εισαι μορφηAntigeist έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 20:59Γυαλιά ηλίου μου είχε πει όταν τον είχα ρωτήσει γιατί δεν φοράει ποτέ. Εσύ είσαι που δεν προσέχεις. Άμα πρόσεχες θα είχες δει ότι μόλις πόσταρα τρελές μαλακίες από έναν ψευδοεπιστήμονα και κανείς δεν το πήρε πρέφα ούτε εσύ που υποτίθεται προσέχεις.Bazoomba έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 20:14Antigeist έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 20:05
Ένας μαλάκας μου είχε πει ότι η πρόσληψη βιταμίνης D εμποδίζεται από τα γυαλιά ηλίου και δεν το είχα ψάξει παραπάνω. Αλλά τώρα είδα ότι δεν ισχύει και ότι μόνο η δερματική έκθεση παίζει ρόλο.![]()
Αρα το αρθρο που παρεθεσες δεν το κοιταξες.
Ο φιλος σου μαλλον.σου ειπε πως τα συμβατικα.γυαλια(τζαμια παραθυρων) εμποδιζουν την συνθεση της D, πραγμα που ειπωθηκε σε αυτο το νημα 3 σελιδες πισω...
Παλια προσεχες περισσοτερο, αλλα γουι καντ μπλειμ γιου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουρουνέλαιο Mollers και άλλες πηγές βιταμίνης D - έχετε δοκιμάσει, έχετε δει διαφορά?
Re: Μουρουνέλαιο Mollers και άλλες πηγές βιταμίνης D - έχετε δοκιμάσει, έχετε δει διαφορά?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Μουρουνέλαιο Mollers και άλλες πηγές βιταμίνης D - έχετε δοκιμάσει, έχετε δει διαφορά?
Και σε πολλά άλλα που δεν ξέρεις/φαντάζεσαι!vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:02Ο νάνδρος ειδικεύεται στις πεταλίδες.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:00Nandrosvantono έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 20:59
Και τα στρείδια περιέχουν τρομερή ποσότητα D. Όχι όλα τα οστρακοειδή*, αλλά τα στρείδια συγκεκριμένα.
*μπορεί και εκεινα να περιέχουν ενα σημαντικό ποσοστό, δεν ξερω, αλλά τα στρείδια είναι πυρηνική βόμβα από D.
Τα τσάμπα μαθήματα σε αδαείς που νομίζουν ότι είναι γαμιάδες και σε αυτές που νομίζουν ότι ξέρουν να μαμηθούν, τέλος.
Χρεώνω 10 ευρώ/ώρα με μίνιμουμ 10 ώρες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Cecily Anne
Nandros έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:13
Τα τσάμπα μαθήματα σε αδαείς που νομίζουν ότι είναι γαμιάδες και σε αυτές που νομίζουν ότι ξέρουν να μαμηθούν, τέλος.
Χρεώνω 10 ευρώ/ώρα με μίνιμουμ 10 ώρες.
Καλά αύριο, τώρα τρώω παγωτό.
Έχει βιταμίνη ντι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
- Cecily Anne
Και ξέρεις έ; Το αγάμητος είναι καλύτερο από το στραβογαμημένος. Νομίζω μας την είπε. Κεράσω βιταμινούλα Ντι(κ);vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:16σκληρός! Να μειώσεις τα πολλά στρείδια από τη διατροφή σου. Σου αυξάνουν την τεστοστερόνη και μας αποπαίρνεις.
![]()
Παγωτό εννοώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Φιρί-φιρί το πάτε να σας δείξει το πιρούνι του.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το στραβογαμημένος τί είναι, αυτός/η που μαμιέται από τσαπού με μεγάλη κλίση?Cecily Anne έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:17Και ξέρεις έ; Το αγάμητος είναι καλύτερο από το στραβογαμημένος. Νομίζω μας την είπε. Κεράσω βιταμινούλα Ντι(κ);vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:16σκληρός! Να μειώσεις τα πολλά στρείδια από τη διατροφή σου. Σου αυξάνουν την τεστοστερόνη και μας αποπαίρνεις.
![]()
Παγωτό εννοώ.
Κερνάς απο αύριο εσύ, σήμερα μας κέρασε ο (ν)άντρας!
Και τί παγωτο ειναι αυτό που περιέχει ντε, τελος πάντων? Ελπίζω να είναι σπρώξε-γλείψε, ειναι πιο δροσιστικό και μου κατεβαίνει πιο εύκολα.
- Cecily Anne
Tα 100 g έχουν 8 IU.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:21Το στραβογαμημένος τί είναι, αυτός/η που μαμιέται από τσαπού με μεγάλη κλίση?Cecily Anne έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:17Και ξέρεις έ; Το αγάμητος είναι καλύτερο από το στραβογαμημένος. Νομίζω μας την είπε. Κεράσω βιταμινούλα Ντι(κ);vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:16σκληρός! Να μειώσεις τα πολλά στρείδια από τη διατροφή σου. Σου αυξάνουν την τεστοστερόνη και μας αποπαίρνεις.
![]()
Παγωτό εννοώ.![]()
Κερνάς απο αύριο εσύ, σήμερα μας κέρασε ο (ν)άντρας!![]()
Και τί παγωτο ειναι αυτό που περιέχει ντε, τελος πάντων? Ελπίζω να είναι σπρώξε-γλείψε, ειναι πιο δροσιστικό και μου κατεβαίνει πιο εύκολα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω χάσει επεισόδια.
Τι παίζει με τα στρείδια και τις πεταλίδες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Nandros
Στο παλιό σε κάποιο νήμα είχα γράψει ότι οι πεταλίδες που μάζευα μικρός και έτρωγα ωμές, ανακάλυψα αργότερα που μεγάλωσα, ότι είχαν την ίδια γεύση με υγιές και φρεσκοπλυμένο μουνάκι.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:36 Έχω χάσει επεισόδια.
Είχαν πέσει απάνω μου όλοι όσοι με "συμπαθούσαν" και μου έκαναν καζούρα. Δεν καταλάβαιναν ότι έδειχναν την άγνοια τους σχετικά με τον έρωτα.
Δεν θυμάμαι να είχαν συμμετάσχει τότε γυναίκες. Αυτές υποτίθεται ότι ξέρουν. Σήμερα μου την έπεσε μία.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Antigeist
Κατέβαινες εκεί κάτω; Ωραίος. Και εγώ δεν έχω πρόβλημα αν είναι φρεσκοπλυμένοNandros έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 22:10Στο παλιό σε κάποιο νήμα είχα γράψει ότι οι πεταλίδες που μάζευα μικρός και έτρωγα ωμές, ανακάλυψα αργότερα που μεγάλωσα, ότι είχαν την ίδια γεύση με υγιές και φρεσκοπλυμένο μουνάκι.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:36 Έχω χάσει επεισόδια.
Είχαν πέσει απάνω μου όλοι όσοι με "συμπαθούσαν" και μου έκαναν καζούρα. Δεν καταλάβαιναν ότι έδειχναν την άγνοια τους σχετικά με τον έρωτα.
Δεν θυμάμαι να είχαν συμμετάσχει τότε γυναίκες. Αυτές υποτίθεται ότι ξέρουν. Σήμερα μου την έπεσε μία.
.
- Nandros
Τα "κατεβάσματα" είναι αμοιβαία. Και για μας να μην παραγίνει όπως ο Μάικλ Ντάγκλας.Antigeist έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 22:21Κατέβαινες εκεί κάτω; Ωραίος. Και εγώ δεν έχω πρόβλημα αν είναι φρεσκοπλυμένοNandros έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 22:10Στο παλιό σε κάποιο νήμα είχα γράψει ότι οι πεταλίδες που μάζευα μικρός και έτρωγα ωμές, ανακάλυψα αργότερα που μεγάλωσα, ότι είχαν την ίδια γεύση με υγιές και φρεσκοπλυμένο μουνάκι.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 21:36 Έχω χάσει επεισόδια.
.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Σπάνια φοράω προσώπου. Όχι καθημερινά δηλαδή.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 20:53 Άσχετο, αλλά έφαγα φλασιά. Μήπως φοράς μόνιμα αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας;
Τι γάλα πίνεις?Cecily Anne έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 20:48 Σε ό,τι αφορά τα ενισχυμένα, έχουμε στην Ελλάδα κανονικά, σου λέω τα δημητριακα μου και το γάλα μου έχουν, η πορτοκαλάδα επίσης. Τώρα τσέκαρα και το μπεσέλ στο ψυγείο, έχει φουλ. Ε νομίζω είσαι υπερβολικός.
Ναι είναι απόλυτα λογικό αν δεν τρως ψάρια.
- Cecily Anne
Δεν πίνω μια μάρκα, ό,τι βρω, συνήθως, αν φάω με δημητριακά/βρώμη:
Πίνω της Όλυμπος το 1.5% σε πράσινη συσκευασία χαρτόκουτο είναι. Ή το 0% της δέλτα στα χαρτόκουτα, τη σειρά daily, κάπως έτσι.
Πίνω εναλλάξ το φριλακτ της Όλυμπος ή το χωρίς λακτόζη της Δέλτα (σειρά daily), διότι συχνά πυκνά έχω θεματάκια με δυσανεξία.
Σε καφέ, σμούθις, πρότειν σέικς, πόριτζ κλπ. βάζω το roasted almond της Breeze.
- Otto Weininger
Εννοείται ότι υπάρχει θέμα. Τα Mollers είναι τέλεια, πλέον και με 20% έκπτωση. Να παίρνετε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 1 Απαντήσεις