μη ξέρεις ποια πλευρά να επιλέξεις.
Κι από την άλλη έχουμε έναν anounymous greece και μία κακή απομίμηση του Aristos.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μα δεν πρόλαβα να αποσωσω κι αρχίσανε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πώς δεν γίνεται;;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:07μα όντως δεν είναι δεξιά
δεν γίνεται να βρίζεις τα έθνη και τη θρησκεία και να δηλώνεις δεξιός
Α, στάσου, κατάλαβα, των άλλωνονε να βρίζεις, ΟΚ.
Είδες που διαφέρει εντελώς από τον καπιταλισμό, λοιπόν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 17 Ιούλ 2020, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Highlander
Wtf τι καμμένο βίντεο είναι αυτό; Ελπίζω παρωδία.
- Μαυροβασίλης
μπλοκμπιλ για λόγους blm παρακαλώ, στα Ελ δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς θα κάνω αντιρατσιστικό ρεηνβεσιο στην περσόνα
σ. Beria τί εστί οδύσσεια και πώς σχετίζεται με τη Βαλκυρία του Εκσυγχρονισμού;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όντως, που πας ρε εθνι και τα βρίσκεις αυτά;
γιουτιουμπικο deep web
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Παράδεισος, όχι αστεία.AlienWay έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:11 Γενικά όταν ανακατεύεται η πολιτική ορθότητα με το μεσογειακό θυμικό, προκύπτει ένα εκρηκτικό μίγμα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Κεντρώα δηλώνει αλλά στη ΔΑΠ ήταν γνωστή ως θατσερικιά.Τη δεκαετία του 80 ως αντίδραση στην πολιτική Παπανδρέου αναπτύχθηκε το μικρό νεοφιλελεύθερο κομμάτι της ΝΔ που αργότερα κυκλοφορούσε μεταξύ Δράσης,Ταύρων και Φιλελεύθερης Συμμαχίας στο οποίο πρόσκειται.Εχει ένα 3% το οποίο ψηφίζει ΝΔ όταν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ή όταν έχει κάποιον σαν τον Μητσοτάκη αρχηγό ενώ άλλες φορές πάει στο δικό του κόμμα ή λευκό.Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:10 Γίνεται, αν έχεις σαν άξονα τα οικονομικά είναι δεξια (δεν ξέρω καν τι δηλώνει αυτή βέβαια).
Οι απόψεις τους είναι φιλελεύθερες σε όλα.Μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου έγιναν πολλές διασπάσεις στο χώρο της δεξιάς και μία από αυτές ήσαν και αυτοί.Αυτό είναι όλο.
Εχω επισημάνει πολλές φορές ότι πριν τον Σημίτη το ΠΑΣΟΚ ήταν πιο εθνικιστικό από τη ΝΔ αν και δεν το έλεγε έτσι αλλά πατριωτικό
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Γαιτί, ο Τσίπρας το ίδιο δεν είχε κάνει; Ο εγκάθετος Τρεμόπουλος τι ήταν;Aprilianos έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 18:40 Έχουμε το πρώτο πρωθυπουργό από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους που έχει φέρει στο κόμμα και τον περίγυρο του άτομα που προέρχονται από κόμματα που έχουν υποστηρίξει τη δήθεν μακεδονική μειονότητα.
Mα δεν έγραψα ότι επηρεάζεσαι από τα γραπτά της κυρίας για να υποστηρίζεις μπουλουμου και πολιτικαλτουρλού τάση στη νουδού.Σενέκας έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 18:53Αν με διάβαζες θα ήξερες ότι έχω αναρωτηθεί πολλές φορές στο παρελθόν πιο ακριβώς είναι το ντιλ της κυρίας και γιατί μας απασχολεί η γνώμη της. Δε διαβάζεις όμως, μόνο γράφεις(και γελάς)![]()
Εσύ το κάνεις καλύτερα από τη Βιβίκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι βρε συ, εξ άλλου είμαι απο τους πρώτους που στήριξαν, αλλά δεν ήξερα αν έπρεπε να γράψωΜαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:14 μπλοκμπιλ για λόγους blm παρακαλώ, στα Ελ δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς θα κάνω αντιρατσιστικό ρεηνβεσιο στην περσόνα![]()
Αποκλεισμένος Μπιλ ή
Τσιμεντόλιθος Μπιλ
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις όποια γραμμή, κι εμεις θα ακολουθήσουμε ντοντ γουόρι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Νομίζω είναι περίπου 7%, όχι 3%. Και πάλι μικρό και έχει δυσανάλογα μεγάλη δύναμη, φαινομενικά τουλάχιστον (γιατί η δύναμη δεν είναι μόνο θέμα ποσοστού αλλά εξαρτάται και από το ποιοί είναι εκείνοι που ανήκουν σε αυτό το ποσοστό).πατησιωτης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:19Κεντρώα δηλώνει αλλά στη ΔΑΠ ήταν γνωστή ως θατσερικιά.Τη δεκαετία του 80 ως αντίδραση στην πολιτική Παπανδρέου αναπτύχθηκε το μικρό νεοφιλελεύθερο κομμάτι της ΝΔ που αργότερα κυκλοφορούσε μεταξύ Δράσης,Ταύρων και Φιλελεύθερης Συμμαχίας στο οποίο πρόσκειται.Εχει ένα 3% το οποίο ψηφίζει ΝΔ όταν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ή όταν έχει κάποιον σαν τον Μητσοτάκη αρχηγό ενώ άλλες φορές πάει στο δικό του κόμμα ή λευκό.Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:10 Γίνεται, αν έχεις σαν άξονα τα οικονομικά είναι δεξια (δεν ξέρω καν τι δηλώνει αυτή βέβαια).
Οι απόψεις τους είναι φιλελεύθερες σε όλα.Μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου έγιναν πολλές διασπάσεις στο χώρο της δεξιάς και μία από αυτές ήσαν και αυτοί.Αυτό είναι όλο.
Εχω επισημάνει πολλές φορές ότι πριν τον Σημίτη το ΠΑΣΟΚ ήταν πιο εθνικιστικό από τη ΝΔ αν και δεν το έλεγε έτσι αλλά πατριωτικόαλλά στην ουσία ήταν το ίδιο πράγμα.
Οι τύποι από τη φωτό που ανέβασε ο Φος είναι οι .. V for Vendetta, ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣΜαυροβασίλης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:14
σ. Beria τί εστί οδύσσεια και πώς σχετίζεται με τη Βαλκυρία του Εκσυγχρονισμού;
δεν το βγάζω από το μυαλό μου, ρε συ, έτσι δηλώνουν, μα το θεό
Αυτοί λοιπόν έχουν κι ένα γκρουπ στο ΦΒ που ονομάζεται ΟΔΥΣΣΕΙΑ και είναι περιβόλι
Ε, λοιπόν πριν λίγα χρόνια μου ήρθε επίμονη πρόσκληση να επισκεφτώ το γκρουπ από συμμαθητή μου που έχω να δω 35 χρόνια και που απ' όσο θυμάμαι ήταν ζαβό.
Ρώτησα κι έμαθα ότι ο τύπος είναι ο νους πίσω από την ΟΔΥΣΣΕΙΑ, λέει μεγάλες παλαβομάρες και επίσης ενημερώθηκα ότι το επάγγελμά του ήταν πολύ κρίσιμο από ζητημα ασφαλείας. Αλλά πολύ!
Ελπίζω να έχει πάρει αναρρωτική σύνταξη γιατί θα πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar