το εξηγώ παραπάνω Juno μου, απο τη στιγμή που είναι προξενείο, όχι, δεν είναι ελληνικό έδαφος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζαμί η Αγία Σοφία
Re: Τζαμί η Αγία Σοφία
- John Brown Gun Club
επιτελους, μια νηφαλια φωνη...που δεν εχει ομως καμια θεση εδω μεσα. Αστους ρε φιλε να αφρισουν λιγο..Green Dragon έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:04Αναφέρεις το τυπικό. Το ουσιαστικό για εμένα είναι:Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:00 έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι απο τη στιγμή που είναι προξενείο, το σπίτι του Κεμάλ, νομικά δεν είναι ελληνικό έδαφος αλλά τουρκικό, γι'αυτό θα ήταν λίγο περίπλοκο να πάρει το ελληνικό κράτος οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια![]()
Το σπίτι του Κεμάλ πρέπει να μείνει ως έχει. Από την στιγμή που δεν έγινε κίνηση που να απειλεί την εδαφική μας ακεραιότητα δεν πρέπει να απαντήσουμε στην καφρίλα με καφρίλα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:00έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι απο τη στιγμή που είναι προξενείο, το σπίτι του Κεμάλ, νομικά δεν είναι ελληνικό έδαφος αλλά τουρκικό, γι'αυτό θα ήταν λίγο περίπλοκο να πάρει το ελληνικό κράτος οποιαδήποτε τέτοια ενέργειαoldjedi έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 10:52Δεν συμφωνω ... Εχουμε και εμεις το σπιτι που γεννηθηκε ο Κεμαλ στην Θεσσαλονικη... Μπορουμε να το κατασχουμε με την ιδια δικαιολογια που χρησιμοποιησε ο Ερντογαν , για την Αγια Σοφια και να το μετατρεψουμε π.χ σε σνακ-μπαρ ... Μπορουμε να κανουμε εμπαργκο στα Τουρκικα προϊοντα , μπορουμε να τους βαλουμε τις χιλιες δυσκολιες στην διελευση των φορτηγων τους απο Ελλαδα, το ιδιο και στις επικοινωνιες απο τα νησια ...ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 10:31
Για το συγκεκριμένο θέμα, ναι.
Και κακά τα ψέμματα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
Τα αντίμετρα τύπου, να κλείσουμε αυτό ή εκείνο το τζαμί, είναι βλακείες. Απλώς γιατί δεν υπάρχουν τουρκικά μνημεία ή χώροι, που να έχουν το ιστορικό και πολιτισμικό βάρος της Αγίας Σοφίας. Κάτι τέτοιο θα ήταν προσβλητικό και για το συγκεκριμένο μνημείο.
Το κατά πόσον θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε την κίνηση του Ερντογάν, σε θέματα λαθρομετανάστευσης (όπως κλειστά κέντρα κλπ) ώστε να προκύψει κάτι πιο ουσιαστικό, είναι άλλο θέμα.
Θελουμε ομως ;;
![]()
Δεν ξερω απο νομικα και ειμαι σιγουρος πως ισχυει η ιδια δικαιολογια που χρησιμοποιησε ο Ερντογαν για την Αγια Σοφια ... ειναι Ελληνικη κατακτηση και αρα κτηση ... Αλλωστε παντα μπορουμε να κλεισουμε ενα προξενειο , με διαφορες δικαιολογιες ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Είμαι υπέρ του να μπορεί ο καθένας να λέει ελέυθερα σε τι πιστεύει και να εξηγεί τα της πίστης του.Juno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 10:49Είσαι υπέρ του δικαιώματος του προσηλυτισμού;Azuka έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 10:46 Το να μπαίνει ο καθένας σε όποια χώρα γουστάρει χωρίς έλεγχο είναι μεγάλη κουβέντα.Όμως αρκετοί πεντηκοστιανοί είναι μετανάστες σε άλλες χώρες συνεπώς θα ήταν υποκρισία να είμαστε εναντίον του δικαιώματος στην μετανάστευση.Αρκεί αυτή να γίνεται με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και όχι μέσω παράνομων τρόπων.Θέλεις να μεταναστεύσεις;Κάνε τα χαρτιά σου νόμιμα και μετανάστευσε σε όποια χώρα θέλεις.Οι Πεντηκοστιανοί σε όλες τις πόλεις που υπάρχουν πεντηκοστιανές κοινότητες όπως στο Λονδίνο,τη Ρώμη,την Νέα Υόρκη κτλ ας πούμε έχουν δίκτυα στήριξης των νεοεισερχόμενων πεντηκοστιανών έτσι ώστε να τους βοηθήσουν να εγκατασταθούν στην νέα τους χώρα και να βοηθηθούν να ορθοπηδήσουν.
Ένας Γκανέζος Πεντηκοστιανός στην Ελλάδα
- John Brown Gun Club
Μου θυμιζει τα επικα νηματα αγανακτησης με το ΙΣΙΣ που οι φωστηρες του φορουμ προτειναν να ριξουν πυρηνικα στη Μεκκα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Πως λες να τον πούμε αυτόν τον άγνωστο γέροντα ντάρνυ;Νταρνάκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:56Εγώ το έφτιαξα. Ακούγεται σαν προφητεία άγνωστου γέροντα ε;Hector Buas έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:45Μόνος σου το έφτιαξες η το βρήκες έτοιμο?Νταρνάκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:35 ...
Αυτή θα είναι η τελευταία μέρα του Ερντογάν. Εκεί πάνω που θα γονατίσει να προσευχηθεί στον Αλλάχ, ἄγγελος Κυρίου κατέχων ρομφαίαν πυρίνην θέλει κατέλθῃ ἐξ οὐρανῶν πλῆξαι τὴν καρδίαν καὶ κόψαι τὸν ἁμαρτωλόν βίον αὐτοῦ. Πάντα εἰς δόξαν Θεοῦ γέγραπται καὶ ἐκπληρωθήσεται.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το ουσιαστικό είναι πως οι ίδιοι έβαλαν βόμβα σε αυτό το φυλασσόμενο από αυτούς "σπίτι" για να προκαλέσουν τα Σεπτεμβριανά. Ας μπει λοιπόν και κανονική βόμβα, τώρα που δεν έχουν τι άλλο να δημεύσουν και ας ψάχνουν να βρουν ποιος το έκανε. Να μας κατηγορούν με το δίκιο τους.Green Dragon έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:04Αναφέρεις το τυπικό. Το ουσιαστικό για εμένα είναι:Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:00 έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι απο τη στιγμή που είναι προξενείο, το σπίτι του Κεμάλ, νομικά δεν είναι ελληνικό έδαφος αλλά τουρκικό, γι'αυτό θα ήταν λίγο περίπλοκο να πάρει το ελληνικό κράτος οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια![]()
Το σπίτι του Κεμάλ πρέπει να μείνει ως έχει. Από την στιγμή που δεν έγινε κίνηση που να απειλεί την εδαφική μας ακεραιότητα δεν πρέπει να απαντήσουμε στην καφρίλα με καφρίλα.
Επίσης δεν είναι προξενείο, είναι δίπλα στο προξενείο.
Και η δική τους κίνηση είναι η ευκαιρία να κάνουμε κάτι τώρα που όλοι είναι εναντίον τους.
Ναι εμείς είμαστε του savoir vivre και είμαστε υπεράνω. Ας μας σφάζουν ας μας διώχνουν από τον τόπο όπου μας βρήκαν όταν ήρθαν νομάδες, ας μας κλέβουν τις περιουσίες, εμείς θα γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο.
Να σε ρωτήσω, και στη πραγματική ζωή δεν απαντάς στην καφρίλα με καφρίλα; Αν ναι θα ήθελα να σε γνωρίζω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Όταν γράφεις "σχετικά νήματα" εννοείς τα νήματα που είχαν μαζευτεί οι μοιρολογήστρες του Φλόυντ;John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:07ναι καλα δε σε αφορα, ειδα τι δακρυ εχυσες στα σχετικα νηματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:01Το τι γκρεμίζεται σε κοινότητες που ζουν μπουλουμουτζήδες, δεν με αφορά.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 10:51
ισως θα πρεπε να δειξω συμπονοια, τοσα αγαλματα ηρωων σου, αποικιοκρατων, δουλεμπορων, γενοκτονων γκρεμιστηκαν, ο κοσμος σου δεν ειναι πια ο ιδιος![]()
Αυτό θέλουν, αυτό έχουν.
Απ' ό,τι θυμάμαι, ανέβαζα κωμικά βιντεάκια της συγκεκριμένης παρωδίας με μάλλον εύχαρι διάθεση. Τα δάκρυα που τα είδες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Αν είναι να κάνουμε εμπάργκο και κυρώσεις στην Τουρκία, όπως απαιτούν τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως το ΣΚΑΪ και το STAR, παρακαλώ να μην αφορά και τα τουκοσήριαλ που δείχνουν σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης. Πάνω από όλα το μπαγιόκο...
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι ότι δεν είναι το ίδιο με την Αγία Σοφία το σπίτι του Κεμάλ γιατί τυχαίνει να είναι προξενείο, έχει ειδικό νομικό καθεστώς, είναι περίπλοκο να πάρει ενέργειες εναντίων του και πιθανότατα θα θεωρηθεί άμεση εχθρική ενέργεια σε έδαφός τους απο τους Τούρκους και θα υπάρξουν αντίποινα. Είναι πιθανό δημιουργήσει θερμό επεισόδιο πολύ μεγαλύτερο απο τα Ίμιαoldjedi έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:10Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:00έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι απο τη στιγμή που είναι προξενείο, το σπίτι του Κεμάλ, νομικά δεν είναι ελληνικό έδαφος αλλά τουρκικό, γι'αυτό θα ήταν λίγο περίπλοκο να πάρει το ελληνικό κράτος οποιαδήποτε τέτοια ενέργειαoldjedi έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 10:52
Δεν συμφωνω ... Εχουμε και εμεις το σπιτι που γεννηθηκε ο Κεμαλ στην Θεσσαλονικη... Μπορουμε να το κατασχουμε με την ιδια δικαιολογια που χρησιμοποιησε ο Ερντογαν , για την Αγια Σοφια και να το μετατρεψουμε π.χ σε σνακ-μπαρ ... Μπορουμε να κανουμε εμπαργκο στα Τουρκικα προϊοντα , μπορουμε να τους βαλουμε τις χιλιες δυσκολιες στην διελευση των φορτηγων τους απο Ελλαδα, το ιδιο και στις επικοινωνιες απο τα νησια ...
Θελουμε ομως ;;
![]()
![]()
Δεν ξερω απο νομικα και ειμαι σιγουρος πως ισχυει η ιδια δικαιολογια που χρησιμοποιησε ο Ερντογαν για την Αγια Σοφια ... ειναι Ελληνικη κατακτηση και αρα κτηση ... Αλλωστε παντα μπορουμε να κλεισουμε ενα προξενειο , με διαφορες δικαιολογιες ...
![]()
αντίθετα η Αγία Σοφία υπάγεται πλήρως στο τουρκικό κράτος, τι να κάνουμε τώρα...
Να ενοχλεί κόσμο εννοώ. Να σε σταματά στον δρόμο ή να σου χτυπά τη πόρτα ή να σου αφήνει γράμματα στο γραμματοκιβώτιο.Azuka έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:10Είμαι υπέρ του να μπορεί ο καθένας να λέει ελέυθερα σε τι πιστεύει και να εξηγεί τα της πίστης του.Juno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 10:49Είσαι υπέρ του δικαιώματος του προσηλυτισμού;Azuka έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 10:46 Το να μπαίνει ο καθένας σε όποια χώρα γουστάρει χωρίς έλεγχο είναι μεγάλη κουβέντα.Όμως αρκετοί πεντηκοστιανοί είναι μετανάστες σε άλλες χώρες συνεπώς θα ήταν υποκρισία να είμαστε εναντίον του δικαιώματος στην μετανάστευση.Αρκεί αυτή να γίνεται με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και όχι μέσω παράνομων τρόπων.Θέλεις να μεταναστεύσεις;Κάνε τα χαρτιά σου νόμιμα και μετανάστευσε σε όποια χώρα θέλεις.Οι Πεντηκοστιανοί σε όλες τις πόλεις που υπάρχουν πεντηκοστιανές κοινότητες όπως στο Λονδίνο,τη Ρώμη,την Νέα Υόρκη κτλ ας πούμε έχουν δίκτυα στήριξης των νεοεισερχόμενων πεντηκοστιανών έτσι ώστε να τους βοηθήσουν να εγκατασταθούν στην νέα τους χώρα και να βοηθηθούν να ορθοπηδήσουν.
Το λέω γιατί εμείς τους βρίζουμε επειδή μας ενοχλούν.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Highlander
Σωστή θέση λέει ο άλλοςGreen Dragon έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:08Σωστή θέση και επιπλεόν να απαγορευτεί η θρησκεία του ισλάμ αφού έχει προεκτάσεις βίας. Να γκρεμιστούν όμως μόνο όμως τα καινούργια, όχι τα μνημεία (πχ αυτό που υπάρχει στην Χαλκίδα).
Τοτε να απαγορευτεί και ο χριστιανισμός και να γκρεμιστουν όλες οι σύγχρονες εκκλησίες.
Γω πάντως τη χαίρομαι τη ΓΑΛΗ με αυτό το άβαταρ. Είναι ακριβώς αυτό που την περιγράφει και που θα ήθελε να είναι. 
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:14 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι ότι δεν είναι το ίδιο με την Αγία Σοφία το σπίτι του Κεμάλ γιατί τυχαίνει να είναι προξενείο, έχει ειδικό νομικό καθεστώς, είναι περίπλοκο να πάρει ενέργειες εναντίων του και πιθανότατα θα θεωρηθεί άμεση εχθρική ενέργεια σε έδαφός τους απο τους Τούρκους και θα υπάρξουν αντίποινα. Είναι πιθανό δημιουργήσει θερμό επεισόδιο πολύ μεγαλύτερο απο τα Ίμια
αντίθετα η Αγία Σοφία υπάγεται πλήρως στο τουρκικό κράτος, τι να κάνουμε τώρα...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καθόλου σαβουάρ βιβρ, ξέρεις ότι έχω έντονες απόψεις γενικώς.Juno έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:11Το ουσιαστικό είναι πως οι ίδιοι έβαλαν βόμβα σε αυτό το φυλασσόμενο από αυτούς "σπίτι" για να προκαλέσουν τα Σεπτεμβριανά. Ας μπει λοιπόν και κανονική βόμβα, τώρα που δεν έχουν τι άλλο να δημεύσουν και ας ψάχνουν να βρουν ποιος το έκανε. Να μας κατηγορούν με το δίκιο τους.Green Dragon έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:04Αναφέρεις το τυπικό. Το ουσιαστικό για εμένα είναι:Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:00 έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι απο τη στιγμή που είναι προξενείο, το σπίτι του Κεμάλ, νομικά δεν είναι ελληνικό έδαφος αλλά τουρκικό, γι'αυτό θα ήταν λίγο περίπλοκο να πάρει το ελληνικό κράτος οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια![]()
Επίσης δεν είναι προξενείο, είναι δίπλα στο προξενείο.
Και η δική τους κίνηση είναι η ευκαιρία να κάνουμε κάτι τώρα που όλοι είναι εναντίον τους.
Ναι εμείς είμαστε του savoir vivre και είμαστε υπεράνω. Ας μας σφάζουν ας μας διώχνουν από τον τόπο όπου μας βρήκαν όταν ήρθαν νομάδες, ας μας κλέβουν τις περιουσίες, εμείς θα γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο.
Να σε ρωτήσω, και στη πραγματική ζωή δεν απαντάς στην καφρίλα με καφρίλα; Αν ναι θα ήθελα να σε γνωρίζω.![]()
Αλλά το να την πληρώσει ένα ιστορικό μνημείο είναι αρνητικό με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και θετικό με κανέναν. Ούτε θα εξυπηρετήσει και κάτι, περισσότερο σα να τσακώνονται έφηβοι θα είναι.
Αν θέλουμε να σφίξουμε καταστάσεις υπάρχουν άπειρα θέματα όπου έχουμε όχι μόνο περιθώριο αλλά και υποχρέωση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 19 Απαντήσεις