Όχι δεν εννοώ αυτό και δεν κάνουμε αυτό.Αυτά τα κάνουν οι μάρτυρες του Ιεωβά.Στο σχολείο που πήγαινα παιδί οι συμμαθητές μου με ρωτούσαν για τη δική μου πίστη και εγώ τους εξηγούσα.Τουλάχιστον δύο καθηγητές με είχαν απειλήσει ότι παρανομώ επειδή απλά έκανα τον κόπο να απαντώ στις ερωτήσεις για την πίστη μου.Αυτό είναι γελοίο.Juno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:15Να ενοχλεί κόσμο εννοώ. Να σε σταματά στον δρόμο ή να σου χτυπά τη πόρτα ή να σου αφήνει γράμματα στο γραμματοκιβώτιο.
Το λέω γιατί εμείς τους βρίζουμε επειδή μας ενοχλούν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζαμί η Αγία Σοφία
Re: Τζαμί η Αγία Σοφία
Ένας Γκανέζος Πεντηκοστιανός στην Ελλάδα
Μπορείς να το αναλύσεις λίγο περισσότερο;Azuka έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:43Όχι δεν εννοώ αυτό και δεν κάνουμε αυτό.Αυτά τα κάνουν οι μάρτυρες του Ιεωβά.Στο σχολείο που πήγαινα παιδί οι συμμαθητές μου με ρωτούσαν για τη δική μου πίστη και εγώ τους εξηγούσα.Τουλάχιστον δύο καθηγητές με είχαν απειλήσει ότι παρανομώ επειδή απλά έκανα τον κόπο να απαντώ στις ερωτήσεις για την πίστη μου.Αυτό είναι γελοίο.Juno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:15Να ενοχλεί κόσμο εννοώ. Να σε σταματά στον δρόμο ή να σου χτυπά τη πόρτα ή να σου αφήνει γράμματα στο γραμματοκιβώτιο.Azuka έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:10
Είμαι υπέρ του να μπορεί ο καθένας να λέει ελέυθερα σε τι πιστεύει και να εξηγεί τα της πίστης του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
@Γαλη ...
Αυτο ειναι θεμα για την Θρησκειολογια , νομιζω ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Πολύ ευχαρίστως.Ο συμμαθητής μου με τον οποίο καθόμουν στο θρανίο έμαθε απο μια συζήτηση ότι είμαι πεντηκοστιανός(επειδή δεν πήγαινα στην Ορθόδοξη εκκλησία όταν πήγαινε το σχολείο και έπαιρνα απαλλαγή απο τα ορθόδοξα θρησκευτικά γιατί αυτά απευθύνονταν σε ορθόδοξους μαθητές αποκλειστικά).Αργότερα το έμαθαν και άλλα παιδιά και με ρωτούσαν τι σημαίνει αυτό γιατί δεν είχαν ξανακούσει αυτή τη λέξη.Εγώ φυσικά τους εξήγησα όσο πιο απλά μπορούσα.Φαίνεται πως ένα παιδί το είπε στη διάρκεια του μαθήματος στον θεολόγο(ο οποίος πάντως ήταν συνδικαλιστής με το ΠΑΣΟΚ και όχι πολύ θρήσκος) και με βρήκε στο διάλειμα και μου είπε ευγενικά μεν στα ίσια δε πως το να πιάνω τους συμμαθητές στο διάλειμα και να τους κάνω κήρυργμα(ασχολίαστο) για τη θρησκεία μου είναι παράνομο και αντίθετο με το σχολείο.Όταν του απάντησα ότι αυτοί με ρωτούσαν μου είπε πως δεν χρειάζεται να τους κάνω κήρυγμα εγώ και πως αυτός είναι ο αρμόδιος να ρωτήσουν για να μάθουν.Λίγο καιρό αργότερα τα ίδια είχαμε και με τον φιλόλογο που δίδασκε ιστορία που δεν ξέρω πως το έμαθε αλλά μου τα έψαλε ένα χεράκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:48Μπορείς να το αναλύσεις λίγο περισσότερο;Azuka έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:43Όχι δεν εννοώ αυτό και δεν κάνουμε αυτό.Αυτά τα κάνουν οι μάρτυρες του Ιεωβά.Στο σχολείο που πήγαινα παιδί οι συμμαθητές μου με ρωτούσαν για τη δική μου πίστη και εγώ τους εξηγούσα.Τουλάχιστον δύο καθηγητές με είχαν απειλήσει ότι παρανομώ επειδή απλά έκανα τον κόπο να απαντώ στις ερωτήσεις για την πίστη μου.Αυτό είναι γελοίο.Juno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:15
Να ενοχλεί κόσμο εννοώ. Να σε σταματά στον δρόμο ή να σου χτυπά τη πόρτα ή να σου αφήνει γράμματα στο γραμματοκιβώτιο.
Ένας Γκανέζος Πεντηκοστιανός στην Ελλάδα
https://www.arabnews.com/node/1703941
By changing the status of Haghia Sophia, Erdogan is playing to extremists
TALAL AL-TORIFI
και από Σ. Αραβία βέλη
By changing the status of Haghia Sophia, Erdogan is playing to extremists
TALAL AL-TORIFI
και από Σ. Αραβία βέλη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Aprilianos
-
Δημοκράτης
είναι που οι ζαίοι μας λένε ότι πρέπει να τον έχουμε από κοντά αυτόν γιατί είναι ωραίος φιλελεύθερος
Ατομα σαν εσένα είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα. Ο εχθρός εξ των έξω είναι δευτερεύων μπροστά απο τον εχθρό εκ των έσω που είναι πιο ύπουλος: viewtopic.php?f=11&t=23302&p=1388121#p1388121axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 10:02 Σοβαρά τώρα, γιατί νοιαζόμαστε για την Αγιά σοφια; Ενα κτίσμα είναι, ας το κάνουν ότι θέλουν. Who cares...
Πως συμβιβαζεται αυτο που λες με προηγουμενα ποστς μου στα οποια λεω οτι δεν θα πρεπει να ελθουν μουσουλμανοι στην Ελλαδα και οτι η Ελλαδα δεν πρεπει να δεχεται λαθρομεταναστες;Giorgos έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:13Ατομα σαν εσένα είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα. Ο εχθρός εξ των έξω είναι δευτερεύων μπροστά απο τον εχθρό εκ των έσω που είναι πιο ύπουλος: viewtopic.php?f=11&t=23302&p=1388121#p1388121axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 10:02 Σοβαρά τώρα, γιατί νοιαζόμαστε για την Αγιά σοφια; Ενα κτίσμα είναι, ας το κάνουν ότι θέλουν. Who cares...
Δεν υπαρχουν εχθροι, υπαρχει απλα η λογικη. Η ελλειψη της οποιας μπορει να οδηγησει σε πραγματικες απωλειες.
Και στην περιπτωση της Αγιας Σοφιας, η υστερια που σας εχει πιασει με ενα συμβολο ειναι ενδεικτικη του ποσο πραγματικα δεν πιστευευτε στον Χριστιανισμο σας.
Εαν πιστευατε πραγματικα, αυτο που θα σας ενδιαφερε ειναι η πραγματικοτητα του θεου και οχι ενα υλικο κτισμα.
Η εστιαση σας πανω στα υλικα δειχνει ξεκαθαρα οτι χρησιμοποιειτε και αποδεχεστε την χρησιμοποιηση της θρησκειας ως μεσο ασκησης γεωπολιτικης.
Η Αγια Σοφια ειναι γαιοπολιτικο συμβολο και ουχι χριστιανικο. Γιατι εαν σας ενοιαζε ο χριστιανισμος, θα θελατε να κατακτησετε το Ισραηλ και τα ιερα χωματα στα οποια γεννηθκε ο Χριστιανισμος. Αυτο που σας κοφτει εσας ειναι η "αυτοκρατορια", τα μεγαλεια του βυζαντιου, κλπ και ουχι ο χριστιανισμος.
Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση. Με προβλημάτισε το ότι έγραψες ότι οι καθηγητές σε "απείλησαν" και απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν υπήρξε απειλή αλλά σύσταση. Κατά τα άλλα, από τη στιγμή που δεν ξέρω τους ακριβείς διαλόγους σου με τα παιδιά και το αν η επανάληψη της ίδιας σύστασης από άλλον καθηγητή, λίγο καιρό αργότερα, αφορούσε στην πρώτη φορά ή σε επανάληψη των συγκεκριμένων διαλόγων, δεν μπορώ να πάρω θέση.Azuka έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 13:00Πολύ ευχαρίστως.Ο συμμαθητής μου με τον οποίο καθόμουν στο θρανίο έμαθε απο μια συζήτηση ότι είμαι πεντηκοστιανός(επειδή δεν πήγαινα στην Ορθόδοξη εκκλησία όταν πήγαινε το σχολείο και έπαιρνα απαλλαγή απο τα ορθόδοξα θρησκευτικά γιατί αυτά απευθύνονταν σε ορθόδοξους μαθητές αποκλειστικά).Αργότερα το έμαθαν και άλλα παιδιά και με ρωτούσαν τι σημαίνει αυτό γιατί δεν είχαν ξανακούσει αυτή τη λέξη.Εγώ φυσικά τους εξήγησα όσο πιο απλά μπορούσα.Φαίνεται πως ένα παιδί το είπε στη διάρκεια του μαθήματος στον θεολόγο(ο οποίος πάντως ήταν συνδικαλιστής με το ΠΑΣΟΚ και όχι πολύ θρήσκος) και με βρήκε στο διάλειμα και μου είπε ευγενικά μεν στα ίσια δε πως το να πιάνω τους συμμαθητές στο διάλειμα και να τους κάνω κήρυργμα(ασχολίαστο) για τη θρησκεία μου είναι παράνομο και αντίθετο με το σχολείο.Όταν του απάντησα ότι αυτοί με ρωτούσαν μου είπε πως δεν χρειάζεται να τους κάνω κήρυγμα εγώ και πως αυτός είναι ο αρμόδιος να ρωτήσουν για να μάθουν.Λίγο καιρό αργότερα τα ίδια είχαμε και με τον φιλόλογο που δίδασκε ιστορία που δεν ξέρω πως το έμαθε αλλά μου τα έψαλε ένα χεράκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:48Μπορείς να το αναλύσεις λίγο περισσότερο;Azuka έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:43
Όχι δεν εννοώ αυτό και δεν κάνουμε αυτό.Αυτά τα κάνουν οι μάρτυρες του Ιεωβά.Στο σχολείο που πήγαινα παιδί οι συμμαθητές μου με ρωτούσαν για τη δική μου πίστη και εγώ τους εξηγούσα.Τουλάχιστον δύο καθηγητές με είχαν απειλήσει ότι παρανομώ επειδή απλά έκανα τον κόπο να απαντώ στις ερωτήσεις για την πίστη μου.Αυτό είναι γελοίο.
Στην εποχή μου πάντως, τα παιδιά δεν συζητούσαν στα διαλείμματα, θρησκευτικά θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λες ότι δεν πρέπει να νοιάζεται η Ελλάδα για τις Τουρκικές προκλήσεις στην Αγιά Σοφιά και σε σχόλιο σου(που παρέθεσα) προσπαθούσες να δείξεις ότι και οι έλληνες ορθόδοξοι είναι συνυπεύθυνοι με τους Τούρκους για σφαγές στη Μικρασιατική εκστρατεία.axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:24Πως συμβιβαζεται αυτο που λες με προηγουμενα ποστς μου στα οποια λεω οτι δεν θα πρεπει να ελθουν μουσουλμανοι στην Ελλαδα και οτι η Ελλαδα δεν πρεπει να δεχεται λαθρομεταναστες;Giorgos έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:13Ατομα σαν εσένα είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα. Ο εχθρός εξ των έξω είναι δευτερεύων μπροστά απο τον εχθρό εκ των έσω που είναι πιο ύπουλος: viewtopic.php?f=11&t=23302&p=1388121#p1388121axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 10:02 Σοβαρά τώρα, γιατί νοιαζόμαστε για την Αγιά σοφια; Ενα κτίσμα είναι, ας το κάνουν ότι θέλουν. Who cares...
Δεν υπαρχουν εχθροι, υπαρχει απλα η λογικη. Η ελλειψη της οποιας μπορει να οδηγησει σε πραγματικες απωλειες.
Και στην περιπτωση της Αγιας Σοφιας, η υστερια που σας εχει πιασει με ενα συμβολο ειναι ενδεικτικη του ποσο πραγματικα δεν πιστευευτε στον Χριστιανισμο σας.
Εαν πιστευατε πραγματικα, αυτο που θα σας ενδιαφερε ειναι η πραγματικοτητα του θεου και οχι ενα υλικο κτισμα.
Η εστιαση σας πανω στα υλικα δειχνει ξεκαθαρα οτι χρησιμοποιειτε και αποδεχεστε την χρησιμοποιηση της θρησκειας ως μεσο ασκησης γεωπολιτικης.
Η Αγια Σοφια ειναι γαιοπολιτικο συμβολο και ουχι χριστιανικο. Γιατι εαν σας ενοιαζε ο χριστιανισμος, θα θελατε να κατακτησετε το Ισραηλ και τα ιερα χωματα στα οποια γεννηθκε ο Χριστιανισμος. Αυτο που σας κοφτει εσας ειναι η "αυτοκρατορια", τα μεγαλεια του βυζαντιου, κλπ και ουχι ο χριστιανισμος.
Ναι, αληθεια δεν ειναι; δεν διεπραξαν οι ελληνες ασχημα πραγματα στους βαλκανικους πολεμους;Giorgos έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:47Λες ότι δεν πρέπει να νοιάζεται η Ελλάδα για τις Τουρκικές προκλήσεις στην Αγιά Σοφιά και σε σχόλιο σου(που παρέθεσα) προσπαθούσες να δείξεις ότι και οι έλληνες ορθόδοξοι είναι συνυπεύθυνοι με τους Τούρκους για σφαγές στη Μικρασιατική εκστρατεία.axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:24Πως συμβιβαζεται αυτο που λες με προηγουμενα ποστς μου στα οποια λεω οτι δεν θα πρεπει να ελθουν μουσουλμανοι στην Ελλαδα και οτι η Ελλαδα δεν πρεπει να δεχεται λαθρομεταναστες;Giorgos έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:13
Ατομα σαν εσένα είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα. Ο εχθρός εξ των έξω είναι δευτερεύων μπροστά απο τον εχθρό εκ των έσω που είναι πιο ύπουλος: viewtopic.php?f=11&t=23302&p=1388121#p1388121
Αυτο δεν σημαινει εθνομηδενισμο.
- omg kai 3 lol
axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:24Πως συμβιβαζεται αυτο που λες με προηγουμενα ποστς μου στα οποια λεω οτι δεν θα πρεπει να ελθουν μουσουλμανοι στην Ελλαδα και οτι η Ελλαδα δεν πρεπει να δεχεται λαθρομεταναστες;Giorgos έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:13Ατομα σαν εσένα είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα. Ο εχθρός εξ των έξω είναι δευτερεύων μπροστά απο τον εχθρό εκ των έσω που είναι πιο ύπουλος: viewtopic.php?f=11&t=23302&p=1388121#p1388121axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 10:02 Σοβαρά τώρα, γιατί νοιαζόμαστε για την Αγιά σοφια; Ενα κτίσμα είναι, ας το κάνουν ότι θέλουν. Who cares...
ακριβως!
στην ελλαδα οι εθνικιστες μπατριωτες μας δεν ειναι φανατικοι χριστιανοι, δεν ειναι καν πιστοι, βασικα πουθενα στον κοσμο δεν υπαρχουν φανατικοι χριστιανοι μαζικα
αυτη ειναι η βασικη διαφορα με τους απανταχου φανατικους μουσουλμανους
οσο δε καταλαβαινουν ή κανουν πως δεν καταλαβαινουν, αυτη τη θεμελιωδη διαφορα το μονο που τους απομενει ειναι να τα βαζουν με τους διαφορους μετριοπαθεις ως "προδοτες" που υποστηριζουν την ανεξιθρησκεια σε δημοκρατικες κοινωνιες ως αναφαιρετο δικαιωμα
θελουν δηλαδη το φασισμο τους να επιβληθει στη τυφλη φανατικη πιστη ως λυση
σχεδον ολα τα θρεντ σε ολα τα νηματα εθνικου περιεχομενου καταληγουν σαυτο
Μπράβο και απο μένα σαΐνια είστε που βρήκατε ποιο είναι το πρόβλημα ...είναι η αγία σοφία των μπατριωτών
Χτυπά ένα φραπόγαλο ρε μαλάκα να στανιάρεις.axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:24Πως συμβιβαζεται αυτο που λες με προηγουμενα ποστς μου στα οποια λεω οτι δεν θα πρεπει να ελθουν μουσουλμανοι στην Ελλαδα και οτι η Ελλαδα δεν πρεπει να δεχεται λαθρομεταναστες;Giorgos έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 15:13Ατομα σαν εσένα είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα. Ο εχθρός εξ των έξω είναι δευτερεύων μπροστά απο τον εχθρό εκ των έσω που είναι πιο ύπουλος: viewtopic.php?f=11&t=23302&p=1388121#p1388121axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 10:02 Σοβαρά τώρα, γιατί νοιαζόμαστε για την Αγιά σοφια; Ενα κτίσμα είναι, ας το κάνουν ότι θέλουν. Who cares...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13196 Προβολές
-