!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηριάννα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Re: Ηριάννα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Συριζαίος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:35 Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη.
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη.

ελα ρε που ησουνα ελειψες
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:20
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:05
Athos έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:58

εσύ όμως δεν είσαι Νεοδημοκράτης.
άρα γιατί γουστάρεις τα μαγειρέματα ;
Εχω δει να καταδικαζεται αθωως χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωω ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.
Να σε πιστέψουμε για την σημερινή καγκουριά που γράφεις περι 《αθώωσης λόγω μεγαλοδικηγορικου ονόματος》; :lol:

Όχι. Απλώς θα ήταν περισσότερα στοιχεία που συνηγορησαν στην αθώωση της, αλλά το ιδεοληπτικο Λογισμικό σου δεν δύναται ούτε να τα επεξεργαστεί αλλά ουτε καν να τα εντοπίσει. :smt005:
Ρε δεν πα πιστεψεις οτι θελεις.Εδω εβλεπα δικαστη να αδιαφορει να κοιταξει τα στοιχεια αθωωτητας του αλλου μη μου κανεις μαθηματα ηθικης των δικαστων δεν υπαρχει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Rocco Siffredi έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:41

ελα ρε που ησουνα ελειψες

Πολυμηνος Αποκλεισμός; :smt005:

Ή μήπως δεν έλειψαν ποτέ οι πολλαπλές του προσωπικότητες από το φορουμ; :smt005:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:42
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:20
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:05
Εχω δει να καταδικαζεται αθωως χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωω ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.
Να σε πιστέψουμε για την σημερινή καγκουριά που γράφεις περι 《αθώωσης λόγω μεγαλοδικηγορικου ονόματος》; :lol:

Όχι. Απλώς θα ήταν περισσότερα στοιχεία που συνηγορησαν στην αθώωση της, αλλά το ιδεοληπτικο Λογισμικό σου δεν δύναται ούτε να τα επεξεργαστεί αλλά ουτε καν να τα εντοπίσει. :smt005:
Ρε δεν πα πιστεψεις οτι θελεις.Εδω εβλεπα δικαστη να αδιαφορει να κοιταξει τα στοιχεια αθωωτητας του αλλου μη μου κανεις μαθηματα ηθικης των δικαστων δεν υπαρχει.
Άντε να κάνουμε επαναστατικηλαικοδημοκρατια να σε διορίσουν "δικαστη" που τα κσερεις τόσο καλά τα δικαστικά αφού. :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ε ναι, είναι από τα αντίμετρα της κυβέρνησης.

viewtopic.php?f=24&t=2653

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:31
Χαοτικός έγραψε: 29 Ιουν 2018, 11:06
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:30 Αθώοι Ηριάννα-Περικλής -Ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς
http://www.iefimerida.gr/news/427234/at ... igyrismoys

Mονο κομματοσκυλα και παπαγαλακια του συστηματος δεν βλεπανε την αληθεια.

Ευτυχως η συμπαρασταση του Ελληνικου λαου ανοιξε τα ματια στην δικαιοσυνη.
:smt023

Παρατήρησε τώρα πως παρέθεσε ο άλος την είδηση. Σιωπηλά με ένα λινκ μόνο. Το πήξιμο των σκατόψυχων άρχισε.

γιατι να "πηξουμε" καλό μου παιδί; :smt005:

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλλα αμέτρητα είναι τα παραδείγματα όπου αθωώθηκαν κατηγορούμενοι στην Αστική Δημοκρατία.

Όμως στην περίπτωση της έχουμε αμέτρητες φανερές και κρυφές παρεμβάσεις ώστε κατά παραγγελία να "αθωωθει" μια κατά τα άλλα βλαμμένη που φαντασιώνεται επανασταση/αναρχία και άλλα τέτοια χαζά για να κρύψει τις μικροαστικές της καταβολές.

Καταλαβαίνεις αφελές μου παιδί ότι κάποια μέρα η αναπόφευκτη σύγκρουση της πραγματικότητας με την φαντασία σου, θα διαλύσει το συννεφάκι που επιπλέεις; :smt005:
Με τάπωσες τώρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

xaris86 έγραψε: 29 Ιουν 2018, 04:02
Juno έγραψε: 28 Ιουν 2018, 23:06 Γιατί είσαι ένας κηφήνας που ξύνεσαι σε αναρχοαυτόνομα στέκια με χαρτζιλίκι από τον μπαμπά για όσο ζει, θα μου πεις.....
Πού το ξέρεις εσύ ποιός είναι τί; Τί νομίζεις ότι εισαι;
Το ύφος της γραφής είναι χαρακτηριστικό.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

πάντως φαινόταν από χιλιόμετρα η απόφαση αυτή
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Χαοτικός έγραψε: 29 Ιουν 2018, 23:38
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:31
Χαοτικός έγραψε: 29 Ιουν 2018, 11:06

:smt023

Παρατήρησε τώρα πως παρέθεσε ο άλος την είδηση. Σιωπηλά με ένα λινκ μόνο. Το πήξιμο των σκατόψυχων άρχισε.

γιατι να "πηξουμε" καλό μου παιδί; :smt005:

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλλα αμέτρητα είναι τα παραδείγματα όπου αθωώθηκαν κατηγορούμενοι στην Αστική Δημοκρατία.

Όμως στην περίπτωση της έχουμε αμέτρητες φανερές και κρυφές παρεμβάσεις ώστε κατά παραγγελία να "αθωωθει" μια κατά τα άλλα βλαμμένη που φαντασιώνεται επανασταση/αναρχία και άλλα τέτοια χαζά για να κρύψει τις μικροαστικές της καταβολές.

Καταλαβαίνεις αφελές μου παιδί ότι κάποια μέρα η αναπόφευκτη σύγκρουση της πραγματικότητας με την φαντασία σου, θα διαλύσει το συννεφάκι που επιπλέεις; :smt005:
Με τάπωσες τώρα.
Αρχίζω να αναρωτιέμαι, αθωώθηκε ποτέ κατηγορούμενος σε λαϊκόεπαναστατικό δικαστήριο; :smt017

Μα τι λέω ο κουτός :D με μια σφαίρα και χωρίς ούτε καν δίκη.
Άβαταρ μέλους
geospun
Phorum.gr user: geospun

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από geospun »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιουν 2018, 00:25 πάντως φαινόταν από χιλιόμετρα η απόφαση αυτή
Γιατι το λες αυτο; :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Να έχεις σπουδάσει 5 χρόνια κατά μ.ο. νομική, 2 χρόνια άσκηση, 2 χρόνια τουλάχιστον ενεργό δικηγορία κ πάλι εξετάσεις για το δικαστικό κ πάλι σπουδές κ μετά από τόσο κόπο να γίνεσαι εισαγγελέας κ να ντροπιαζεις την επιστήμη σου επιδιώκοντας εμμονικα την καταδίκη ενός αθωου.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ενός καραενόχου, θες να πεις. Η Ηριάννα είναι σίγουρα ένοχη. Δυστυχώς δεν υπήρχαν περισσότερα πειστήρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιουν 2018, 00:25 πάντως φαινόταν από χιλιόμετρα η απόφαση αυτή
Απ'τη Λέσβο ως τη Μυτιλήνη.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιουν 2018, 07:29 Να έχεις σπουδάσει 5 χρόνια κατά μ.ο. νομική, 2 χρόνια άσκηση, 2 χρόνια τουλάχιστον ενεργό δικηγορία κ πάλι εξετάσεις για το δικαστικό κ πάλι σπουδές κ μετά από τόσο κόπο να γίνεσαι εισαγγελέας κ να ντροπιαζεις την επιστήμη σου επιδιώκοντας εμμονικα την καταδίκη ενός αθωου.
Είναι πολύ φυσιολογικό να παίζεις με γεμιστήρες ε;
Πάντως οφείλω να πω ότι σέβομαι την απόφαση της δικαιοσύνης άσχετα αν έχω άλλη αποψη κτλ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”