Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:33
vantono έγραψε: 24 Ιουν 2020, 11:39
plouf έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:27Τον χαρακτηρισμο ρεταλι στον επιστρεφω.Ουτε οι παμιτες ειχαν τα @@ να κανουν ντου στο κυνοβουλιο γιατι πολυ απλα ειναι μπραβοι του
συστηματος.
Εφοσον ηταν παροντες πριν τους μπαχαλακηδες γιατι δεν συγκρουστηκαν με τα ΜΑΤ για να μπουνε μεσα;

.
Γιατί σώνει και ντε να μπει κάποιος μέσα, ρε μπουκαπόρτα κατσαπλιά? Και άντεστομπούτσο τα καταφέρνεις και μπαίνεις, μετά τί? Τί κάνεις? Ανατρέπεις το πολίτευμα/σύστημα και αυτομάτως ελέγχεις στρατό και αστυνομία, αυτό νομίζετε βλήματα? Ή μπαίνουν και σας πετάνε απ'τα παράθυρα? Ή οχυρώνεστε μέσα γεμάτοι εκρηκτικά σαν αλαχακμπαράκηδες και απειλείτε με ανατίναξη κρατώντας ομήρους? Περιμένω να ακουσω καποιο πλάνο/σχέδιο για το μετά. Αλλά μάλλον ζητάω πολλά απο άτομα με κοινωνικοπολιτική αντίληψη 10χρονου.
γιαυτο η σωστη σταση των παμιτων θα ηταν να τους αφησουν να φανε τα μουτρα τους.
η σταση που βλεπουμε στις φωτο, τι εξυπηρετουσε;
Οχι και παλι οχι δεν εχω αυταπατες οτι θα γινοταν και καμια ανατροπη πολιτευματος εκεινη την μερα
αργα η γρηγορα θα γινοταν στρατιωτικος νομος, και η πολιτεια θα αποκαθιστουσε την ταξη.
Απλα οι κνιτες του οταν ολοι τους ελεγαν ολοι οτι φυλαξαν την κοινοβουλευτικη δημοκρατια και το κοινοβουλιο
δια του εκπροσωπου τους Μεντρεκα τους αποκαλουσαν προβοκατορες και οτι αυτο δεν ισχυει.
Λεγαν οτι και καλα θελαν να φυλαξουν την διαδηλωση.
Γιατι λοιπον τους αποκαλουσαν προβοκατορες και δεν εβγαιναν ευθαρσως να πουν ναι φυλαξαμε την κοινοβουλευτικη
δημοκρατια;
Θα σου πω εγω γιατι.
Πολυ απλα το ΚΚΕ ταϊζει σανο τους οπαδους του οτι δηθεν ειναι ενα επαναστατικο κομμα που δεν πιστευει στην κοινοβουλευτικη
δημοκρατια και θελει να την ανατρεψει.
Το μονο που κανει ειναι να ταϊζει μερικα στελεχη και βολευτες και να αρθρωνει μια φωνη διαμαρτυριας.
Εγω πουθενα δεν βλεπω οτι εχει στο προγραμμα του οτι θελει να κυβερνησει με οποιονδηποτε τροπο.
Εγω αυτο που θελω να καταδειξω σε σχεση με τους γελειους κουκουεδες ειναι το γεγονος οτι ταϊζουν τον κοσμο
με σανο.
Οπως ειπα προηγουμενως γιατι οταν ολοι οι αλλοι εκεινη την μερα ελεγαν οτι το ΠΑΜΕ φυλαξαν την κοινοβουλευτικη δημοκρατια
ο Μεντρεκας τους αποκαλουσε προβοκατορες;
Ειναι πολυ απλο:γιατι ολοι θα λεγαν οτι το ΚΚΕ ειναι συστημικο κομμα.
Αυτο λοιπον θελω να καταδειξω στους γελειους κουκουεδες οτι το κωμα του λαου πουλαει σανο
στους οπαδους του.
Το τι θα μπορουσε να γινει εκεινη την ημερα αν τελικα οι μπαχαλοι και οι χρυσαυγιτες μπουκαραν στο κοινοβουλιο ειναι
αλλουνου παπα ευαγγελειο.
Οπως ξαναειπα προηγουμενως θα γινοταν στρατιωτικος νομος και θα ερχοταν η αποκατασταση της ταξεως.
Απλα οι κουκουεδες μας πουλανε σανο οτι ειναι και καλα επαναστατικο κομμα και οτι εχουν το trademark της επαναστασης.
Ε λοιπον οχι ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος και το ΠΑΜΕ εκεινη την μερα φυλαξε την κοινοβουλευτικη δημοκρατια.
Δεν εχουν δικαιωμα οι κουκουεδες να μας πουλανε σανο τοσο απλα.