!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

foscilis έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:19 Σταματήστε με τις αμερικανιές, 17 και 364 ημερών = παιδί, 17 χρονών και 366 ημερών = sex worker κυρία του εαυτού της #sexworkiswork #noslutshaming #freethenipple.
Σε αυτό μπορεί να συμφωνήσει κάποιος. Όπως επίσης να παρατηρήσει ότι δεν έχουν την ίδια ακριβώς νοητική, συναισθηματική, σεξουαλική ωριμότητα όλοι οι 16χρονοι, 17χρονοι κλπ. Εκεί ο νόμος πρέπει να βάλει ένα όριο που δεν γίνεται να μπει αλλιώς. Μπαίνει με την ηλικία για να μπορέσει να προστατέψει κατά το δυνατό τα παιδιά. Ο άλλος που ψάχνεται για ανήλικη λοιπόν τι θα πούμε; Ότι ήταν σίγουρος εκ των προτέρων ότι η συγκεκριμένη είναι πιο ώριμη από άλλες κοπέλες της ηλικίας της και άρα δεν πειράζει; Δεν μπορώ να βρω κάτι να τον δικαιολογήσω ακόμα και αν του την έπεφτε η ίδια η κοπέλα και δεν την πάσαρε ο τρίτος.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:35 Επίσης ξέρω πολλές που πάνε με πολύ μεγαλύτερους. Έχω φίλο που είναι 40 και του κολλάνε ουκ ολιες φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο που διδάσκει.
Δε λέει κανείς ότι αυτό δεν συμβαίνει. Αλλά η κοινωνία απαιτεί από το φίλο σου να δείξει αυτοσυγκράτηση.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:36
foscilis έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:19 Σταματήστε με τις αμερικανιές, 17 και 364 ημερών = παιδί, 17 χρονών και 366 ημερών = sex worker κυρία του εαυτού της #sexworkiswork #noslutshaming #freethenipple.
Σε αυτό μπορεί να συμφωνήσει κάποιος. Όπως επίσης να παρατηρήσει ότι δεν έχουν την ίδια ακριβώς νοητική, συναισθηματική, σεξουαλική ωριμότητα όλοι οι 16χρονοι, 17χρονοι κλπ. Εκεί ο νόμος πρέπει να βάλει ένα όριο που δεν γίνεται να μπει αλλιώς. Μπαίνει με την ηλικία για να μπορέσει να προστατέψει κατά το δυνατό τα παιδιά. Ο άλλος που ψάχνεται για ανήλικη λοιπόν τι θα πούμε; Ότι ήταν σίγουρος εκ των προτέρων ότι η συγκεκριμένη είναι πιο ώριμη από άλλες κοπέλες της ηλικίας της και άρα δεν πειράζει; Δεν μπορώ να βρω κάτι να τον δικαιολογήσω ακόμα και αν του την έπεφτε η ίδια η κοπέλα και δεν την πάσαρε ο τρίτος.
Μην τον κάνεις παρέα. Δεν αντιλέγω ότι είναι μαλάκας. Πιθανόν είναι και βιαστής αν η κοπέλα εξαναγκάζεται.

Αλλά παιδεραστής με 17χρονη ΔΕΝ είναι. Ο νόμος το όριο της σεξουαλικής συναίνεσης το βάζει στα 15. Δε λέει κάπου ότι πρέπει να έχεις ωριμότητα, να έχεις διαβάσει το Principia Mathematica ή οτιδήποτε άλλο. Στο κάτω κάτω το σεξ είναι το μόνο ένστικτο που είναι ισχυρότερο από την επιβίωση και χρειάζεται μόνο σωματική σεξουαλική ωρίμανση όχι μόνο για να το κάνεις, αλλά για να τρελαίνεσαι αν δεν το κάνεις. Δε μπορείς να το στερείς από ένα άτομο με ανεπτυγμένο σώμα και σχετικές ορμές επειδή οι αμερικανοί είναι μαλάκες. Δεν ξέρω πώς να το κάνω πιο σαφές, ένα άτομο 15 χρονών + 1 ημέρας ΔΕΝ είναι ανήλικο σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική του ζωή.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Gherschaagk έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 00:26 Μέχρι χθες ήταν το πουτανάκι που το έκαναν πάσα ο ένας στον άλλο, γιατί τι άλλο θα κάνεις με μια 17χρονη πουτάνα, και σήμερα είναι η 17αρα που έχει δικαίωμα στο γαμήσι με όποιον εκείνη θέλει. Γιατί ο υπουργός, εφόσον υπάρχει, της γυάλισε, σκέφτηκε, εγώ μ' αυτόν θα βγάλω τρελά γούστα, είμαι και υποτακτική, το ξύλου που θέλω δε λέγεται. Απ' τον υπουργό, όχι από άλλον.
Πάντως ο ποινικός κώδικας γιατί το έψαξα χθες, σε περίπτωση που κοπέλα από 15 ετών και μέχρι να συμπληρώσει τα 18 έτη έχει ερωτικές περιπτύξεις με αμοιβή όπως διαφαίνεται στον αρχικό διάλογο ή έχει σχέσεις εξουσίας/εξάρτησης με τον ενήλικα τότε η πράξη θεωρείται ποινικά κολάσιμη για τον τελευταίο.
Ως σχέση εξάρτησης μπορεί να θεωρηθεί καθηγητής προς μαθήτρια, γιατρός προς ασθενή ή εν δυνάμει ασθενή κλπ.

Άρα πέραν του ηθικού ζητήματος που είναι πρόσθετο επειδή αφορά πολιτικό πρόσωπο και ανεξάρτητα βέβαια από την όλη αθλιότητα της μεθόδευσης, προκύπτει και νομικό ζήτημα.

Εδώ να τονίσω κάτι, προφανώς το να συνερευθεί μία 17χρονη με έναν 20χρονο φοιτητή δεν θεωρείται αήθες ή ακόμα και μη κοινωνικά αποδεκτό.
Προφανώς ο νομοθέτης δεν μπορούσε να βάλει δεκάδες διαβαθμίσεις για αυτό και τέθηκε το ζήτημα του μη ποινικώς κολάσιμου ερωτικού γεγονότος σε περίπτωση που το ένα μέλος είναι άνω των 15 ετών με εξαίρεση βέβαια τις περιπτώσεις που ανέφερα.

Ωστόσο δεν είναι για μένα νορμάλ να γουστάρει ένας 50αρης μία 17αρα.
Λόγω της μίας επαγγελματικής μου πτυχής είχα πολλές συναναστροφές με 15-18 ετών μαθήτριες από τα 25 μου ακόμα που ήμασταν και κοντά.
Ποτέ δεν μπόρεσα να δω ερωτικά κάποια, εννοώ έστω ως μία μύχια σκέψη, μία φαντασίωση κλπ.
Έτσι λοιπόν για μένα είναι προβληματικό το ζήτημα ευρύτερα, ανεξάρτητα από το ηθικό και το νομικό σκέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρχέλαος την 08 Ιούλ 2020, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
ST48410

foscilis έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:41 Μην τον κάνεις παρέα. Δεν αντιλέγω ότι είναι μαλάκας. Πιθανόν είναι και βιαστής αν η κοπέλα εξαναγκάζεται.

Αλλά παιδεραστής με 17χρονη ΔΕΝ είναι.
Δεν έθεσα ως σημαντικότερο το θέμα της παιδεραστίας στην κριτική μου. Είπα ότι καθίσταται εκβιάσιμος και δεν τον θέλω στην πολιτική. Ωστόσο από το διάλογο μοιάζει σαν να του φαίνεται μεγαλύτερη (μπορεί όντως και να είναι). Και εδώ έρχεται το ερώτημα ως προς τα όρια που βάζεις. Αν στον ίδιο διάλογο έλεγε για 15χρονη θα σου φαινόταν ακριβώς το ίδιο; Νομίζω ότι με καλύπτει κάπως παραπάνω ο τρόπος που το βλέπει ο Ασέβαστος σε προηγούμενη σελίδα. Όσο πέφτει η ηλικία, τόσο πιο τραβηγμένο μου φαίνεται. Μπορεί να κάνω λάθος.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:37
Δημοκράτης έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:35 Επίσης ξέρω πολλές που πάνε με πολύ μεγαλύτερους. Έχω φίλο που είναι 40 και του κολλάνε ουκ ολιες φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο που διδάσκει.
Δε λέει κανείς ότι αυτό δεν συμβαίνει. Αλλά η κοινωνία απαιτεί από το φίλο σου να δείξει αυτοσυγκράτηση.
Ο φίλος μια χαρά άνθρωπος είναι αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Εγώ στο πανεπιστήμιο είχα καθηγητή που ήταν 55 η γυναίκα του 28 και μάντεψε που την γνωρησε και πως :lol:
Ρε σεις νταξει ο κόσμος έχει τα πάντα. Έχει αγίους, καθάρματα και το ενδιάμεσο.
Και επίσης όλα μπορείς να αποφύγεις όσο δεν είναι μπροστά σου. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ με πουτανα και ελπίζω δεν θα πάω. Μέχρι πριν έρθω Ολλανδία έλεγα τι σόι λουζερς πάνε με πουτανες και τι καθάρματα εκμεταλευονται την φτώχεια ή την ηθική πτώση της άλλης κτλ. Όταν όμως την πρώτη φορά που πέρασα για τουρισμό από το κέντρο του αμστερνταμ και βρέθηκα στα Red lights μια πουτανα μου χτύπησε το τζάμιι. Δεν είχα ιδέα καν ότι είχα βρεθεί στις πουτανες γιατί το σπίτι του Κοραή εδώ είναι ακριβώς εκεί που αρχίζουν οι πουτανες. Επίσης δεν είχα ιδέα πως παίζεται το παιχνίδι. Οπότε εκεί που περπατάω έβγαλα την σελφι μου μπροστά από το σπίτι του Κοραή. Αγοράζω και κάτι σοκολάτες χειροποίητες και ξαφνικά ακούω ένα χτυπο τζαμιού. Γυρίζω και βλέπω δίπλα μου στα 50 εκατοστά μια 2μετρη ανατολικοςυρωπαια να με λέει έλα. Ξέρεις πόσο εύκολα τα δίνεις τα ευρώ όταν είσαι ακριβώς μπροστά στον πειρασμό; ε σκέψου πόσο μάλλον να είσαι καθηγητής στο πανεπιστήμιο στα 30 έως 40 σου. Που και οι μεγαλύτεροι έχουν ευκαιρίες αλλά λέμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Stalker έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:03
Gherschaagk έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 00:26 Μέχρι χθες ήταν το πουτανάκι που το έκαναν πάσα ο ένας στον άλλο, γιατί τι άλλο θα κάνεις με μια 17χρονη πουτάνα, και σήμερα είναι η 17αρα που έχει δικαίωμα στο γαμήσι με όποιον εκείνη θέλει. Γιατί ο υπουργός, εφόσον υπάρχει, της γυάλισε, σκέφτηκε, εγώ μ' αυτόν θα βγάλω τρελά γούστα, είμαι και υποτακτική, το ξύλου που θέλω δε λέγεται. Απ' τον υπουργό, όχι από άλλον.
Στο διφορούμενο σενάριο ότι διαπλεκόμενος πολιτικός συζητάει με μαφιόζο που μεταξύ άλλων προσφέρεται να του προωθήσει ανήλικο για γούστα, το μόνο που κατάφεραν να συμφωνήσουν τα μεγάλα μυαλά του πχόρουμ.γρ είναι ότι του ανήλικου τα ήθελε ο κώλος του.

:078:
δεν πειραζει μπηκε τωρα ο foscilis στο νημα και θα μας εξηγησει τις διαφορες παιδοφιλιας και εφηβοφιλιας που διαβασε στο quilette.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

το οτι ο βαξεβανης πεταξε λασπη ανακατεμενη με σκατα στον ανεμιστηρα, ειναι αξιο σχολιασμου ή μπα;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Αρχέλαος έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:48
Πάντως ο ποινικός κώδικας γιατί το έψαξα χθες, σε περίπτωση που κοπέλα από 15 ετών και μέχρι να συμπληρώσει τα 18 έτη έχει ερωτικές περιπτύξεις με αμοιβή όπως διαφαίνεται στον αρχικό διάλογο ή έχει σχέσεις εξουσίας/εξάρτησης με τον ενήλικα τότε η πράξη θεωρείται ποινικά κολάσιμη για τον τελευταίο.
Ως σχέση εξάρτησης μπορεί να θεωρηθεί καθηγητής προς μαθήτρια, γιατρός προς ασθενή ή εν δυνάμει ασθενή κλπ.

Άρα πέραν του ηθικού ζητήματος που είναι πρόσθετο επειδή αφορά πολιτικό πρόσωπο και ανεξάρτητα βέβαια από την όλη αθλιότητα της μεθόδευσης, προκύπτει και νομικό ζήτημα.

Εδώ να τονίσω κάτι, προφανώς το να συνερευθεί μία 17χρονη με έναν 20χρονο φοιτητή δεν θεωρείται αήθες ή ακόμα και μη κοινωνικά αποδεκτό.
Προφανώς ο νομοθέτης δεν μπορούσε να βάλει δεκάδες διαβαθμίσεις για αυτό και τέθηκε το ζήτημα του μη ποινικώς κολάσιμου ερωτικού γεγονότος σε περίπτωση που το ένα μέλος είναι άνω των 15 ετών με εξαίρεση βέβαια τις περιπτώσεις που ανέφερα.

Λόγω της μίας επαγγελματικής μου πτυχής είχα πολλές συναναστροφές με 15-18 ετών μαθήτριες από τα 25 μου ακόμα που ήμασταν και κοντά.
Ποτέ δεν μπόρεσα να δω ερωτικά κάποια, εννοώ έστω ως μία μύχια σκέψη, μία φαντασίωση κλπ.
Έτσι λοιπόν για μένα είναι προβληματικό το ζήτημα ευρύτερα, ανεξάρτητα από το ηθικό και το νομικό σκέλος.
Εικόνα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ST48410

talaipwros έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:52 το οτι ο βαξεβανης πεταξε λασπη ανακατεμενη με σκατα στον ανεμιστηρα, ειναι αξιο σχολιασμου ή μπα;
Είναι. Αλλά δεν νομίζω ότι θα αντέξει να παίζει για πολύ καιρό αυτή η ιστορία ανώνυμα. Αν υπάρχει τέτοια καταγραφή στην ΕΥΠ θα κυκλοφορήσει το όνομα. Εδώ απόρρητα έγγραφα διαρρέουν.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

talaipwros έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:52 το οτι ο βαξεβανης πεταξε λασπη ανακατεμενη με σκατα στον ανεμιστηρα, ειναι αξιο σχολιασμου ή μπα;
Έχει πετάξει τόσα που είναι απλά Δευτέρα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Δηλαδή αν κάποιος δείρει υπουργό και του ρίξει κι έναν πούτσο, είναι οκ, αρκεί μετά να τον πληρώσει?
Πόσο πάει ας πούμε να του ρίξω δυο τρία μπουκετάκια?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
like here nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από like here nowhere »

Papa John έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 00:51
Νon4me έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 13:09
dna replication έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 09:46
Εικόνα
εμπ1
Γυναίκα είναι βρε.
:smt005:
Σωκράτης έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:04 Να σου πω πολύ επιθετικά μιλάς. Δεν πας στο διάολο;
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Απατεωνες είστε, νταβατζηδες ειστε ,παιδοφιλοι ειστε,προδοτες ειστε ,αργησε η νεαδημοκρατια αλλα μαζεψε τον αφρο.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Nostalgia έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:53
Αρχέλαος έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 01:48

Εικόνα
Αυτό πάει εδώ:

Εικόνα

Όχι εδώ:

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”