!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζαμί η Αγία Σοφία

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Δημοκράτης

Re: Τζαμί η Αγία Σοφία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

nowhere έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:09
sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:06 Εντωμεταξύ γομάρι μου στο Ισ-Ρα-Έλ έχομε ήδη ελληνικά εδάφη, στους άγριους τόπους ειδικότερα.
Αλλά η άγια του θεού σοφία δεν είναι χριστιανικό σύμβολο οπότε άσε, πιάσε ένα φραπόγαλο γλυκό καλλίτερα.
:lol:
είχε πλάκα που το ξεκίνησε σαν η φωνή της λογικής ξερωγώ και στο τέλος ζμπααμ πάρτηνα :lol:
:smt005:
Είναι περίπτωση ο φιλος
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:49
sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:41 Χτυπά ένα φραπόγαλο ρε μαλάκα να στανιάρεις.
Στη φάση που είναι η συγκεκριμένη κατηγορία μόνον με λοβοτομή θα στροφάρει περισσότερο.

Έχουν εγχάρακτα κλισέ εντός των τοιχωμάτων του εγκεφάλου.
Κι όμως Γαλή μου, κάθε φορά είναι σαν την πρώτη φορά για εμένα, προσπαθώ να τα παίρνω όλα από την αρχή κάθε φορά ασχέτως που δεν τα καταφέρνω. Κάθε μα κάθε φορά αναρωτιέμαι, πως γίνεται να είναι τόσο μα τόσο κουνουπιδία; πως ρε πούστη μου; αλήθεια δε μπορώ να το καταλάβω αυτό με την καμμία.
Αν σου πω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό σκεφτόμουν; Το πιάνω από δώ, το πιάνω από κει, το χωρίζω σε κατηγορίες, το ξανασυνθέτω, το γυρίζω από την καλή, από την ανάποδη, προσπαθώ να βρω μια στοιχειωδώς λογική σύνδεση για το πως διάολο σκέφτονται ρε γμτ αλλά αυτόν τον γρίφο δεν μπορώ να τον λύσω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nowhere έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:09
sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:06 Εντωμεταξύ γομάρι μου στο Ισ-Ρα-Έλ έχομε ήδη ελληνικά εδάφη, στους άγριους τόπους ειδικότερα.
Αλλά η άγια του θεού σοφία δεν είναι χριστιανικό σύμβολο οπότε άσε, πιάσε ένα φραπόγαλο γλυκό καλλίτερα.
είχε πλάκα που το ξεκίνησε σαν η φωνή της λογικής ξερωγώ και στο τέλος ζμπααμ πάρτηνα :lol:
Ύστερα απορείς που ντύνομαι το φρεσκοπλυμένο ευωδιαστό σεντονάκι μου, φοράω την μικρή μου μασκούλα και λέω μπράβο παλικαράκι μου σε όποιον γράφει κάτι λίγο-πολύ αυτονόητο, οκ παπάργια αυτονόητο υπάρχει αλλά καταλαβαίνεις νομίζω, εσύ καταλαβαίνεις, δε μπορεί, του πούστη δηλαδή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:19
sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:49

Στη φάση που είναι η συγκεκριμένη κατηγορία μόνον με λοβοτομή θα στροφάρει περισσότερο.

Έχουν εγχάρακτα κλισέ εντός των τοιχωμάτων του εγκεφάλου.
Κι όμως Γαλή μου, κάθε φορά είναι σαν την πρώτη φορά για εμένα, προσπαθώ να τα παίρνω όλα από την αρχή κάθε φορά ασχέτως που δεν τα καταφέρνω. Κάθε μα κάθε φορά αναρωτιέμαι, πως γίνεται να είναι τόσο μα τόσο κουνουπιδία; πως ρε πούστη μου; αλήθεια δε μπορώ να το καταλάβω αυτό με την καμμία.
Αν σου πω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό σκεφτόμουν; Το πιάνω από δώ, το πιάνω από κει, το χωρίζω σε κατηγορίες, το ξανασυνθέτω, το γυρίζω από την καλή, από την ανάποδη, προσπαθώ να βρω μια στοιχειωδώς λογική σύνδεση για το πως διάολο σκέφτονται ρε γμτ αλλά αυτόν τον γρίφο δεν μπορώ να τον λύσω.

Στο χωριό μου δεν το πολυπαιδεύαμε, μσόχαζους τους λέμε.
Εδώ είναι και το γαμημένο το μέσο που την ψιλό δυσκολεύει τη δλειά, επίσης έχουμε και κανόνες, να μην προσβάλλουμε, να μη βρίζουμε κτλ.

.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:22 Ύστερα απορείς που ντύνομαι το φρεσκοπλυμένο ευωδιαστό σεντονάκι μου, φοράω την μικρή μου μασκούλα και λέω μπράβο παλικαράκι μου σε όποιον γράφει κάτι λίγο-πολύ αυτονόητο, οκ παπάργια αυτονόητο υπάρχει αλλά καταλαβαίνεις νομίζω, εσύ καταλαβαίνεις, δε μπορεί, του πούστη δηλαδή.
τον μένιο έλεγα ρε παπάρα.έλεος :lol:
Άβαταρ μέλους
sys3x

nowhere έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:27
sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:22 Ύστερα απορείς που ντύνομαι το φρεσκοπλυμένο ευωδιαστό σεντονάκι μου, φοράω την μικρή μου μασκούλα και λέω μπράβο παλικαράκι μου σε όποιον γράφει κάτι λίγο-πολύ αυτονόητο, οκ παπάργια αυτονόητο υπάρχει αλλά καταλαβαίνεις νομίζω, εσύ καταλαβαίνεις, δε μπορεί, του πούστη δηλαδή.
τον μένιο έλεγα ρε παπάρα.έλεος :lol:
#είμαστεόλεσμένιος
#νοχόμο

.
Δημοκράτης

axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:12
sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:06
nowhere έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:57
α μπράβο αυτό θα ήταν το σούπερ χριστιανικό :lol:
Εντωμεταξύ γομάρι μου στο Ισ-Ρα-Έλ έχομε ήδη ελληνικά εδάφη, στους άγριους τόπους ειδικότερα.
Δεν εχουμε ελληνικα εδαφη στο Ισραηλ.

Φυσικα και ειναι και χριστιανικο συμβολο η Αγια Σοφια, ομως η πρεμουρα σας με αυτην δεν ειναι λογω χριστιανισμου. Εχετε κανει την ιστορια εθνικιστικη.
Άνθρωπε μου θα κάνω μια μάταιη προσπάθεια που φυσικά δεν θα καταλάβεις. Για κάποιους ανθρώπους αυτή η ζωή είναι πολύ παραπάνω από το ότι φάμε κι οιτ πιούμε. Κάποιοι τον 6ο αιώνα αφιέρωσαν την ζωή τους να φτιάξουν τον ωραιότερο χριστιανικό ναό για προβολή του χριστιανισμό, του πολιτισμού της και φυσικά και επεοδηξη δύναμης. Για 10 αιώνες οι αυτοκράτορες του ελληνισμού στεφονταν εκεί μέσα, προσεύχονται εκεί μέσα, ήταν τιμή τους να είναι εκεί μέσα. Μέχρι ακι που έπεσε η πόλη στους Τούρκους ο κόσμος έτρεχε εεκι μέσα να βρει καταφύγιο και παρηγοριά. Ο ελληνισμός έχει γράψει τραγούδια και ποιήματα για την Αγιά Σοφιά γιατί είναι κομμάτι του πολιτισμού μας. Ως μουσείο ο καθένας πάει και βλέπει τι έφτιαξαν δύο μάγκες Έλληνες τον 6ο μχ αιώνα. Η Αγία Σοφία ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση που οι μουσουλμανοι την είχαν βάλει στο μάτι από τον 7ο μχ αιώνα. Χάθηκε η πόλη, έγινε δούλος ο Έλληνας και 5 αιώνες κάποιοι Έλληνες ονειρευόταν πάλι να μπορέσουν να πάνε να εκκλησία δουν εκεί μέσα. Το 1920 μάλιστα 5 άτομα πήγαν και έκαναν λειτουργία εκεί μέσα. Έξω γινόταν χαμός, σε όλη την Ευρώπη πόλεμος, στην πόλη οι Τούρκοι ήθελαν να τους λιντσαρουν και 5 άτομα πήγαν να κάνουν λειτουργία γιατί σε αυτό πίστευαν, για αυτό ρίσκαρα την ζωή τους. Γιατί αυτοί οι 5 δεν ήταν σαν εσένα να ξέρουν απλώς να επιβιώνουν, ήξεραν να ζουν. Πριν μερικούς μήνες ένας μπάσταρδος πήγε να στείλει στην Ελλάδα 120000 βαζιβουζουκους, Εδώ και 3 μερες ο ιδιος μπάσταρδος που φρόντισε εδώ και 20 χρόνια να φτιάχνει περισσότερο στρατό αποφάσισε να κάνει το σπίτι του Χριστού και πάλι τζάμι ο τύπος κάνει καθαρά επίδειξη ισχύος, το καταλαβαίνεις αυτό; όπως γράφει κανονικά κατι εκατομμύρια χριστιανούς σε 2 3 μήνες θα στείλει τα καραβάκια του να ψάξουν για πετρέλαιο σε ελληνικά ή κυπριακά νερα. Γιατί ο συγκεκριμένος μπάσταρδος έχει βάλει στόχο ζωής να γίνει σουλτάνος. Ζούμε πάνω κάτω την εποχή των προκλήσεων της Γερμανίας και της Ιταλίας πριν τον βππ. Σε κανέναν δεν αρέσει, κανένας δεν είναι χαρούμενος για ότι θα γίνει τα επόμενα 2 3 χρόνια και ακόμα κια αν κερδίσουμε όλοι μας θα έχουμε ζήσει κάποια πολύ άσχημα πράγματα. Όμως η μαλακια θα γίνει γιατί η άλλη επιλογή είναι να γίνεις γιουσοτφακι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ξοδεύεις πολύ χρόνο για ανθρώπους που θεωρούν το πλατσούρισμα στη μπανιέρα της κομματικής εντροπίας τους, εξερεύνηση των ωκεανών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Αυτα που λες επιβεβαιωνουν αυτα που λεω εγω, οτι η φαση με την Αγια Σοφια δεν εχει να κανει με την θρησκεια καθαυτη αλλα με εθνικισμο/γεωστρατηγικη.

Το λεξιλογιο που χρησιμοποιεις και η φρασεολογια ειναι ενδεικτικα. Στα βαζω με μπολντ:
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:32 Κάποιοι τον 6ο αιώνα αφιέρωσαν την ζωή τους να φτιάξουν τον ωραιότερο χριστιανικό ναό για προβολή του χριστιανισμό, του πολιτισμού της και φυσικά και επεοδηξη δύναμης. Για 10 αιώνες οι αυτοκράτορες του ελληνισμού στεφονταν εκεί μέσα, προσεύχονται εκεί μέσα, ήταν τιμή τους να είναι εκεί μέσα. Μέχρι ακι που έπεσε η πόλη στους Τούρκους ο κόσμος έτρεχε εεκι μέσα να βρει καταφύγιο και παρηγοριά. Ο ελληνισμός έχει γράψει τραγούδια και ποιήματα για την Αγιά Σοφιά γιατί είναι κομμάτι του πολιτισμού μας. Ως μουσείο ο καθένας πάει και βλέπει τι έφτιαξαν δύο μάγκες Έλληνες τον 6ο μχ αιώνα. Η Αγία Σοφία ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση που οι μουσουλμανοι την είχαν βάλει στο μάτι από τον 7ο μχ αιώνα. Χάθηκε η πόλη, έγινε δούλος ο Έλληνας και 5 αιώνες κάποιοι Έλληνες ονειρευόταν πάλι να μπορέσουν να πάνε να εκκλησία δουν εκεί μέσα. Το 1920 μάλιστα 5 άτομα πήγαν και έκαναν λειτουργία εκεί μέσα. Έξω γινόταν χαμός, σε όλη την Ευρώπη πόλεμος, στην πόλη οι Τούρκοι ήθελαν να τους λιντσαρουν και 5 άτομα πήγαν να κάνουν λειτουργία γιατί σε αυτό πίστευαν, για αυτό ρίσκαρα την ζωή τους. Γιατί αυτοί οι 5 δεν ήταν σαν εσένα να ξέρουν απλώς να επιβιώνουν, ήξεραν να ζουν. Πριν μερικούς μήνες ένας μπάσταρδος πήγε να στείλει στην Ελλάδα 120000 βαζιβουζουκους, Εδώ και 3 μερες ο ιδιος μπάσταρδος που φρόντισε εδώ και 20 χρόνια να φτιάχνει περισσότερο στρατό αποφάσισε να κάνει το σπίτι του Χριστού και πάλι τζάμι ο τύπος κάνει καθαρά επίδειξη ισχύος, το καταλαβαίνεις αυτό; όπως γράφει κανονικά κατι εκατομμύρια χριστιανούς σε 2 3 μήνες θα στείλει τα καραβάκια του να ψάξουν για πετρέλαιο σε ελληνικά ή κυπριακά νερα. Γιατί ο συγκεκριμένος μπάσταρδος έχει βάλει στόχο ζωής να γίνει σουλτάνος. Ζούμε πάνω κάτω την εποχή των προκλήσεων της Γερμανίας και της Ιταλίας πριν τον βππ. Σε κανέναν δεν αρέσει, κανένας δεν είναι χαρούμενος για ότι θα γίνει τα επόμενα 2 3 χρόνια και ακόμα κια αν κερδίσουμε όλοι μας θα έχουμε ζήσει κάποια πολύ άσχημα πράγματα. Όμως η μαλακια θα γίνει γιατί η άλλη επιλογή είναι να γίνεις γιουσοτφακι
Τι σχεση εχουν ολα τα παραπανω με την χριστιανικη θρησκεια; τιποτα. Το νοημα της χριστιανικης θρησκειας, το αγαπατε αλληλους, η μετανοια, η ταπεινωση, κλπ που ειναι σε αυτα που γραφεις; πουθενα δεν ειναι.

Αγανακτειτε λοιπον για την Αγια Σοφια που θα γινει τζαμι, μονο και μονο γιατι σας θυμιζει την γεωοπολιτικη ηττα μας. Δεν εχει να κανει με θρησκεια η αγανακτηση σας.

Πεφτετε στην παγιδα του Ερντογαν, συν τοις αλλοις.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ιδρυση χριστιανοταλιμπανικου κομματος/αιρεσης τωρα!!! :lol: :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 13 Ιούλ 2020, 17:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δημοκράτης

Καλά το ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρεις πρεφα
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:46 Καλά το ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρεις πρεφα
Ενταξει αστειο ειναι. Βγαζεις εναν λογο οπου καθε σου φραση εχει γαιοπολιτικο/εθνικιστικο και ουχι χριστιανικο προσανατολισμο και μετα λες δεν πηρα πρεφα.

Γιατι απλα δεν λεμε οτι η Αγια Σοφια ειναι συμβολο ελληνικο και μας προκαλουν οι Τουρκαλαδες; ας αφησουμε την θρησκεια απεξω και ας πουμε τα πραγματα με το ονομα τους.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

δημοκρατη, βαζεις πολυ συναισθημα.. πηγαινε κλαπσε κατω απο μια μηλια να σου περασει ο πονος ή εναλλακτικα: φαε ενα μηλο
με υποκρουση ταινια απο Ξανθοπουλο

πολυ υποκρισια βρε αδερφε να γυρνας πισω στο χρονο 1500 χρονια για να πεις τι; οτι τα συμβολα και οι αυτοκρατοριες μεσα στους αιωνες ερχονται και παρερχονται και διηγωντας τα τα κλαις..

οι δικοι μου προγονοι ειναι μεσα στα εκατομμυρια ξεριζωμενους προσφυγες που τους μεταχειριστηκαν σα σκουπιδια-μιασματα οι γηγενεις και οι μνημες τους ειναι ακομα νωπες...

..σε σχεση με το υποκριτικο κλαμα σου για το χαμο ενος συμβολου που πλεον αφορα ελαχιστους και ειναι ολοφανερο οτι κι εσυ οπως και ο τουρκος το χρησιμοποιεις χειριστικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 13 Ιούλ 2020, 18:10, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

omg kai 3 lol έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:46 ιδρυση χριστιανοταλιμπανικου κομματος/αιρεσης τωρα!!! :lol: :003:
Αυτά είναι παρωχημένα.

Δύο είναι τα δυναμικά θρησκευτικά και κοινωνικά ρεύματα σήμερα και τα αποτελέσματα θα κριθούν από τη μεταξύ τους σύγκρουση.

Ο ισλαμισμός και ο φλοϋδισμός.

Προς το παρόν, οι εθνικιστές και οι χριστιανοί αποτελούν κάτι σαν σάκκο του μποξ και για τους δύο.

Καλό είναι να αποσυρθούν από το πεδίο και να αφήσουν τα συγκεκριμένα στρατεύματα να συγκρουστούν μεταξύ τους.

Και όταν τελειώσει το ματσάκι (υποθέτω ουδείς διακινδυνεύει στοίχημα για το ποιος θα είναι ο νικητής :lol: ) τα ξαναλέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”