!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Σενέκας

Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 22:56
ST48410 έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 22:52
vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 22:48 Ο συνήθης ύποπτος Παύλος Πολάκης φωτογράφισε τον πρώην υπουργό.
Άρα είναι ευρύτερα γνωστό το όνομα. Δεν είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο Βαξεβάνης.
Όχι. Το γνωρίζει ο Βαξεβάνης και ο Πολάκης. Οπότε το καλάθι που κρατάμε μικραίνει ακόμα περισσότερο ως προς το αληθές της ιστορίας.
θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο καλάθι αν αποκάλυπταν το όνομα που προφανώς ξέρουν και δεν έπαιζαν τα άθλια παιχνίδια τους. Αν 'εχει το όνομα και αποφασίσεις να δημοσιεύεις την ιστορία, ή είσαι απόλυτα σίγουρος και τα βγάζεις όλα στη φόρα για για χάρη της αλήθειας, περιμένοντας να δικαιωθείς στον αναπόφευκτο δικαστικό αγώνα, ή, αν δεν είσαι σίγουρος ότι αυτά που έχεις δεν είναι αξιόπιστα, την κρατάς στο αρχείο σου μέχρι να σιγουρευτείς και δε βγάζεις μιλιά μέχρι τότε.

τα υπόλοιπα είναι συριζαικες βρωμιές που δεν μπορούν να έχουν στόχο παρα μόνο να συσπειρώσουν τη βάση τους, γιατί δε νομίζω ότι κερδίζουν ψηφοφόρους συνεχίζοντας στο ίδιο αυριανιστικό μοτίβο που καταδικάστηκε στις εκλογές μόλις πέρσι
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 23:03 θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο καλάθι αν αποκάλυπταν το όνομα που προφανώς ξέρουν και δεν έπαιζαν τα άθλια παιχνίδια τους. Αν 'εχει το όνομα και αποφασίσεις να δημοσιεύεις την ιστορία, ή είσαι απόλυτα σίγουρος και τα βγάζεις όλα στη φόρα για για χάρη της αλήθειας, περιμένοντας να δικαιωθείς στον αναπόφευκτο δικαστικό αγώνα, ή, αν δεν είσαι σίγουρος ότι αυτά που έχεις δεν είναι αξιόπιστα, την κρατάς στο αρχείο σου μέχρι να σιγουρευτείς και δε βγάζεις μιλιά μέχρι τότε.
Ζητάς πολλά. Ο οποιοσδήποτε μεγαλοδημοσιογράφος είχε τέτοιο χαρτί θα κοίταζε να το κάνει σήριαλ και να δίνει σταγόνα - σταγόνα τις αποκαλύψεις. Κακά τα ψέματα, τέτοιο θέμα θα πουλήσει φύλλα τουλάχιστον στο προσκείμενο ακροατήριο. Νομίζω πως το όνομα θα αποκαλυφθεί μόνο αν φοβηθούν πως θα το βγάλει πρώτος κάποιος ανταγωνιστής. Όπως είπα και παραπάνω ο κόσμος μιλάει. Αργά ή γρήγορα θα γίνει γνωστό αν είχαν όντως όνομα ή όχι.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Πάντως η δήλωση Γεωργιάδη δε διαψεύδει την ύπαρξη της ιστορίας.
Ως προς τον πρώην υπουργό που φέρεται στις καταγραφές να μιλάει για αυτά τα θέματα με μία ελαφρότητα - εγώ δεν γνωρίζω ποιος είναι γιατί στα δημοσιεύματα δεν υπήρχε το ονοματεπώνυμο, ούτε έχω τις καταγραφές της ΕΥΠ - αν υπάρχει πράγματι ονοματεπώνυμο πρώην υπουργού, δεν έχει θέσει στη ΝΔ.
https://www.ethnos.gr/politiki/114473_g ... e-ypothesi
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

ST48410 έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 23:15
Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 23:03 θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο καλάθι αν αποκάλυπταν το όνομα που προφανώς ξέρουν και δεν έπαιζαν τα άθλια παιχνίδια τους. Αν 'εχει το όνομα και αποφασίσεις να δημοσιεύεις την ιστορία, ή είσαι απόλυτα σίγουρος και τα βγάζεις όλα στη φόρα για για χάρη της αλήθειας, περιμένοντας να δικαιωθείς στον αναπόφευκτο δικαστικό αγώνα, ή, αν δεν είσαι σίγουρος ότι αυτά που έχεις δεν είναι αξιόπιστα, την κρατάς στο αρχείο σου μέχρι να σιγουρευτείς και δε βγάζεις μιλιά μέχρι τότε.
Ζητάς πολλά. Ο οποιοσδήποτε μεγαλοδημοσιογράφος είχε τέτοιο χαρτί θα κοίταζε να το κάνει σήριαλ και να δίνει σταγόνα - σταγόνα τις αποκαλύψεις. Κακά τα ψέματα, τέτοιο θέμα θα πουλήσει φύλλα τουλάχιστον στο προσκείμενο ακροατήριο. Νομίζω πως το όνομα θα αποκαλυφθεί μόνο αν φοβηθούν πως θα το βγάλει πρώτος κάποιος ανταγωνιστής. Όπως είπα και παραπάνω ο κόσμος μιλάει. Αργά ή γρήγορα θα γίνει γνωστό αν είχαν όντως όνομα ή όχι.
Δεν πουλάει φύλλα ο Βαξεβάνης, δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Βασικά δεν είναι ο σκοπός λίγο πολύ καμιά εφημερίδας στην Ελλάδα αλλά για τον Βαξεβάνη αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο.

εαν η ιστορία ΕΙΝΑΙ αληθινή, έτσι όπως το παίζουν, για μενα τουλάχιστον, χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την εικόνα του συριζα παρα του βοηθάει.

Είναι σιχαμένο να έχεις το όνομα του τύπου που ψωνίζει ανήλικα και αντί να το δίνεις να βάζεις το αρχίδι τον Πολάκη στο τουιτερ να ρίχνει ψίχουλα. Θα μου πεις, είναι σπάνια τακτικη στην χώρο της πολιτικής; Πιθανότατα όχι, αλλά συνήθως γίνεται πιο διακριτικά, όχι τόσο ξεδιάντροπα όπως το κάνουν αυτοί. Αλλιώς εκτίθεσαι
Άβαταρ μέλους
ST48410

vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 23:18 Πάντως η δήλωση Γεωργιάδη δε διαψεύδει την ύπαρξη της ιστορίας.
Ως προς τον πρώην υπουργό που φέρεται στις καταγραφές να μιλάει για αυτά τα θέματα με μία ελαφρότητα - εγώ δεν γνωρίζω ποιος είναι γιατί στα δημοσιεύματα δεν υπήρχε το ονοματεπώνυμο, ούτε έχω τις καταγραφές της ΕΥΠ - αν υπάρχει πράγματι ονοματεπώνυμο πρώην υπουργού, δεν έχει θέσει στη ΝΔ.
Είδα το video της συνέντευξης και δεν βλέπω να τα επιβεβαιώνει. Νομίζω κάθε πολιτικός θα έπαιρνε αποστάσεις και θα κράταγε και μία επιφύλαξη ότι όντως μπορεί να υπάρχει συνάδελφός του αναμεμιγμένος. Δεν το θεωρώ ως στοιχείο που βαραίνει ως προς τη μία ή την άλλη πλευρά.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ST48410 έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 23:42
vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 23:18 Πάντως η δήλωση Γεωργιάδη δε διαψεύδει την ύπαρξη της ιστορίας.
Είδα το video της συνέντευξης και δεν βλέπω να τα επιβεβαιώνει. Νομίζω κάθε πολιτικός θα έπαιρνε αποστάσεις και θα κράταγε και μία επιφύλαξη ότι όντως μπορεί να υπάρχει συνάδελφός του αναμεμιγμένος. Δεν το θεωρώ ως στοιχείο που βαραίνει ως προς τη μία ή την άλλη πλευρά.
Στο βαθμό βέβαια που υπουργός της σημερινής κυβέρνησης δε μπορεί να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες από την ΕΥΠ.
Άβαταρ μέλους
ST48410

vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 23:47 Στο βαθμό βέβαια που υπουργός της σημερινής κυβέρνησης δε μπορεί να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες από την ΕΥΠ.
Δεν το σκέφτηκα αυτό. Αλλά έχουν οι υπουργοί ή λογοδοτεί απευθείας στον πρωθυπουργό;
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ST48410 έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 23:49
vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 23:47 Στο βαθμό βέβαια που υπουργός της σημερινής κυβέρνησης δε μπορεί να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες από την ΕΥΠ.
Δεν το σκέφτηκα αυτό. Αλλά έχουν οι υπουργοί ή λογοδοτεί απευθείας στον πρωθυπουργό;
Να στο θέσω αλλιώς. Το ξέρει ο Πολάκης και δε μπορεί να το μάθει off the record ο Γεωργιάδης;
Άβαταρ μέλους
ST48410

vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 23:51 Να στο θέσω αλλιώς. Το ξέρει ο Πολάκης και δε μπορεί να το μάθει off the record ο Γεωργιάδης;
Κατάλαβα τι εννοείς. Ότι μπορεί να καλέσει ο Μητσοτάκης τον επικεφαλής και να ενημερωθεί για ό,τι υπάρχει σχετικά και αναλόγως να κατευθύνει το damage control. Ωστόσο αυτό προϋποθέτει ότι ΕΥΠ λειτουργεί όπως οποιαδήποτε άλλη κρατική υπηρεσία που ο προηγούμενος παραδίδει στον επόμενο. Προσωπικά δεν έχω καμία ιδέα αν γίνεται αυτό εκεί και σε ποιο βαθμό ή αν υπάρχουν ομαδούλες μέσα που δεν ξέρει η "δεξιά τι ποιεί η αριστερά" και που μπορεί να κρατούν οι μεν τους δε με διάφορα στοιχεία για την περίπτωση που βρεθούν εκτεθειμένοι. Αυτοί που δουλεύουν εκεί ίσως δεν χρησιμοποιούν και τις νομιμότερες των διαδικασιών για να το πω κομψά. :102:
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Οι ζαιοι στελνουν το μήνυμα "αν δεν σταματήσετε τις αποκαλύψεις για τη συμμορια ρασπουτιν-παππα θα πουμε το ονομα".
Ελπίζω οι νεοδημοκράτες να μην κανουν πισω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

nick έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 00:00 Οι ζαιοι στελνουν το μήνυμα "αν δεν σταματήσετε τις αποκαλύψεις για τη συμμορια ρασπουτιν-παππα θα πουμε το ονομα".
Αυτό το πράγμα είναι σιχαμένο πάντως όπως γράφει και ο Σενέκας παραπάνω. Υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει θεσμική θέση (δήμαρχος;) ή έστω επιρροή (πρώην βουλευτής;) και έχει παρτίδες με υπόκοσμο που του πασάρει ανήλικα;

Και οι μεν ξέρουν και τον κρατάνε στο κόμμα τους και οι δε δεν δίνουν το όνομά του για να έχουν χαρτί στο μανίκι; Όπως και να το δεις στραβό φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 22:48 Ο συνήθης ύποπτος Παύλος Πολάκης φωτογράφισε τον πρώην υπουργό.
Κατάλαβες ποιος είναι;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7004708966
πόσα θα πληρώσει αυτή τη φορά στην δίκη ο Πολάκης;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

nick έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 00:00 Οι ζαιοι στελνουν το μήνυμα "αν δεν σταματήσετε τις αποκαλύψεις για τη συμμορια ρασπουτιν-παππα θα πουμε το ονομα".

Δεν θα πουν μονο το ονομα ενος πρωην υπουργου, ο ΣΥΡΙΖΑ εχει καπου 80 ηχογραφησεις της ΕΥΠ με θεμα τη διαπλοκη μαφιας, κυβερνητικων και κρατικων στελεχων. Θα κλαψουν μανουλες.

Φυσικα απο μενα καταδικαστεο ειναι γιατι ακομη δεν εχει βγαλει στη φορα ολα τα στοιχεια. Η δικαιολογια οτι αν βγουν δεν θα μεινει τιποτα ορθιο δεν στεκει.

.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Αρίστος έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 11:42

Δεν θα πουν μονο το ονομα ενος πρωην υπουργου, ο ΣΥΡΙΖΑ εχει καπου 80 ηχογραφησεις της ΕΥΠ με θεμα τη διαπλοκη μαφιας, κυβερνητικων και κρατικων στελεχων. Θα κλαψουν μανουλες.

Φυσικα απο μενα καταδικαστεο ειναι γιατι ακομη δεν εχει βγαλει στη φορα ολα τα στοιχεια. Η δικαιολογια οτι αν βγουν δεν θα μεινει τιποτα ορθιο δεν στεκει.

.
Τόση "διαπλοκή" όση ήταν και αυτή στο "σκάνδαλο" νοβαρτις;
Πάλι με σκανδαλολογία και λαϊκισμό επιχειρεί να ανεβάσει τα ποσοστά του ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως φαίνεται, κάνοντας και νεα πολιτικη "μαγκαλιων" με την 9χρονη κλπ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”