!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Αγιά Σοφιά δεν ανήκει στα φασισταριά

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Maejima

Re: Η Αγιά Σοφιά δεν ανήκει στα φασισταριά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:41 κι εγω ειμαι νορδικος υπεραρειος οποτε πεσε και προσκυνα μεσογειακο μονγκρελ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Maejima έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:03
John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 09:50 και συ μογγολοφατσα εχεις.
:smt005: :smt005: :smt005:

Χάχα, ναί, ό,τι πείς, εγώ είμαι τυπικός μεσογειακός, γηγενής της Ανατ. Μεσογείου, με κεφαλικό δείκτη 78% και κάτι ψιλά, που με τοποθετεί ακριβώς πάνω στο Αιγαίο, σύμφωνα με τον χάρτη κεφαλικού δείκτη του Griffith Taylor.

Εικόνα
Maejima

John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:41 κι εγω ειμαι νορδικος υπεραρειος οποτε πεσε και προσκυνα μεσογειακο μονγκρελ.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Χάχα, ναί, ό,τι πείς, εγώ είμαι τυπικός μεσογειακός, γηγενής της Ανατ. Μεσογείου, με κεφαλικό δείκτη 78% και κάτι ψιλά, που με τοποθετεί ακριβώς πάνω στο Αιγαίο, σύμφωνα με τον χάρτη κεφαλικού δείκτη του Griffith Taylor.

Εσείς, τα αριστερά καζανοκέφαλα μόγγολα, γλειώδεις και υπάνθρωποι (όσον αφορά τα εγκλήματα σας), είστε οι εισβολείς στην περιοχή και κομπλεξάρεστε άσχημα όταν σας το επισημάνουν.

Εν κατακλείδι, ο Μπογιό είναι τυπική μογγολόφατσα με Τουρανικά μάτια και κεφαλικό δείκτη πάνω από 85%, όπως τον κόβω στο περίπου, τυπικός δείκτης και χαρακτηριστικά σλαβο-αβαρο-Τατάρου.

:hammer:
Τύπε σε λυπάμαι λιγάκι.

Δε νομίζω να έχω ξαναδει πιο καμμένο ποστ.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Maejima έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:44

Εικόνα
η Μερκελ γελασε ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ με αυτο το ποστ
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Γιάννης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:42 Όλοι εσείς οι ντεμέκ Χριστιανοί που σκίζετε τα βρακιά σας για την Αγία Σοφία, κάθε πότε πατάτε σε εκκλησία;
εσυ στο τζαμι??
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Περίεργος νήμας.
Ένας εχέφρων κομμουνιστής που θα άνοιγε τέτοιο νήμα, θα μας έλεγε φυσικά ότι το κτίσμα αυτό καθεαυτό είναι ένα φασιστικό κτίσμα.
Δεν έχει αγιογραφίες ούτε της Αλέκας Παπαρήγα ούτε του Δημήτρη Κουτσούμπα.
Επίσης ο πλήρης τίτλος "ναός της του Θεού Σοφίας" που παραπέμπει ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Maejima

John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:49 η Μερκελ γελασε ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ με αυτο το ποστ
OK :c020:

Αφού είσαι με τη Μέρκελ, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 09:48 Εαν η Ακροπολη ανηκει στο Ελληνικο κρατος, η Αγια Σοφια ανηκει στους Τουρκους.
Εαν και τα δυο μνημεια ειναι παγκοσμια κληρονομια και ανηκουν στην ανθρωποτητα, τοτε δεν θα πρεπε να μας πειραζει που μερος της ακροπολης ειναι σε ξενο μουσειο.
Πιστεύεις ότι το ελληνικό κράτος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι του καπνίσει με την Ακρόπολη; Όχι. Ε, το ίδιο δεν μπορεί να κάνει και η Τουρκία.

Και όχι, τα στοιχεία της Ακροπόλεως δεν μπορούν "να βρίσκονται οπουδήποτε", είναι τμήματα της Ακροπόλεως και πρέπει να βρίσκονται σε αυτή.

Δυστυχώς το ΕΑΜ κληροδότησε στην Ελλάδα μια απίστευτη ανθελληνική βρωμιά. Θα πρέπει απο τους ιστορικούς του μέλλοντος να κριθεί για το σύνολο του ρόλου του στα βιβλία ιστορίας.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Golden Age έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 13:00
John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 09:48 Εαν η Ακροπολη ανηκει στο Ελληνικο κρατος, η Αγια Σοφια ανηκει στους Τουρκους.
Εαν και τα δυο μνημεια ειναι παγκοσμια κληρονομια και ανηκουν στην ανθρωποτητα, τοτε δεν θα πρεπε να μας πειραζει που μερος της ακροπολης ειναι σε ξενο μουσειο.
Πιστεύεις ότι το ελληνικό κράτος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι του καπνίσει με την Ακρόπολη; Όχι. Ε, το ίδιο δεν μπορεί να κάνει και η Τουρκία.

Και όχι, τα στοιχεία της Ακροπόλεως δεν μπορούν "να βρίσκονται οπουδήποτε", είναι τμήματα της Ακροπόλεως και πρέπει να βρίσκονται σε αυτή.

Δυστυχώς το ΕΑΜ κληροδότησε στην Ελλάδα μια απίστευτη ανθελληνική βρωμιά. Θα πρέπει απο τους ιστορικούς του μέλλοντος να κριθεί για το σύνολο του ρόλου του στα βιβλία ιστορίας.
τιποτα δεν καταλαβεις
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Maejima έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:52
Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:48
Εικόνα
Τύπε μετράς τον...κεφαλικό σου δείκτη και περηφανεύεσαι για αυτόν σε φορα. Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά από αυτό.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:48

Εσείς, τα αριστερά καζανοκέφαλα μόγγολα, γλειώδεις και υπάνθρωποι (όσον αφορά τα εγκλήματα σας), είστε οι εισβολείς στην περιοχή και κομπλεξάρεστε άσχημα όταν σας το επισημάνουν.

Εν κατακλείδι, ο Μπογιό είναι τυπική μογγολόφατσα με Τουρανικά μάτια και κεφαλικό δείκτη πάνω από 85%, όπως τον κόβω στο περίπου, τυπικός δείκτης και χαρακτηριστικά σλαβο-αβαρο-Τατάρου.

:hammer:
Τύπε σε λυπάμαι λιγάκι.

Δε νομίζω να έχω ξαναδει πιο καμμένο ποστ.
δειξε λιγο σεβασμο, ο πυτος εχει μετρησει το κρανιο του για να μαθει τι ρατσα ειναι

ξερεις πολλους να το χουν κανει αυτο; εγω κανεναν
Maejima

Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 13:10 Τύπε μετράς τον...κεφαλικό σου δείκτη και περηφανεύεσαι για αυτόν σε φορα. Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά από αυτό.
OK :c020:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”