έχεις και δικό σου αεροδιάδρομο...;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
μπορεί να νοικιάσει το airbnb κανένας αξιωματούχος του ΝΑΤΟ που θα έχει έρθει για τσάι και συμπάθειαPhilip Mortimer έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:00Εγω προσωπικά δεν ανησυχώ για αυτό, διότι είμαι εκτός ηλικίας στράτευσης και ο γιος μου βρίσκεται στο εξωτερικό.elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:56 εν τω μεταξύ, ο χαιλάντερ και ο μόρτιμερ χέζονται μπροστά στο ενδεχόμενο καμιάς (πραγματικά επικίνδυνης) σκοπιάς
λες και ο ΕΣ θα κάνει κάτι άλλο, και δεν θα παίξουν μόνο αεροπλανάκια και ναυμαχία
Περισσότερο με ανησυχεί η οικονομική ζημιά κάποιου τέτοιου γεγονότος, το σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό και φυσικά η διαταραχή στην ομαλή ζωή της χώρας.
μην είσαι απαισιόδοξος
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σε περίπτωση που γίνει παραβίαση ΑΟΖ δεν θα έκανα τίποτα, αλλά θα αναδιοργάνωνα την πολιτική έτσι ώστε να βγω από πάνω σε κάποια χρόνια. Εννοείται χωρίς να δώσω λογαριασμό σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Αλλά προυθέτει πολιτκούς μη μαριονέτες.AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:53nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:49 Μάγκες σόρυ αλλά ο Χαιλάντερ έχει 100% δίκιο σε αυτό, βέβαια χωρίς να το ξέρει.
Όσοι θέλετε να πάτε να σκοτωθείτε για πετροδόλλαρα που θα ταίζουν λαθρομετανάστες, κουμπάρους και ξένες εταιρείες ελεύθερα. Οι υπόλοιποι δε φταίμε σε κάτι.
Θεωρείς ότι έχουμε δικαίωμα επιλογής ως χώρα; Τι προτείνεις; Σε περίπτωση που γίνει ντου από απέναντι, εμείς τι να κάνουμε;
Σε περίπτωση χερσαίας εισβολής εννοείται πρέπει να απαντήσουμε γιατί πλέον δεν κινδυνέυουν τα κοιτάσματα αλλά οι ζωές μας. Το θέμα είναι ότι θα εμπιστευόμουν πιο πολύ οργανωμένες αντάρτικες ομάδες μη συμμετρικού πολέμου παρά τους γιωτάδες του ΕΣ. Και αν αποκρουστεί η επίθεση θα ήμουν 100% υπέρ αντιποίνων.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ωραίο.Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:57Ξαρχίδη, κάτσε φρόνιμα, να γένεις νοικοκύρης,
για ν' αποχτήσεις πρόβατα, ζευγάρια κι αγελάδες,
χωριά κι αμπελοχώραφα, κοπέλια* να δουλεύουν.
- Μάνα μου εγώ δεν κάθομαι να γίνω νοικοκύρης,
να κάμω αμπελοχώραφα, κοπέλια να δουλεύουν,
και να 'μαι σκλάβος των Τουρκών, κοπέλι στους γερόντους.*
Φέρε μου τ' αλαφρό σπαθί και το βαρύ τουφέκι,
να πεταχτώ σαν το πουλί ψηλά στα κορφοβούνια,
να πάρω δίπλα τα βουνά, να περπατήσω λόγγους,*
να βρω λημέρια* των κλεφτών, γιατάκια* καπετάνων•
και να σουρίξω* κλέφτικα, να σμίξω τους συντρόφους,
που πολεμούν με την Τουρκιά και με τους Αρβανίτες
(κλέφτικο του 2035 μ.Χ.)
Συμπτωματικά ήμουν καταδρομέας και ναι, συγκινούμαι όταν βλέπω ακόμα και άχρηστους αριστερούς να θέλουν να πολεμήσουν. Κι εγώ μαζί σας κι ας είμαι με ένα χέρι (το άλλο το έχασα σε εργατικό ατύχημα). Με αυτό το ένα χέρι θα πάρω το τουφέκι μου. Κι αν δεν με πάρουν να πολεμήσω θα σας στηρίζω από τα μετόπισθεν.
- Philip Mortimer
Η τουριστική κίνηση και η οικονομία εχουν ήδη πληγεί λόγω του κορωνοιου, ένα θερμό επεισόδιο θα τις αποτελειώσει...elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02μπορεί να νοικιάσει το airbnb κανένας αξιωματούχος του ΝΑΤΟ που θα έχει έρθει για τσάι και συμπάθειαPhilip Mortimer έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:00Εγω προσωπικά δεν ανησυχώ για αυτό, διότι είμαι εκτός ηλικίας στράτευσης και ο γιος μου βρίσκεται στο εξωτερικό.elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:56 εν τω μεταξύ, ο χαιλάντερ και ο μόρτιμερ χέζονται μπροστά στο ενδεχόμενο καμιάς (πραγματικά επικίνδυνης) σκοπιάς
λες και ο ΕΣ θα κάνει κάτι άλλο, και δεν θα παίξουν μόνο αεροπλανάκια και ναυμαχία
Περισσότερο με ανησυχεί η οικονομική ζημιά κάποιου τέτοιου γεγονότος, το σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό και φυσικά η διαταραχή στην ομαλή ζωή της χώρας.
μην είσαι απαισιόδοξος
Μπίστης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:01Έτσι είναι, αλλά ξεχνάτε ότι επιστράτευση λόγω κορωνοιού δεν μπορεί να γίνει οπότε δεν θα πολεμάμε γιά τα ψευδοιδανικά τους, θα συνεχίσουμε με σκάι. Όμως οι πιλότοι μπορουν και το ναυτικό με μάσκες. Πεζικό απέχει λόγω συνωστισμού. Πάμε γιά θερμό επισοδειάκι μόνοnyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:49 Μάγκες σόρυ αλλά ο Χαιλάντερ έχει 100% δίκιο σε αυτό, βέβαια χωρίς να το ξέρει.
Όσοι θέλετε να πάτε να σκοτωθείτε για πετροδόλλαρα που θα ταίζουν λαθρομετανάστες, κουμπάρους και ξένες εταιρείες ελεύθερα. Οι υπόλοιποι δε φταίμε σε κάτι.
Και εγώ κατά κει έχω καταλήξει
Ακριβώς. Το μόνο ενδεχόμενο να κινδυνέψουν μαχόμενοι, είναι αν τυχόν βρεθούν στον Εβρο ή στα νησιά ως επιφυλακή για τυχόν θερμό επεισόδιο.elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:56 εν τω μεταξύ, ο χαιλάντερ και ο μόρτιμερ χέζονται μπροστά στο ενδεχόμενο καμιάς (πραγματικά επικίνδυνης) σκοπιάς
Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο εκεί να κινδυνέψουν λιγότερο απ' ότι αν κάτσουν στον καναπέ και σκάνε τριγύρω τους οι βόμβες.
Το πραγματικό δίλημμα που υπάρχει είναι αν θα επιλέξουμε να επιβιώσουμε με ένα όπλο στο χέρι, ή κρατώντας λουλούδια αντί για τυφέκιο. Προτείνω ανεπιφύλακτα την πρώτη επιλογή, καθώς τουλάχιστον θα έχουμε τη δυνατότητα μιας υποτυπώδους άμυνας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ποιούς νομίζετε ότι θα στείλουν στα σύνορα και στα νησιά, όπου θα είναι στόχοι του πυροβολικού και της αεροπορίας;AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:03Ακριβώς. Το μόνο ενδεχόμενο να κινδυνέψουν μαχόμενοι, είναι αν τυχόν βρεθούν στον Εβρο ή στα νησιά ως επιφυλακή για τυχόν θερμό επεισόδιο.elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:56 εν τω μεταξύ, ο χαιλάντερ και ο μόρτιμερ χέζονται μπροστά στο ενδεχόμενο καμιάς (πραγματικά επικίνδυνης) σκοπιάς
Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο εκεί να κινδυνέψουν λιγότερο απ' ότι αν κάτσουν στον καναπέ και σκάνε τριγύρω τους οι βόμβες.
Το πραγματικό δίλημμα που υπάρχει είναι αν θα επιλέξουμε να επιβιώσουμε με ένα όπλο στο χέρι, ή κρατώντας λουλούδια αντί για τυφέκιο. Προτείνω ανεπιφύλακτα την πρώτη επιλογή, καθώς τουλάχιστον θα έχουμε τη δυνατότητα μιας υποτυπώδους άμυνας.
Το σόι του κουρασμένου ; του αλέξις ; ή του κούλι;
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
τώρα δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς που στο "θα πάρω το τουφέκι μου" μου ήρθε αυτό:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02Ωραίο.Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:57Ξαρχίδη, κάτσε φρόνιμα, να γένεις νοικοκύρης,
(κλέφτικο του 2035 μ.Χ.)
Συμπτωματικά ήμουν καταδρομέας και ναι, συγκινούμαι όταν βλέπω ακόμα και άχρηστους αριστερούς να θέλουν να πολεμήσουν. Κι εγώ μαζί σας κι ας είμαι με ένα χέρι (το άλλο το έχασα σε εργατικό ατύχημα). Με αυτό το ένα χέρι θα πάρω το τουφέκι μου. Κι αν δεν με πάρουν να πολεμήσω θα σας στηρίζω από τα μετόπισθεν.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ποτέ δεν παρεξηγούμαι. Δεν μπορώ να δω το βίντεο γιατί το τηλ. το πληρώνει ο πεθερός μου και δεν έχω πολλά μεγκαμπαιτς.Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:05τώρα δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς που στο "θα πάρω το τουφέκι μου" μου ήρθε αυτό:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02Ωραίο.Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:57
Ξαρχίδη, κάτσε φρόνιμα, να γένεις νοικοκύρης,
(κλέφτικο του 2035 μ.Χ.)
Α, δηλαδή προτιμάς να κρυφτείς στα βουνά και να βάζεις γκαζάκια στα οχήματα του κατακτητή, παρά να τοποθετηθείς σε καίριο σημείο με ένα τυφέκιο στο χέρι.nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02Σε περίπτωση που γίνει παραβίαση ΑΟΖ δεν θα έκανα τίποτα, αλλά θα αναδιοργάνωνα την πολιτική έτσι ώστε να βγω από πάνω σε κάποια χρόνια. Εννοείται χωρίς να δώσω λογαριασμό σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Αλλά προυθέτει πολιτκούς μη μαριονέτες.AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:53nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:49 Μάγκες σόρυ αλλά ο Χαιλάντερ έχει 100% δίκιο σε αυτό, βέβαια χωρίς να το ξέρει.
Θεωρείς ότι έχουμε δικαίωμα επιλογής ως χώρα; Τι προτείνεις; Σε περίπτωση που γίνει ντου από απέναντι, εμείς τι να κάνουμε;
Σε περίπτωση χερσαίας εισβολής εννοείται πρέπει να απαντήσουμε γιατί πλέον δεν κινδυνέυουν τα κοιτάσματα αλλά οι ζωές μας. Το θέμα είναι ότι θα εμπιστευόμουν πιο πολύ οργανωμένες αντάρτικες ομάδες μη συμμετρικού πολέμου παρά τους γιωτάδες του ΕΣ. Και αν αποκρουστεί η επίθεση θα ήμουν 100% υπέρ αντιποίνων.
Και κατά τα άλλα, αυτοί με το τυφέκιο στο χέρι θα είναι οι γιωτάδες, ενώ εσύ θα είσαι ο γενναίος.
Παλαιότερα θα επιβίωνες κλέβοντας κότες από συμπατριώτες σου. Τώρα μπορείς να κάνεις επιδρομές με κονσερβοκούτια στα σούπερ-μάρκετ. Εχουν εξελιχθεί οι υποδομές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
μετά το 'τι είχα τι έχασα' του κόμετ, δεύτερη μνημειώδης ατάκα - ακτινογραφία στην ψυχή
ΝαιAlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:09Α, δηλαδή προτιμάς να κρυφτείς στα βουνά και να βάζεις γκαζάκια στα οχήματα του κατακτητή, παρά να τοποθετηθείς σε καίριο σημείο με ένα τυφέκιο στο χέρι.nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02Σε περίπτωση που γίνει παραβίαση ΑΟΖ δεν θα έκανα τίποτα, αλλά θα αναδιοργάνωνα την πολιτική έτσι ώστε να βγω από πάνω σε κάποια χρόνια. Εννοείται χωρίς να δώσω λογαριασμό σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Αλλά προυθέτει πολιτκούς μη μαριονέτες.AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:53
Και κατά τα άλλα, αυτοί με το τυφέκιο στο χέρι θα είναι οι γιωτάδες, ενώ εσύ θα είσαι ο γενναίος.
Παλαιότερα θα επιβίωνες κλέβοντας κότες από συμπατριώτες σου. Τώρα μπορείς να κάνεις επιδρομές με κονσερβοκούτια στα σούπερ-μάρκετ. Εχουν εξελιχθεί οι υποδομές.
Ναι
Δεν θα είναι ανοιχτά τα σουπερμάρκετ ούτε ονλαιν αγορές υποπτευομαι.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Α. Εντάξει. Είναι αυτό που στους δυο ξένους ο Ρήγας έχει πριν λίγο ερωτοτροπήσει παθητικά με γκέι αμερικάνο πεζοναύτη, αλλά όταν μπαίνουν όλα μαζί τα αμερικανάκια στο μαγαζί με ιμπεριαλιστικό τουπέ, τους δικούς μας ξαφνικά τους πιάνει το πατριωτικό και τραγουδάνε Ξυλούρη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:07Ποτέ δεν παρεξηγούμαι. Δεν μπορώ να δω το βίντεο γιατί το τηλ. το πληρώνει ο πεθερός μου και δεν έχω πολλά μεγκαμπαιτς.Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:05τώρα δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς που στο "θα πάρω το τουφέκι μου" μου ήρθε αυτό:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:02
Ωραίο.
ε, κάτι τέτοιο πες ότι συμβαίνει και στο παρόν νήμα σήμερα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Γιατί; Που το είδες το κακό να μην παρεξηγείται κάποιος;Χουργιατς έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:10
μετά το 'τι είχα τι έχασα' του κόμετ, δεύτερη μνημειώδης ατάκα - ακτινογραφία στην ψυχή![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις