Όταν λες εμείς ποιους εννοείς μανάρι μου; ΚΚΕΜΛ ή ΜΛΚΚΕ;NKVD_SMERSH έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:13 Και μετά αφού φάνε πάλι την τσαπού οι χριστιανοφασίστες από τους ισλαμοφασίστες, όπως γίνεται τα τελευταία 100 χρόνια (με εξαίρεση το συμβάν του 1986) εμείς εδώ θα πρέπει να υπερασπιστούμε τα πάτρια θεσσαλικά εδάφη από τις ορδές των χριστιανόπληκτων και βυζαντινόπληκτων προσφύγων που θα έρθουν από την Νότια Μακεδονία και την μέλλουσα Τουρκική Δυτική Θράκη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Πάμε πόλεμο
- NKVD_SMERSH
Εδώ στην Λάρισα, είπαμε θέλουμε ανεξάρτητο κρατίδιο, μπορούμε να επιβιώσουμε και μόνοι μας. Τα πάντα έχουμε.
Εγώ είμαι με το Σταλινικό Ορθόδοξο ΚΚΕ.
Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς...
“He who controls the spice controls the universe.”
Κλασσικος Μιγκ Σουκοι. Τιγκα στην μαλακια αλλα τον αγαπαμε....NKVD_SMERSH έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:17 Εδώ στην Λάρισα, είπαμε θέλουμε ανεξάρτητο κρατίδιο, μπορούμε να επιβιώσουμε και μόνοι μας. Τα πάντα έχουμε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Εσένα πρακτικά στα παπάρια σου και να γίνει πόλεμος.
Εσύ είσαι μεγάλος γιά να πολεμήσεις, τα παιδιά σου είναι κορίτσια δεν θα πολεμήσουν, είσαι δημόσιος υπάλληλος θα συνεχίσεις να πληρώνεσαι κανονικά.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ποιο συμβάν το 1986;NKVD_SMERSH έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:13 Και μετά αφού φάνε πάλι την τσαπού οι χριστιανοφασίστες από τους ισλαμοφασίστες, όπως γίνεται τα τελευταία 100 χρόνια (με εξαίρεση το συμβάν του 1986)
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Εγώ επί 55 σελίδες διαβάζω τα παιδιά των λουλουδιώνε, να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τα μισά από αυτά θα μοιράζουν λουλούδια στον εχθρό όταν επιτεθεί και τα άλλα μισά θα προσχωρήσουν στις τάξεις του.stavmanr έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:04 55 σελίδες κι ακόμα να πάτε σε πόλεμο οι εθνικιστές;
Καλαμαράδες γίνατε. Μόνο γράφετε. Εδώ δεν μπορείτε να κάνετε ούτε σωστό βηματισμό σύμφωνα με την κατάθεση Κασιδιάρη στο δικαστήριο. Προσπάθησε λέει ο άνθρωπος αλλά εις μάτην.
Κλείστε ραντεβού με τους τούρκους όμοιούς σας κάπου στην Σαχάρα ή την Ανταρκτική. Θα φροντίσουμε να καλύψουμε τηλεοπτικά το γεγονός ως
"η ανθρώπινη ηλιθιότητα εν έτι 2020".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Άκουσε με προσεκτικά φίλε μου. Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις. Δεν έχει σημασία τι θέλεις. Όταν έρθει η ώρα θα πολεμήσεις μαζί με τους υπόλοιπους. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις αυτό τόσο πιο ανώδυνη θα είναι η μετάβασή σου από όποια ονειροφαντασία σου έχει επιτρέψει η δημοκρατία να ασπάζεσαι στην πραγματικότητα.NKVD_SMERSH έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:17 Εδώ στην Λάρισα, είπαμε θέλουμε ανεξάρτητο κρατίδιο, μπορούμε να επιβιώσουμε και μόνοι μας. Τα πάντα έχουμε.
Για όλους τους μελλοντικούς μου συμπολεμιστές και συντρόφους αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι. Όλοι οι Θεοί της Ελλάδας είναι μαζί μας αδέλφια.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Δηλώνω εθελοντής.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
ρε πούστη μου τελευταία φορά πήγα 19 χρόνια πρινNKVD_SMERSH έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 12:41 Υγρασία έχει λόγω Κάρλας. Ζέστη δεν έχουμε τα τελευταία 18 χρόνια από τότε που άρχισε να έχει νερό η επαναδημιουργημένη κοίτη.
Αυτά δικαιολογούνται να γράφουν 55 σελίδες αναλύσεων ανθοκομικής.AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:24Εγώ επί 55 σελίδες διαβάζω τα παιδιά των λουλουδιώνε, να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τα μισά από αυτά θα μοιράζουν λουλούδια στον εχθρό όταν επιτεθεί και τα άλλα μισά θα προσχωρήσουν στις τάξεις του.stavmanr έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:04 55 σελίδες κι ακόμα να πάτε σε πόλεμο οι εθνικιστές;
Καλαμαράδες γίνατε. Μόνο γράφετε. Εδώ δεν μπορείτε να κάνετε ούτε σωστό βηματισμό σύμφωνα με την κατάθεση Κασιδιάρη στο δικαστήριο. Προσπάθησε λέει ο άνθρωπος αλλά εις μάτην.
Κλείστε ραντεβού με τους τούρκους όμοιούς σας κάπου στην Σαχάρα ή την Ανταρκτική. Θα φροντίσουμε να καλύψουμε τηλεοπτικά το γεγονός ως
Οι "πάμε πόλεμο" που είναι μόνιμα εδώ αντί να πάνε στον πόλεμο έχουν σοβαρό θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 16 Ιούλ 2020, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Antigeist
Εσύ αγόρι μου πήγαινε παντέψου γιατί θα μείνεις μπακούρι. Λογικό να μην θες να πολεμήσεις αν δεν έχεις οικογένεια και παιδιά να προστατέψεις. Να τσοντάρουμε όλοι στο φόρουμ να σου βρούμε καμιά αβράκωτη σλαβίτσα.AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:24Εγώ επί 55 σελίδες διαβάζω τα παιδιά των λουλουδιώνε, να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τα μισά από αυτά θα μοιράζουν λουλούδια στον εχθρό όταν επιτεθεί και τα άλλα μισά θα προσχωρήσουν στις τάξεις του.stavmanr έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:04 55 σελίδες κι ακόμα να πάτε σε πόλεμο οι εθνικιστές;
Δηλαδή, ο "πάμε πόλεμο" στα καλά καθούμενα σκέφτεται το παιδί του και τη γυναίκα του; Έτσι το φαντάζεσαι;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:28Εσύ αγόρι μου πήγαινε παντέψου γιατί θα μείνεις μπακούρι. Λογικό να μην θες να πολεμήσεις αν δεν έχεις οικογένεια και παιδιά να προστατέψεις. Να τσοντάρουμε όλοι στο φόρουμ να σου βρούμε καμιά αβράκωτη σλαβίτσα.AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:24Εγώ επί 55 σελίδες διαβάζω τα παιδιά των λουλουδιώνε, να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τα μισά από αυτά θα μοιράζουν λουλούδια στον εχθρό όταν επιτεθεί και τα άλλα μισά θα προσχωρήσουν στις τάξεις του.stavmanr έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:04 55 σελίδες κι ακόμα να πάτε σε πόλεμο οι εθνικιστές;
Αντί να θέλεις το παιδί σου να ζήσει μακριά από πόλεμο, σκέφτεσαι πώς θα το βάλεις στα χαρακώματα;
Ωραία οικογενειακή γαλήνη προσφέρεις ρε συ antigeist.
Είπα πουθενά ότι δεν θέλω να πολεμήσω;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:28Εσύ αγόρι μου πήγαινε παντέψου γιατί θα μείνεις μπακούρι. Λογικό να μην θες να πολεμήσεις αν δεν έχεις οικογένεια και παιδιά να προστατέψεις. Να τσοντάρουμε όλοι στο φόρουμ να σου βρούμε καμιά αβράκωτη σλαβίτσα.AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:24Εγώ επί 55 σελίδες διαβάζω τα παιδιά των λουλουδιώνε, να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τα μισά από αυτά θα μοιράζουν λουλούδια στον εχθρό όταν επιτεθεί και τα άλλα μισά θα προσχωρήσουν στις τάξεις του.stavmanr έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:04 55 σελίδες κι ακόμα να πάτε σε πόλεμο οι εθνικιστές;
αβράκωτες βρίσκω και μόνος μου, εσύ όμως δεν έχεις πετύχει ακόμη τον κατάλληλο φαρμακοποιό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Προσπέρασέ τον. Απλώς κατάλαβε ότι δεν διάβασες ολόκληρη τη συζήτηση και τρολάρει.stavmanr έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:30Δηλαδή, ο "πάμε πόλεμο" στα καλά καθούμενα σκέφτεται το παιδί του και τη γυναίκα του; Έτσι το φαντάζεσαι;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:28Εσύ αγόρι μου πήγαινε παντέψου γιατί θα μείνεις μπακούρι. Λογικό να μην θες να πολεμήσεις αν δεν έχεις οικογένεια και παιδιά να προστατέψεις. Να τσοντάρουμε όλοι στο φόρουμ να σου βρούμε καμιά αβράκωτη σλαβίτσα.AlienWay έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 13:24
Εγώ επί 55 σελίδες διαβάζω τα παιδιά των λουλουδιώνε, να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τα μισά από αυτά θα μοιράζουν λουλούδια στον εχθρό όταν επιτεθεί και τα άλλα μισά θα προσχωρήσουν στις τάξεις του.
Αντί να θέλεις το παιδί σου να ζήσει μακριά από πόλεμο, σκέφτεσαι πώς θα το βάλεις στα χαρακώματα;
Ωραία οικογενειακή γαλήνη προσφέρεις ρε συ antigeist.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-