1/ Ενδιαφέρομαι εγκυκλοπαιδικά.Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:45Δεν είσαι Χριστιανός. Δεν έχεις ιδέα, για ποιο λόγο ρωτάς;
2/ Γράφεις ψέματα!
1/ Ενδιαφέρομαι εγκυκλοπαιδικά.Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:45Δεν είσαι Χριστιανός. Δεν έχεις ιδέα, για ποιο λόγο ρωτάς;
Καλά νταξειhellegennes έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 12:52Δεν λέει πουθενά τέτοιο πράγμα η ΚΔ.
Με πιστεύεις δεν με πιστεύεις στα τέτοια μουNandros έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:481/ Ενδιαφέρομαι εγκυκλοπαιδικά.
2/ Γράφεις ψέματα!![]()
Και στα δικά μου!Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:49Με πιστεύεις δεν με πιστεύεις στα τέτοια μου
Πήρα τηλέφωνο τον θείο. Ήταν το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι.Kauldron έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:47Δε θα 'ταν καλή η ταινία για να σε πήρε ο ύπνος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 16:37Μικρός είμαι. 48. Πιτσιρικάς είχα το προνόμιο να έχω θείο που δούλευε στις προβολές. Ανεβαίναμε με τον αδελφό μου και βλέπαμε mad max και excalibur από ένα μικρό τζαμάκι. Σε κάποια φάση, δε θυμάμαι σε ποια ταινία, με πήρε ο ύπνος και γέρνωντας έκλεισα τη μηχανή προβολής.Von Mackensen έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 16:10
Σε ταινία του 75 ήσουν 11 χρόνων; Για πιο μικρό σε είχα.
Εντιτ:Οκ προφανώς δεν την είδες σε πρώτη προβολή.![]()
Και οι Έλληνες όταν πήγαν για πρώτη φορά στη Μικρά Ασία κατακτητες ήταν (κατά Ηρόδοτο).relativer777 έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 15:46Δέν ήταν μετανάστες, κατακτητές ήταν !
τις εκκλησιες που αφησαν οι μικρασιατες το 1923 τι τις εκαναν οι τουρκοι??NewModelArmy έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 00:35 Αν ρωτήσεις Θεσσαλονικιό που βρίσκεται το Χαμζά Μπέη Τζαμί το πιθανότερο είναι να σηκώσει τους ώμους και να σμίξει τα φρύδια, ακόμα και αν ακουμπάει στον τοίχο του. Αν όμως του ζητήσεις να σου δείξει το Αλκαζάρ, θα σου πει και ποιο λεωφορείο να πάρεις – στάση Αλκαζάρ. Ηταν το πρώτο τζαμί που χτίστηκε στην πόλη, το 1468. Ο αρχαιότερος εν Θεσσαλονίκη ισλαμικός ευκτήριος οίκος. Χιλιάδες μουσουλμάνοι άφησαν εκεί τις προσευχές τους. Και, ποιος ξέρει, ίσως και ο πιο διάσημος Σαλονικιός, ο Κεμάλ Ατατούρκ, να γονάτισε στα χαλιά του. Η απόσταση από το σπίτι που γεννήθηκε δεν είναι ούτε ένα τέταρτο με τα πόδια. Το 1927 πέρασε στην ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας η οποία, αν και επρόκειτο για μνημείο, το πούλησε σε ιδιώτη. Το Χαμζά Μπέη Τζαμί απέκτησε καταστήματα. Και μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’80 λειτουργούσε ως κινηματογράφος. Με καράτε, ινδικά, αιγυπτιακά και πορνό. Ναι, σε μουσουλμανικό τέμενος. Εκεί που ακουγόταν ο ιμάμης, βόγκηξαν η Τίνα Σπάθη και ο Κώστας Γκουσγκούνης. Τώρα αντικαταστήστε την ημισέληνο με σταυρό. Φανταστείτε να παίζει τσόντα εκεί που κάποτε ήταν ένας ναός της Μεγαλόχαρης. Πηγή: Protagon.gr
![]()
την αλλη πρεσβεια εννοουσε, χαζε γκογιμMaejima έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 07:39John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 06:50 Φυσικα, και τα λεφτα ειναι πολυ καλα. Οχι ομως για εδω, δεν ειστε στη λιστα στοχων, σας θεωρουν ασημαντους. Το κανω για διασκεδαση και μονο.
![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Όχι των Τούρκων πάντως.Giorgos 574 έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:58Και οι Έλληνες όταν πήγαν για πρώτη φορά στη Μικρά Ασία κατακτητες ήταν (κατά Ηρόδοτο).
Φιλε Γιώργο καλησπέρα.Giorgos 574 έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:58Και οι Έλληνες όταν πήγαν για πρώτη φορά στη Μικρά Ασία κατακτητες ήταν (κατά Ηρόδοτο).
Εννοείται πως δεν υπάρχει μισό χωρίο που να λέει τέτοιο πράγμα, γι' αυτό και βάζεις γελάκι αντί για απόσπασμα. Άλλωστε δεν νομίζω να έχεις διαβάσει ποτέ την ΚΔ.Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:48Καλά νταξει![]()