γιατί ρε πατριώτη, τι είπα;lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:22Έχεις κάψει φλάντζα φίλος.Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:19Κοίτα, εγώ επειδή είμαι καλός χριστιανός, εξαιρώντας κάτι καθολικούς που δεν πιάνονται γιατί είναι αιρετικοί, η Αγία Σοφία το 2012 είναι και ο τελευταίος χριστιανικός ναός που έχω επισκεφθεί. Γκαραντί, είναι ο τελευταίος ορθόδοξος.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
Να βάλω ένα 5% ή παραείμαι επιεικής?
σκέφτηκα ότι δεν έχει πιο ψηλά να πας μετά απο κει, όλοι οι άλλοι υστερούν μπροστά του, οπότε γιατί να το χαλάσω;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζαμί η Αγία Σοφία
Re: Τζαμί η Αγία Σοφία
κοιτα δε λεω οτι εισαι φανατισμενος θρησκοληπτος αλλα εισαι φανατισμένος θρησκοληπτος. παλαιομερολιγτης εισαι;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν υπάρχουν "παγκοσμιοποιητες" με την έννοια που τους δίνουν κάποιοι.Υπάρχουν μεγάλες ως παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρήσεις που όμως δεν πιάνουν μία σε ισχύ μπροστά στα ισχυρά κράτη.Το κρατικό συμφέρον όπως το ορίζουν αυτά τα κράτη είναι πάνω απ όλα.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:23Που κάποια στιγμή οι παγκοσμιοποιητές θα καταφέρουν να τα ελέγξουν, δεν νομίζω ότι είναι μακρυά αυτή η στιγμή.πατησιωτης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:15Καλά,ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.Η πραγματικότητα είναι ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση που έλεγε μια ψυχή για να γελάσουμε και λίγο είναι μακριά.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:10 Επίσης Πατ αυτό που βλέπω είναι ότι οι αριστεροί πιστεύουν ότι αυτό που υπάρχει στο προσκήνιο ως παγκοσμιοποίηση είναι προάγγελος του κομμουνισμού και όχι μιας παγκόσμιας χούντας με καπιταλιστικούς όρους.
Ο κόσμος θα συνεχίσει στο ορατό μέλλον να είναι χωρισμένος σε κρατη,μεγάλα και μικρά.
Ο ΠΟΥ που είναι εργαλείο τους καθήλωσε όλη την γη, όλη μα όλη... κάποια πράγματα έχουν αρχίσει και δουλεύουν, η Κίνα τους τα χαλάει λίγο, θα την ανοίξουν, ήδη ο Έλον Μασκ περνάει δορυφόρους από πάνω της με φρι ίντερνετ... σιγά μην τον νοιάζει το ίντερνετ στην έρημο... με τον Πούτιν θα τα βρουν στην πίτα.
Σηκώνει μεγάλη συζήτηση το πράγμα.
Ο ΠΟΥ τι καθήλωσε;η επιδημία καθήλωσε και όχι ο ΠΟΥ.Απλά ο ΠΟΥ δεν έκανε σωστά τη δουλειά του αλλά και έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος των κυβερνήσεων που δεν ήθελαν για οικονομικούς λόγους να πάρουν μέτρα.
Τέλος πάντων,άλλο θέμα αυτό αλλά είναι κάπως σαν τον λεγόμενο ευρωσκεπτικισμό που είναι η φανταστική απεικόνιση μιας ΕΕ που δεν έχουν τον λόγο οι κυβερνήσεις της αλλά οι υπάλληλοι
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Αυτή θα είναι η τελευταία μέρα του Ερντογάν. Εκεί πάνω που θα γονατίσει να προσευχηθεί στον Αλλάχ, ἄγγελος Κυρίου κατέχων ρομφαίαν πυρίνην θέλει κατέλθῃ ἐξ οὐρανῶν πλῆξαι τὴν καρδίαν καὶ κόψαι τὸν ἁμαρτωλόν βίον αὐτοῦ. Πάντα εἰς δόξαν Θεοῦ γέγραπται καὶ ἐκπληρωθήσεται.The Age of Aquarius έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 21:54Σενέκας έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 21:20την πίεση πρόσεχε!Στύγιος έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 21:17 Απάντηση Ερντογάν στην διεθνή καταδίκη για την Αγία Σοφία: Ηταν «κυριαρχικό» μας δικαίωμα
Γαμημένε μογγόλε κι εμάς κυριαρχικό δικαίωμα είναι να επεκτείνουμε άμεσα σε 12 ν.μ τα θαλάσσια σύνορα και να καταρρίψουμε οποιοδήποτε μογγολικό αεροσκάφος υπερίπταται εθνικού εδάφους. Θα στον μαμήσουμε τον Αλλάχ σου και τον Μωάμεθ σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νταρνάκας την 12 Ιούλ 2020, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Όχι όλοι.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:05Το Ισραήλ όμως για μερικούς δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, ούτε και για μένα... πάνω απ' όλα όμως η ανάγκη, η ανάγκη της επιβίωσης.πατησιωτης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:00Εξαρτάται τι υπάρχει απέναντι.Οι αραβικές χώρες δεν σταμάτησαν να επιτίθενται στο Ισραήλ επειδή απέκτησε μεγαλύτερη αξία η ζωή στις αραβικές κοινωνίες αλλά επειδή έγινε σαφές ότι το Ισραήλ έχει πυρηνικά όπλα.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:57
Γιατί νομίζεις ότι θα ρωτήσουν κανένα αν θελήσουν να επεκταθούν; Η γη γενικά δεν χωράει άλλους...
Δυστυχώς δεν ζούμε σε ένα ρόδινο κόσμο αγάπης και αλληλεγγύης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Μόνο οι αριστερόπουστες*
*πολιτικός όρος, δεν αφορά όλους σον και καλά τους αριστερούς αλλά όλες τις αριστεράντζες ή/και*
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Hector Buas
Έχεις καταλάβει πως δεν συζητάμε πλέον?
- Hector Buas
Μόνος σου το έφτιαξες η το βρήκες έτοιμο?Νταρνάκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:35 ...
Αυτή θα είναι η τελευταία μέρα του Ερντογάν. Εκεί πάνω που θα γονατίσει να προσευχηθεί στον Αλλάχ, ἄγγελος Κυρίου κατέχων ρομφαίαν πυρίνην θέλει κατέλθῃ ἐξ οὐρανῶν πλῆξαι τὴν καρδίαν καὶ κόψαι τὸν ἁμαρτωλόν βίον αὐτοῦ. Πάντα εἰς δόξαν Θεοῦ γέγραπται καὶ ἐκπληρωθήσεται.
- Highlander
Τώρα δεν το συζητάμε, επειδή ξεφτιλίστηκες;
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Εγώ το έφτιαξα. Ακούγεται σαν προφητεία άγνωστου γέροντα ε;Hector Buas έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:45Μόνος σου το έφτιαξες η το βρήκες έτοιμο?Νταρνάκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:35 ...
Αυτή θα είναι η τελευταία μέρα του Ερντογάν. Εκεί πάνω που θα γονατίσει να προσευχηθεί στον Αλλάχ, ἄγγελος Κυρίου κατέχων ρομφαίαν πυρίνην θέλει κατέλθῃ ἐξ οὐρανῶν πλῆξαι τὴν καρδίαν καὶ κόψαι τὸν ἁμαρτωλόν βίον αὐτοῦ. Πάντα εἰς δόξαν Θεοῦ γέγραπται καὶ ἐκπληρωθήσεται.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Να μου εξηγήσεις ποιες είναι οι μαλακιες και αν εχεις δικιο θα τις κόψω αλλιώς θα γράψω κι άλλα τέτοια.Στύγιος έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:31Φίλε ως και θεολόγος, σου λέω ότι γράφεις μαλακίες και σου συνιστώ να τις κόψεις , όσο είναι νωρίς.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:26independent_44 έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:21
Όχι επειδή είναι εκκλησία, είναι το Νο1 Βυζαντινό Μνημείο
Αλλιώς και η Ακρόπολη ναός ήταν, πάνε στην εκκλησία οι εκατομμύρια τουρίστες που την επισκέπτονται;![]()
Ποστ για γέλια και για κλαματα.
Φίλε η αγιά Σοφιά είναι ο κορυφαίος ορθόδοξος ναός. Εκεί θρήνησαν λύπες και χάρηκαν χαρές δοξολογώντας την Παναγία Τριάδα τιτανοτεράστιοι αυτοκράτορες. Οπότε όποιος μη Χριστιανός ή χλιαρός χαζοχριστιανούλης κόπτεπται κινδυνεύει να χαρακτηριστεί υποκριτής ή αφελής το λιγότερο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
σε προφητεία Δανιήλ για Αντίοχο Επιφανή μου έκανε εμένα προς στιγμήν.Νταρνάκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:56Εγώ το έφτιαξα. Ακούγεται σαν προφητεία άγνωστου γέροντα ε;Hector Buas έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:45Μόνος σου το έφτιαξες η το βρήκες έτοιμο?Νταρνάκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:35 ...
Αυτή θα είναι η τελευταία μέρα του Ερντογάν. Εκεί πάνω που θα γονατίσει να προσευχηθεί στον Αλλάχ, ἄγγελος Κυρίου κατέχων ρομφαίαν πυρίνην θέλει κατέλθῃ ἐξ οὐρανῶν πλῆξαι τὴν καρδίαν καὶ κόψαι τὸν ἁμαρτωλόν βίον αὐτοῦ. Πάντα εἰς δόξαν Θεοῦ γέγραπται καὶ ἐκπληρωθήσεται.![]()
- Hector Buas
Αν αυτό θέλεις να πιστεύεις πίστευε το. Όπως έχουμε ξανασυζητήσει, πολλές φορές δεν χρειάζεται να τραβάει ένα θέμα. Είπες την άποψη σου, είπα την δική, end of discussion.Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:54Τώρα δεν το συζητάμε, επειδή ξεφτιλίστηκες;![]()
- Highlander
Δε μιλάμε για άποψη/εκτίμηση, μιλάμε για αντικειμενικά στοιχεία:Hector Buas έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:58Αν αυτό θέλεις να πιστεύεις πίστευε το. Όπως έχουμε ξανασυζητήσει, πολλές φορές δεν χρειάζεται να τραβάει ένα θέμα. Είπες την άποψη σου, είπα την δική, end of discussion.
(α)Εγώ λέω ότι η τουρκική κοινωνία φιλελευθεροποιείται.
(β)Εσύ λες ότι η τουρκική κοινωνία συντηρητικοποιείται.
(γ)Τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι η γεννητικότητα μειώνεται ραγδαία, η αποδοχή των ομοφυλοφίλων αυξάνεται επίσης ραγδαία και το θρησκευτικό αίσθημα γίνεται λιγότερο έντονο.
Με δεδομένο ότι το (γ) δεν είναι σταχτοπούτα, μάντεψε ποιο από τα α και β είναι η σταχτοπούτα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Με το νεο ημερολόγιο είμαι. Φανατισμενο θρησκοληπτο γιατί με λες? Γιατί λέω την αλήθεια? Νορμαλ χριστιανος σε πληροφορώ οτι είμαι.Yochanan έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:32 κοιτα δε λεω οτι εισαι φανατισμενος θρησκοληπτος αλλα εισαι φανατισμένος θρησκοληπτος. παλαιομερολιγτης εισαι;
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Hector Buas
Παρα πολύ καλοφτιαγμένο! Πραγματικά φαίνεται σαν προφητεία άγνωστου γέροντα.Νταρνάκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:56Εγώ το έφτιαξα. Ακούγεται σαν προφητεία άγνωστου γέροντα ε;Hector Buas έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:45Μόνος σου το έφτιαξες η το βρήκες έτοιμο?Νταρνάκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:35 ...
Αυτή θα είναι η τελευταία μέρα του Ερντογάν. Εκεί πάνω που θα γονατίσει να προσευχηθεί στον Αλλάχ, ἄγγελος Κυρίου κατέχων ρομφαίαν πυρίνην θέλει κατέλθῃ ἐξ οὐρανῶν πλῆξαι τὴν καρδίαν καὶ κόψαι τὸν ἁμαρτωλόν βίον αὐτοῦ. Πάντα εἰς δόξαν Θεοῦ γέγραπται καὶ ἐκπληρωθήσεται.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 19 Απαντήσεις