!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο Έννιο...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Αντίο Έννιο...
Κάτι πολύ σπάνιο
Οι τίτλοι της ταινίας τραγουδιστά !
Από τον τοίχο του Φοίβου το έκλεψα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι έχει φλωρέψει το πχώρουμ. Επί Ταϋγέτη μια δεκαετία πριν, κάποιος μέσα εδώ θα είχε κάνει το σχόλιο αυτό που τώρα κάνουν θαμώνες του Κομιστή:

παίζει να 'ναι κι ο Ντρεξαλέκος ο σχολιαστής.Τασος
06/07/2020, 10:28
Καριερα εκανε γιατι ηταν κομμουνιστης. Εδω μας ειπε οτο φρανκο ηταν φασιστας
-
Χρυσολωράς
Αντίο και ευχαριστούμε.
Θα αναρτηθούν πολλές από τις μεγάλες του συνθέσεις στο νήμα, ήδη βλέπω μερικές. Για να μην επαναλαμβάνονται θέλω να βάλω μια μικρή αγαπημένη διασκευή που είχε κάνει σε ένα κομμάτι του Τζόλι Ρολ Μόρτον.
Θα αναρτηθούν πολλές από τις μεγάλες του συνθέσεις στο νήμα, ήδη βλέπω μερικές. Για να μην επαναλαμβάνονται θέλω να βάλω μια μικρή αγαπημένη διασκευή που είχε κάνει σε ένα κομμάτι του Τζόλι Ρολ Μόρτον.
Jolly Roger έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 15:35 επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι έχει φλωρέψει το πχώρουμ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ωραία μουσικουλα. Να ναι καλά ο άνθρωπος
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
Jolly Roger
είμαι διατεθειμένος να το πάρω πίσω αν και αυτός ο νήμας καταλήξει σε μαδομούνι για το Γραμμοβίτσι.sys3x έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 15:38Jolly Roger έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 15:35 επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι έχει φλωρέψει το πχώρουμ.
![]()
-
Jolly Roger
εδώ είχαμε συνεργασία δυο τεράστιων μουσικών. Μορικόνε να γράφει τις νότες και Ζαμφίρ να τις παίζει στη φλογέρα του Πανός. Αθάνατη μελωδία.
ο πχωρουμίτης Πάνας πού να βρίσκεται άραγε;
Έχεις δίκιο, δυστυχώς και δεν θα πάρεις τίποτα πίσω, ο Ε. Μ είναι ένας από τους σπουδαίους που έφυγε.Jolly Roger έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 15:40είμαι διατεθειμένος να το πάρω πίσω αν και αυτός ο νήμας καταλήξει σε μαδομούνι για το Γραμμοβίτσι.sys3x έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 15:38Jolly Roger έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 15:35 επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι έχει φλωρέψει το πχώρουμ.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
RIP
Η ηχητική επένδυση, τόσο στην τριλογία των "Δολλαριων" , όσο και στον "Επαγγελματία" είναι πραγματικά αξεπέραστη.
Η ηχητική επένδυση, τόσο στην τριλογία των "Δολλαριων" , όσο και στον "Επαγγελματία" είναι πραγματικά αξεπέραστη.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Σαρακατσανος
ArrivederLa.
ΥΓ Στην πόλη μου υπάρχει σύλλογος φίλων Ennio Morricone και mural σε πολυκατοικία. Όταν είχα διαβάσει την είδηση για το σύλλογο, σκέφθηκα ότι ίσως υπάρχει ακόμη ελπίδα.
ΥΓ Στην πόλη μου υπάρχει σύλλογος φίλων Ennio Morricone και mural σε πολυκατοικία. Όταν είχα διαβάσει την είδηση για το σύλλογο, σκέφθηκα ότι ίσως υπάρχει ακόμη ελπίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 2852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 34 Απαντήσεις