Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:52
Ελα τωρα Νεοδημοκρατης εισαι ξερεις απο καλα μαγειρεματα συνθεσεων δικαστηριου.Μην μας παριστανεις την παρθενα.
εσύ όμως δεν είσαι Νεοδημοκράτης.
άρα γιατί γουστάρεις τα μαγειρέματα ;
Εχω δει να καταδικαζεται αθωως χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωω ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:52
Ελα τωρα Νεοδημοκρατης εισαι ξερεις απο καλα μαγειρεματα συνθεσεων δικαστηριου.Μην μας παριστανεις την παρθενα.
εσύ όμως δεν είσαι Νεοδημοκράτης.
άρα γιατί γουστάρεις τα μαγειρέματα ;
Εχω δει να καταδικαζεται αθωος χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωο ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:06Εχω δει να καταδικαζεται αθωος χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωο ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:05
Εχω δει να καταδικαζεται αθωως χωρις στοιχεια μονο και μονο επειδη η κορη του μεγαλοδικηγορου που κατηγορησε τον αθωω ηταν κομματοσκυλο της ΝΔ.Οι Νεο δημοκρατες δεν δικαιουντε να μιλουν για μαγειρεματα.
Ε, αν τον λέγανε Μήτσο, Μπάμπη ή Λάκη τον αθώω, δεν φταίνε οι νδκράτες αλλά το όνομα του.
Για την ακρίβεια φταίει ο παπάς που τον βάφτισε.
Οπότε, ακόμη μία επιστημονικώς τεκμηριωμένη απόδειξη για τον βρώμικο ρόλο της εκκλησίας.
zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:05
Ε, αν τον λέγανε Μήτσο, Μπάμπη ή Λάκη τον αθώω, δεν φταίνε οι νδκράτες αλλά το όνομα του.
Για την ακρίβεια φταίει ο παπάς που τον βάφτισε.
Οπότε, ακόμη μία επιστημονικώς τεκμηριωμένη απόδειξη για τον βρώμικο ρόλο της εκκλησίας.
Φταιει οι βρωμικες σχεσεις που εχει ο Διαλυνας με το δικαστικο συστημα.
Εγώ εκ της αστυνομικής εμού εμπειρίας φρονώ αρμοδίως ότι φυσιογνωμικώς η Ηριάννα έχει ύποπτον μορφήν και σκοτεινάς συναναστροφάς και ως εκ τούτου δέον όπως κρατηθεί 1-2 έτη έτι περαιτέρω προς συμμόρφωσιν.
Αστυνομία ξακουστή
σ'ολόκληρη τη χώρα
πάταξον τον κουμμουνισμόν
φρονώ εδώ και τώρα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Ιουν 2018, 10:53
Ο παπας να διαβασει εσας που πιστευετε τυφλά σε αορατα θεικα πνευματαπολιτικοοικονομικά συστήματα με απεριοριστες δυναμεις .
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Ιουν 2018, 10:17
Ένας από τους ελάχιστους φιλελέδες που γράφουν για την αθωότητα της Ηριάννας.
Οι υπόλοιποι στα τέτοια τους ή συντάσσονται ξεκάθαρα με το Κράτος.
Ρε γαμώτο! Αν και εγώ δηλώνω φιλελεύθερος και συμφωνώ σε μεγάλο μέρος με αυτά που λέει αυτός που υπογράφει αυτό το άρθρο, πρέπει να πω πως μου είναι κάπως αντιπαθής. Είχα πάει να τον δω σε μια ομιλία του και ομολογώ ότι με τον φιλαράκι του τον κ.Μάνο δεν μίλαγαν και πολύ ωραία σε αυτούς που είχαν αντίθετη άποψη από αυτούς. Ίσως να έτυχε, ίσως να είχαν νεύρα εκείνη τη μέρα, όπως και να έχει κάτι μέσα μου με έκανε να τον αντιπαθήσω.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.