Prepon έγραψε: 28 Ιουν 2020, 18:19Κάτσε ρε φίλε, τώρα μας μπερδεψες.Σωκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2020, 18:11
Απ 'ο,τι φαίνεται όχι. δεν μπορείς να τη συνειδητοποιήσεις. Το επίπεδο της κακομοιριάς σου εσένα και των ομοίων σου σας οδηγεί να πιστεύετε ότι το να βρίζετε σας καθιστά άξιους. Ότι δεν μπορεί ο άλλος να σας βρίσει ή οι θα μείνει αναπάντητη η αλητεία σας. Μιλώ για σένα μαζί με τους ομοίους σου.
Διάβασε λίγο, κάνε ένα καλό στον εαυτό σου.
Ποιος είμαι εγώ και ποιοι οι όμοιοι μου;
Εσύ δεν έλεγες πως ο καθένας είναι μοναδικός;
Μέσα σε τρεις σελίδες τα άλλαξες όλα.....
Και γιατί μιλάς για κακομοιριά και αλητεία απευθυνόμενος σε εμένα;
Αφενός δεν είναι ευγενικό.
Και αφετέρου έχεις υπόψιν σου την ανομοιορφία στην κάθε ανάπτυξη των ανθρωπων; Τη νευρογλωσσιική, τη νευρομυική, την οπτικο-αντιληπτική; Ότι υπάρχουν άλματα ανάπτυξης, ότι ακολουθείται διαφορετικός ρυθμός για το κάθε σύστημα κι ότι διαφορετικά συστήματα αναπτύσσει ο κάθε άνθρωπος;
Μπορεί δλδ να μην κακομοίρης , ούτε αλήτης. Απλά να έχω διαφορετικό Ρυθμό . Να μην έχω κάνει ακόμη το αναπτυξιακό άλμα. Μπορεί να είμαι ανομοιομορφος στην ανάπτυξη μου.
Αλλά, βέβαια....
Δάσκαλε που διδάσκες και νόμο δεν εκρατεις
Ανήκεις στο πλήθος των πλέον άκυρων να με κρίνεις κατά πόσο είμαι πιστός στις αρχές μου. Οι όμοιοί σου είναι αυτοί που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες διαθέσεις/ να ξεφτιλίσεις τη συζήτηση. Γιατί όμως; μήπως για να σου είναι φιλική και οικεία; μόνο το επίπεδο της ξεφτίλας μπορείς να ακολουθήσεις και να χειριστείς. Ντροπή σου να το παίζεις έξυπνος. όχι για την κακοήθεια δηλαδή την ίδια τη διάθεση για τους εξυπνακισμούς. Αλλά για την αυταπάτη σου ότι δεν γίνεσαι διακριτός κι ότι έχεις κάνει κάτι με ισχύ. δεν μπόρεσες ούτε να καταρρίψεις τις απόψεις ου ούτε καν να τις δεις.
Η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα των ανθρώπων στο χώρο των δικαιωμάτων και της κοινωνίας δεν έχει καμία σχέση ως θέμα με τη διαφορετικότητα των οργανισμών και της ανάπτυξής τους ως επιστημονική εξέταση.
Συνέχισε να είσαι διασκεδαστικός. Αλλά οφείλω να σε προειδοποιήσω. Το ηθικό τέλμα είναι κοντά. Μπορείς απλά να αγνοήσεις τη μιζέρια ως λύση και να δεις ουσιαστικά τους ανθρώπους. όχι να επιδεικνύεις σπασμωδικά στους ομοίους σου ότι είσαι πιστός και αξίζεις τη θέση στο κοπάδι.