Στην Δερβενακίων πλέον, εδώ και χρόνια, είναι το 8ο γυμνάσιο. Το 4ο γυμνάσιο είναι (ή μάλλον ήταν - πλέον άδειο το κτήριο) στην Σπάρτης. Λογικό να συνάντησες την κρεμ ντε λα κρεμ τότε εκεί στα ΜανιάτικαNandros έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 22:45Έβγαλα τις 4 πρώτες τάξεις Γυμνασίου/Λυκείου στο 4ο Αρρενων στην Δερβενακίων. Υπάρχει ακόμα;Nandros έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 16:38 Πρωτοπήγα Γυμνάσιο στο τότε 4ο Πειραιώς, κοντά στα Μανιάτικα και εκεί πρωτοείδα "συμμορία".
Μια ομάδα από 6-8 κ@λομανιατάκια, ντυμένα όλα με δερμάτινα μπουφάν, πλάκωναν στις καρπαζιές (το λεγόμενο σύννεφο) τα πρωτάκια, χωρίς λόγο γιατί έτσι!
Και οι γμμν καθηγητές, δεν έβγαινε ούτε ένας στο μπαλκόνι, που η παρουσία του και μόνο θα ήταν αρκετή για να μαζευτούν τα θρασύδειλα τσογλάνια.
Αργότερα έμαθα ότι τα δερμάτινα μπουφάν προέρχονταν από τους πατεράδες τους, που δούλευαν στα τρόλλεϊ διορισμένοι της Δεξιάς, και τους τα παρείχε η υπηρεσία, επειδή δούλευαν κοντά σε ισχυρό ηλ.ρεύμα.
Σε σύγκριση στο 5ο Πειραιώς τα παιδιά ήταν παναγίες.
Καυγάδες γίνονταν βέβαια παντού αλλά όχι το χάλι του 4ου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
- Otto Weininger
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σιγά ρε τύπε. Και μεις φάγαμε μερικές την πρώτη μέρα που πήγαμε γυμνάσιο, για το καλώς ήρθατε.Nandros έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 22:45Έβγαλα τις 4 πρώτες τάξεις Γυμνασίου/Λυκείου στο 4ο Αρρενων στην Δερβενακίων. Υπάρχει ακόμα;Nandros έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 16:38 Πρωτοπήγα Γυμνάσιο στο τότε 4ο Πειραιώς, κοντά στα Μανιάτικα και εκεί πρωτοείδα "συμμορία".
Μια ομάδα από 6-8 κ@λομανιατάκια, ντυμένα όλα με δερμάτινα μπουφάν, πλάκωναν στις καρπαζιές (το λεγόμενο σύννεφο) τα πρωτάκια, χωρίς λόγο γιατί έτσι!
Και οι γμμν καθηγητές, δεν έβγαινε ούτε ένας στο μπαλκόνι, που η παρουσία του και μόνο θα ήταν αρκετή για να μαζευτούν τα θρασύδειλα τσογλάνια.
Αργότερα έμαθα ότι τα δερμάτινα μπουφάν προέρχονταν από τους πατεράδες τους, που δούλευαν στα τρόλλεϊ διορισμένοι της Δεξιάς, και τους τα παρείχε η υπηρεσία, επειδή δούλευαν κοντά σε ισχυρό ηλ.ρεύμα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σίγουρα ήταν επί της Δερβενακίων.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 23:08 Στην Δερβενακίων πλέον, εδώ και χρόνια, είναι το 8ο γυμνάσιο. Το 4ο γυμνάσιο είναι (ή μάλλον ήταν - πλέον άδειο το κτήριο) στην Σπάρτης. Λογικό να συνάντησες την κρεμ ντε λα κρεμ τότε εκεί στα Μανιάτικα
Στο street view ανέβηκα από την Αγχιάλου προς τα πάνω.
Το έχουν γκρεμίσει και τώρα είναι αυλή άλλου, πολύ μεγαλύτερου, σε οικόπεδο που μάλλον προέρχεται από απαλλοτρίωση.
Καμία σχέση με αυτό στην Σπάρτης. Μιλάμε '64-'68 έτσι;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γω πάντως έριχνα κάτι "ψιλές" και κλωτσιές στα λυκειόπαιδα ,όταν πήγαιναν να πουλήσουν τσαμπουκά στα πρωτάκια του γυμνασίου.Feindflug έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 23:20Σιγά ρε τύπε. Και μεις φάγαμε μερικές την πρώτη μέρα που πήγαμε γυμνάσιο, για το καλώς ήρθατε.Nandros έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 22:45Έβγαλα τις 4 πρώτες τάξεις Γυμνασίου/Λυκείου στο 4ο Αρρενων στην Δερβενακίων. Υπάρχει ακόμα;Nandros έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 16:38 Πρωτοπήγα Γυμνάσιο στο τότε 4ο Πειραιώς, κοντά στα Μανιάτικα και εκεί πρωτοείδα "συμμορία".
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι εννοείς φελέ μου; Μήπως με ξέρεις προσωπικά κι εσύ; Αν ναι, πάρε χαρτάκι και κάτσε στη σειρά.like here nowhere έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 20:48δεν εννοω την ηλικία φύτεΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:32Καθόλου. Γιατί να με πειράζει; Εκεί είμαι άλλωστε.like here nowhere έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:11
φύτε πειράζει που σε φαντάζομαι πιο κοντά στο δεύτερο;![]()
![]()
απο τη νομικη πλευρα το βλεπει σωστα ο φοσιλης. πανω απο 15=νομιμο αν δεν υπαρχει πληρωμη η βια.ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:48Δεν έθεσα ως σημαντικότερο το θέμα της παιδεραστίας στην κριτική μου. Είπα ότι καθίσταται εκβιάσιμος και δεν τον θέλω στην πολιτική. Ωστόσο από το διάλογο μοιάζει σαν να του φαίνεται μεγαλύτερη (μπορεί όντως και να είναι). Και εδώ έρχεται το ερώτημα ως προς τα όρια που βάζεις. Αν στον ίδιο διάλογο έλεγε για 15χρονη θα σου φαινόταν ακριβώς το ίδιο; Νομίζω ότι με καλύπτει κάπως παραπάνω ο τρόπος που το βλέπει ο Ασέβαστος σε προηγούμενη σελίδα. Όσο πέφτει η ηλικία, τόσο πιο τραβηγμένο μου φαίνεται. Μπορεί να κάνω λάθος.foscilis έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:41 Μην τον κάνεις παρέα. Δεν αντιλέγω ότι είναι μαλάκας. Πιθανόν είναι και βιαστής αν η κοπέλα εξαναγκάζεται.
Αλλά παιδεραστής με 17χρονη ΔΕΝ είναι.
γω το βλεπω απο τη σκοπια πιθανου πατερα. η κορη στα 18 της μπορει να πει παρατα μας γερο, οτι γουσταρω κανω. στα 17 μπορει να πει τα ιδια, αν και σαν πατερας εχεις ακομη καποιους τροπους να τη ζορισεις, οχι για πολυ. στα 16 και τα 15 δεν μπορει να κανει οτι της γουσταρει, αν θες και κρινεις οτι πρεπει, εχεις τροπους να την ζορισεις, πολυ. κατω απο τα 15 μιλανε τα κουμπουρια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Δημοκράτης
Ακόμα να μάθουμε το όνομα του υπουργού; υποτίθεται ότι ο σύριζα έχει την υποκλοπή 3 χρονια
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κόρακας κοράκου κ.τ.λ κ.τ.λ.Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 11:58 Ακόμα να μάθουμε το όνομα του υπουργού; υποτίθεται ότι ο σύριζα έχει την υποκλοπή 3 χρονια
-
Δημοκράτης
Νια νταξει ο σύριζα είχε όνομα υπουργού για 3 χρόνια και ενώ έστησε την νοβαρτις αυτόν δεν τον πήγε σε δικήΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 12:02Κόρακας κοράκου κ.τ.λ κ.τ.λ.Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 11:58 Ακόμα να μάθουμε το όνομα του υπουργού; υποτίθεται ότι ο σύριζα έχει την υποκλοπή 3 χρονια
Αυτό προκύπτει από κάπου;Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 11:58 Ακόμα να μάθουμε το όνομα του υπουργού; υποτίθεται ότι ο σύριζα έχει την υποκλοπή 3 χρονια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Δημοκράτης
Από τον Βαξεβάνη, υποτίθεται ότι η υποκλοπή έγινε 3 4 χρόνια πρινBeria έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 12:25Αυτό προκύπτει από κάπου;Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 11:58 Ακόμα να μάθουμε το όνομα του υπουργού; υποτίθεται ότι ο σύριζα έχει την υποκλοπή 3 χρονια
Ο συνήθης ύποπτος Παύλος Πολάκης φωτογράφισε τον πρώην υπουργό.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7004708966
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7004708966
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άρα είναι ευρύτερα γνωστό το όνομα. Δεν είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο Βαξεβάνης.vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 22:48 Ο συνήθης ύποπτος Παύλος Πολάκης φωτογράφισε τον πρώην υπουργό.
Όχι. Το γνωρίζει ο Βαξεβάνης και ο Πολάκης. Οπότε το καλάθι που κρατάμε μικραίνει ακόμα περισσότερο ως προς το αληθές της ιστορίας.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Όλα είναι πιθανά. Όταν γράφεται κάτι σε εφημερίδα υποθέτω πως εκτός από τον εκδότη έχει γνώση τουλάχιστον και ένας μικρός κύκλος ανθρώπων (αρχισυντάκτες, κάνας δικηγόρος κλπ). Και στην Ελλάδα οι άνθρωποι κομπάζουν και μιλάνε.vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 22:56 Όχι. Το γνωρίζει ο Βαξεβάνης και ο Πολάκης. Οπότε το καλάθι που κρατάμε μικραίνει ακόμα περισσότερο ως προς το αληθές της ιστορίας.
Δεν ξέρω τα της περιοχής αλλά αυτό το "δήμαρχος" φωτογραφίζει μόνο έναν και αποκλειστικά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
-
- 0 Απαντήσεις