Άμα σου το είπε ταρίφας θα γίνει.blackpaint έγραψε: 25 Ιουν 2018, 17:19μου το πε ενας ταριφας που εχει ενα φιλο που εχει ξαδερφο στην ΕΜΥ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΙ ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;; Αλλαγή στο κλίμα της χώρας
Re: ΤΙ ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;; Αλλαγή στο κλίμα της χώρας
πάντως κάτι έχει αλλάξει πολύ απο παλιά. Θυμάμαι ο ήλιος τότε δεν έκαιγε τόσο, καθόμουν με τις ώρες στην θάλασσα και γινόμουν μαύρος, με κυνηγούσαν, το καπέλο σου, μου έριχναν νερό στα μαλλιά, α ναι, είχα και μαλλιά, αλλά ο ήλιος δεν έκαιγε. Θυμάμαι να σκέφτομαι πόσο περίεργο ειναι που οι γέροι δεν αντέχουν τον ήλιο, με παραξένευε και τους λυπόμουν. Τα πράγματα όμως άλλαξαν, ο ήλιος καίει πολύ τώρα πια, θέλει προσοχή.Athina__P έγραψε: 25 Ιουν 2018, 17:18 Η μνήμη του καθενός είναι κάτι σχετικό πράγματι, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που θυμούνται ανθρώπους να λιποθυμάνε από την πείνα πριν λίγα χρόνια ενώ τώρα δεν λιποθυμάνε.
- Υπερκουλτουριάρης
Και εγώ. Αν είναι έτσι η κλιματική αλλαγή, θέλουμε και άλλη.enterprise-psi έγραψε: 25 Ιουν 2018, 17:20 Εγώ πάντως το λατρεύω, έχει δροσιά, και δεν αλλάζεις 15 φανελάκια απο τον ιδρώτα.
Τα ιδια είναι οπως πάντα οσο θυμάμαι - σε όλες τις περιοχές που θυμαμαι (καταγράφω) , αντε να υπάρχουν κατι σαν επαναλαμβανομενοι ατελείς κύκλοι με κάποιες διαφορές στο σύνηθισμένο οπως ένας Ιούνιος που ξεχνάμε πως ηταν πριν μια δεκαετία η εικοσαετία στο περιπου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Ποτε θα βγαλουν τους κωλους εξω οι γυναικες; Καταθλιψη θα παθουμε.
- blackpaint
αυτην θα την παθεις ετσι κι αλλιως, ειτε επειδη δεν τους βγαζουν ειτε επειδη τους βγαζουν.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιουν 2018, 17:52 Ποτε θα βγαλουν τους κωλους εξω οι γυναικες; Καταθλιψη θα παθουμε.
O παππούς μου το '50 στο Πολυτεχνείο διδάσκονταν ότι ο Ιούνιος είναι βροχερός μήνας και τσιμέντα προτιμάμε να ρίχνουμε Ιούλιο - Σεπτέμβριο.Athina__P έγραψε: 25 Ιουν 2018, 16:57 Το βάζω στην εσωτερική πολιτική if you know what I mean.
Κανένας άνω των 40 δεν θυμάται τόσο βροχερούς Ιούνηδες παλιά - παλιά. Ίσως είναι και η περιοχή που μένει κανείς, αλλά σε πεδινές περιοχές θυμάμαι όταν έκλειναν τα σχολεία έκανες ΜΗΝΕΣ να δεις ΕΝΑ συννεφάκι στον ουρανό το καλοκαίρι. Οι βροχές ήταν κάτι πάρα πολύ σπάνιο, για αυτό και στο σχολείο μας μιλάγανε για τα ΠΡΩΤΟβρόχια τον φθινόπωρο.
Η έννοια πρωτοβρόχια = Σεπτέμβρης είναι μάλλον ποιητική επινόηση της γενιάς του '30.
-
Uppercut
Γιατί είναι στην εσωτερική πολιτική; Υπονοείς κάτι για τον καλοκαιρινό καιρό με Πασοκ και με ΣΥΡΙΖΑ;
Έχει τύχει να ρωτήσω γνωστό που είχε σχέση με ψεκαστικά και μου είπε ότι είχαν εντολές να πσεκάσουν αλλά δεν ξέραν και τι ακριβώς
Οπότε...
Λόγια του αέρα θα ήταν και αυτά...
-
Ορέστης 35
Ακριβως το αντιθετο ισχυει. Περσι τετοια επιχη εκανα τη βολτα μου στην Ερμου και τα ματια μου κυλουσαν ευτυχισμενα σε λειβαδια απο γυμνα κωλαρακια.blackpaint έγραψε: 25 Ιουν 2018, 18:23αυτην θα την παθεις ετσι κι αλλιως, ειτε επειδη δεν τους βγαζουν ειτε επειδη τους βγαζουν.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιουν 2018, 17:52 Ποτε θα βγαλουν τους κωλους εξω οι γυναικες; Καταθλιψη θα παθουμε.
Αν πας όμως παραλία, όλο και κάπχοιο ωραίο αντρικό κορμί θα δεις
Φτιάχνει την ψυχολογία το οφθαλμόλουτρο στο πιτς φυτίλι.

Εντάξει και το οφθαλμόλουτρο υποκατάστατο είναι και αυτό, αλλά καλύτερο από τις πιλάτες που κάνουν οι κυρίες στην ηλικία μου

Φτιάχνει την ψυχολογία το οφθαλμόλουτρο στο πιτς φυτίλι.

Εντάξει και το οφθαλμόλουτρο υποκατάστατο είναι και αυτό, αλλά καλύτερο από τις πιλάτες που κάνουν οι κυρίες στην ηλικία μου
- Βινόσαυρος
Κλαίει ο ουρανός για την μακεδονία, δεν είναι τυχαίο που ξεκίνησε αμέσως μετά να κλαίει.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Dwarven Blacksmith
Βινόσαυρος έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:25 Κλαίει ο ουρανός για την μακεδονία, δεν είναι τυχαίο που ξεκίνησε αμέσως μετά να κλαίει.
Εμπνευσμένο.
Τι λέγαμε για τον Ιούλιο;foscilis έγραψε: 25 Ιουν 2018, 18:48O παππούς μου το '50 στο Πολυτεχνείο διδάσκονταν ότι ο Ιούνιος είναι βροχερός μήνας και τσιμέντα προτιμάμε να ρίχνουμε Ιούλιο - Σεπτέμβριο.Athina__P έγραψε: 25 Ιουν 2018, 16:57 Το βάζω στην εσωτερική πολιτική if you know what I mean.
Κανένας άνω των 40 δεν θυμάται τόσο βροχερούς Ιούνηδες παλιά - παλιά. Ίσως είναι και η περιοχή που μένει κανείς, αλλά σε πεδινές περιοχές θυμάμαι όταν έκλειναν τα σχολεία έκανες ΜΗΝΕΣ να δεις ΕΝΑ συννεφάκι στον ουρανό το καλοκαίρι. Οι βροχές ήταν κάτι πάρα πολύ σπάνιο, για αυτό και στο σχολείο μας μιλάγανε για τα ΠΡΩΤΟβρόχια τον φθινόπωρο.
Η έννοια πρωτοβρόχια = Σεπτέμβρης είναι μάλλον ποιητική επινόηση της γενιάς του '30.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση