!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζαμί η Αγία Σοφία
Re: Τζαμί η Αγία Σοφία
Απαξιώνεται η εγκυμοσύνη. Πρέπει η Ελλάδα να στηρίξει τις γεννήσεις.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Γιατί νομίζεις ότι θα ρωτήσουν κανένα αν θελήσουν να επεκταθούν; Η γη γενικά δεν χωράει άλλους...Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:53 Αδιάφορο το πληθυσμιακό μέγεθος της Τουρκίας. Η Ελλάδα άλλωστε έχει αρκετούς κατοίκους και δε χρειάζεται άλλους. Έτσι δεν είναι;
- Highlander
Μια χαρά άκρη βγαίνει.Hector Buas έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:39Όλη η Ανατολία είναι "παραγωγική". Όχι μόνο οι Κούρδοι.Maejima έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:13Οι Κούρδοι είναι.Hector Buas έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:09
Δεν έχει σημασία αν έπεσαν οι γεννήσεις από τις 10 στις 5 (τα νούμερα είναι ενδεικτικά). Σημασία έχει πως ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξάνεται ραγδαία.
Επειδή δεν βγαίνει άκρη: η Τουρκία έχει σήμερα 83 εκατομμύρια πληθυσμό. Σε δέκα χρόνια (2030) θα έχει 90 εκατομμύρια. Και αν συνεχίσει έτσι, και γιατί να μην συνεχίσει, το 2050 θα έχει ξεπεράσει κατα πολύ τα 100 εκατομμύρια. Το αν κάποιοι γεννάνε 5 παιδιά και κάποιοι 2 δεν έχει σημασία, σημασία έχει πως οι Τούρκοι αυξάνονται με σημαντικούς ρυθμούς.Highlander έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:15 ...
Οι 700.000 αύξηση υπάρχουν, επειδή η Τουρκία έχει 80 εκατομμύρια πληθυσμό.
...
Εμείς τι θα περιμένουμε. Πότε θα κάνει παιδιά αυτοί που υποστηρίζεις?
Εσύ είπες ότι η Τουρκία συντηρητικοποιείται, εγώ ότι η Τουρκία φιλελευθεροποιείται.
Υπάρχει ραγδαία μείωση της γεννητικότητας, αύξηση αποδοχής της ομοφυλοφιλίας, μείωση του θρησκευτικού αισθήματος.
Δε θα μας παριστάνεις τώρα τον τρελό και τον τυφλό, σόρι.
Μην τα λες όμως σε μένα. Εγώ πολλές φορές έθεσα το θέμα και πρότεινα μάλιστα και μέτρα προς την κατεύθυνση της Γρηγόρης αύξησης του πληθυσμού. Στους προδότες που τα αντιμαχονται αυτά να τα πειςπατησιωτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:55Μσκροπρόθεσμα ο πληθυσμός συμβαδίζει με το μέγεθος της οικονομίας.Επομένως έχει και μεγάλο ενδιαφέρον.Η Ελλάδα πλέον είναι αραιοκατοικημένη χώρα και φυσικά χρειάζεται και άλλους.Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:53 Αδιάφορο το πληθυσμιακό μέγεθος της Τουρκίας. Η Ελλάδα άλλωστε έχει αρκετούς κατοίκους και δε χρειάζεται άλλους. Έτσι δεν είναι;
- Hector Buas
Το άλλο με την Σταχτοπούτα θέλω να ακούσω. Αυτό που έχει και γοβάκι και κολοκύθα...Highlander έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:57 ...
Μια χαρά άκρη βγαίνει.
Εσύ είπες ότι η Τουρκία συντηρητικοποιείται, εγώ ότι η Τουρκία φιλελευθεροποιείται.
Υπάρχει ραγδαία μείωση της γεννητικότητας, αύξηση αποδοχής της ομοφυλοφιλίας, μείωση του θρησκευτικού αισθήματος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εξαρτάται τι υπάρχει απέναντι.Οι αραβικές χώρες δεν σταμάτησαν να επιτίθενται στο Ισραήλ επειδή απέκτησε μεγαλύτερη αξία η ζωή στις αραβικές κοινωνίες αλλά επειδή έγινε σαφές ότι το Ισραήλ έχει πυρηνικά όπλα.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:57Γιατί νομίζεις ότι θα ρωτήσουν κανένα αν θελήσουν να επεκταθούν; Η γη γενικά δεν χωράει άλλους...Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:53 Αδιάφορο το πληθυσμιακό μέγεθος της Τουρκίας. Η Ελλάδα άλλωστε έχει αρκετούς κατοίκους και δε χρειάζεται άλλους. Έτσι δεν είναι;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πάλι η αριστερά διδάσκει πολιτισμό στους εθνοκαφρους, όπως παντού στον πλανήτη. Μακάρι κάποτε ο κόσμος να αποκτήσει τόσο ώριμη σκέψη, ώστε να την αποδεχτεί παντού, και να γίνει η γη ένας πλανήτης ειρήνης, ανοχής και ευημερίας. Έως πότε θα δικαιολογούν την ύπαρξη τους οι εθνικιστές επειδή υπάρχουν και άλλοι.. Εθνικιστες. Είναι ψυχανωμαλο, όπως και να χει.Το αριστερό φιλοκουρδικό κόμμα, τρίτη πολιτική δύναμη στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, εκφράστηκε δημοσίως και έγινε έτσι το μοναδικό κοινοβουλευτικό τουρκικό κόμμα που εναντιώνεται στην κίνηση του Ερντογάν.
Η θέση του HDP αναφέρει πως "η Αγία Σοφία είναι μέρος της πολιστικής και ιστορικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας. Η μετατροπή της σε τζαμί είναι λάθος".
Και καταλήγει: "Με την απόφασή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει γίνει μέρος της μηχανής προπαγάνδας του AKP. Η απόφαση αυτή πρέπει να αλλάξει τώρα".
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Highlander
Τα στατιστικά στοιχεία είναι σταχτοπούτα; Αυτά που έλεγες εσύ για συντηρητικοποίηση της τουρκικής κοινωνίας βγήκαν σταχτοπούτα.Hector Buas έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:59Το άλλο με την Σταχτοπούτα θέλω να ακούσω. Αυτό που έχει και γοβάκι και κολοκύθα...Highlander έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:57 ...
Μια χαρά άκρη βγαίνει.
- Hector Buas
Τα στατιστικά στοιχεία όχι. Αυτά που λες εσύ είναι παραμύθια. Σε λίγα χρόνια οι Τούρκοι θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια, θα έχουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα να τους καθοδηγεί και τους φίλους σου να τους περιμένουν στα Ελληνοτουρικά σύνορα...Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:00 ...
Τα στατιστικά στοιχεία είναι σταχτοπούτα; Αυτά που έλεγες εσύ για συντηρητικοποίηση της τουρκικής κοινωνίας βγήκαν σταχτοπούτα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα έχουμε πει αυτά και σου έχω πει την άποψή μου.Καλή είναι η μετανάστευση αρκεί να μην περιέχει δυνητικούς εχθρούς.Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:58Μην τα λες όμως σε μένα. Εγώ πολλές φορές έθεσα το θέμα και πρότεινα μάλιστα και μέτρα προς την κατεύθυνση της Γρηγόρης αύξησης του πληθυσμού. Στους προδότες που τα αντιμαχονται αυτά να τα πειςπατησιωτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:55Μσκροπρόθεσμα ο πληθυσμός συμβαδίζει με το μέγεθος της οικονομίας.Επομένως έχει και μεγάλο ενδιαφέρον.Η Ελλάδα πλέον είναι αραιοκατοικημένη χώρα και φυσικά χρειάζεται και άλλους.Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:53 Αδιάφορο το πληθυσμιακό μέγεθος της Τουρκίας. Η Ελλάδα άλλωστε έχει αρκετούς κατοίκους και δε χρειάζεται άλλους. Έτσι δεν είναι;
Οι μωαμεθανοί είναι δυνητικοί εχθροί για τους συγκεκριμένους λόγους που αναφέρονται και σε αυτό το νήμα.
Ο Παμούκ είχε πει ότι όταν βρίσκεσαι στη Δύση ακους για άλωση της Κωνσταντινούπολης ενώ όταν είσαι στην ανατολή για κατάκτηση αυτής.Δεν υπάρχει άλλο γεγονός που να χωριζει έτσι τους δύο κόσμους.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Το Ισραήλ όμως για μερικούς δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, ούτε και για μένα... πάνω απ' όλα όμως η ανάγκη, η ανάγκη της επιβίωσης.πατησιωτης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:00Εξαρτάται τι υπάρχει απέναντι.Οι αραβικές χώρες δεν σταμάτησαν να επιτίθενται στο Ισραήλ επειδή απέκτησε μεγαλύτερη αξία η ζωή στις αραβικές κοινωνίες αλλά επειδή έγινε σαφές ότι το Ισραήλ έχει πυρηνικά όπλα.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:57Γιατί νομίζεις ότι θα ρωτήσουν κανένα αν θελήσουν να επεκταθούν; Η γη γενικά δεν χωράει άλλους...Maspoli έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:53 Αδιάφορο το πληθυσμιακό μέγεθος της Τουρκίας. Η Ελλάδα άλλωστε έχει αρκετούς κατοίκους και δε χρειάζεται άλλους. Έτσι δεν είναι;
Δυστυχώς δεν ζούμε σε ένα ρόδινο κόσμο αγάπης και αλληλεγγύης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
- Highlander
(α)Εγώ λέω ότι η τουρκική κοινωνία φιλελευθεροποιείται.Hector Buas έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:03Τα στατιστικά στοιχεία όχι. Αυτά που λες εσύ είναι παραμύθια. Σε λίγα χρόνια οι Τούρκοι θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια, θα έχουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα να τους καθοδηγεί και τους φίλους σου να τους περιμένουν στα Ελληνοτουρικά σύνορα...Highlander έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:00 ...
Τα στατιστικά στοιχεία είναι σταχτοπούτα; Αυτά που έλεγες εσύ για συντηρητικοποίηση της τουρκικής κοινωνίας βγήκαν σταχτοπούτα.
(β)Εσύ λες ότι η τουρκική κοινωνία συντηρητικοποιείται.
(γ)Τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι η γεννητικότητα μειώνεται ραγδαία, η αποδοχή των ομοφυλοφίλων αυξάνεται επίσης ραγδαία και το θρησκευτικό αίσθημα γίνεται λιγότερο έντονο.
Με δεδομένο ότι το (γ) δεν είναι σταχτοπούτα, μάντεψε ποιο από τα α και β είναι η σταχτοπούτα.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Επίσης Πατ αυτό που βλέπω είναι ότι οι αριστεροί πιστεύουν ότι αυτό που υπάρχει στο προσκήνιο ως παγκοσμιοποίηση είναι προάγγελος του κομμουνισμού και όχι μιας παγκόσμιας χούντας με καπιταλιστικούς όρους.
- Hector Buas
Γιατί ρε συ φίλε το παιδεύεις?
Εγώ λέω πως η Τούρκικη κοινωνία γίνεται πιο συντηρητική, στρέφεται ταχύτατα προς το Ισλαμ και "καταργεί" με γρηγορους ρυθμούς την κληρονομιά του Κεμάλ. Επίσης ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξάνεται σημαντικά χρόνο με τον χρόνο.
Ο Ερντογάν στρέφει τους Τούρκους στην δική του κατεύθυνση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα "πληρώσουμε" όλοι κάποιο τίμημα για αυτό. Εμείς πιθανόν με την εξαφάνιση μας.
Μενει να αποδειχθεί πως έχει δίκιο. Νομίζω πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ...
- Highlander
Τι να αποδειχθεί; Έφερα στατιστικά στοιχεία που το διαψεύδουν.Hector Buas έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:11Γιατί ρε συ φίλε το παιδεύεις?
Εγώ λέω πως η Τούρκικη κοινωνία γίνεται πιο συντηρητική, στρέφεται ταχύτατα προς το Ισλαμ και "καταργεί" με γρηγορους ρυθμούς την κληρονομιά του Κεμάλ. Επίσης ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξάνεται σημαντικά χρόνο με τον χρόνο.
Ο Ερντογάν στρέφει τους Τούρκους στην δική του κατεύθυνση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα "πληρώσουμε" όλοι κάποιο τίμημα για αυτό. Εμείς πιθανόν με την εξαφάνιση μας.
Μενει να αποδειχθεί πως έχει δίκιο. Νομίζω πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ...
Πάμε πάλι:
(α)Εγώ λέω ότι η τουρκική κοινωνία φιλελευθεροποιείται.
(β)Εσύ λες ότι η τουρκική κοινωνία συντηρητικοποιείται.
(γ)Τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι η γεννητικότητα μειώνεται ραγδαία, η αποδοχή των ομοφυλοφίλων αυξάνεται επίσης ραγδαία και το θρησκευτικό αίσθημα γίνεται λιγότερο έντονο.
Με δεδομένο ότι το (γ) δεν είναι σταχτοπούτα, μάντεψε ποιο από τα α και β είναι η σταχτοπούτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 19 Απαντήσεις