Στη φάση που είναι η συγκεκριμένη κατηγορία μόνον με λοβοτομή θα στροφάρει περισσότερο.
Έχουν εγχάρακτα κλισέ εντός των τοιχωμάτων του εγκεφάλου.
Στη φάση που είναι η συγκεκριμένη κατηγορία μόνον με λοβοτομή θα στροφάρει περισσότερο.
Τσουζει η αληθεια, ως γνωστον.sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:41Χτυπά ένα φραπόγαλο ρε μαλάκα να στανιάρεις.axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:24Πως συμβιβαζεται αυτο που λες με προηγουμενα ποστς μου στα οποια λεω οτι δεν θα πρεπει να ελθουν μουσουλμανοι στην Ελλαδα και οτι η Ελλαδα δεν πρεπει να δεχεται λαθρομεταναστες;Giorgos έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:13
Ατομα σαν εσένα είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα. Ο εχθρός εξ των έξω είναι δευτερεύων μπροστά απο τον εχθρό εκ των έσω που είναι πιο ύπουλος: viewtopic.php?f=11&t=23302&p=1388121#p1388121
Δεν υπαρχουν εχθροι, υπαρχει απλα η λογικη. Η ελλειψη της οποιας μπορει να οδηγησει σε πραγματικες απωλειες.
Και στην περιπτωση της Αγιας Σοφιας, η υστερια που σας εχει πιασει με ενα συμβολο ειναι ενδεικτικη του ποσο πραγματικα δεν πιστευευτε στον Χριστιανισμο σας.
Εαν πιστευατε πραγματικα, αυτο που θα σας ενδιαφερε ειναι η πραγματικοτητα του θεου και οχι ενα υλικο κτισμα.
Η εστιαση σας πανω στα υλικα δειχνει ξεκαθαρα οτι χρησιμοποιειτε και αποδεχεστε την χρησιμοποιηση της θρησκειας ως μεσο ασκησης γεωπολιτικης.
Η Αγια Σοφια ειναι γαιοπολιτικο συμβολο και ουχι χριστιανικο. Γιατι εαν σας ενοιαζε ο χριστιανισμος, θα θελατε να κατακτησετε το Ισραηλ και τα ιερα χωματα στα οποια γεννηθκε ο Χριστιανισμος. Αυτο που σας κοφτει εσας ειναι η "αυτοκρατορια", τα μεγαλεια του βυζαντιου, κλπ και ουχι ο χριστιανισμος.
![]()
Γροθιά στο στομάχι.
α μπράβο αυτό θα ήταν το σούπερ χριστιανικόaxilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:24 Η Αγια Σοφια ειναι γαιοπολιτικο συμβολο και ουχι χριστιανικο. Γιατι εαν σας ενοιαζε ο χριστιανισμος, θα θελατε να κατακτησετε το Ισραηλ και τα ιερα χωματα στα οποια γεννηθκε ο Χριστιανισμος. Αυτο που σας κοφτει εσας ειναι η "αυτοκρατορια", τα μεγαλεια του βυζαντιου, κλπ και ουχι ο χριστιανισμος.
Δεν θα ηταν, αλλα τουλαχιστον θα εδειχνε προσανατολισμο στην θρησκεια.nowhere έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:57α μπράβο αυτό θα ήταν το σούπερ χριστιανικόaxilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:24 Η Αγια Σοφια ειναι γαιοπολιτικο συμβολο και ουχι χριστιανικο. Γιατι εαν σας ενοιαζε ο χριστιανισμος, θα θελατε να κατακτησετε το Ισραηλ και τα ιερα χωματα στα οποια γεννηθκε ο Χριστιανισμος. Αυτο που σας κοφτει εσας ειναι η "αυτοκρατορια", τα μεγαλεια του βυζαντιου, κλπ και ουχι ο χριστιανισμος.![]()
Είναι σαν να ζητάς να κάνουμε βουτιά στο λάκκο με τα σκατά γιατί λέει στο πάτο του έχει περίπου μισό κιλό κάρβουνα.
Απο δικαιολογιες αλλο τιποτα.sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:02Είναι σαν να ζητάς να κάνουμε βουτιά στο λάκκο με τα σκατά γιατί λέει στο πάτο του έχει περίπου μισό κιλό κάρβουνα.
![]()
Εντωμεταξύ γομάρι μου στο Ισ-Ρα-Έλ έχομε ήδη ελληνικά εδάφη, στους άγριους τόπους ειδικότερα.nowhere έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:57α μπράβο αυτό θα ήταν το σούπερ χριστιανικόaxilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:24 Η Αγια Σοφια ειναι γαιοπολιτικο συμβολο και ουχι χριστιανικο. Γιατι εαν σας ενοιαζε ο χριστιανισμος, θα θελατε να κατακτησετε το Ισραηλ και τα ιερα χωματα στα οποια γεννηθκε ο Χριστιανισμος. Αυτο που σας κοφτει εσας ειναι η "αυτοκρατορια", τα μεγαλεια του βυζαντιου, κλπ και ουχι ο χριστιανισμος.![]()
Δε αντέχω ΚΑΘΕ φορά να χάνω φίλε, γι' αφτό.
είχε πλάκα που το ξεκίνησε σαν η φωνή της λογικής ξερωγώ και στο τέλος ζμπααμ πάρτηναsys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:06 Εντωμεταξύ γομάρι μου στο Ισ-Ρα-Έλ έχομε ήδη ελληνικά εδάφη, στους άγριους τόπους ειδικότερα.
Αλλά η άγια του θεού σοφία δεν είναι χριστιανικό σύμβολο οπότε άσε, πιάσε ένα φραπόγαλο γλυκό καλλίτερα.
![]()
Δεν εχουμε ελληνικα εδαφη στο Ισραηλ.sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 17:06Εντωμεταξύ γομάρι μου στο Ισ-Ρα-Έλ έχομε ήδη ελληνικά εδάφη, στους άγριους τόπους ειδικότερα.nowhere έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 16:57α μπράβο αυτό θα ήταν το σούπερ χριστιανικόaxilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:24 Η Αγια Σοφια ειναι γαιοπολιτικο συμβολο και ουχι χριστιανικο. Γιατι εαν σας ενοιαζε ο χριστιανισμος, θα θελατε να κατακτησετε το Ισραηλ και τα ιερα χωματα στα οποια γεννηθκε ο Χριστιανισμος. Αυτο που σας κοφτει εσας ειναι η "αυτοκρατορια", τα μεγαλεια του βυζαντιου, κλπ και ουχι ο χριστιανισμος.![]()
Αλλά η άγια του θεού σοφία δεν είναι χριστιανικό σύμβολο οπότε άσε, πιάσε ένα φραπόγαλο γλυκό καλλίτερα.
![]()
Κι όμως Γαλή μου, κάθε φορά είναι σαν την πρώτη φορά για εμένα, προσπαθώ να τα παίρνω όλα από την αρχή κάθε φορά ασχέτως που δεν τα καταφέρνω. Κάθε μα κάθε φορά αναρωτιέμαι, πως γίνεται να είναι τόσο μα τόσο κουνουπίδια; πως ρε πούστη μου; αλήθεια δε μπορώ να το καταλάβω αυτό με την καμμία.