!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγρίεψαν οι ομοφυλόφιλοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Αγρίεψαν οι ομοφυλόφιλοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιουν 2020, 16:57
Gherschaagk έγραψε: 30 Ιουν 2020, 16:54Τα παιδιά μου Αθηναίοι;; :cry
γιατί θα σε χαλούσε να έρθουν στον πολιτισμό;
όλοι οι Θεσσαλονικείς ονειρεύεστε μια μέρα να γίνετε Αθήνα
:003: :smt077
Επιτέλους, κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η ηλίθια νοοτροπία. Και δεν είναι καν αστείο!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

break έγραψε: 30 Ιουν 2020, 15:41
Γιάννης έγραψε: 30 Ιουν 2020, 14:20 Όχι. Ούτε και θα έπρεπε δηλαδή.
Γιατί δεν θα έπρεπε ; Με ποιό σκεπτικό δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα στο να κυλοφορώ με τον ημίγυμνο σκλάβο/σκλάβα μου δεμένο με λουρί ;

Λες ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου κανόνες ευπρέπειας στην κοινωνία γενικότερα ή ότι αυτή ειδικά η περίπτωση δεν θα έπρεπε να θεωρείται απρεπής.

Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Σαφώς και θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιοι κανόνες, απλά έχω άλλη αντίληψη (στο σύνολο της πολύ πιο αυστηρή) για το τι θεωρείται ευπρεπές.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Gherschaagk έγραψε: 30 Ιουν 2020, 15:55 Ρε παιδιά, αυτοί οι 2 που σέρνονται στα πεζοδρόμια, κάποια στιγμή θα κολλήσουν όλες τις ηπατίτιδες που υπάρχουν στον πλανήτη και όχι μόνο.
Νομίζω είναι υποχρεωτικό να τους εμβολιάζεις. Σκοπεύω να πάρω δύο για την αυλή μου οπότε θα μάθω.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Γάταρος έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 13:11
Gherschaagk έγραψε: 30 Ιουν 2020, 15:55 Ρε παιδιά, αυτοί οι 2 που σέρνονται στα πεζοδρόμια, κάποια στιγμή θα κολλήσουν όλες τις ηπατίτιδες που υπάρχουν στον πλανήτη και όχι μόνο.
Νομίζω είναι υποχρεωτικό να τους εμβολιάζεις. Σκοπεύω να πάρω δύο για την αυλή μου οπότε θα μάθω.
Αυτοί δεν είναι ομοφυλόφιλοι. Αυτοί είναι ομοφυλόσκυλοι. Βρε, κάτι ξέρανε οι διαπλεκόμενοι.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 19:24
Γάταρος έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 13:11
Αυτοί δεν είναι ομοφυλόφιλοι. Αυτοί είναι ομοφυλόσκυλοι. Βρε, κάτι ξέρανε οι διαπλεκόμενοι.
Εγώ δεν ενοχλούμαι καθόλου από τις υπερβολές τους. Η δράση γεννάει αντίδραση. Όσο πιο πολύ ξεφτιλιστουν τα πάντα, τόσο περισσότερο ο κόσμος θα ... νοσταλγήσει αλησμόνητες εποχές και θα ψηφίζει πολιτικούς στυλ μπολσοναρο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”