!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κώστα, Νομική Αθήνας περνάς!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Κώστα, Νομική Αθήνας περνάς!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Ανάμεσα στους μπαχαλάκηδες που συνέλαβε η αστυνομία για τα επεισόδια της περασμενης Πέμπτης ήταν και ο Κώστας. Ο συγκεκριμένος Κώστας έγινε λίγο περισσότερο γνωστός λόγω του παρακάτω επεισοδίου.

Kostas-Nomiki.jpg

Ευελπίδων: "Κώστα, Νομική Αθήνας περνάς!" φώναξε πατέρας στον συλληφθέντα γιο του

Απ' ότι φαίνεται ο Κώστας πρέπει να ήταν αρκετά δραστήριος στα συγκεκριμένα επεισόδια γιατί μάλλον άρπαξε και κάποιες σφαλιάρες, αν κρίνουμε από σχετικό δημοσίευμα της Αυγής.

Σημάδια ξυλοδαρμού από αστυνομικούς φέρει ο 18χρονος Κώστας που περνά στη Νομική Αθήνας

Εικόνα

Εικόνα

Ο Κώστας μάλλον δεν είναι καινούριος στον συγκεκριμένο χώρο αφού παλιότερα (2018) είχε συμμετάσχει και σε κάποιες "εκδηλώσεις" στο γραφείο του τότε υπουργού Γαβρόγλου. Κάποιοι σίγουρα θα τον θυμάστε.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε πως πρέπει να ευχηθούμε καλές σπουδές στον νεαρό Κώστα...
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Re: Κώστα, Νομική Αθήνας περνάς!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Δε ξέρω ποιά είναι η πολιτική του τοποθέτηση τώρα, στο βίντεο πάντως εμφανίζεται δίπλα σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ένας εκ των διαμαρτυρόμενων φοιτητών, τυγχάνει να είναι γνωστός μου.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Άνετα βουλευτής σε μερικά χρονάκια.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

''Μαρτυρες'' των εκάστοτε ιεχωβάδων . Τιμη και δοκσα - η ωρα η καλη - βιον ανθοσπαρτον .
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

κλασική δρωμενόφατσα
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Του Κωστακη του εφυγε λιγο η μαγκια ή μου φαινεται ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Von Mackensen έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 06:45 Άνετα βουλευτής σε μερικά χρονάκια.
Γιατί όχι; Έχει ταλέντο. Καλός μαθητής, πέρασε νομική, δραστήριος με τα κοινά από ανήλικος. Δεν είναι κακό ταλαντούχοι άνθρωποι να ανεβάινουν στην πολιτική. Το αντίθετο είναι κακό, οι ατάλαντοι να κυβερνάνε. Βλέπεις τον γιό του Μητσοτάκη και είσαι σίγουρος οτι θα κυβερτνήσει αυτή τη χώρα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

under έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 08:19 Του Κωστακη του εφυγε λιγο η μαγκια ή μου φαινεται ;
Έλα πες το, η φαντασίωση σου είναι να ήσουν εσατζής επι χούντας
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

πριν ή μετά τον Βελβεντό;

πάντως το έχω αποθέσει και στο μουσείο του συγκεκριμένο, γιατί το κοντραστ του επαγγελματία κινηματία που όμως πέτυχε και στις δημοσιουπαλληλικές εξετάσεις και ο μπαμπάς του είναι τρισευτυχισμένος που έκανε πραγματικότητα το διαχρονικό όνειρο του Έλληνα μικροαστού, έχει κάτι το τρομερά ελληνιάρικο. Σαν ποίημα είναι....
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Gordian Knot έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 08:09
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 06:01 Δε ξέρω ποιά είναι η πολιτική του τοποθέτηση τώρα, στο βίντεο πάντως εμφανίζεται δίπλα σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ένας εκ των διαμαρτυρόμενων φοιτητών, τυγχάνει να είναι γνωστός μου.
Ωραίες παρέες έχεις... :smt018
Χαλαρά.

Είναι εγκληματική φυσιογνωμία ο πούστης και έχει 100% punchable face. Να μαζευτούν να τον βαράνε με σειρά προτεραιότητας, αφού πρώτα πάρουν «χαρτάκι».

ΟΥ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟ καριολόπουστα!
Δεν είναι στη παρέα μου ο τύπος, όπως και να έχει όμως ο κύκλος μου περιλαμβάνει μέλη όλων των κομμάτων.
Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

Χαρακτηριστικά προσώπου, μία μίξη Λεβάντ/Βόρειας Αφρικής, δύσκολα κάνει pass στην Ελλάδα και δή στην ηπειρωτική, άνετο pass σε Παλαιστίνη, Αίγυπτο και Μαρόκο.

Έχω αρχίσει να σχηματίζω την άποψη ότι οι νέοι γίνονται απροσάρμοστοι αριστεροί γιατί νιώθουν άσχημα για το γεγονός ότι φαινοτυπικά δεν μπορούν να ενταχούν στον Ελληνικό φαινοτυπικό κορμό.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Υδράργυρος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 08:21
Γιατί όχι; Έχει ταλέντο. Καλός μαθητής, πέρασε νομική, δραστήριος με τα κοινά από ανήλικος. Δεν είναι κακό ταλαντούχοι άνθρωποι να ανεβάινουν στην πολιτική. Το αντίθετο είναι κακό, οι ατάλαντοι να κυβερνάνε. Βλέπεις τον γιό του Μητσοτάκη και είσαι σίγουρος οτι θα κυβερτνήσει αυτή τη χώρα.
το ότι πήγε πάνω από ένα καθιστό κακόμοιρο ανθρωπάκι και ούρλιαζε κουνώντας χέρια και πόδια δείχνει ότι το χει
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

nowhere έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 08:33
Υδράργυρος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 08:21
το ότι πήγε πάνω από ένα καθιστό κακόμοιρο ανθρωπάκι και ούρλιαζε κουνώντας χέρια και πόδια δείχνει ότι το χει
Πάντως κατάφερε να κάνει το Γαβρογλου να φαίνεται συμπαθής. Αυτό δεν το βάζω στα προσόντα του Υδραργυρε.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Von Mackensen έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 08:37
Πάντως κατάφερε να κάνει το Γαβρογλου να φαίνεται συμπαθής. Αυτό δεν το βάζω στα προσόντα του Υδραργυρε.
Εμένα μου έγινε συμπαθής ο Γαβρόγλου μόλις είδα την παπαδιά την Κεραμέως να λέει make religion great again"
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Υδράργυρος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 08:40
Von Mackensen έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 08:37
Εμένα μου έγινε συμπαθής ο Γαβρόγλου μόλις είδα την παπαδιά την Κεραμέως να λέει make religion great again"
Που το είδες αυτό; Στον ύπνο σου ή στο ξύπνιο;

Στην πρώτη περίπτωση, το πρόβλημα διορθώνεται εύκολα. Στη 2η, μπορεί σημαίνει ότι έχεις επεισόδια ψύχωσης...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”