!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eχετε δει μινι μαρκετ που να ειναι φτηνοτερο απο τις μεγαλες αλυσιδες;

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Eχετε δει μινι μαρκετ που να ειναι φτηνοτερο απο τις μεγαλες αλυσιδες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιουν 2020, 17:03 Οι τυποι που πανε σε μπάτζετ προϊόντα κ υπηρεσίες αναρωτιούνται γιατι παίρνουν μπάτζετ προϊόντα κ υπηρεσίες. Σε λιγο θα ανακαλύψετε οτι τα αεροπλανα της Ryanair ειναι μεσα στη μπιχλα τους ιους κ τα βακτηρια
Σωστή η παρατήρησή σου αλλά δες την συνολική εικόνα. Βλέπω πολλές φορές κόσμο που ψάχνει κάποιον υπάλληλο να ρωτήσει για προϊόν και συνήθως δεν βρίσκει. Δεν είναι μόνο ότι δεν θα το πάρει. Είναι και ότι πιθανότερα θα το αγοράσει μαζί με άλλα πράγματα από άλλη αλυσίδα. Οπότε αυτή η τακτική δεν ξέρω αν τους ωφελεί ή τους βλάπτει οικονομικά.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Επίσης χρέωναν πάντα τις σακούλες.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Δεκ 2018, 20:34
η caca cola 330ml
Αυτό δεν θα'θελα να το πιω :-?
Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σταθαρας »

Δεν εχω δει ποτε μου στη ζωη μινι μαρκετ ποιο φτηνοτςρο απο ασλησιδα. Μονο οσα φτιαχνανε κάτι σαντουητσς που δεν εχειτοσο σχέση.

Απ8 λιντλ αγοροζω συχνα αλλα σηγκεριμενα πραγματα. Καοοχι τροφημα.

Γενικα το μηνημαρκετ τοχηρισμοποιω μονο σε περιπτοση αναγκης αμα ειναι κοντα αλλαποτε για γενικα ψονια.

Εναεξιδικεβμενο που εχω κοντα μεφηστικια ναιειναι πιοφτηνοτερα. Αλλα δεακουμπαω τιποταλο εκειμεσα.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιουν 2020, 17:03
Μηχανικός έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:45
Maspoli έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:35 Tα ΓΑΛΠΟ είναι μια χαρά. Το μεγάλο πρόβλημα στα lidl είναι η αναμονή στα ταμεία.
Και εδώ στην Καλαμάτα συμβαίνει αυτό το φαινόμενο να περιμένεις στην ουρά στα ταμεία.
Ανεξήγητο, κάνουν οικονομία για ένα μεροκάματο ενός ταμία; Δεν καταλαβαίνουν την ζημιά που κάνουν στο μαγαζί τους;
Οι τυποι που πανε σε μπάτζετ προϊόντα κ υπηρεσίες αναρωτιούνται γιατι παίρνουν μπάτζετ προϊόντα κ υπηρεσίες. Σε λιγο θα ανακαλύψετε οτι τα αεροπλανα της Ryanair ειναι μεσα στη μπιχλα τους ιους κ τα βακτηρια
Υπάρχει άλλο μαγαζί στην Ελλάδα που να μπορείς μέσα σε ένα μήνα από όταν έκανες την αγορά, και χωρίς να έχεις καμία αιτιολογία, να γυρίσεις πίσω το χρησιμοποιημένο προϊόν και να σου επιστρέψουν τα λεφτά;
Δηλαδή αγοράζεις ένα εργαλείο, το χρησιμοποιείς ένα μήνα, το πηγαίνεις πίσω γιατί άλλαξες γνώμη και παίρνεις τα λεφτά σου.
Αγόραζεις ένα ρούχο το φοράς και αν μέσα στο μήνα αλλάξεις γνώμη, το πηγαίνεις πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου.
Χωρίς ερωτήσεις, χωρίς μα μου, χωρίς τίποτα.

Επίσης ότι δίνουν με εγγύηση, παραδείγματος χάρη εργαλεία ή συσκευές που έχουν εγγύηση δύο χρόνια. Σου χάλασε πριν τα δύο χρόνια; Το πας πίσω και σου δίνουν καινούργιο χωρίς κουβέντα, όχι επισκευή καινούργιο.

Και αυτοί που χάνουν τόσα λεφτά από αυτά τα πράγματα, τσιγκουνεύονται να βάλουν ένα ταμία ακόμη; Πρόκειται για μαλάκες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αν το κάνουν αυτό που λες, που πρώτη φορά το ακούω, το πιο πιθανό είναι ότι το ξαναπουλάνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Μηχανικός έγραψε: 27 Ιουν 2020, 18:34
Μηχανικός έγραψε: 27 Ιουν 2020, 16:45

Και εδώ στην Καλαμάτα συμβαίνει αυτό το φαινόμενο να περιμένεις στην ουρά στα ταμεία.
Ανεξήγητο, κάνουν οικονομία για ένα μεροκάματο ενός ταμία; Δεν καταλαβαίνουν την ζημιά που κάνουν στο μαγαζί τους;
Οι τυποι που πανε σε μπάτζετ προϊόντα κ υπηρεσίες αναρωτιούνται γιατι παίρνουν μπάτζετ προϊόντα κ υπηρεσίες. Σε λιγο θα ανακαλύψετε οτι τα αεροπλανα της Ryanair ειναι μεσα στη μπιχλα τους ιους κ τα βακτηρια
Υπάρχει άλλο μαγαζί στην Ελλάδα που να μπορείς μέσα σε ένα μήνα από όταν έκανες την αγορά, και χωρίς να έχεις καμία αιτιολογία, να γυρίσεις πίσω το χρησιμοποιημένο προϊόν και να σου επιστρέψουν τα λεφτά;
Δηλαδή αγοράζεις ένα εργαλείο, το χρησιμοποιείς ένα μήνα, το πηγαίνεις πίσω γιατί άλλαξες γνώμη και παίρνεις τα λεφτά σου.
Αγόραζεις ένα ρούχο το φοράς και αν μέσα στο μήνα αλλάξεις γνώμη, το πηγαίνεις πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου.

Επίσης ότι δίνουν με εγγύηση, παραδείγματος χάρη εργαλεία ή συσκευές που έχουν εγγύηση δύο χρόνια. Σου χάλασε πριν τα δύο χρόνια; Το πας πίσω και σου δίνουν καινούργιο χωρίς κουβέντα, όχι επισκευή καινούργιο.

Και αυτοί που χάνουν τόσα λεφτά από αυτά τα πράγματα, τσιγκουνεύονται να βάλουν ένα ταμία ακόμη; Πρόκειται για μαλάκες.
Τα προοιοντα τα επιστρεφουν πισω στις εταιριες. Δε τρωνε αυτοι το χρεωμα οποτε ναι, τσιγγουνευονται να βαλουν εναν ταμια ακομη.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Ιουν 2020, 03:18
Μηχανικός έγραψε: 27 Ιουν 2020, 18:34

Τα προοιοντα τα επιστρεφουν πισω στις εταιριες. Δε τρωνε αυτοι το χρεωμα οποτε ναι, τσιγγουνευονται να βαλουν εναν ταμια ακομη.
Α τόσο απλό είναι.
Να το κάνουν και τα άλλα μαγαζιά τότε. :smt005:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Επιστροφή μεταχειρισμένου προϊόντος χωρίς αιτία δεν είναι κάτι που κάνει κανείς. Δεν ξέρω πώς σου έχει έρθει ότι το κάνουν τα Lidl, αλλά αν όντως το κάνουν, ξαναπουλάνε τα ίδια προϊόντα σε άλλους. Επιστροφή με αιτιολόγηση δέχονται όλα τα καταστήματα, το ίδιο και αντικατάσταση αν χαλάσει εντός 2 ετών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Για αλλη μια φορεα ο παντοπωλης της καρτντιας μας ριχνει τονους λασπη στα Lidl χωρις κανενα στοιχειο
hellegennes έγραψε: 29 Ιουν 2020, 13:04 Επιστροφή μεταχειρισμένου προϊόντος χωρίς αιτία δεν είναι κάτι που κάνει κανείς. Δεν ξέρω πώς σου έχει έρθει ότι το κάνουν τα Lidl, αλλά αν όντως το κάνουν, ξαναπουλάνε τα ίδια προϊόντα σε άλλους.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν είναι λάσπη, είναι απλή λογική. Αν έχουν πολιτική επιστροφής μεταχειρισμένων προϊόντων χωρίς αιτία, που δεν το νομίζω, τότε τα ξαναπουλάνε.

Εσύ δε, δεν έχει δικαίωμα να μιλάς για λάσπη, γιατί όλο αυτό το νήμα είναι λάσπη χωρίς το παραμικρό στοιχείο. Γίνεσαι διαρκώς ρεντίκολο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Οχι
Ειναι λασπη η οποιο προερχεται απο την διαστρεβλωμενη γεματη μαλακια λογικη σου
Αν δεν γνωριζεις κατι ειναι προτιμοτερο να βγαζεις τον σκασμο απο το να εξαπολυεις λασπη
Κανε τουμπεκι εμμονικε αφου δεν εχεις στοιχεια για τις αηδιες που γραφεις
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 29 Ιουν 2020, 13:04 Επιστροφή μεταχειρισμένου προϊόντος χωρίς αιτία δεν είναι κάτι που κάνει κανείς. Δεν ξέρω πώς σου έχει έρθει ότι το κάνουν τα Lidl, αλλά αν όντως το κάνουν, ξαναπουλάνε τα ίδια προϊόντα σε άλλους. Επιστροφή με αιτιολόγηση δέχονται όλα τα καταστήματα, το ίδιο και αντικατάσταση αν χαλάσει εντός 2 ετών.
το κανουν και δεν τα ξαναπουλανε. τουλαχιστον οταν ειναι ορατο πως ειναι χρησιμοποιημενα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ειναι δηλαδη κινηση μαρκετιν?
Πονταρουν στο οτι ειναι εξαιρετικα απιθανο να εχουν πολλες επιστροφες και στο οτι οι πελατες θα επιβραβευσουν τις καλες προθεσεις της εταιρειας?
Παρακινδυνευμενο μου φαινεται.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μάλλον. Σου λέει πόσοι θα φέρουν εμφανώς χρησιμοποιημένα αντικείμενα πίσω; Αυτά που φαίνονται οκέι, προφανώς τα πουλάνε πάλι. Έτσι κι αλλιώς νόμιμο είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”