!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Nandros έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 22:45
Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 22:28
Nandros έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 20:58 Otto Weininger, έχεις σχέση με Μανιάτικα; :smt017
Ναι, αλλά δεν κάνω κουμάντο :lol:
Έβγαλα τις 4 πρώτες τάξεις Γυμνασίου/Λυκείου στο 4ο Αρρενων στην Δερβενακίων. Υπάρχει ακόμα;
Nandros έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 16:38 Πρωτοπήγα Γυμνάσιο στο τότε 4ο Πειραιώς, κοντά στα Μανιάτικα και εκεί πρωτοείδα "συμμορία".
Μια ομάδα από 6-8 κ@λομανιατάκια, ντυμένα όλα με δερμάτινα μπουφάν, πλάκωναν στις καρπαζιές (το λεγόμενο σύννεφο) τα πρωτάκια, χωρίς λόγο γιατί έτσι!
Και οι γμμν καθηγητές, δεν έβγαινε ούτε ένας στο μπαλκόνι, που η παρουσία του και μόνο θα ήταν αρκετή για να μαζευτούν τα θρασύδειλα τσογλάνια.

Αργότερα έμαθα ότι τα δερμάτινα μπουφάν προέρχονταν από τους πατεράδες τους, που δούλευαν στα τρόλλεϊ διορισμένοι της Δεξιάς, και τους τα παρείχε η υπηρεσία, επειδή δούλευαν κοντά σε ισχυρό ηλ.ρεύμα.

Σε σύγκριση στο 5ο Πειραιώς τα παιδιά ήταν παναγίες.
Καυγάδες γίνονταν βέβαια παντού αλλά όχι το χάλι του 4ου.
Στην Δερβενακίων πλέον, εδώ και χρόνια, είναι το 8ο γυμνάσιο. Το 4ο γυμνάσιο είναι (ή μάλλον ήταν - πλέον άδειο το κτήριο) στην Σπάρτης. Λογικό να συνάντησες την κρεμ ντε λα κρεμ τότε εκεί στα Μανιάτικα :lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 22:28
Nandros έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 20:58 Otto Weininger, έχεις σχέση με Μανιάτικα; :smt017
Ναι, αλλά δεν κάνω κουμάντο :lol:
Έβγαλα τις 4 πρώτες τάξεις Γυμνασίου/Λυκείου στο 4ο Αρρενων στην Δερβενακίων. Υπάρχει ακόμα;
Nandros έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 16:38 Πρωτοπήγα Γυμνάσιο στο τότε 4ο Πειραιώς, κοντά στα Μανιάτικα και εκεί πρωτοείδα "συμμορία".
Μια ομάδα από 6-8 κ@λομανιατάκια, ντυμένα όλα με δερμάτινα μπουφάν, πλάκωναν στις καρπαζιές (το λεγόμενο σύννεφο) τα πρωτάκια, χωρίς λόγο γιατί έτσι!
Και οι γμμν καθηγητές, δεν έβγαινε ούτε ένας στο μπαλκόνι, που η παρουσία του και μόνο θα ήταν αρκετή για να μαζευτούν τα θρασύδειλα τσογλάνια.

Αργότερα έμαθα ότι τα δερμάτινα μπουφάν προέρχονταν από τους πατεράδες τους, που δούλευαν στα τρόλλεϊ διορισμένοι της Δεξιάς, και τους τα παρείχε η υπηρεσία, επειδή δούλευαν κοντά σε ισχυρό ηλ.ρεύμα.

Σιγά ρε τύπε. Και μεις φάγαμε μερικές την πρώτη μέρα που πήγαμε γυμνάσιο, για το καλώς ήρθατε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 23:08 Στην Δερβενακίων πλέον, εδώ και χρόνια, είναι το 8ο γυμνάσιο. Το 4ο γυμνάσιο είναι (ή μάλλον ήταν - πλέον άδειο το κτήριο) στην Σπάρτης. Λογικό να συνάντησες την κρεμ ντε λα κρεμ τότε εκεί στα Μανιάτικα :lol:
Σίγουρα ήταν επί της Δερβενακίων.

Στο street view ανέβηκα από την Αγχιάλου προς τα πάνω.
Το έχουν γκρεμίσει και τώρα είναι αυλή άλλου, πολύ μεγαλύτερου, σε οικόπεδο που μάλλον προέρχεται από απαλλοτρίωση.
Καμία σχέση με αυτό στην Σπάρτης. Μιλάμε '64-'68 έτσι;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Feindflug έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 23:20
Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 22:28 Ναι, αλλά δεν κάνω κουμάντο :lol:

Σιγά ρε τύπε. Και μεις φάγαμε μερικές την πρώτη μέρα που πήγαμε γυμνάσιο, για το καλώς ήρθατε.
Γω πάντως έριχνα κάτι "ψιλές" και κλωτσιές στα λυκειόπαιδα ,όταν πήγαιναν να πουλήσουν τσαμπουκά στα πρωτάκια του γυμνασίου.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

like here nowhere έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 20:48
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:32
like here nowhere έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 19:11

φύτε πειράζει που σε φαντάζομαι πιο κοντά στο δεύτερο; :p2:
Καθόλου. Γιατί να με πειράζει; Εκεί είμαι άλλωστε.
δεν εννοω την ηλικία φύτε :-?
Τι εννοείς φελέ μου; Μήπως με ξέρεις προσωπικά κι εσύ; Αν ναι, πάρε χαρτάκι και κάτσε στη σειρά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:48
foscilis έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:41 Μην τον κάνεις παρέα. Δεν αντιλέγω ότι είναι μαλάκας. Πιθανόν είναι και βιαστής αν η κοπέλα εξαναγκάζεται.

Αλλά παιδεραστής με 17χρονη ΔΕΝ είναι.
Δεν έθεσα ως σημαντικότερο το θέμα της παιδεραστίας στην κριτική μου. Είπα ότι καθίσταται εκβιάσιμος και δεν τον θέλω στην πολιτική. Ωστόσο από το διάλογο μοιάζει σαν να του φαίνεται μεγαλύτερη (μπορεί όντως και να είναι). Και εδώ έρχεται το ερώτημα ως προς τα όρια που βάζεις. Αν στον ίδιο διάλογο έλεγε για 15χρονη θα σου φαινόταν ακριβώς το ίδιο; Νομίζω ότι με καλύπτει κάπως παραπάνω ο τρόπος που το βλέπει ο Ασέβαστος σε προηγούμενη σελίδα. Όσο πέφτει η ηλικία, τόσο πιο τραβηγμένο μου φαίνεται. Μπορεί να κάνω λάθος.
απο τη νομικη πλευρα το βλεπει σωστα ο φοσιλης. πανω απο 15=νομιμο αν δεν υπαρχει πληρωμη η βια.

γω το βλεπω απο τη σκοπια πιθανου πατερα. η κορη στα 18 της μπορει να πει παρατα μας γερο, οτι γουσταρω κανω. στα 17 μπορει να πει τα ιδια, αν και σαν πατερας εχεις ακομη καποιους τροπους να τη ζορισεις, οχι για πολυ. στα 16 και τα 15 δεν μπορει να κανει οτι της γουσταρει, αν θες και κρινεις οτι πρεπει, εχεις τροπους να την ζορισεις, πολυ. κατω απο τα 15 μιλανε τα κουμπουρια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Ακόμα να μάθουμε το όνομα του υπουργού; υποτίθεται ότι ο σύριζα έχει την υποκλοπή 3 χρονια
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 11:58 Ακόμα να μάθουμε το όνομα του υπουργού; υποτίθεται ότι ο σύριζα έχει την υποκλοπή 3 χρονια
Κόρακας κοράκου κ.τ.λ κ.τ.λ.
Δημοκράτης

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 12:02
Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 11:58 Ακόμα να μάθουμε το όνομα του υπουργού; υποτίθεται ότι ο σύριζα έχει την υποκλοπή 3 χρονια
Κόρακας κοράκου κ.τ.λ κ.τ.λ.
Νια νταξει ο σύριζα είχε όνομα υπουργού για 3 χρόνια και ενώ έστησε την νοβαρτις αυτόν δεν τον πήγε σε δική :lol:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Αυτό προκύπτει από κάπου;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δημοκράτης

Beria έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 12:25
Αυτό προκύπτει από κάπου;
Από τον Βαξεβάνη, υποτίθεται ότι η υποκλοπή έγινε 3 4 χρόνια πριν
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Ο συνήθης ύποπτος Παύλος Πολάκης φωτογράφισε τον πρώην υπουργό.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7004708966
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 22:48 Ο συνήθης ύποπτος Παύλος Πολάκης φωτογράφισε τον πρώην υπουργό.
Άρα είναι ευρύτερα γνωστό το όνομα. Δεν είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο Βαξεβάνης.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ST48410 έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 22:52
vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 22:48 Ο συνήθης ύποπτος Παύλος Πολάκης φωτογράφισε τον πρώην υπουργό.
Άρα είναι ευρύτερα γνωστό το όνομα. Δεν είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο Βαξεβάνης.
Όχι. Το γνωρίζει ο Βαξεβάνης και ο Πολάκης. Οπότε το καλάθι που κρατάμε μικραίνει ακόμα περισσότερο ως προς το αληθές της ιστορίας.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

vatraxos έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 22:56 Όχι. Το γνωρίζει ο Βαξεβάνης και ο Πολάκης. Οπότε το καλάθι που κρατάμε μικραίνει ακόμα περισσότερο ως προς το αληθές της ιστορίας.
Όλα είναι πιθανά. Όταν γράφεται κάτι σε εφημερίδα υποθέτω πως εκτός από τον εκδότη έχει γνώση τουλάχιστον και ένας μικρός κύκλος ανθρώπων (αρχισυντάκτες, κάνας δικηγόρος κλπ). Και στην Ελλάδα οι άνθρωποι κομπάζουν και μιλάνε.

Δεν ξέρω τα της περιοχής αλλά αυτό το "δήμαρχος" φωτογραφίζει μόνο έναν και αποκλειστικά;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”