!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχετε ποτέ προπηλακιστεί ή υποστεί επίθεση;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Re: Έχετε ποτέ προπηλακιστεί ή υποστεί επίθεση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Θυμάμαι αυτούσια την ιστορία του Όθωνος και στο παλιό phorum. Δεν την βρήκα τόσο ακραία όσο την θεωρείτε οι υπόλοιποι, δεν παρέσυρε κανένα με το αυτοκίνητο ούτε έβαλε πληρωμένους δολοφόνους να τον ξεπαστρέψουν.
Just sayin’.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εμπεδοκλή, έχω ξαναγράψει το περιστατικό και στο παλιό φόρουμ πριν χρόνια. Μη σου φαίνεται κάτι εξωφρενικό,ήταν πιο εύκολο και γρήγορο από όσο φαίνεται στην περιγραφή.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2020, 20:00
waldorf έγραψε: 28 Ιουν 2020, 18:28
Otto Weininger έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:49
Μόνο μια φορά δέχτηκα τραμπουκισμό, έφαγα ξύλο αλύπητο και υπερβολικό για την ηλικία μου (ήμουν 10 ετών). Ήταν το μόνο περιστατικό που με είχε στιγματίσει και με έφερε στο σημείο να εκδικηθώ 13 χρόνια μετά.
Ρε μπαγάσα,13 χρόνια μετά;
Υπήρχε λόγος. Ή τουλάχιστον έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Άλλωστε δεν τον είχα δει για 13 χρόνια. Το περιστατικό έγινε καλοκαίρι 1995 και η εκδίκηση 2008, πάλι καλοκαίρι στο ίδιο μέρος, 100 μέτρα παρακάτω από το πρώτο συμβάν μέσα σε ένα καφέ.

Το περιστατικό ήταν το εξής. Εγώ ήμουν δέκα χρονών και εκείνος 5-6 χρόνια μεγαλύτερος. Ξέρεις καλά ότι η διαφορά 5 ετών σε τέτοιες ηλικίες είναι τεράστια.
Είχα πάει στο σχολείο του χωριού που κάναμε διακοπές, να παρακολουθήσω ένα μεσημέρι τον ποδοσφαιρκό αγώνα/κόντρα μεταξύ "αθηναίων" και ντόπιων. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι έτρωγα ένα σάντουιτς και κρατούσα και μια κόκα κόλα. Ο εν λόγω (αληταράς και τραμπούκος γενικά) έπαιζε ξυπόλητος για κάποιο λόγο και ενώ παρίστανε τον ροναλντίνιο έφαγε μια επική σαβούρα. Ένας φίλος που ήταν δίπλα μου άρχισε να γελάει, γέλασα και γω και ήρθε κατά πάνω μου.

Μου έριξε μια σφαλιάρα γεμάτη στο αυτί και άρχισε να τρέχει υγρό (το οποίο αυτί ανάρρωνε από ωτίτιδα μάλιστα), μου πέταξε το σάντουιτς κάτω, με έλουσε με τη κόκα κόλα και συνέχισε να με βαράει ενώ ήμουν κάτω και προσπαθούσα να κρυφτώ όσο μπορούσα κάτω από μια τσουλήθρα. Με άφησε όταν τον κράτησαν άλλοι ντόπιοι και ένας ακόμα μεγαλύτερός του.

Από εκείνο το καλοκαίρι και για τα υπόλοιπα 13 χρόνια δεν το ξαναείδα γιατί ενώ πήγαινα εκεί κάθε χρόνο, εκείνος δούλευε είτε στην Σκιάθο είτε σε Καΐκια κλπ.

Το 2008, μεσημέρι είμαι στο χωριό εκείνο με ένα φίλο και πίναμε καφέ, όταν τον είδα να μπαίνει με την κοπέλα του και να κάθεται λίγο πιο πέρα. Ούτε με αναγνώρισε, ούτε παίζει να θυμόταν τι και πως. Ε, θόλωσα. Σηκώθηκα, τον πλησίασα, του άδειασα τον καφέ του στο κεφάλι αργά και ωραία, και όταν σηκώθηκε (με το δίκιο του) να με αρπάξει του έδωσα να καταλάβει γιατί ήταν λάθος η επιλογή του αυτή. Σταμάτησα όταν άρχισε η δικιά του να κλαίει.

Οι ντόπιοι που με ήξεραν πολύ καλά (αλλιώς θα με γαμούσαν) μου είπαν να ηρεμήσω και έδιωξαν αυτόν από το καφέ. Βασικά όλοι ξέρανε τι αληταράς ήταν. Ήμουν στην τσίτα λίγες μέρες περιμένοντας αντίποινα που τελικά δεν ήρθαν ποτέ. Δεν ξέρω αν έμαθε ή αν κατάλαβε τι έγινε και γιατί. Μόνο μια φορά το επόμενο πάλι καλοκαίρι που τον ξαναείδα, με χαιρέτησε με νεύμα και ανταπέδωσα.
Νομίζω ότι είναι συχνό φαινόμενο το να τα βρίσκουν σιωπηρά 2 αντίπαλοι ή εχθροί σε κάποια φάση της ζωής τους. Μια συμφωνία δίχως λόγια, μια αναγνώριση της τιμής του καθενός και του τέλους μιας καταστάσεως, εφόσον βέβαια προηγηθεί μια εκτόνωση της μεταξύ των εντάσεως με εκρηκτικό τρόπο, ξύλο, βρισιές, πάγωμα σχέσεων και τέτοια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

^ Ακριβώς.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Από τα αβγά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Feindflug έγραψε: 28 Ιουν 2020, 20:25
Νομίζω ότι είναι συχνό φαινόμενο το να τα βρίσκουν σιωπηρά 2 αντίπαλοι ή εχθροί σε κάποια φάση της ζωής τους. Μια συμφωνία δίχως λόγια, μια αναγνώριση της τιμής του καθενός και του τέλους μιας καταστάσεως, εφόσον βέβαια προηγηθεί μια εκτόνωση της μεταξύ των εντάσεως με εκρηκτικό τρόπο, ξύλο, βρισιές, πάγωμα σχέσεων και τέτοια.
Aka Foskolos Effect.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Μαυροβασίλης έγραψε: 28 Ιουν 2020, 18:28

να θυμήσομε εδώ, ας επιβεβαιώσει κι ο ρέκτης Obi, ότι ο πρώτος Ελ μεταλλοεκδότης είχε και σειρά τσοντοτίτλων στο ροστερ οπότε στο μέσον του μεταλλοπεριοδικού έπαιζε και γιγαντοαφίσα στυλ Λονδίνο2000, ικανοποιώντας έτσι όλες τις αισθητικές ανησυχίες (ου μην και ανάγκες) του μεταλλά αναγνώστη
Επιβεβαιωνω.Μαλιστα στην αρχη δεν ηθελε να εκδωσει το περιοδικο γιατι ελεγε ''ποιος μαλακας θα παρει να διαβασει για ενα ματσο μαλλιαδες''.Τελικα ειδε οτι πουλαει και αναθεωρησε.Επισης ολα τα τσαρτς ηταν φτιαχτα,τα εβγαζαν απο το κεφαλι τους οι συντακτες :lol:

Οι Εpidermic λοιπον ηταν φανατικοι Λεβεντη before it was cool.Ο ενας ειχε γραμμενο και το Κ-67 στο μανικι της μπλουζας :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

wooded glade έγραψε: 28 Ιουν 2020, 20:59 Από τα αβγά.
Πηγες τους ειπες οτι ειναι αυγα?

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Ναι,και παρεξηγήθηκαν επειδή το πρόφερε με -β
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2020, 20:10 Εμπεδοκλή, έχω ξαναγράψει το περιστατικό και στο παλιό φόρουμ πριν χρόνια. Μη σου φαίνεται κάτι εξωφρενικό,ήταν πιο εύκολο και γρήγορο από όσο φαίνεται στην περιγραφή.
Άμα το έχεις ξαναγράψει, πάσο. :alright:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Ξαναρωταω: εχει φαει κανεις ποτε φερμα;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Papa John έγραψε: 28 Ιουν 2020, 23:07 Ναι,και παρεξηγήθηκαν επειδή το πρόφερε με -β
Τypical...

Grammar nazis
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Gordian Knot έγραψε: 28 Ιουν 2020, 18:10 Κοίτα, δεν ξέρω που πρόσκεινται ιδεολογικά οι Epidermic, θυμάμαι όμως την υπέρτατη ΞΕΦΤΙΛΑ της μεγαλειώδους/sold-out :roll: εμφάνισής των Epidemic στο “Marquee”. Γι αυτό και μόνο, respect. :smt023

Α, ορίστε, η ιστορία είναι καταγεγραμμένη και στο Metal Archives.
Epidemic were involved in some controversy in the 90s Greek metal scene. It all started when, returning from a gig played in London, UK, they told the press that it was sold out. When one of the attendees revealed that there was a grand total of 5 audience members instead, Epidemic became a source of ridicule. A parody band was formed, named Epidermic (and featuring some Flames members). Despite their vehement denials, and trying to weather the storm for at least a while, they eventually changed their name to Descend, but split up shortly after releasing an album with that new name.
Δεν ήξερα πως συμμετείχαν μέλη των Flames. Θυμάμαι να ξεφυλλίζω πιτσιρικάς το "Heavy Metal" (πριν τη συγχώνευση με το "Metal Hammer") και να πετυχαίνω το εξώφυλλο του “Merciless slaughter”. Μπρρρρ.
Εάν κάνω το λάθος να το εμφανίσω εδώ, πάω για permaban, permanente, mise en plis και bigoudi μαζί. :lol:
Το ρεκορ προσελευσης πρεπει να το εχει ο Κατης,ειχε οργανωσει live στο νταμαρι βριλησσιων πολυ παλια και εμφανιστηκε ενας βριλησσιωτης μαλλον απο τυχη :lol:

Για Flames στους Εpidermic δεν ηξερα ουτε εγω.Αν θυμαμαι καλα και τους Flames αρχικα τους πλασαραν σαν γερμανικη μπαντα οι απατεωνισκοι του περιοδικου :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

John Brown Gun Club έγραψε: 28 Ιουν 2020, 23:15 Ξαναρωταω: εχει φαει κανεις ποτε φερμα;
Παραδοξως οχι.Μαλλον ημουν τυχερος,μια φορα ειχα περασει βραδυ απο ενα παρκακι στους αμπελοκηπους που ηταν στεκι σκιναδων(δεν το ηξερα τοτε) και παρολο που φοραγα φλαι και μαρτινς(τα οποια τα ψυριζαν γενικα γιατι θεωρουσαν οτι μονο αυτοι επρεπε να τα φορανε) δεν μου την επεσαν.Ισως επειδη ημουν μικρος δεν ξερω.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Papa John έγραψε: 28 Ιουν 2020, 23:07 Ναι,και παρεξηγήθηκαν επειδή το πρόφερε με -β
Ε τοτε τα ηθελε ο συναγωνιστης.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”