!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηριάννα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Ηριάννα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Ιουν 2018, 04:38 Εικόνα

Eπιτέλους .... βρέθηκε ενα δικαστηριο για την κρίνει "σωστα" - αποακαταστάθηκε η ανάπνευση
Θα την έφτιαξε η κυβέρνηση την σύνθεση του δικαστηρίου.
Δεν θα ήταν δύσκολο, το καταφέρνουν αρκετές φορές και οι μαφιόζοι αυτό στην Ελλάδα.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 29 Ιουν 2018, 04:38 Εικόνα

Eπιτέλους .... βρέθηκε ενα δικαστηριο για την κρίνει "σωστα" - αποακαταστάθηκε η ανάπνευση
Ελα τωρα Νεοδημοκρατης εισαι ξερεις απο καλα μαγειρεματα συνθεσεων δικαστηριου.Μην μας παριστανεις την παρθενα. :c020:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:52 Ελα τωρα Νεοδημοκρατης εισαι ξερεις απο καλα μαγειρεματα συνθεσεων δικαστηριου.Μην μας παριστανεις την παρθενα. :c020:
εσύ όμως δεν είσαι Νεοδημοκράτης.
άρα γιατί γουστάρεις τα μαγειρέματα ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
zteo

Athos έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:58
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:52 Ελα τωρα Νεοδημοκρατης εισαι ξερεις απο καλα μαγειρεματα συνθεσεων δικαστηριου.Μην μας παριστανεις την παρθενα. :c020:
Εχω δει να καταδικαζεται αθωως χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωω ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:05
Athos έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:58
Εχω δει να καταδικαζεται αθωος χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωο ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:06Εχω δει να καταδικαζεται αθωος χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωο ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.
καταλαβαίνεις πόσο τρελό είναι αυτό που λες ;

Οκ μείνε με τα μαγειρέματα που σε βολεύουν
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

εντάξει μια στιγμή κι εγώ νομίζω πως είναι κωλόβυσμα όμως υποτίθεται ότι όλους μας βολεύει πιο πολύ ένας ένοχος έξω απ' ό,τι ένας αθώος μέσα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εχω δει να καταδικαζεται αθωως χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωω ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.
Ε, αν τον λέγανε Μήτσο, Μπάμπη ή Λάκη τον αθώω, δεν φταίνε οι νδκράτες αλλά το όνομα του.

Για την ακρίβεια φταίει ο παπάς που τον βάφτισε.

Οπότε, ακόμη μία επιστημονικώς τεκμηριωμένη απόδειξη για τον βρώμικο ρόλο της εκκλησίας. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
zteo

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:53
Ε, αν τον λέγανε Μήτσο, Μπάμπη ή Λάκη τον αθώω, δεν φταίνε οι νδκράτες αλλά το όνομα του.

Για την ακρίβεια φταίει ο παπάς που τον βάφτισε.

Οπότε, ακόμη μία επιστημονικώς τεκμηριωμένη απόδειξη για τον βρώμικο ρόλο της εκκλησίας. :lol:
Φταιει οι βρωμικες σχεσεις που εχει ο Διαλυνας με το δικαστικο συστημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:18 Προταση για 13 χρονια φυλακη στην Ηριαννα εκανε η εισαγγελεας !! τα χρυσαυγουλα κανουν διακοπες ,και ο μπαρμπαρουσης με κατηγορια εσχατης προδοσιας ειναι κανονικα στην βουλη !! αστικο κρατος αστικη δικαιοσυνη .... !!
Να καταδικαστεί πάραυτα ο εισαγγελέας ως εχθρός του λαού!
Ο μάγος της φυλής θα ορίσει την ποινή
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

‏Εγώ εκ της αστυνομικής εμού εμπειρίας φρονώ αρμοδίως ότι φυσιογνωμικώς η Ηριάννα έχει ύποπτον μορφήν και σκοτεινάς συναναστροφάς και ως εκ τούτου δέον όπως κρατηθεί 1-2 έτη έτι περαιτέρω προς συμμόρφωσιν.

Αστυνομία ξακουστή 🎶🎶🎵🎵
σ'ολόκληρη τη χώρα 🎶🎶🎵🎵
πάταξον τον κουμμουνισμόν 🎵🎵🎶🎵🎶
φρονώ εδώ και τώρα 🎶🎵🎵🎶🎵
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

argouen έγραψε: 29 Ιουν 2018, 10:01
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:18 Προταση για 13 χρονια φυλακη στην Ηριαννα εκανε η εισαγγελεας !! τα χρυσαυγουλα κανουν διακοπες ,και ο μπαρμπαρουσης με κατηγορια εσχατης προδοσιας ειναι κανονικα στην βουλη !! αστικο κρατος αστικη δικαιοσυνη .... !!
Εγώ προτείνω να τον διαβάσει ο παπάς της ενορίας του.

Είναι σατανιασμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2018, 10:45
argouen έγραψε: 29 Ιουν 2018, 10:01
Εγώ προτείνω να τον διαβάσει ο παπάς της ενορίας του.

Είναι σατανιασμένο.

Ο παπας να διαβασει εσας που πιστευετε σε αορατα θεικα πνευματα με απεριοριστες δυναμεις . :vp20: :vp20: :vp20:
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Ιουν 2018, 10:53 Ο παπας να διαβασει εσας που πιστευετε τυφλά σε αορατα θεικα πνευματα πολιτικοοικονομικά συστήματα με απεριοριστες δυναμεις . :vp20:
φιξεδ
:8)
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 10:17 Ένας από τους ελάχιστους φιλελέδες που γράφουν για την αθωότητα της Ηριάννας.
Οι υπόλοιποι στα τέτοια τους ή συντάσσονται ξεκάθαρα με το Κράτος.

Η Ηριάννα είναι αθώα

http://www.kathimerini.gr/971649/opinio ... einai-a8wa
Ρε γαμώτο! Αν και εγώ δηλώνω φιλελεύθερος και συμφωνώ σε μεγάλο μέρος με αυτά που λέει αυτός που υπογράφει αυτό το άρθρο, πρέπει να πω πως μου είναι κάπως αντιπαθής. Είχα πάει να τον δω σε μια ομιλία του και ομολογώ ότι με τον φιλαράκι του τον κ.Μάνο δεν μίλαγαν και πολύ ωραία σε αυτούς που είχαν αντίθετη άποψη από αυτούς. Ίσως να έτυχε, ίσως να είχαν νεύρα εκείνη τη μέρα, όπως και να έχει κάτι μέσα μου με έκανε να τον αντιπαθήσω.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”