Ναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε ποτέ προπηλακιστεί ή υποστεί επίθεση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Έχετε ποτέ προπηλακιστεί ή υποστεί επίθεση;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαυροβασίλης
θυμάμαι επίσης διαβολίκ από τον τεράστιο ΑρηObi Wan Iakobi έγραψε: 28 Ιουν 2020, 23:00
Επιβεβαιωνω.Μαλιστα στην αρχη δεν ηθελε να εκδωσει το περιοδικο γιατι ελεγε ''ποιος μαλακας θα παρει να διαβασει για ενα ματσο μαλλιαδες''.Τελικα ειδε οτι πουλαει και αναθεωρησε.Επισης ολα τα τσαρτς ηταν φτιαχτα,τα εβγαζαν απο το κεφαλι τους οι συντακτες![]()
ο Γόρδιος μάλλον έχει δίκιο για τις αφίσες, άλλωστε δεν ήμουν ακόμα σε ηλικία που με ενδιέφεραν
επίσης είχε πέσει γέλιο λόγω συνωνυμίας (και συγγένειας) με εταίρο εκδότη, φίλο του πατέρα μου που νόμιζε ότι του έστελνε μόνο φυσικοχημείες κρατώντας το καλό σταφφ κρυφό
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Obi Wan Iakobi
Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Ιουν 2020, 00:17
θυμάμαι επίσης διαβολίκ από τον τεράστιο Αρη![]()
ο Γόρδιος μάλλον έχει δίκιο για τις αφίσες, άλλωστε δεν ήμουν ακόμα σε ηλικία που με ενδιέφεραν
επίσης είχε πέσει γέλιο λόγω συνωνυμίας (και συγγένειας) με εταίρο εκδότη, φίλο του πατέρα μου που νόμιζε ότι του έστελνε μόνο φυσικοχημείες κρατώντας το καλό σταφφ κρυφό
To μεγαλυτερο επος ηταν η αλληλογραφια(για την οποια επισης υπηρχε η υποψια οτι ηταν σικε).Ειδικα οι διαμαχες επικων του Πρασουλα με false metalheads.Ενα αλλο που θυμαμαι ηταν ενας ΑΕΚτζης(ετσι δηλωνε τουλαχιστον) που ελεγε οτι οι μεταλαδες ηταν οι πιο φλωροι και τις ετρωγαν παντου και στο δρομο και στο γηπεδο.Ολοι οι μεταλαδες της ΑΕΚ ειχαμε τρελαθει,ψαχναμε να τον βρουμε.Τελικα μαλλον ηταν μουφα
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Μαυροβασίλης
έπρεπε να ανοίξει νήμα, πάρτε το σχετικό και τέτοια κι οπωσδήποτε με συμμετοχή Sid ViciousObi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιουν 2020, 00:24 To μεγαλυτερο επος ηταν η αλληλογραφια(για την οποια επισης υπηρχε η υποψια οτι ηταν σικε).Ειδικα οι διαμαχες επικων του Πρασουλα με false metalheads.
- Obi Wan Iakobi
Υποψη ο Μεγας Πρασουλας συνεχιζει να τρομοκρατει απο εδωΜαυροβασίλης έγραψε: 29 Ιουν 2020, 00:29
έπρεπε να ανοίξει νήμα, πάρτε το σχετικό και τέτοια κι οπωσδήποτε με συμμετοχή Sid Vicious![]()
https://sunwarflag.blogspot.com/
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- John Brown Gun Club
κι εγω, τρεις φορες. Το μαξιμουμ που εχασα ητανε 5 ευρο κι ενα κινητο που δε θα πιανε ουτε 3 ευρο στη μαυρη αγορα. Μια φορα παντως ητανε πολυ σοβαρη και ας πουμε πως ημουνα πολυ τυχερος.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Otto Weininger
Εμένα δε μου πήραν κάτι. Υποθέτω ότι ήταν για φερμα γιατί σε σκοτεινό σημείο στον Πειραιά και αργά το βρσδυ, από τα σκαλιά μιας πολυκατοικίας πετάχτηκαν δύο τύποι και με πλησίασαν. Νομιζω δευτερα λυκειου ημουν.Μόλις άκουσα "φίλε να σου πω λίγο" πάτησα κατοσταρι που θα έκανε τον Μπολτ να αγχωθεί λιγοJohn Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2020, 00:48κι εγω, τρεις φορες. Το μαξιμουμ που εχασα ητανε 5 ευρο κι ενα κινητο που δε θα πιανε ουτε 3 ευρο στη μαυρη αγορα. Μια φορα παντως ητανε πολυ σοβαρη και ας πουμε πως ημουνα πολυ τυχερος.
99.9% για φερμα ήταν.
Και άλλη μια φορά στο φαρμακείο ένα πρεζάκι που μπήκε κρατώντας μια λιμα για τα νύχια και ήθελε τα λεφτά από το ταμείο. Ούτε τα πόδια του δε μπορούσε να πάρει καλά καλά.
Του έδωσε 5 ευρώ και πήγε στο καλό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαυροβασίλης
άσωτος ύμνος στη ντιξιλαντ με το καλημέραObi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιουν 2020, 00:39
Υποψη ο Μεγας Πρασουλας συνεχιζει να τρομοκρατει απο εδω![]()
https://sunwarflag.blogspot.com/
με έστειλε κατευθείαν υτ
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ο μόνος Φέρμας που ξέρω, είναι αυτός:

Αυτό μέχρι και πριν μερικές ώρες μου ήταν άγνωστο.
Τον Πρασούλα τον λυπήθηκε η ψυχή μου όταν έμαθα πως καταστράφηκαν τα βινύλια του (τα εξώφυλλα δηλαδή) λόγω διαρροής. Εγώ στη θέση του θα είχα φουντάρει.
Τι είναι ένας άνθρωπος χωρίς τη δισκοθήκη του; Ένα τίποτα είναι.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- John Brown Gun Club
Eγω δεν ημουν τοσο τυχερος. Βασικα ιστοριες σαν αυτη που ειπες στην αρχη μου χουν συμβει απειρες φορες. Μιλαω ομως για κανονικες φερμες. Την πρωτη μου φορα ηταν κατι μεσηλικες αστεγοι εξω απο ενα καταφυγιο αστεγων, με αρπαξανε αλλα ηταν τοσο μεθυσμενοι που τους γλυστρησα και την εκανα αθικτος. Την τριτη φορα εγω ημουνα τελειως μεθυσμενος, εφαγα μια γερη στο κεφαλι, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος, παιζει και να χτυπησα και μονος μου, και μου πηραν τα 5 ευρο και το κινητο. Ηταν στον πεζοδρομο της Ερμου.Otto Weininger έγραψε: 29 Ιουν 2020, 00:57Εμένα δε μου πήραν κάτι. Υποθέτω ότι ήταν για φερμα γιατί σε σκοτεινό σημείο στον Πειραιά και αργά το βρσδυ, από τα σκαλιά μιας πολυκατοικίας πετάχτηκαν δύο τύποι και με πλησίασαν. Νομιζω δευτερα λυκειου ημουν.Μόλις άκουσα "φίλε να σου πω λίγο" πάτησα κατοσταρι που θα έκανε τον Μπολτ να αγχωθεί λιγοJohn Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2020, 00:48κι εγω, τρεις φορες. Το μαξιμουμ που εχασα ητανε 5 ευρο κι ενα κινητο που δε θα πιανε ουτε 3 ευρο στη μαυρη αγορα. Μια φορα παντως ητανε πολυ σοβαρη και ας πουμε πως ημουνα πολυ τυχερος.![]()
99.9% για φερμα ήταν.
Και άλλη μια φορά στο φαρμακείο ένα πρεζάκι που μπήκε κρατώντας μια λιμα για τα νύχια και ήθελε τα λεφτά από το ταμείο. Ούτε τα πόδια του δε μπορούσε να πάρει καλά καλά.
Του έδωσε 5 ευρώ και πήγε στο καλό.
Την δευτερη φορα ομως ηταν αλλιως. Η συμμορια που μου την επεσε ειχαν κανει καμια 80αρια επιθεσεις, μαχαιρωματα και απειρα αλλα εγκληματα, οι μπατσοι τους εδεσαν εκεινο το ιδιο βραδυ και αποτραπηκε ενα πολυ χειροτερο εγκλημα. Μου σπασανε δυο πλευρα και την κοψη του αυτιου, ακομα εχω σημαδι. Ευτυχως ειχα πλατη σε αυτοκινητο, οποτε δεν επεσα κατω να μαζευω κλωτσιες και δεν με χτυπησαν στο πισω μερος του κεφαλιου. Οι μπατσοι με σωσανε μεν, αλλα μετα εκαναν και ειπανε μαλακιες και τελικα δε συμπεριφερθηκαν και τοσο διαφορετικα απο μια συμμορια. Στο τμημα κανανε χοντρες καφριλες. Παρα λιγο να βρεθω κι εγω δεμενος, και αυτο απο καθαρη μαλακια των μπατσων. Μεγαλη ιστορια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
τη λαθος σημαια εχει, η αληθινη τελευταια σημαια της συνομοσπονδιας του Νοτου ητανε αυτη

- Μαυροβασίλης
αυτό συγκράτησες από όλες τις μλκς;John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2020, 01:22τη λαθος σημαια εχει, η αληθινη τελευταια σημαια της συνομοσπονδιας του Νοτου ητανε αυτη
![]()
- John Brown Gun Club
αυτο λεω γενικα σε οσους φετιχοποιουν τη σημαια των αιμομικτων του Νοτου, δεν εκατσα να διαβασω τις μαλακιες που γραφει.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2020, 01:22τη λαθος σημαια εχει, η αληθινη τελευταια σημαια της συνομοσπονδιας του Νοτου ητανε αυτη
![]()
- Obi Wan Iakobi
Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Ιουν 2020, 00:29
έπρεπε να ανοίξει νήμα, πάρτε το σχετικό και τέτοια κι οπωσδήποτε με συμμετοχή Sid Vicious![]()

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- John Brown Gun Club
r/gatekeepingObi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιουν 2020, 01:33Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Ιουν 2020, 00:29
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 63 Απαντήσεις