Συριζαίος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:35 Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη.
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη.
ελα ρε που ησουνα ελειψες
Συριζαίος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:35 Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη.
Ρε δεν πα πιστεψεις οτι θελεις.Εδω εβλεπα δικαστη να αδιαφορει να κοιταξει τα στοιχεια αθωωτητας του αλλου μη μου κανεις μαθηματα ηθικης των δικαστων δεν υπαρχει.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:20Να σε πιστέψουμε για την σημερινή καγκουριά που γράφεις περι 《αθώωσης λόγω μεγαλοδικηγορικου ονόματος》;zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:05Εχω δει να καταδικαζεται αθωως χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωω ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.Athos έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:58
εσύ όμως δεν είσαι Νεοδημοκράτης.
άρα γιατί γουστάρεις τα μαγειρέματα ;![]()
Όχι. Απλώς θα ήταν περισσότερα στοιχεία που συνηγορησαν στην αθώωση της, αλλά το ιδεοληπτικο Λογισμικό σου δεν δύναται ούτε να τα επεξεργαστεί αλλά ουτε καν να τα εντοπίσει.![]()
Rocco Siffredi έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:41Συριζαίος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:35 Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη.
ελα ρε που ησουνα ελειψες
Άντε να κάνουμε επαναστατικηλαικοδημοκρατια να σε διορίσουν "δικαστη" που τα κσερεις τόσο καλά τα δικαστικά αφού.zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:42Ρε δεν πα πιστεψεις οτι θελεις.Εδω εβλεπα δικαστη να αδιαφορει να κοιταξει τα στοιχεια αθωωτητας του αλλου μη μου κανεις μαθηματα ηθικης των δικαστων δεν υπαρχει.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:20Να σε πιστέψουμε για την σημερινή καγκουριά που γράφεις περι 《αθώωσης λόγω μεγαλοδικηγορικου ονόματος》;zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:05
Εχω δει να καταδικαζεται αθωως χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωω ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.![]()
Όχι. Απλώς θα ήταν περισσότερα στοιχεία που συνηγορησαν στην αθώωση της, αλλά το ιδεοληπτικο Λογισμικό σου δεν δύναται ούτε να τα επεξεργαστεί αλλά ουτε καν να τα εντοπίσει.![]()
Ε ναι, είναι από τα αντίμετρα της κυβέρνησης.Συριζαίος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:35 Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη.
Με τάπωσες τώρα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:31Χαοτικός έγραψε: 29 Ιουν 2018, 11:06ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:30 Αθώοι Ηριάννα-Περικλής -Ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς
http://www.iefimerida.gr/news/427234/at ... igyrismoys
Mονο κομματοσκυλα και παπαγαλακια του συστηματος δεν βλεπανε την αληθεια.
Ευτυχως η συμπαρασταση του Ελληνικου λαου ανοιξε τα ματια στην δικαιοσυνη.![]()
Παρατήρησε τώρα πως παρέθεσε ο άλος την είδηση. Σιωπηλά με ένα λινκ μόνο. Το πήξιμο των σκατόψυχων άρχισε.
γιατι να "πηξουμε" καλό μου παιδί;![]()
Όχι ένα, ούτε δύο, αλλλα αμέτρητα είναι τα παραδείγματα όπου αθωώθηκαν κατηγορούμενοι στην Αστική Δημοκρατία.
Όμως στην περίπτωση της έχουμε αμέτρητες φανερές και κρυφές παρεμβάσεις ώστε κατά παραγγελία να "αθωωθει" μια κατά τα άλλα βλαμμένη που φαντασιώνεται επανασταση/αναρχία και άλλα τέτοια χαζά για να κρύψει τις μικροαστικές της καταβολές.
Καταλαβαίνεις αφελές μου παιδί ότι κάποια μέρα η αναπόφευκτη σύγκρουση της πραγματικότητας με την φαντασία σου, θα διαλύσει το συννεφάκι που επιπλέεις;![]()
Το ύφος της γραφής είναι χαρακτηριστικό.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αρχίζω να αναρωτιέμαι, αθωώθηκε ποτέ κατηγορούμενος σε λαϊκόεπαναστατικό δικαστήριο;Χαοτικός έγραψε: 29 Ιουν 2018, 23:38Με τάπωσες τώρα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Ιουν 2018, 15:31Χαοτικός έγραψε: 29 Ιουν 2018, 11:06
![]()
Παρατήρησε τώρα πως παρέθεσε ο άλος την είδηση. Σιωπηλά με ένα λινκ μόνο. Το πήξιμο των σκατόψυχων άρχισε.
γιατι να "πηξουμε" καλό μου παιδί;![]()
Όχι ένα, ούτε δύο, αλλλα αμέτρητα είναι τα παραδείγματα όπου αθωώθηκαν κατηγορούμενοι στην Αστική Δημοκρατία.
Όμως στην περίπτωση της έχουμε αμέτρητες φανερές και κρυφές παρεμβάσεις ώστε κατά παραγγελία να "αθωωθει" μια κατά τα άλλα βλαμμένη που φαντασιώνεται επανασταση/αναρχία και άλλα τέτοια χαζά για να κρύψει τις μικροαστικές της καταβολές.
Καταλαβαίνεις αφελές μου παιδί ότι κάποια μέρα η αναπόφευκτη σύγκρουση της πραγματικότητας με την φαντασία σου, θα διαλύσει το συννεφάκι που επιπλέεις;![]()
Γιατι το λες αυτο;
Απ'τη Λέσβο ως τη Μυτιλήνη.
Είναι πολύ φυσιολογικό να παίζεις με γεμιστήρες ε;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιουν 2018, 07:29 Να έχεις σπουδάσει 5 χρόνια κατά μ.ο. νομική, 2 χρόνια άσκηση, 2 χρόνια τουλάχιστον ενεργό δικηγορία κ πάλι εξετάσεις για το δικαστικό κ πάλι σπουδές κ μετά από τόσο κόπο να γίνεσαι εισαγγελέας κ να ντροπιαζεις την επιστήμη σου επιδιώκοντας εμμονικα την καταδίκη ενός αθωου.