!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζαμί η Αγία Σοφία

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Καλοκαίρι

Re: Τζαμί η Αγία Σοφία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καλοκαίρι »

Απαξιώνεται η εγκυμοσύνη. Πρέπει η Ελλάδα να στηρίξει τις γεννήσεις.
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης »

Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:53 Αδιάφορο το πληθυσμιακό μέγεθος της Τουρκίας. Η Ελλάδα άλλωστε έχει αρκετούς κατοίκους και δε χρειάζεται άλλους. Έτσι δεν είναι;
Γιατί νομίζεις ότι θα ρωτήσουν κανένα αν θελήσουν να επεκταθούν; Η γη γενικά δεν χωράει άλλους...
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Hector Buas έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:39
Maejima έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:13
Hector Buas έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:09

Δεν έχει σημασία αν έπεσαν οι γεννήσεις από τις 10 στις 5 (τα νούμερα είναι ενδεικτικά). Σημασία έχει πως ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξάνεται ραγδαία.
Οι Κούρδοι είναι.
Όλη η Ανατολία είναι "παραγωγική". Όχι μόνο οι Κούρδοι.
Highlander έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:15 ...
Οι 700.000 αύξηση υπάρχουν, επειδή η Τουρκία έχει 80 εκατομμύρια πληθυσμό.
...
Επειδή δεν βγαίνει άκρη: η Τουρκία έχει σήμερα 83 εκατομμύρια πληθυσμό. Σε δέκα χρόνια (2030) θα έχει 90 εκατομμύρια. Και αν συνεχίσει έτσι, και γιατί να μην συνεχίσει, το 2050 θα έχει ξεπεράσει κατα πολύ τα 100 εκατομμύρια. Το αν κάποιοι γεννάνε 5 παιδιά και κάποιοι 2 δεν έχει σημασία, σημασία έχει πως οι Τούρκοι αυξάνονται με σημαντικούς ρυθμούς.

Εμείς τι θα περιμένουμε. Πότε θα κάνει παιδιά αυτοί που υποστηρίζεις?
Μια χαρά άκρη βγαίνει.
Εσύ είπες ότι η Τουρκία συντηρητικοποιείται, εγώ ότι η Τουρκία φιλελευθεροποιείται.
Υπάρχει ραγδαία μείωση της γεννητικότητας, αύξηση αποδοχής της ομοφυλοφιλίας, μείωση του θρησκευτικού αισθήματος.
Δε θα μας παριστάνεις τώρα τον τρελό και τον τυφλό, σόρι.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

πατησιωτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:55
Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:53 Αδιάφορο το πληθυσμιακό μέγεθος της Τουρκίας. Η Ελλάδα άλλωστε έχει αρκετούς κατοίκους και δε χρειάζεται άλλους. Έτσι δεν είναι;
Μσκροπρόθεσμα ο πληθυσμός συμβαδίζει με το μέγεθος της οικονομίας.Επομένως έχει και μεγάλο ενδιαφέρον.Η Ελλάδα πλέον είναι αραιοκατοικημένη χώρα και φυσικά χρειάζεται και άλλους.
Μην τα λες όμως σε μένα. Εγώ πολλές φορές έθεσα το θέμα και πρότεινα μάλιστα και μέτρα προς την κατεύθυνση της Γρηγόρης αύξησης του πληθυσμού. Στους προδότες που τα αντιμαχονται αυτά να τα πεις
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Highlander έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:57 ...
Μια χαρά άκρη βγαίνει.
Εσύ είπες ότι η Τουρκία συντηρητικοποιείται, εγώ ότι η Τουρκία φιλελευθεροποιείται.
Υπάρχει ραγδαία μείωση της γεννητικότητας, αύξηση αποδοχής της ομοφυλοφιλίας, μείωση του θρησκευτικού αισθήματος.
Το άλλο με την Σταχτοπούτα θέλω να ακούσω. Αυτό που έχει και γοβάκι και κολοκύθα...
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:57
Γιατί νομίζεις ότι θα ρωτήσουν κανένα αν θελήσουν να επεκταθούν; Η γη γενικά δεν χωράει άλλους...
Εξαρτάται τι υπάρχει απέναντι.Οι αραβικές χώρες δεν σταμάτησαν να επιτίθενται στο Ισραήλ επειδή απέκτησε μεγαλύτερη αξία η ζωή στις αραβικές κοινωνίες αλλά επειδή έγινε σαφές ότι το Ισραήλ έχει πυρηνικά όπλα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Το αριστερό φιλοκουρδικό κόμμα, τρίτη πολιτική δύναμη στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, εκφράστηκε δημοσίως και έγινε έτσι το μοναδικό κοινοβουλευτικό τουρκικό κόμμα που εναντιώνεται στην κίνηση του Ερντογάν.

Η θέση του HDP αναφέρει πως "η Αγία Σοφία είναι μέρος της πολιστικής και ιστορικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας. Η μετατροπή της σε τζαμί είναι λάθος".

Και καταλήγει: "Με την απόφασή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει γίνει μέρος της μηχανής προπαγάνδας του AKP. Η απόφαση αυτή πρέπει να αλλάξει τώρα".
Πάλι η αριστερά διδάσκει πολιτισμό στους εθνοκαφρους, όπως παντού στον πλανήτη. Μακάρι κάποτε ο κόσμος να αποκτήσει τόσο ώριμη σκέψη, ώστε να την αποδεχτεί παντού, και να γίνει η γη ένας πλανήτης ειρήνης, ανοχής και ευημερίας. Έως πότε θα δικαιολογούν την ύπαρξη τους οι εθνικιστές επειδή υπάρχουν και άλλοι.. Εθνικιστες. Είναι ψυχανωμαλο, όπως και να χει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Hector Buas έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:59
Highlander έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:57 ...
Μια χαρά άκρη βγαίνει.
Το άλλο με την Σταχτοπούτα θέλω να ακούσω. Αυτό που έχει και γοβάκι και κολοκύθα...
Τα στατιστικά στοιχεία είναι σταχτοπούτα; Αυτά που έλεγες εσύ για συντηρητικοποίηση της τουρκικής κοινωνίας βγήκαν σταχτοπούτα.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:00 ...
Τα στατιστικά στοιχεία είναι σταχτοπούτα; Αυτά που έλεγες εσύ για συντηρητικοποίηση της τουρκικής κοινωνίας βγήκαν σταχτοπούτα.
Τα στατιστικά στοιχεία όχι. Αυτά που λες εσύ είναι παραμύθια. Σε λίγα χρόνια οι Τούρκοι θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια, θα έχουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα να τους καθοδηγεί και τους φίλους σου να τους περιμένουν στα Ελληνοτουρικά σύνορα...
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:58
πατησιωτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:55
Μσκροπρόθεσμα ο πληθυσμός συμβαδίζει με το μέγεθος της οικονομίας.Επομένως έχει και μεγάλο ενδιαφέρον.Η Ελλάδα πλέον είναι αραιοκατοικημένη χώρα και φυσικά χρειάζεται και άλλους.
Μην τα λες όμως σε μένα. Εγώ πολλές φορές έθεσα το θέμα και πρότεινα μάλιστα και μέτρα προς την κατεύθυνση της Γρηγόρης αύξησης του πληθυσμού. Στους προδότες που τα αντιμαχονται αυτά να τα πεις
Τα έχουμε πει αυτά και σου έχω πει την άποψή μου.Καλή είναι η μετανάστευση αρκεί να μην περιέχει δυνητικούς εχθρούς.
Οι μωαμεθανοί είναι δυνητικοί εχθροί για τους συγκεκριμένους λόγους που αναφέρονται και σε αυτό το νήμα.
Ο Παμούκ είχε πει ότι όταν βρίσκεσαι στη Δύση ακους για άλωση της Κωνσταντινούπολης ενώ όταν είσαι στην ανατολή για κατάκτηση αυτής.Δεν υπάρχει άλλο γεγονός που να χωριζει έτσι τους δύο κόσμους.
Σπανοβαγγελοδημήτρης

πατησιωτης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:00
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:57
Εξαρτάται τι υπάρχει απέναντι.Οι αραβικές χώρες δεν σταμάτησαν να επιτίθενται στο Ισραήλ επειδή απέκτησε μεγαλύτερη αξία η ζωή στις αραβικές κοινωνίες αλλά επειδή έγινε σαφές ότι το Ισραήλ έχει πυρηνικά όπλα.
Το Ισραήλ όμως για μερικούς δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, ούτε και για μένα... πάνω απ' όλα όμως η ανάγκη, η ανάγκη της επιβίωσης.

Δυστυχώς δεν ζούμε σε ένα ρόδινο κόσμο αγάπης και αλληλεγγύης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Hector Buas έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:03
Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:00 ...
Τα στατιστικά στοιχεία όχι. Αυτά που λες εσύ είναι παραμύθια. Σε λίγα χρόνια οι Τούρκοι θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια, θα έχουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα να τους καθοδηγεί και τους φίλους σου να τους περιμένουν στα Ελληνοτουρικά σύνορα...
(α)Εγώ λέω ότι η τουρκική κοινωνία φιλελευθεροποιείται.
(β)Εσύ λες ότι η τουρκική κοινωνία συντηρητικοποιείται.
(γ)Τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι η γεννητικότητα μειώνεται ραγδαία, η αποδοχή των ομοφυλοφίλων αυξάνεται επίσης ραγδαία και το θρησκευτικό αίσθημα γίνεται λιγότερο έντονο.
Με δεδομένο ότι το (γ) δεν είναι σταχτοπούτα, μάντεψε ποιο από τα α και β είναι η σταχτοπούτα. :c020:
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Επίσης Πατ αυτό που βλέπω είναι ότι οι αριστεροί πιστεύουν ότι αυτό που υπάρχει στο προσκήνιο ως παγκοσμιοποίηση είναι προάγγελος του κομμουνισμού και όχι μιας παγκόσμιας χούντας με καπιταλιστικούς όρους.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:06 ...
Γιατί ρε συ φίλε το παιδεύεις?

Εγώ λέω πως η Τούρκικη κοινωνία γίνεται πιο συντηρητική, στρέφεται ταχύτατα προς το Ισλαμ και "καταργεί" με γρηγορους ρυθμούς την κληρονομιά του Κεμάλ. Επίσης ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξάνεται σημαντικά χρόνο με τον χρόνο.

Ο Ερντογάν στρέφει τους Τούρκους στην δική του κατεύθυνση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα "πληρώσουμε" όλοι κάποιο τίμημα για αυτό. Εμείς πιθανόν με την εξαφάνιση μας.

Μενει να αποδειχθεί πως έχει δίκιο. Νομίζω πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ...
Άβαταρ μέλους
Highlander

Hector Buas έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:11
Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:06 ...
Γιατί ρε συ φίλε το παιδεύεις?

Εγώ λέω πως η Τούρκικη κοινωνία γίνεται πιο συντηρητική, στρέφεται ταχύτατα προς το Ισλαμ και "καταργεί" με γρηγορους ρυθμούς την κληρονομιά του Κεμάλ. Επίσης ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξάνεται σημαντικά χρόνο με τον χρόνο.

Ο Ερντογάν στρέφει τους Τούρκους στην δική του κατεύθυνση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα "πληρώσουμε" όλοι κάποιο τίμημα για αυτό. Εμείς πιθανόν με την εξαφάνιση μας.

Μενει να αποδειχθεί πως έχει δίκιο. Νομίζω πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ...
Τι να αποδειχθεί; Έφερα στατιστικά στοιχεία που το διαψεύδουν.

Πάμε πάλι:
(α)Εγώ λέω ότι η τουρκική κοινωνία φιλελευθεροποιείται.
(β)Εσύ λες ότι η τουρκική κοινωνία συντηρητικοποιείται.
(γ)Τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι η γεννητικότητα μειώνεται ραγδαία, η αποδοχή των ομοφυλοφίλων αυξάνεται επίσης ραγδαία και το θρησκευτικό αίσθημα γίνεται λιγότερο έντονο.
Με δεδομένο ότι το (γ) δεν είναι σταχτοπούτα, μάντεψε ποιο από τα α και β είναι η σταχτοπούτα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”