Και όχι μόνο αλλά γενικά ισχύει αυτό που λες.
Και το αντίστροφο επίσης
Και όχι μόνο αλλά γενικά ισχύει αυτό που λες.
Οχι ήταν από τους μάγκες του σχολείουνύχτα έγραψε: 23 Φεβ 2020, 11:05πολλοί μικρόσωμοι άνδρες έχουν πρότίμηση στις πιο μπαμπάτσικες γυναίκεςNaida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:34 Μικρή επειδή ήμουν πιο γεμάτη και αναπτυγμένη από τα παιδάκια τα υπόλοιπα ήταν ένα μικροκαμωμένο που με κορόιδευε και ήθελε να με χουφτώσει.
μάλλον δεν είχε βρει τον κατάλληλο τρόπο να σου δείξει το ενδιαφέρον του
στο Γυμνάσιο ένας μικρόσωμος τυπάκος με μαλλί αφάνα και σκούρο δέρμα,
παράξενη ομιλία και γενικότερα συνιστούσε το πακέτο μιας παράξενης ύπαρξης,
έδειχνε επίσης με λάθος τρόπο ότι με γουστάρει, σε σημείο να του λένε οι
καθηγητές "ρε Μήτσο, άσε τη Μαρία, σε περνάει δυο κεφάλια, δε ταιριάζετε"
και γελούσε όλη η τάξη, αλλά αυτός εκεί
με ενοχλούσε τόσο πολύ από ένα σημείο και μετά, που για να τον αντιμετωπίσω
είχα αρχίσει το δούλεμα στα ραβασάκια που μου έστελνε, με σκοπό να τον κάνω
να με μισήσει
έκοψα το δούλεμα, χρόνια μετά, όταν τον είχα πιάσει να κλαίει σε κάποιο διάλειμμα
όχι μόνο εξαιτίας μου, αλλά κι επειδή τον δούλευαν όλοι πια
αυτή η ιστορία όμως είχε αφυπνίσει όλες μου τις εφηβικές τύψεις
που διήρκησαν αρκετά χρόνια
μετά από πολύ πολύ καιρό, ήμουν φοιτήτρια κι είχα κατέβει στους δικούς μου
βγαίνω με μια φιλενάδα μου σ ένα μπαρ της περιοχής, και μας έρχονται
δύο ποτά κερασμένα από εκείνον, ο οποίος μας έκανε το σχετικό νεύμα
από το τραπέζι του
είχα θεωρήσει ότι επρόκειτο για εκδίκηση, ότι ήθελε να μου δημιουργήσει
κι άλλες ενοχές, μα όταν ήρθε να μας μιλήσει και είδα τα μάτια του από κοντά,
είδα μόνο νοσταλγία κι ενδιαφέρον
σατανικές ίντριγκες!Naida έγραψε: 23 Φεβ 2020, 11:26 Οχι ήταν από τους μάγκες του σχολείουκαι τα έφτιαξε με μια φίλη μου που εκείνη ήρθε στην τέταρτη δημοτικού και στην αρχή κάναμε παρέα οι τρεις μας εγώ, αυτή και η κολλητή μου. Και μετά μου πήρε την κολλητή μου κι εγώ ζήλευα και έκλαιγα όλη μέρα. Αλλά μετά το ξεπέρασα και κάναμε πάλι όλες παρέα αλλά η οχιά όταν ήρθαν να μας κάνουν εμβόλιο και μας ζυγιζαν και μας μετραγαν, αυτή ήταν πίσω στη σειρά και είδε πόσα κιλά ήμουν και το είπε. Και μετά αυτός μετά με φώναζε 55κιλο. Ε κάπου εκεί τον γραπωσα κι από τον λαιμό.
Προφανώς δεν είναι αυτό η λύση.Alien666 έγραψε: 23 Φεβ 2020, 10:38 Κοίτα, άμα τον πλάκωνα στις φάπες, αυτό ήταν το μόνο εύκολο. Θα είχα όμως σοβαρό πρόβλημα στο να με ξαναπροσλάβουν την ερχόμενη άνοιξη.
Υγεία να υπάρχει και υπάρχουν για όλα τα γούστα. Και για αδυνατες/οι και για τις κορμαρες και για τις γεματες/ους. Γούστα να βγάζουμε παιδιά να περνάμε καλά κι όλα καλά.Ερμής έγραψε: 23 Φεβ 2020, 11:14Και όχι μόνο αλλά γενικά ισχύει αυτό που λες.
Και το αντίστροφο επίσης
Από μικρά μαθαίνουννύχτα έγραψε: 23 Φεβ 2020, 11:34σατανικές ίντριγκες!Naida έγραψε: 23 Φεβ 2020, 11:26 Οχι ήταν από τους μάγκες του σχολείουκαι τα έφτιαξε με μια φίλη μου που εκείνη ήρθε στην τέταρτη δημοτικού και στην αρχή κάναμε παρέα οι τρεις μας εγώ, αυτή και η κολλητή μου. Και μετά μου πήρε την κολλητή μου κι εγώ ζήλευα και έκλαιγα όλη μέρα. Αλλά μετά το ξεπέρασα και κάναμε πάλι όλες παρέα αλλά η οχιά όταν ήρθαν να μας κάνουν εμβόλιο και μας ζυγιζαν και μας μετραγαν, αυτή ήταν πίσω στη σειρά και είδε πόσα κιλά ήμουν και το είπε. Και μετά αυτός μετά με φώναζε 55κιλο. Ε κάπου εκεί τον γραπωσα κι από τον λαιμό.
Έτσι, έτσι.Naida έγραψε: 23 Φεβ 2020, 11:45Υγεία να υπάρχει και υπάρχουν για όλα τα γούστα. Και για αδυνατες/οι και για τις κορμαρες και για τις γεματες/ους. Γούστα να βγάζουμε παιδιά να περνάμε καλά κι όλα καλά.
Δεν κολλάει λες;