Ανάμεσα στους μπαχαλάκηδες που συνέλαβε η αστυνομία για τα επεισόδια της περασμενης Πέμπτης ήταν και ο Κώστας. Ο συγκεκριμένος Κώστας έγινε λίγο περισσότερο γνωστός λόγω του παρακάτω επεισοδίου.
Απ' ότι φαίνεται ο Κώστας πρέπει να ήταν αρκετά δραστήριος στα συγκεκριμένα επεισόδια γιατί μάλλον άρπαξε και κάποιες σφαλιάρες, αν κρίνουμε από σχετικό δημοσίευμα της Αυγής.
Ο Κώστας μάλλον δεν είναι καινούριος στον συγκεκριμένο χώρο αφού παλιότερα (2018) είχε συμμετάσχει και σε κάποιες "εκδηλώσεις" στο γραφείο του τότε υπουργού Γαβρόγλου. Κάποιοι σίγουρα θα τον θυμάστε.
Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε πως πρέπει να ευχηθούμε καλές σπουδές στον νεαρό Κώστα...
Δε ξέρω ποιά είναι η πολιτική του τοποθέτηση τώρα, στο βίντεο πάντως εμφανίζεται δίπλα σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ένας εκ των διαμαρτυρόμενων φοιτητών, τυγχάνει να είναι γνωστός μου.
Von Mackensen έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 06:45
Άνετα βουλευτής σε μερικά χρονάκια.
Γιατί όχι; Έχει ταλέντο. Καλός μαθητής, πέρασε νομική, δραστήριος με τα κοινά από ανήλικος. Δεν είναι κακό ταλαντούχοι άνθρωποι να ανεβάινουν στην πολιτική. Το αντίθετο είναι κακό, οι ατάλαντοι να κυβερνάνε. Βλέπεις τον γιό του Μητσοτάκη και είσαι σίγουρος οτι θα κυβερτνήσει αυτή τη χώρα.
πριν ή μετά τον Βελβεντό;
πάντως το έχω αποθέσει και στο μουσείο του συγκεκριμένο, γιατί το κοντραστ του επαγγελματία κινηματία που όμως πέτυχε και στις δημοσιουπαλληλικές εξετάσεις και ο μπαμπάς του είναι τρισευτυχισμένος που έκανε πραγματικότητα το διαχρονικό όνειρο του Έλληνα μικροαστού, έχει κάτι το τρομερά ελληνιάρικο. Σαν ποίημα είναι....
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 06:01
Δε ξέρω ποιά είναι η πολιτική του τοποθέτηση τώρα, στο βίντεο πάντως εμφανίζεται δίπλα σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ένας εκ των διαμαρτυρόμενων φοιτητών, τυγχάνει να είναι γνωστός μου.
Ωραίες παρέες έχεις...
Χαλαρά.
Είναι εγκληματική φυσιογνωμία ο πούστης και έχει 100% punchable face. Να μαζευτούν να τον βαράνε με σειρά προτεραιότητας, αφού πρώτα πάρουν «χαρτάκι».
ΟΥ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟ καριολόπουστα!
Δεν είναι στη παρέα μου ο τύπος, όπως και να έχει όμως ο κύκλος μου περιλαμβάνει μέλη όλων των κομμάτων.
Χαρακτηριστικά προσώπου, μία μίξη Λεβάντ/Βόρειας Αφρικής, δύσκολα κάνει pass στην Ελλάδα και δή στην ηπειρωτική, άνετο pass σε Παλαιστίνη, Αίγυπτο και Μαρόκο.
Έχω αρχίσει να σχηματίζω την άποψη ότι οι νέοι γίνονται απροσάρμοστοι αριστεροί γιατί νιώθουν άσχημα για το γεγονός ότι φαινοτυπικά δεν μπορούν να ενταχούν στον Ελληνικό φαινοτυπικό κορμό.
Γιατί όχι; Έχει ταλέντο. Καλός μαθητής, πέρασε νομική, δραστήριος με τα κοινά από ανήλικος. Δεν είναι κακό ταλαντούχοι άνθρωποι να ανεβάινουν στην πολιτική. Το αντίθετο είναι κακό, οι ατάλαντοι να κυβερνάνε. Βλέπεις τον γιό του Μητσοτάκη και είσαι σίγουρος οτι θα κυβερτνήσει αυτή τη χώρα.
το ότι πήγε πάνω από ένα καθιστό κακόμοιρο ανθρωπάκι και ούρλιαζε κουνώντας χέρια και πόδια δείχνει ότι το χει
το ότι πήγε πάνω από ένα καθιστό κακόμοιρο ανθρωπάκι και ούρλιαζε κουνώντας χέρια και πόδια δείχνει ότι το χει
Πάντως κατάφερε να κάνει το Γαβρογλου να φαίνεται συμπαθής. Αυτό δεν το βάζω στα προσόντα του Υδραργυρε.