Επιτέλους, κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η ηλίθια νοοτροπία. Και δεν είναι καν αστείο!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιουν 2020, 16:57γιατί θα σε χαλούσε να έρθουν στον πολιτισμό;
όλοι οι Θεσσαλονικείς ονειρεύεστε μια μέρα να γίνετε Αθήνα
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγρίεψαν οι ομοφυλόφιλοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Αγρίεψαν οι ομοφυλόφιλοι
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Γιάννης
Σαφώς και θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιοι κανόνες, απλά έχω άλλη αντίληψη (στο σύνολο της πολύ πιο αυστηρή) για το τι θεωρείται ευπρεπές.break έγραψε: 30 Ιουν 2020, 15:41Γιατί δεν θα έπρεπε ; Με ποιό σκεπτικό δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα στο να κυλοφορώ με τον ημίγυμνο σκλάβο/σκλάβα μου δεμένο με λουρί ;
Λες ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου κανόνες ευπρέπειας στην κοινωνία γενικότερα ή ότι αυτή ειδικά η περίπτωση δεν θα έπρεπε να θεωρείται απρεπής.
Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Νομίζω είναι υποχρεωτικό να τους εμβολιάζεις. Σκοπεύω να πάρω δύο για την αυλή μου οπότε θα μάθω.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιουν 2020, 15:55 Ρε παιδιά, αυτοί οι 2 που σέρνονται στα πεζοδρόμια, κάποια στιγμή θα κολλήσουν όλες τις ηπατίτιδες που υπάρχουν στον πλανήτη και όχι μόνο.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αυτοί δεν είναι ομοφυλόφιλοι. Αυτοί είναι ομοφυλόσκυλοι. Βρε, κάτι ξέρανε οι διαπλεκόμενοι.Γάταρος έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 13:11Νομίζω είναι υποχρεωτικό να τους εμβολιάζεις. Σκοπεύω να πάρω δύο για την αυλή μου οπότε θα μάθω.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιουν 2020, 15:55 Ρε παιδιά, αυτοί οι 2 που σέρνονται στα πεζοδρόμια, κάποια στιγμή θα κολλήσουν όλες τις ηπατίτιδες που υπάρχουν στον πλανήτη και όχι μόνο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Aprilianos
Εγώ δεν ενοχλούμαι καθόλου από τις υπερβολές τους. Η δράση γεννάει αντίδραση. Όσο πιο πολύ ξεφτιλιστουν τα πάντα, τόσο περισσότερο ο κόσμος θα ... νοσταλγήσει αλησμόνητες εποχές και θα ψηφίζει πολιτικούς στυλ μπολσοναροKauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 19:24Αυτοί δεν είναι ομοφυλόφιλοι. Αυτοί είναι ομοφυλόσκυλοι. Βρε, κάτι ξέρανε οι διαπλεκόμενοι.Γάταρος έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 13:11Νομίζω είναι υποχρεωτικό να τους εμβολιάζεις. Σκοπεύω να πάρω δύο για την αυλή μου οπότε θα μάθω.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιουν 2020, 15:55 Ρε παιδιά, αυτοί οι 2 που σέρνονται στα πεζοδρόμια, κάποια στιγμή θα κολλήσουν όλες τις ηπατίτιδες που υπάρχουν στον πλανήτη και όχι μόνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 223 Απαντήσεις
- 5405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
-
- 0 Απαντήσεις