John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:41 κι εγω ειμαι νορδικος υπεραρειος οποτε πεσε και προσκυνα μεσογειακο μονγκρελ.

John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:41 κι εγω ειμαι νορδικος υπεραρειος οποτε πεσε και προσκυνα μεσογειακο μονγκρελ.

Maejima έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:03![]()
![]()
![]()
Χάχα, ναί, ό,τι πείς, εγώ είμαι τυπικός μεσογειακός, γηγενής της Ανατ. Μεσογείου, με κεφαλικό δείκτη 78% και κάτι ψιλά, που με τοποθετεί ακριβώς πάνω στο Αιγαίο, σύμφωνα με τον χάρτη κεφαλικού δείκτη του Griffith Taylor.

Τύπε σε λυπάμαι λιγάκι.Maejima έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:03![]()
![]()
![]()
Χάχα, ναί, ό,τι πείς, εγώ είμαι τυπικός μεσογειακός, γηγενής της Ανατ. Μεσογείου, με κεφαλικό δείκτη 78% και κάτι ψιλά, που με τοποθετεί ακριβώς πάνω στο Αιγαίο, σύμφωνα με τον χάρτη κεφαλικού δείκτη του Griffith Taylor.
Εσείς, τα αριστερά καζανοκέφαλα μόγγολα, γλειώδεις και υπάνθρωποι (όσον αφορά τα εγκλήματα σας), είστε οι εισβολείς στην περιοχή και κομπλεξάρεστε άσχημα όταν σας το επισημάνουν.
Εν κατακλείδι, ο Μπογιό είναι τυπική μογγολόφατσα με Τουρανικά μάτια και κεφαλικό δείκτη πάνω από 85%, όπως τον κόβω στο περίπου, τυπικός δείκτης και χαρακτηριστικά σλαβο-αβαρο-Τατάρου.
![]()
η Μερκελ γελασε ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ με αυτο το ποστMaejima έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:44John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:41 κι εγω ειμαι νορδικος υπεραρειος οποτε πεσε και προσκυνα μεσογειακο μονγκρελ.
![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
εσυ στο τζαμι??Γιάννης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 11:42 Όλοι εσείς οι ντεμέκ Χριστιανοί που σκίζετε τα βρακιά σας για την Αγία Σοφία, κάθε πότε πατάτε σε εκκλησία;
OK
Πιστεύεις ότι το ελληνικό κράτος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι του καπνίσει με την Ακρόπολη; Όχι. Ε, το ίδιο δεν μπορεί να κάνει και η Τουρκία.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 09:48 Εαν η Ακροπολη ανηκει στο Ελληνικο κρατος, η Αγια Σοφια ανηκει στους Τουρκους.
Εαν και τα δυο μνημεια ειναι παγκοσμια κληρονομια και ανηκουν στην ανθρωποτητα, τοτε δεν θα πρεπε να μας πειραζει που μερος της ακροπολης ειναι σε ξενο μουσειο.
τιποτα δεν καταλαβειςGolden Age έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 13:00Πιστεύεις ότι το ελληνικό κράτος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι του καπνίσει με την Ακρόπολη; Όχι. Ε, το ίδιο δεν μπορεί να κάνει και η Τουρκία.John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 09:48 Εαν η Ακροπολη ανηκει στο Ελληνικο κρατος, η Αγια Σοφια ανηκει στους Τουρκους.
Εαν και τα δυο μνημεια ειναι παγκοσμια κληρονομια και ανηκουν στην ανθρωποτητα, τοτε δεν θα πρεπε να μας πειραζει που μερος της ακροπολης ειναι σε ξενο μουσειο.
Και όχι, τα στοιχεία της Ακροπόλεως δεν μπορούν "να βρίσκονται οπουδήποτε", είναι τμήματα της Ακροπόλεως και πρέπει να βρίσκονται σε αυτή.
Δυστυχώς το ΕΑΜ κληροδότησε στην Ελλάδα μια απίστευτη ανθελληνική βρωμιά. Θα πρέπει απο τους ιστορικούς του μέλλοντος να κριθεί για το σύνολο του ρόλου του στα βιβλία ιστορίας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Τύπε μετράς τον...κεφαλικό σου δείκτη και περηφανεύεσαι για αυτόν σε φορα. Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά από αυτό.
δειξε λιγο σεβασμο, ο πυτος εχει μετρησει το κρανιο του για να μαθει τι ρατσα ειναιHighlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:48Τύπε σε λυπάμαι λιγάκι.Maejima έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:03![]()
![]()
![]()
Εσείς, τα αριστερά καζανοκέφαλα μόγγολα, γλειώδεις και υπάνθρωποι (όσον αφορά τα εγκλήματα σας), είστε οι εισβολείς στην περιοχή και κομπλεξάρεστε άσχημα όταν σας το επισημάνουν.
Εν κατακλείδι, ο Μπογιό είναι τυπική μογγολόφατσα με Τουρανικά μάτια και κεφαλικό δείκτη πάνω από 85%, όπως τον κόβω στο περίπου, τυπικός δείκτης και χαρακτηριστικά σλαβο-αβαρο-Τατάρου.
![]()
Δε νομίζω να έχω ξαναδει πιο καμμένο ποστ.
OKHighlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 13:10 Τύπε μετράς τον...κεφαλικό σου δείκτη και περηφανεύεσαι για αυτόν σε φορα. Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά από αυτό.