!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:00
Θα φύγω με δικό μου τζετ.

έχεις και δικό σου αεροδιάδρομο...; :102:
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:00
elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:56 εν τω μεταξύ, ο χαιλάντερ και ο μόρτιμερ χέζονται μπροστά στο ενδεχόμενο καμιάς (πραγματικά επικίνδυνης) σκοπιάς

λες και ο ΕΣ θα κάνει κάτι άλλο, και δεν θα παίξουν μόνο αεροπλανάκια και ναυμαχία
Εγω προσωπικά δεν ανησυχώ για αυτό, διότι είμαι εκτός ηλικίας στράτευσης και ο γιος μου βρίσκεται στο εξωτερικό.

Περισσότερο με ανησυχεί η οικονομική ζημιά κάποιου τέτοιου γεγονότος, το σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό και φυσικά η διαταραχή στην ομαλή ζωή της χώρας.
μπορεί να νοικιάσει το airbnb κανένας αξιωματούχος του ΝΑΤΟ που θα έχει έρθει για τσάι και συμπάθεια
μην είσαι απαισιόδοξος
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:53
nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:49 Μάγκες σόρυ αλλά ο Χαιλάντερ έχει 100% δίκιο σε αυτό, βέβαια χωρίς να το ξέρει.
Όσοι θέλετε να πάτε να σκοτωθείτε για πετροδόλλαρα που θα ταίζουν λαθρομετανάστες, κουμπάρους και ξένες εταιρείες ελεύθερα. Οι υπόλοιποι δε φταίμε σε κάτι.

Θεωρείς ότι έχουμε δικαίωμα επιλογής ως χώρα; Τι προτείνεις; Σε περίπτωση που γίνει ντου από απέναντι, εμείς τι να κάνουμε;
Σε περίπτωση που γίνει παραβίαση ΑΟΖ δεν θα έκανα τίποτα, αλλά θα αναδιοργάνωνα την πολιτική έτσι ώστε να βγω από πάνω σε κάποια χρόνια. Εννοείται χωρίς να δώσω λογαριασμό σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Αλλά προυθέτει πολιτκούς μη μαριονέτες.
Σε περίπτωση χερσαίας εισβολής εννοείται πρέπει να απαντήσουμε γιατί πλέον δεν κινδυνέυουν τα κοιτάσματα αλλά οι ζωές μας. Το θέμα είναι ότι θα εμπιστευόμουν πιο πολύ οργανωμένες αντάρτικες ομάδες μη συμμετρικού πολέμου παρά τους γιωτάδες του ΕΣ. Και αν αποκρουστεί η επίθεση θα ήμουν 100% υπέρ αντιποίνων.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:57
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:53Θα γραφτούν τραγούδια για εμάς.
Ξαρχίδη, κάτσε φρόνιμα, να γένεις νοικοκύρης,
για ν' αποχτήσεις πρόβατα, ζευγάρια κι αγελάδες,
χωριά κι αμπελοχώραφα, κοπέλια* να δουλεύουν.
- Μάνα μου εγώ δεν κάθομαι να γίνω νοικοκύρης,
να κάμω αμπελοχώραφα, κοπέλια να δουλεύουν,
και να 'μαι σκλάβος των Τουρκών, κοπέλι στους γερόντους.*
Φέρε μου τ' αλαφρό σπαθί και το βαρύ τουφέκι,
να πεταχτώ σαν το πουλί ψηλά στα κορφοβούνια,
να πάρω δίπλα τα βουνά, να περπατήσω λόγγους,*
να βρω λημέρια* των κλεφτών, γιατάκια* καπετάνων•
και να σουρίξω* κλέφτικα, να σμίξω τους συντρόφους,
που πολεμούν με την Τουρκιά και με τους Αρβανίτες

(κλέφτικο του 2035 μ.Χ.)
Ωραίο.
Συμπτωματικά ήμουν καταδρομέας και ναι, συγκινούμαι όταν βλέπω ακόμα και άχρηστους αριστερούς να θέλουν να πολεμήσουν. Κι εγώ μαζί σας κι ας είμαι με ένα χέρι (το άλλο το έχασα σε εργατικό ατύχημα). Με αυτό το ένα χέρι θα πάρω το τουφέκι μου. Κι αν δεν με πάρουν να πολεμήσω θα σας στηρίζω από τα μετόπισθεν.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02
Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:00
elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:56 εν τω μεταξύ, ο χαιλάντερ και ο μόρτιμερ χέζονται μπροστά στο ενδεχόμενο καμιάς (πραγματικά επικίνδυνης) σκοπιάς

λες και ο ΕΣ θα κάνει κάτι άλλο, και δεν θα παίξουν μόνο αεροπλανάκια και ναυμαχία
Εγω προσωπικά δεν ανησυχώ για αυτό, διότι είμαι εκτός ηλικίας στράτευσης και ο γιος μου βρίσκεται στο εξωτερικό.

Περισσότερο με ανησυχεί η οικονομική ζημιά κάποιου τέτοιου γεγονότος, το σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό και φυσικά η διαταραχή στην ομαλή ζωή της χώρας.
μπορεί να νοικιάσει το airbnb κανένας αξιωματούχος του ΝΑΤΟ που θα έχει έρθει για τσάι και συμπάθεια
μην είσαι απαισιόδοξος
Η τουριστική κίνηση και η οικονομία εχουν ήδη πληγεί λόγω του κορωνοιου, ένα θερμό επεισόδιο θα τις αποτελειώσει...
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μπίστης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:01
nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:49 Μάγκες σόρυ αλλά ο Χαιλάντερ έχει 100% δίκιο σε αυτό, βέβαια χωρίς να το ξέρει.
Όσοι θέλετε να πάτε να σκοτωθείτε για πετροδόλλαρα που θα ταίζουν λαθρομετανάστες, κουμπάρους και ξένες εταιρείες ελεύθερα. Οι υπόλοιποι δε φταίμε σε κάτι.
Έτσι είναι, αλλά ξεχνάτε ότι επιστράτευση λόγω κορωνοιού δεν μπορεί να γίνει οπότε δεν θα πολεμάμε γιά τα ψευδοιδανικά τους, θα συνεχίσουμε με σκάι. Όμως οι πιλότοι μπορουν και το ναυτικό με μάσκες. Πεζικό απέχει λόγω συνωστισμού. Πάμε γιά θερμό επισοδειάκι μόνο
:lol:

Και εγώ κατά κει έχω καταλήξει
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ακριβώς. Το μόνο ενδεχόμενο να κινδυνέψουν μαχόμενοι, είναι αν τυχόν βρεθούν στον Εβρο ή στα νησιά ως επιφυλακή για τυχόν θερμό επεισόδιο.

Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο εκεί να κινδυνέψουν λιγότερο απ' ότι αν κάτσουν στον καναπέ και σκάνε τριγύρω τους οι βόμβες.

Το πραγματικό δίλημμα που υπάρχει είναι αν θα επιλέξουμε να επιβιώσουμε με ένα όπλο στο χέρι, ή κρατώντας λουλούδια αντί για τυφέκιο. Προτείνω ανεπιφύλακτα την πρώτη επιλογή, καθώς τουλάχιστον θα έχουμε τη δυνατότητα μιας υποτυπώδους άμυνας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:03

Ακριβώς. Το μόνο ενδεχόμενο να κινδυνέψουν μαχόμενοι, είναι αν τυχόν βρεθούν στον Εβρο ή στα νησιά ως επιφυλακή για τυχόν θερμό επεισόδιο.

Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο εκεί να κινδυνέψουν λιγότερο απ' ότι αν κάτσουν στον καναπέ και σκάνε τριγύρω τους οι βόμβες.

Το πραγματικό δίλημμα που υπάρχει είναι αν θα επιλέξουμε να επιβιώσουμε με ένα όπλο στο χέρι, ή κρατώντας λουλούδια αντί για τυφέκιο. Προτείνω ανεπιφύλακτα την πρώτη επιλογή, καθώς τουλάχιστον θα έχουμε τη δυνατότητα μιας υποτυπώδους άμυνας.
Ποιούς νομίζετε ότι θα στείλουν στα σύνορα και στα νησιά, όπου θα είναι στόχοι του πυροβολικού και της αεροπορίας;
Το σόι του κουρασμένου ; του αλέξις ; ή του κούλι;
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:53Θα γραφτούν τραγούδια για εμάς.

(κλέφτικο του 2035 μ.Χ.)
Ωραίο.
Συμπτωματικά ήμουν καταδρομέας και ναι, συγκινούμαι όταν βλέπω ακόμα και άχρηστους αριστερούς να θέλουν να πολεμήσουν. Κι εγώ μαζί σας κι ας είμαι με ένα χέρι (το άλλο το έχασα σε εργατικό ατύχημα). Με αυτό το ένα χέρι θα πάρω το τουφέκι μου. Κι αν δεν με πάρουν να πολεμήσω θα σας στηρίζω από τα μετόπισθεν.
τώρα δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς που στο "θα πάρω το τουφέκι μου" μου ήρθε αυτό:

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:05

(κλέφτικο του 2035 μ.Χ.)
Ωραίο.
τώρα δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς που στο "θα πάρω το τουφέκι μου" μου ήρθε αυτό:

Ποτέ δεν παρεξηγούμαι. Δεν μπορώ να δω το βίντεο γιατί το τηλ. το πληρώνει ο πεθερός μου και δεν έχω πολλά μεγκαμπαιτς.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02

Θεωρείς ότι έχουμε δικαίωμα επιλογής ως χώρα; Τι προτείνεις; Σε περίπτωση που γίνει ντου από απέναντι, εμείς τι να κάνουμε;
Σε περίπτωση που γίνει παραβίαση ΑΟΖ δεν θα έκανα τίποτα, αλλά θα αναδιοργάνωνα την πολιτική έτσι ώστε να βγω από πάνω σε κάποια χρόνια. Εννοείται χωρίς να δώσω λογαριασμό σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Αλλά προυθέτει πολιτκούς μη μαριονέτες.
Σε περίπτωση χερσαίας εισβολής εννοείται πρέπει να απαντήσουμε γιατί πλέον δεν κινδυνέυουν τα κοιτάσματα αλλά οι ζωές μας. Το θέμα είναι ότι θα εμπιστευόμουν πιο πολύ οργανωμένες αντάρτικες ομάδες μη συμμετρικού πολέμου παρά τους γιωτάδες του ΕΣ. Και αν αποκρουστεί η επίθεση θα ήμουν 100% υπέρ αντιποίνων.
Α, δηλαδή προτιμάς να κρυφτείς στα βουνά και να βάζεις γκαζάκια στα οχήματα του κατακτητή, παρά να τοποθετηθείς σε καίριο σημείο με ένα τυφέκιο στο χέρι.

Και κατά τα άλλα, αυτοί με το τυφέκιο στο χέρι θα είναι οι γιωτάδες, ενώ εσύ θα είσαι ο γενναίος.

Παλαιότερα θα επιβίωνες κλέβοντας κότες από συμπατριώτες σου. Τώρα μπορείς να κάνεις επιδρομές με κονσερβοκούτια στα σούπερ-μάρκετ. Εχουν εξελιχθεί οι υποδομές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:07
Ποτέ δεν παρεξηγούμαι.

μετά το 'τι είχα τι έχασα' του κόμετ, δεύτερη μνημειώδης ατάκα - ακτινογραφία στην ψυχή :102:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:09
nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02

Α, δηλαδή προτιμάς να κρυφτείς στα βουνά και να βάζεις γκαζάκια στα οχήματα του κατακτητή, παρά να τοποθετηθείς σε καίριο σημείο με ένα τυφέκιο στο χέρι.

Και κατά τα άλλα, αυτοί με το τυφέκιο στο χέρι θα είναι οι γιωτάδες, ενώ εσύ θα είσαι ο γενναίος.

Παλαιότερα θα επιβίωνες κλέβοντας κότες από συμπατριώτες σου. Τώρα μπορείς να κάνεις επιδρομές με κονσερβοκούτια στα σούπερ-μάρκετ. Εχουν εξελιχθεί οι υποδομές.
Ναι

Ναι

Δεν θα είναι ανοιχτά τα σουπερμάρκετ ούτε ονλαιν αγορές υποπτευομαι.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:05

Ωραίο.

Ποτέ δεν παρεξηγούμαι. Δεν μπορώ να δω το βίντεο γιατί το τηλ. το πληρώνει ο πεθερός μου και δεν έχω πολλά μεγκαμπαιτς.
Α. Εντάξει. Είναι αυτό που στους δυο ξένους ο Ρήγας έχει πριν λίγο ερωτοτροπήσει παθητικά με γκέι αμερικάνο πεζοναύτη, αλλά όταν μπαίνουν όλα μαζί τα αμερικανάκια στο μαγαζί με ιμπεριαλιστικό τουπέ, τους δικούς μας ξαφνικά τους πιάνει το πατριωτικό και τραγουδάνε Ξυλούρη. :lol:

ε, κάτι τέτοιο πες ότι συμβαίνει και στο παρόν νήμα σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Χουργιατς έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:10
Ποτέ δεν παρεξηγούμαι.

μετά το 'τι είχα τι έχασα' του κόμετ, δεύτερη μνημειώδης ατάκα - ακτινογραφία στην ψυχή :102:
Γιατί; Που το είδες το κακό να μην παρεξηγείται κάποιος;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”