Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
John Brown Gun Club έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 22:20
Θα σου δωσω πρωτα τη δικη μου ερμηνεια. Ποτε οι αφρικανοι επαψαν να ειναι Κονγκολεζοι, Σενεγαλεζοι, Κενυατες κλπ και εγιναν "μαυροι"; Οταν, λογω δουλειας, αποκοπηκαν απο τις εθνικες και τοπικες ταυτοτητες τους, και η μοναδικη ταυτοτητα που τους εμεινε ηταν αυτη της μαυροτητας. Ενας μαυρος αμερικανος δεν μπορει να γνωριζει την καταγωγη του περα απο την φυτεια οπου ηταν σκλαβοι οι προπαππουδες του. Πριν απο αυτο, τιποτα. Νομιζεις πχ πως η αφροαμερικανικη κουζινα εχει καμια σχεση με την αφρικη; Απολυτως καμια, οι συνταγες με τα αποφαγια και τους κατιμαδες που τους πεταγε ο αφεντης ειναι.
Δεν ισχυει το ιδιο για τους αλλους στην αμερικη. Ενας λευκος αμερικανος γνωριζει την καταγωγη του. Ειναι σκωτσεζος, ιρλανδος, ιταλος, ελληνας, γερμανος κλπ. Εχει εθνικη καταγωγη, ριζες και ταυτοτητα. Δεν εχει αναγκη τη "λευκη" ταυτοτητα. Δεν εχει αναγκη τη λευκοτητα. Η ιδεα της λευκης ταυτοτητας δημιουργηθηκε μονο και μονο ως εκφραση της ιδεας της λευκης υπεροχης και ως ιδεολογια καταπιεσης και εξοντωσης των μη λευκων. Γι αυτο λοιπον οποιος λεει Λευκη Δυναμη, ειναι παντα ρατσιστης.
Ας δουμε τι λεει η ιδια η καθηγητρια
Gopal told the media that her comments were opposing the concept of whiteness – the presumption of white superiority – and challenging the racial basis for lives mattering, adding that it wasn't whiteness that gave lives their dignity, nor should it be the criteria for lives mattering.
Professor Gopal stood by her tweets asserting that her comments were "very clearly speaking to a structure and ideology, not about people"
Και εχει Δικιο.
όταν η λογική έχει πάει περίπατο και στη διάρκεια έπεσε μέσα σε ένα απύθμενο πηγάδι μαλακίας
καλα, οταν μου απαντατε με τετοιους παιδιαστικους αφορισμους σα να στε 12χρονα, ξερω πως απλα αδυνατειτε να επιχειρηματολογησετε εναντια στη θεση μου γιατι εχω κανει σκονη καθε ισχυρισμο σας.
Περαστικα και προδερμ στο ευαισθητο λευκο κωλαρακι.
έλα, γράψε κι άλλα για τη λευκότητα και τη μαυρότητα και τη κιτρινότητα
είσαι απόλαυση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
όταν η λογική έχει πάει περίπατο και στη διάρκεια έπεσε μέσα σε ένα απύθμενο πηγάδι μαλακίας
καλα, οταν μου απαντατε με τετοιους παιδιαστικους αφορισμους σα να στε 12χρονα, ξερω πως απλα αδυνατειτε να επιχειρηματολογησετε εναντια στη θεση μου γιατι εχω κανει σκονη καθε ισχυρισμο σας.
είσαι απόλαυση
και συ κλαψε που ο ψευτοφιλοσοφος Πετερσον εφαγε πορτα απο την Οξφορδη αλλα η καθηγητρια Γκοπαλ παραμενει με συσωμο το πανεπιστημιο να την υπερασπιζεται.
Κατα φαντασιαν "λευκε".
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
το πανεπιστημιο της οξφορδης δεχτηκε αυτη την εξηγηση και υπερασπιστηκε την καθηγητρια
αυτό είναι απολύτως ενδεικτικό της υστερίας και τις ιδεολογικής τρομοκρατίας που επικρατεί.
Η κάθε μουρλή (παρεμπιπτόντως Βραχμάνα η ίδια, δηλαδή μέλος της φυλετικής κατηγορίας που κάθεται στην κορυφή μιας ρατσιστικής πυραμίδας με 26.000[!] πατώματα και 1.3 δισεκατομμύρια υποτελείς) μπορεί να λέει ότι δεν αξίζουν οι ζωές κάποιων ανθρώπων με βάση το χρώμα του δέρματός τους, αρκεί αυτό να είναι πιο λευκό από το δικό της.
Κρίμα που το εκλογικό σώμα (συμπεριλαμβανομένων των έγχρωμων) δεν πείθεται τόσο εύκολα όσο οι μανδαρίνοι της Οξφόρδης:
John Brown Gun Club έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:34
Otto Weininger εχεις συνειδητοποιησει πως σχεδον οι μισοι αμερικανοι θεωρουν καποιες μορφες του σοσιαλισμου ως εφικτη λυση στα αμερικανικα προβληματα;
7 Ιουλίου, 2020 ΣΟΚ έξω από εκκλησίες!
Δείτε πως οι κουκουλοφόροι χλευάζουν ακόμα και μητέρες με παιδιά.
Εποχή των πρώτων σοβιέτ...
Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο ασφυκτική για τους Αμερικανούς, καθώς το κίνημα των κουκουλοφόρων του Black Lives Matter μέρα με την μέρα ισχυροποιείται, σηκώνοντας ψηλά τον αμανέ.
Οι νέες εικόνες που μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι έξω από εκκλησία, όπου αριστεριστές παρενοχλούν πιστούς που θέλουν να εκκλησιαστούν.
To κειμενο βεβαια δεν λεει ΓΙΑΤΙ πηγε το BLM εξω απο την εκκλησια.
Μηπως γιατι αυτη η εκκλησια μοιραζε δωρεαν AR-15 στους πιστους της; Ξερετε, για να προστατευτουν απο τους κακους μαυρους διαδηλωτες; Η μηπως γιατι απαγορευσαν την εισοδο σε ατομα με συγκεκριμενη εμφανιση στο ναο τους;
μια ομαδα απο μαυρους κοπριτες χτυπα κοπελα στη Μελβουρνη ... blm φατε σκατα ρε
The victim was kicked and punched and left with bruising and broken ribs
Victoria Police say they are aware of the incident but have not made any arrests
το πανεπιστημιο της οξφορδης δεχτηκε αυτη την εξηγηση και υπερασπιστηκε την καθηγητρια
αυτό είναι απολύτως ενδεικτικό της υστερίας και τις ιδεολογικής τρομοκρατίας που επικρατεί.
Η κάθε μουρλή (παρεμπιπτόντως Βραχμάνα η ίδια, δηλαδή μέλος της φυλετικής κατηγορίας που κάθεται στην κορυφή μιας ρατσιστικής πυραμίδας με 26.000[!] πατώματα και 1.3 δισεκατομμύρια υποτελείς) μπορεί να λέει ότι δεν αξίζουν οι ζωές κάποιων ανθρώπων με βάση το χρώμα του δέρματός τους, αρκεί αυτό να είναι πιο λευκό από το δικό της.
Κρίμα που το εκλογικό σώμα (συμπεριλαμβανομένων των έγχρωμων) δεν πείθεται τόσο εύκολα όσο οι μανδαρίνοι της Οξφόρδης:
για τον σουπερ εξυπνο που φανταζεσαι πως εισαι, δεν καταλαβες απολυτως τιποτα, γι αυτο πετας ασχετα βιδεο με αντιρατσιστριες ....θατσερικες τοριζ.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
είσαι απόλαυση
και συ κλαψε που ο ψευτοφιλοσοφος Πετερσον εφαγε πορτα απο την Οξφορδη αλλα η καθηγητρια Γκοπαλ παραμενει με συσωμο το πανεπιστημιο να την υπερασπιζεται.
Κατα φαντασιαν "λευκε".
ο Peterson είναι επιστήμονας δεν είναι τσαρλατάνος των τζέντερ στάντις όπως το είδωλό σου
το γεγονός στο οποίο αναφέρεσαι και αγνοώ απλά επιβεβαιώνει τη παράνοια και τον φασισμό που επικρατεί στα πανεπιστήμια της Δύσης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης