!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατάγομαι από εθνοπροδότες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Re: Κατάγομαι από εθνοπροδότες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

παντως συμβαινει και το αντιστροφο
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Κόκκορας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:46 παντως συμβαινει και το αντιστροφο
Όχι δεν συμβαίνει.
Αλλά εκτός ότι δεν συμβαίνει απαγορεύεται. Ένας που είχε πατέρα/μάνα/θεία που δεν ήταν ΚΚΕ απαγορεύεται να γίνει μέλος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

wooded glade έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:48
Όχι δεν συμβαίνει.
Αλλά εκτός ότι δεν συμβαίνει απαγορεύεται. Ένας που είχε πατέρα/μάνα/θεία που δεν ήταν ΚΚΕ απαγορεύεται να γίνει μέλος.
απαντουσα στο αρχικο μηνυμα

ουκ ολιγα παιδια δεξιων μην πω βασιλοχουντικων γινηκανε φανατικοι αριστεροι
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Κόκκορας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:59
Όχι δεν συμβαίνει.

Πες ένα.
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos »

Apergos8 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:39
Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:35 Δυστυχώς έχω συγγενείς κομμουνιστές(ο νονός μου μάλιστα πολύ ενεργό στέλεχος στο ΚΚΕ).Είναι όμως καλοί άνθρωποι και με συμπαθούν.Ποτέ μου δεν μιλώ μαζί τους για πολιτικά(και δεν χρειάζεται γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας).
Οι πιο σκληροπυρηνικοί συντηρητικοί προέρχονται απο άτομα με κομμουνιστές στον συγγενικό τους κύκλο/περιβάλλον.Αναρωτιέμαι γιατί.
Μικρό παιδί κι εγώ ήμουν φιλοκομμουνιστής με αυτά τα ωραία που άκουγα γι αυτόν.Στην πορεία όμως έμαθα ελληνική ιστορία και έμαθα και κομμουνιστική ιστορία(και γενικά αριστερή ιστορία).Αυτά που έμαθα για την αριστερά(και τους κομμουνιστές) με έκαναν να δω ποιό ήταν το αληθινό του πρόσωπο(του κομμουνισμού ως ιδεολογίας) και το πως έφτασε σε σημείο να καταστρέψει ολόκληρες αυτοκρατορίες και μεγάλα έθνη.Διάβασα και Μαρξ και βιβλία αναρχικών.Μετά απο αυτά ήταν μονόδρομος να αρνηθώ τον κομμουνισμό.Για μένα πλέον υπάρχει η πατρίδα,η θρησκεία και η οικογένεια.Μακάρι να μπορούσα να ανοίξω και τα μάτια όσων συγγενών μου είναι κομμουνιστές αλλά με δεδομένο πόσο προσυλωμένοι είναι οι κομμουνιστές στην ιδεολογία τους δεν έχω καμία ελπίδα να τους αλλάξω μυαλά ότι και να πω και όσα στοιχεία και να τους δείξω.Ο κομμουνισμός είναι το χειρότερο ναρκωτικό.Απαξ και τον ασπαστείς είναι σχεδόν αδύνατον να τον απαρνηθείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos την 23 Ιουν 2020, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Όχι δεν συμβαίνει.
Σου κατέστρεψαν το μυαλό τα αλόγατα. :D
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

wooded glade έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:01
Κόκκορας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:59

Όχι δεν συμβαίνει.

Πες ένα.
ένα
Άβαταρ μέλους
Namrail

Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:02 .Ο κομμουνισμός είναι το χειρότερο ναρκωτικό.Απαξ και τον ασπαστείς είναι σχεδόν αδύνατον να τον απαρνηθείς.
Βασικά ένα σημαντικό μέρος της ελίτ του πολιτικού κόσμου σήμερα, που υπηρετούν αστικά κόμματα, προερχεται από το ΚΚΕ. Και υπάρχουν αρκετοί ανώνυμοι ροζ αριστεροί σήμερα που πέρασαν αλλά δεν έμειναν στο ΚΚΕ.

Σταματειστε να μιλάτε με ανόητες γενικεύσεις.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Πέστε μου ένα γνωστό πρόσωπο από το χώρο της πολιτικής, σώου μπίζνες, ποδοσφαίορου, βόλλεϋ, φλιππεράκι που να προέρχεται από αντικομμουνιστική οικογένεια και να είναι σήμερα κομμουνιστής.
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:07
Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:02 .Ο κομμουνισμός είναι το χειρότερο ναρκωτικό.Απαξ και τον ασπαστείς είναι σχεδόν αδύνατον να τον απαρνηθείς.
Βασικά ένα σημαντικό μέρος της ελίτ του πολιτικού κόσμου σήμερα προερχεται από το ΚΚΕ. Και υπάρχουν αρκετοί ανώνυμοι ροζ αριστεροί σήμερα που πέρασαν αλλά δεν έμειναν στο ΚΚΕ.

Σταματειστε να μιλάτε με ανόητες γενικεύσεις.
Κομμουνισμός δεν είναι μόνο το ΚΚΕ(αν και οι περισσότεροι απο όσους είναι κομμουνιστές στο συγγενικό μου περιβάλλον είναι στο ΚΚΕ).Ο κομμουνισμός είναι η μήτρα της ιδεολογίας και του ΣΥΡΙΖΑ,και του παλιού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κτλ.Ένας κομμουνιστής που μεταπηδά απο το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παύει να είναι κομμυονιστής.Δυστυχώς η Ελλάδα είναι γεμάτη απο κομμυονιστές(στο δικό μου σοι είναι ακόμα χειρότερα) γι αυτό πάμε κατα διαόλου σαν χώρα.Στην γειτονική Τουρκία ελάγχιστοι κομμουνιστές υπάρχουν(η ηγεσία του κουρδικού κόμματος HDP είναι μεν κομμουνιστές αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του δεν είναι).
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων του 21(Παπαφλέσσας,Κολοκοτρώνης,Μακρυγιάννης και λοιποί) αν έβλεπαν την χώρα που έφτιαξαν με αίμα να έχει γεμίσει κομμουνιστές.Αν το έβλεπαν θα σηκωνόταν απο τον τάφο τους για να μας φτύσουν.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:13
Κομμουνισμός δεν είναι μόνο το ΚΚΕ(αν και οι περισσότεροι απο όσους είναι κομμουνιστές στο συγγενικό μου περιβάλλον είναι στο ΚΚΕ).Ο κομμουνισμός είναι η μήτρα της ιδεολογίας και του ΣΥΡΙΖΑ,και του παλιού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κτλ.Ένας κομμουνιστής που μεταπηδά απο το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παύει να είναι κομμυονιστής.
Α οκ, ανήκεις στο κλαμπ του τρολαιπωρα και συ. Πχ το Χ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφιζε μνημόνια και κατεξοχήν δεξιές πολιτικές, παραμένει κομουνιστής γιατί έτσι βολεύει τον κύριο Γιώργο.

Οκ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Apergos8 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:39
Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:35 Δυστυχώς έχω συγγενείς κομμουνιστές(ο νονός μου μάλιστα πολύ ενεργό στέλεχος στο ΚΚΕ).Είναι όμως καλοί άνθρωποι και με συμπαθούν.Ποτέ μου δεν μιλώ μαζί τους για πολιτικά(και δεν χρειάζεται γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας).
Οι πιο σκληροπυρηνικοί συντηρητικοί προέρχονται απο άτομα με κομμουνιστές στον συγγενικό τους κύκλο/περιβάλλον.Αναρωτιέμαι γιατί.
Δεν είναι να απορείς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ουδέποτε το παλιό όκιο δήλωσε "κομμουνιστικό".
Μέχρι το "λοιπες δημοκρατικές δυνάμεις" έφτασε.
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:15
Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:13
Κομμουνισμός δεν είναι μόνο το ΚΚΕ(αν και οι περισσότεροι απο όσους είναι κομμουνιστές στο συγγενικό μου περιβάλλον είναι στο ΚΚΕ).Ο κομμουνισμός είναι η μήτρα της ιδεολογίας και του ΣΥΡΙΖΑ,και του παλιού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κτλ.Ένας κομμουνιστής που μεταπηδά απο το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παύει να είναι κομμυονιστής.
Α οκ, ανήκεις στο κλαμπ του τρολαιπωρα και συ. Πχ το Χ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφιζε μνημόνια και κατεξοχήν δεξιές πολιτικές, παραμένει κομουνιστής γιατί έτσι βολεύει τον κύριο Γιώργο.

Οκ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται απο το ΚΚΕ εσωτερικού.Τα πράγματα είναι απλά αλλά εσύ σαν κομμουνιστής κάνεις πως δεν τα βλέπεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”