Το χειρότερο που μπορεί να πάθει κάνεις είναι όχι να πεθάνει σε πόλεμο αλλά να τον μπάζουνε στα χοτσποτς όπου η σκατίλα σκίζει όλη την ατμόσφαιρα σε μεγάλη ακτίνα, να σπρώχνεται σε ατελείωτες ουρές για να κάνει αίτηση ασύλου, να δίνει κώλο για μια τυρόπιτα και να τρώει ξύλο και βρισίδι από την ασφάλεια και τους ρατσιστές άλλων χωρών. Εγώ αυτό δεν το θέλω ούτε για μένα ούτε για το παιδί μου αν είχα. Πρόσφυγας δεν θα γίνω ποτέ. Ή θα πέσω μαχόμενος ή αν επιζήσω θα πάρω πρόβατα και θα γυρνάω μονάχος σαν λεοντάρι στις ράχες τα βουνά.stavmanr έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:30Δηλαδή, ο "πάμε πόλεμο" στα καλά καθούμενα σκέφτεται το παιδί του και τη γυναίκα του; Έτσι το φαντάζεσαι;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:28Εσύ αγόρι μου πήγαινε παντέψου γιατί θα μείνεις μπακούρι. Λογικό να μην θες να πολεμήσεις αν δεν έχεις οικογένεια και παιδιά να προστατέψεις. Να τσοντάρουμε όλοι στο φόρουμ να σου βρούμε καμιά αβράκωτη σλαβίτσα.AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:24
Εγώ επί 55 σελίδες διαβάζω τα παιδιά των λουλουδιώνε, να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τα μισά από αυτά θα μοιράζουν λουλούδια στον εχθρό όταν επιτεθεί και τα άλλα μισά θα προσχωρήσουν στις τάξεις του.
Αντί να θέλεις το παιδί σου να ζήσει μακριά από πόλεμο, σκέφτεσαι πώς θα το βάλεις στα χαρακώματα;
Ωραία οικογενειακή γαλήνη προσφέρεις ρε συ antigeist.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
-
Antigeist
Re: Πάμε πόλεμο
-
Antigeist
Φύγε ρε που θες να πολεμήσειςAlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:35Είπα πουθενά ότι δεν θέλω να πολεμήσω;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:28Εσύ αγόρι μου πήγαινε παντέψου γιατί θα μείνεις μπακούρι. Λογικό να μην θες να πολεμήσεις αν δεν έχεις οικογένεια και παιδιά να προστατέψεις. Να τσοντάρουμε όλοι στο φόρουμ να σου βρούμε καμιά αβράκωτη σλαβίτσα.AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:24
Εγώ επί 55 σελίδες διαβάζω τα παιδιά των λουλουδιώνε, να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τα μισά από αυτά θα μοιράζουν λουλούδια στον εχθρό όταν επιτεθεί και τα άλλα μισά θα προσχωρήσουν στις τάξεις του.![]()
αβράκωτες βρίσκω και μόνος μου, εσύ όμως δεν έχεις πετύχει ακόμη τον κατάλληλο φαρμακοποιό.
Κι εγώ δεθελοντής.
Βρε, ούστ!Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:42Φύγε ρε που θες να πολεμήσειςAlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:35Είπα πουθενά ότι δεν θέλω να πολεμήσω;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:28
Εσύ αγόρι μου πήγαινε παντέψου γιατί θα μείνεις μπακούρι. Λογικό να μην θες να πολεμήσεις αν δεν έχεις οικογένεια και παιδιά να προστατέψεις. Να τσοντάρουμε όλοι στο φόρουμ να σου βρούμε καμιά αβράκωτη σλαβίτσα.![]()
αβράκωτες βρίσκω και μόνος μου, εσύ όμως δεν έχεις πετύχει ακόμη τον κατάλληλο φαρμακοποιό.Λιποτακτική χεσμεντίλα βρωμάνε όλα τα ποστ σου. Κάνε πέρα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Την κρίση του Μαρτίου 1987 ήθελε να πει , τότε όμως έκλασαν μέντες τα τουρκ.Νταρνάκας έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:24Ποιο συμβάν το 1986;NKVD_SMERSH έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:13 Και μετά αφού φάνε πάλι την τσαπού οι χριστιανοφασίστες από τους ισλαμοφασίστες, όπως γίνεται τα τελευταία 100 χρόνια (με εξαίρεση το συμβάν του 1986)
Α, ήταν σε ΜΑΚ. Φαντάζομαι όλα τα στελέχη ήταν βρεκεκέξκουαξκουάξ. Έτσι εξηγείται.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 12:5789' με 90'. Η πορεία δεν ήταν απλά 80άρα αλλά και μέσα από τα βουνά της Σάμου. Πριν την πορεία χτυπούσαμε για πλάκα κάθε βδομάδα από 120 έως 200 χλμ.Kauldron έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 12:11Πότε υπηρέτησες μπρέ και πρόλαβες φαιοπράσινες και έγχρωμα καταδρομόσημα? Το '96 δεν τ' άλλαξαν? ΡισπέΚ αλλά νομίζω οτι ήταν σαραντάρα η πορνεία-βολή. Να υποθέσω οτι είχατε και μπέργκεν-σαμαράκι, ε?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 07:19
Mε έκανες να ψάχνω στις παλιές φωτογραφίες μου με τις ώρες αλλά βρήκα μία και τη βάζω όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μη νομίζεις ότι δεν έχω άλλη δουλειά απ' το να τρολλάρω.
Όπα λάθος αυτός είναι ένας τύπος που χορεύει στο Κάιρο.
Εδώ είναι η φωτό μου:
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και να βρέχει.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 08:32θα διαλέξουμε μια μέρα που φυσάει προς τα κειtaliban έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:49Ναι θα τους ρίξουμε μια πυρηνική χωρίς να μας επηρεάσει εμάς Ή άλλες χώρεςAprilianos έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:40 Μονόδρομος η απόκτηση πυρηνικής βόμβας αν θέλουμε να μην τολμήσει να κάνει κίνηση εναντίον μας.![]()
(παμε_πολεμο;)?εθελο:ντη+ντής
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
4ο ετεθ. Όλοι οι αξιωματικοί ήταν γκαβλωμένοι μέχρι εκεί που δεν πάει. Με εξαίρεση τον διοικητή που ήταν ένας ηλίθιος μαλάκας που έραβε πουλάδες στο πολιτικά του ρούχα αλλά ουδέποτε ακολούθησε ούτε σε πορείες, ούτε στη θαλασσία ούτε στον ανταρτοπόλεμο.Kauldron έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:47Α, ήταν σε ΜΑΚ. Φαντάζομαι όλα τα στελέχη ήταν βρεκεκέξκουαξκουάξ. Έτσι εξηγείται.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 12:5789' με 90'. Η πορεία δεν ήταν απλά 80άρα αλλά και μέσα από τα βουνά της Σάμου. Πριν την πορεία χτυπούσαμε για πλάκα κάθε βδομάδα από 120 έως 200 χλμ.Kauldron έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 12:11
Πότε υπηρέτησες μπρέ και πρόλαβες φαιοπράσινες και έγχρωμα καταδρομόσημα? Το '96 δεν τ' άλλαξαν? ΡισπέΚ αλλά νομίζω οτι ήταν σαραντάρα η πορνεία-βολή. Να υποθέσω οτι είχατε και μπέργκεν-σαμαράκι, ε?![]()
![]()
νομίζω είχες πει ήσουν υπεύθυνος για τα ζύγια του χαρταετού της μονάδας σου, πες καμία ιστορία όμως αν θυμάμαι λάθος.Στύγιος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 14:01 Γιομίσαμε στρατόκαυλους δω μέσα . Ου ρε γατάκια ,πρέπει να αναφέρω πάλι πρώην εφεδριλίκια , Ίμια, "Παρμενίωνες", "σχολεία" κλπ;
Ου μωρή κουδουνίστρα.enaon έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 14:07νομίζω είχες πει ήσουν υπεύθυνος για τα ζύγια του χαρταετού της μονάδας σου, πες καμία ιστορία όμως αν θυμάμαι λάθος.Στύγιος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 14:01 Γιομίσαμε στρατόκαυλους δω μέσα . Ου ρε γατάκια ,πρέπει να αναφέρω πάλι πρώην εφεδριλίκια , Ίμια, "Παρμενίωνες", "σχολεία" κλπ;![]()
" Σκοπός δεν είναι να πεθάνεις για την πατρίδα σου, είναι να κάνεις τον εχθρό να πεθάνει για τη δική του."
Ο ανυπέρβλητος σκληρός καριόλης στρατηγός Τζωρτζ Σμιθ Πάττον.
Ο ανυπέρβλητος σκληρός καριόλης στρατηγός Τζωρτζ Σμιθ Πάττον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις