!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε ποτέ προπηλακιστεί ή υποστεί επίθεση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Έχετε ποτέ προπηλακιστεί ή υποστεί επίθεση;
τα κλασσικά, ξύλο στο σχολείο
ήταν καθημερινότητα κάποτε
αυτό που έμαθα είναι πάντα να αντιδράς και ας μην έχεις ελπίδες, αν το παίξεις θύμα θα σε γαμήσουν περισσότερο
ήταν καθημερινότητα κάποτε
αυτό που έμαθα είναι πάντα να αντιδράς και ας μην έχεις ελπίδες, αν το παίξεις θύμα θα σε γαμήσουν περισσότερο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Obi Wan Iakobi
Τι ομαδα ηταν αυτοι καταλαβες?Ίακχος έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:10 Ήμουν 14 ετών και φανατικός χεβυμετσλσς όταν ήρθαν οι Saxon στην Ελλάδα. Πρώτη φορά ερχόταν μεγάλο συγκρότημα στη χώρα. Πήγα στις πρώτες σειρές στη Ριζούπολη. Μου επιτεθηκε μια ομάδα
ατόμων για να μου πάρουν το μπουφάν και όταν κατάλαβαν ότι είμαι Παναθηναϊκός άρχισαν να με χτυπάνε σε όλο μου το σώμα. Με έστειλαν με μολωπες στο νοσοκομείο. Από τότε σταμάτησα να ακουω metal και στο γήπεδο πήγαινα πιο διακριτικά
Τωρα μου θυμησες κατι αλλο.Οταν ειχαν ερθει καποια μελη των Maiden στην ελλαδα το 83 και πηγαν στη Victoria(παλιο μεταλαδικο στη Νικαια και στεκι γαυρων) δυο γνωστοι μεταλαδες βαζελοι πηγαν με τα μπουφαν τιγκα στα τριφυλλια.Φυσικα με το που μπηκαν τους ορμησε ολο το μαγαζι.Η πλακα ειναι οτι το περιμεναν δεν ηταν ασχετοι αλλα παρολα αυτα πηγαν.Τα ελεγαν σε μια εκπομπη της θυρας 13 old school κι ετσι
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Ήταν Ολυμπιακοί.Obi Wan Iakobi έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:32Ίακχος έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:10 Ήμουν 14 ετών και φανατικός χεβυμετσλσς όταν ήρθαν οι Saxon στην Ελλάδα. Πρώτη φορά ερχόταν μεγάλο συγκρότημα στη χώρα. Πήγα στις πρώτες σειρές στη Ριζούπολη. Μου επιτεθηκε μια ομάδα
ατόμων για να μου πάρουν το μπουφάν και όταν κατάλαβαν ότι είμαι Παναθηναϊκός άρχισαν να με χτυπάνε σε όλο μου το σώμα. Με έστειλαν με μολωπες στο νοσοκομείο. Από τότε σταμάτησα να ακουω metal και στο γήπεδο πήγαινα πιο διακριτικά
Τι ομαδα ηταν αυτοι καταλαβες?
Τωρα μου θυμησες κατι αλλο.Οταν ειχαν ερθει καποια μελη των Maiden στην ελλαδα το 83 και πηγαν στη Victoria(παλιο μεταλαδικο στη Νικαια και στεκι γαυρων) δυο γνωστοι μεταλαδες βαζελοι πηγαν με τα μπουφαν τιγκα στα τριφυλλια.Φυσικα με το που μπηκαν τους ορμησε ολο το μαγαζι.Η πλακα ειναι οτι το περιμεναν δεν ηταν ασχετοι αλλα παρολα αυτα πηγαν.Τα ελεγαν σε μια εκπομπη της θυρας 13 old school κι ετσι![]()
- Obi Wan Iakobi
Αυτη τη μορφη απο Φοινικα την ηξερες?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:26 τελη της δεκαετιας του 80 καια ρχεςτου 90 οι Τουμπιωτες δεχομασταν παντου επιθεσεις αλλα κυριως στον Φοινικα
Ενταξει Ευοσμοι,Κορδελια,Πολιχνες και Αμπελοκηποι ηταν μαο μαο αλλα ο Φοινικας ηταν μια κλασση μονος του
Οταν διεσχιζες τα συνορα της Κρηνης τοτε η επιθεση ηταν σιγουρη

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν μου λεει κατι
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
.Obi Wan Iakobi έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:32Τι ομαδα ηταν αυτοι καταλαβες?Ίακχος έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:10 Ήμουν 14 ετών και φανατικός χεβυμετσλσς όταν ήρθαν οι Saxon στην Ελλάδα. Πρώτη φορά ερχόταν μεγάλο συγκρότημα στη χώρα. Πήγα στις πρώτες σειρές στη Ριζούπολη. Μου επιτεθηκε μια ομάδα
Τωρα μου θυμησες κατι αλλο.Οταν ειχαν ερθει καποια μελη των Maiden στην ελλαδα το 83 και πηγαν στη Victoria(παλιο μεταλαδικο στη Νικαια και στεκι γαυρων) δυο γνωστοι μεταλαδες βαζελοι πηγαν με τα μπουφαν τιγκα στα τριφυλλια.Φυσικα με το που μπηκαν τους ορμησε ολο το μαγαζι.Η πλακα ειναι οτι το περιμεναν δεν ηταν ασχετοι αλλα παρολα αυτα πηγαν.Τα ελεγαν σε μια εκπομπη της θυρας 13 old school κι ετσι![]()
Et in Victoria ego....
Τί μού θύμισες τώρα....
Καταγώγιο τό μαγαζί λέμε....
Τόν τσακωμό δέν τόν είδα....θα ήταν νωρίτερα η αργότερα....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Obi Wan Iakobi
Παντα θεωρουσα μεγιστη μαλακια να πλακωνομαστε μεταξυ μας για οπαδικα.Ηξερα ατομα που δεν πηγαιναν σε συγκεκριμενα μαγαζια για αυτο το λογο.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Δεν το προλαβα αλλα μου τα ειχαν πει παλιοτεροιΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:48
.
Et in Victoria ego....
Τί μού θύμισες τώρα....
Καταγώγιο τό μαγαζί λέμε....
Τόν τσακωμό δέν τόν είδα....θα ήταν νωρίτερα η αργότερα....![]()
.
Παρομοιο ηταν και η Ομπρε.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Εκτός αν τα διέσχιζες με τις θορυβώδεις ερπύστριες ενός Μ48ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:26 τελη της δεκαετιας του 80 καια ρχεςτου 90 οι Τουμπιωτες δεχομασταν παντου επιθεσεις αλλα κυριως στον Φοινικα
Ενταξει Ευοσμοι,Κορδελια,Πολιχνες και Αμπελοκηποι ηταν μαο μαο αλλα ο Φοινικας ηταν μια κλασση μονος του
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στον Φοινικα το πιο ασφαλες μεσο ηταν το πειραγμενο παπι
Ηταν η μοναδικη περιπτωση να μπερδευτουν και να σε περασουν για δικο τους
Ασφαλεστερο και απο Λεοπαρντ
Ηταν η μοναδικη περιπτωση να μπερδευτουν και να σε περασουν για δικο τους
Ασφαλεστερο και απο Λεοπαρντ
Αρίστος for Tsirpas
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Λογικό να τρως ψιλές σε αυτές τις περιοχές βρε παπαρα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:26 τελη της δεκαετιας του 80 καια ρχεςτου 90 οι Τουμπιωτες δεχομασταν παντου επιθεσεις αλλα κυριως στον Φοινικα
Καλαμαριά,Πανόραμα και λίγο κέντρο.Για εκεί είσαι.Αντε και κανά Τριάδι.
Σκουλίκι πράμα και πατας σε τετοιες περιοχές;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Και τώρα ισχύει αυτό.Obi Wan Iakobi έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:48Παντα θεωρουσα μεγιστη μαλακια να πλακωνομαστε μεταξυ μας για οπαδικα.Ηξερα ατομα που δεν πηγαιναν σε συγκεκριμενα μαγαζια για αυτο το λογο.
Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη,υπάρχουν αρκετά τέτοια.
Έμεις σαν Παναθηναικοί της πόλης,είχαμε ένα στέκι κάποτε εκτός από τον σύνδεσμο που πηγαίναμε να δουμε παιχνίδια.Ε δεν πατούσε κανένας αλλος.Μόνο Παναθηναικό έπαιζε.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Ιουν 2020, 12:06Λογικό να τρως ψιλές σε αυτές τις περιοχές βρε παπαρα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 28 Ιουν 2020, 11:26 τελη της δεκαετιας του 80 καια ρχεςτου 90 οι Τουμπιωτες δεχομασταν παντου επιθεσεις αλλα κυριως στον Φοινικα
Καλαμαριά,Πανόραμα και λίγο κέντρο.Για εκεί είσαι.Αντε και κανά Τριάδι.
Σκουλίκι πράμα και πατας σε τετοιες περιοχές;
Το οπαδικο πεσιμο δεν ηταν ο κυριος λογος πεσιματος εκεινες τις εποχες βρε ασχετε
Αρίστος for Tsirpas
- Obi Wan Iakobi
Αθηνα οχι πλεον.Μιλαω για μεταλαδικα.Ασε που η νεα γενια ασχολειται απο λιγο ως καθολου με γηπεδο.Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Ιουν 2020, 12:08
Και τώρα ισχύει αυτό.
Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη,υπάρχουν αρκετά τέτοια.
Έμεις σαν Παναθηναικοί της πόλης,είχαμε ένα στέκι κάποτε εκτός από τον σύνδεσμο που πηγαίναμε να δουμε παιχνίδια.Ε δεν πατούσε κανένας αλλος.Μόνο Παναθηναικό έπαιζε.
Τα παοκια με σας εχουν θεμα πανω? η λογω του αντιγαυρισμου τους δεν ασχολουνται?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2126 Προβολές
-