ΜπλεΜπουμπυς
vs
plouf
FIGHT!

ματηπαναγία, αυτό ακριβώς σκεφτόμανε στο αμάξι το μεσημέρι, αυτό ακριβώς.
Την αφρόκρεμα βρήκες να βγάλεις στη σέντρα, βλέπω. Τιτανομαχία.
Πες μου οτι τσουζει το σουφριδιο σου για τις αληθειες που γραφω Τ-Ε-Λ-Ο-Σ.
Λουμπεν αληταριά σαφέστατα. Το αν ήταν έτοιμα να εισβάλουν, παίζεται...Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2020, 18:51 Το ΚΚΕ αξίζει ένα μπράβο για αυτήν την στάση του.
Λούμπεν αληταρια ήταν έτοιμα να εισβάλουν στη Βουλή.
Τράβα να πάρεις τα χάπια σου. Και να σε έχει από κοντά ο γιατρός που σε κουράρει. Μέρα με τη μέρα ρετάρεις όλο και περισσότερο. Και δεν εννοω μονο για τα αντικκεδιάρικα που γράφεις (που παρά τις ψεκασμενιές σου, μπορεί να πεις και 2-3 σωστά έστω και κατά τύχη και να 'χεις δίκιο), αλλά γενικότερα. Και ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον έθναρο που σε παρομοίασα μαζί του. Εκείνος τουλάχιστον είναι συμπαθέστατος, και (θέλω να πιστεύω ότι) υπάρχει και μια σημαντική πιθανότητα απλώς να τρολάρει. Εσύ είσαι μακράν άλλο λέβελ.plouf έγραψε: 23 Ιουν 2020, 18:53Πες μου οτι τσουζει το σουφριδιο σου για τις αληθειες που γραφω Τ-Ε-Λ-Ο-Σ.
Το ΚΚΕ ειναι ο πιο καλος τσατσος και μπραβος του συστηματος deal with it.![]()
vantono έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:02Λουμπεν αληταριά σαφέστατα. Το αν ήταν έτοιμα να εισβάλουν, παίζεται...Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2020, 18:51 Το ΚΚΕ αξίζει ένα μπράβο για αυτήν την στάση του.
Λούμπεν αληταρια ήταν έτοιμα να εισβάλουν στη Βουλή.
Φονιάδες του κοινού ποινικού που μόλις μέχρι λίγο πριν την παραπάνω υποδειγματική παράταξη του ΠΑΜΕ, εκσφενδόνιζαν μολότοφ, μάρμαρα και πέτρες πάνω στον κόσμο, όχι (μόνο) στους ματατζήδες, αποσκοπώντας ξεκάθαρα στο να θρηνήσουμε θύματα. Ήμουν παρών και τα έβλεπα με τα μάτια μου. Λίγο έλειψε να είχαμε μαρφίν πριν τη μαρφίν.
Και όσο περνάει ο καιρος και το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο πιστεύω πως ακομα κι αν οι ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΠΑΜΙΤΕΣ ανοιγαν διάπλατα και τους ελεγαν "ορίστε ρε μουνοπανιάρηδες, μπείτε να δουμε τιστομπούτσο θα γαμωκαταλαβετε", εκείνοι δεν θα έμπαιναν καν, είτε ως απλά προβόκια σε εντεταλμένη υπηρεσία είτε ως απλά αναρχοαυτόνομα μαλακιστήρια που δεν θα έβρισκαν τα κάκαλα να το κάνουν.
Όπως και να 'χει, μπράβο στο ΠΑΜΕ για άλλη μια φορά!
Τον χαρακτηρισμο ρεταλι στον επιστρεφω.Ουτε οι παμιτες ειχαν τα @@ να κανουν ντου στο κυνοβουλιο γιατι πολυ απλα ειναι μπραβοι τουvantono έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:06Τράβα να πάρεις τα χάπια σου. Και να σε έχει από κοντά ο γιατρός που σε κουράρει. Μέρα με τη μέρα ρετάρεις όλο και περισσότερο. Και δεν εννοω μονο για τα αντικκεδιάρικα που γράφεις (που παρά τις ψεκασμενιές σου, μπορεί να πεις και 2-3 σωστά έστω και κατά τύχη και να 'χεις δίκιο), αλλά γενικότερα. Και ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον έθναρο που σε παρομοίασα μαζί του. Εκείνος τουλάχιστον είναι συμπαθέστατος, και (θέλω να πιστεύω ότι) υπάρχει και μια σημαντική πιθανότητα απλώς να τρολάρει. Εσύ είσαι μακράν άλλο λέβελ.plouf έγραψε: 23 Ιουν 2020, 18:53Πες μου οτι τσουζει το σουφριδιο σου για τις αληθειες που γραφω Τ-Ε-Λ-Ο-Σ.vantono έγραψε: 23 Ιουν 2020, 18:46
Την αφρόκρεμα βρήκες να βγάλεις στη σέντρα, βλέπω. Τιτανομαχία.![]()
Ο ένας μποτ χωρίς τα τελευταία 2-3 απντέιτς τουλάχιστον, ο άλλος πιο ρεταρισμένος κι απ'τον εθνι. Δύσκολο ποντάρισμα, απέχουμε.
Το ΚΚΕ ειναι ο πιο καλος τσατσος και μπραβος του συστηματος deal with it.![]()
Η κίνηση ματ ήταν από το σύστημα που παρέταξε τα πιόνια του στη σωστή θέση.![]()