!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατάγομαι από εθνοπροδότες
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Κατάγομαι από εθνοπροδότες
παντως συμβαινει και το αντιστροφο
- wooded glade
Όχι δεν συμβαίνει.
Αλλά εκτός ότι δεν συμβαίνει απαγορεύεται. Ένας που είχε πατέρα/μάνα/θεία που δεν ήταν ΚΚΕ απαγορεύεται να γίνει μέλος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Κόκκορας
απαντουσα στο αρχικο μηνυμαwooded glade έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:48Όχι δεν συμβαίνει.
Αλλά εκτός ότι δεν συμβαίνει απαγορεύεται. Ένας που είχε πατέρα/μάνα/θεία που δεν ήταν ΚΚΕ απαγορεύεται να γίνει μέλος.
ουκ ολιγα παιδια δεξιων μην πω βασιλοχουντικων γινηκανε φανατικοι αριστεροι
- wooded glade
Πες ένα.Κόκκορας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:59απαντουσα στο αρχικο μηνυμαwooded glade έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:48Όχι δεν συμβαίνει.
Μικρό παιδί κι εγώ ήμουν φιλοκομμουνιστής με αυτά τα ωραία που άκουγα γι αυτόν.Στην πορεία όμως έμαθα ελληνική ιστορία και έμαθα και κομμουνιστική ιστορία(και γενικά αριστερή ιστορία).Αυτά που έμαθα για την αριστερά(και τους κομμουνιστές) με έκαναν να δω ποιό ήταν το αληθινό του πρόσωπο(του κομμουνισμού ως ιδεολογίας) και το πως έφτασε σε σημείο να καταστρέψει ολόκληρες αυτοκρατορίες και μεγάλα έθνη.Διάβασα και Μαρξ και βιβλία αναρχικών.Μετά απο αυτά ήταν μονόδρομος να αρνηθώ τον κομμουνισμό.Για μένα πλέον υπάρχει η πατρίδα,η θρησκεία και η οικογένεια.Μακάρι να μπορούσα να ανοίξω και τα μάτια όσων συγγενών μου είναι κομμουνιστές αλλά με δεδομένο πόσο προσυλωμένοι είναι οι κομμουνιστές στην ιδεολογία τους δεν έχω καμία ελπίδα να τους αλλάξω μυαλά ότι και να πω και όσα στοιχεία και να τους δείξω.Ο κομμουνισμός είναι το χειρότερο ναρκωτικό.Απαξ και τον ασπαστείς είναι σχεδόν αδύνατον να τον απαρνηθείς.Apergos8 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:39Οι πιο σκληροπυρηνικοί συντηρητικοί προέρχονται απο άτομα με κομμουνιστές στον συγγενικό τους κύκλο/περιβάλλον.Αναρωτιέμαι γιατί.Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:35 Δυστυχώς έχω συγγενείς κομμουνιστές(ο νονός μου μάλιστα πολύ ενεργό στέλεχος στο ΚΚΕ).Είναι όμως καλοί άνθρωποι και με συμπαθούν.Ποτέ μου δεν μιλώ μαζί τους για πολιτικά(και δεν χρειάζεται γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos την 23 Ιουν 2020, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σου κατέστρεψαν το μυαλό τα αλόγατα.wooded glade έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:48Όχι δεν συμβαίνει.
- Κόκκορας
έναwooded glade έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:01Πες ένα.Κόκκορας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:59απαντουσα στο αρχικο μηνυμαwooded glade έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:48
Όχι δεν συμβαίνει.
Βασικά ένα σημαντικό μέρος της ελίτ του πολιτικού κόσμου σήμερα, που υπηρετούν αστικά κόμματα, προερχεται από το ΚΚΕ. Και υπάρχουν αρκετοί ανώνυμοι ροζ αριστεροί σήμερα που πέρασαν αλλά δεν έμειναν στο ΚΚΕ.Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:02 .Ο κομμουνισμός είναι το χειρότερο ναρκωτικό.Απαξ και τον ασπαστείς είναι σχεδόν αδύνατον να τον απαρνηθείς.
Σταματειστε να μιλάτε με ανόητες γενικεύσεις.
- wooded glade
Πέστε μου ένα γνωστό πρόσωπο από το χώρο της πολιτικής, σώου μπίζνες, ποδοσφαίορου, βόλλεϋ, φλιππεράκι που να προέρχεται από αντικομμουνιστική οικογένεια και να είναι σήμερα κομμουνιστής.
Κομμουνισμός δεν είναι μόνο το ΚΚΕ(αν και οι περισσότεροι απο όσους είναι κομμουνιστές στο συγγενικό μου περιβάλλον είναι στο ΚΚΕ).Ο κομμουνισμός είναι η μήτρα της ιδεολογίας και του ΣΥΡΙΖΑ,και του παλιού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κτλ.Ένας κομμουνιστής που μεταπηδά απο το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παύει να είναι κομμυονιστής.Δυστυχώς η Ελλάδα είναι γεμάτη απο κομμυονιστές(στο δικό μου σοι είναι ακόμα χειρότερα) γι αυτό πάμε κατα διαόλου σαν χώρα.Στην γειτονική Τουρκία ελάγχιστοι κομμουνιστές υπάρχουν(η ηγεσία του κουρδικού κόμματος HDP είναι μεν κομμουνιστές αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του δεν είναι).Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:07Βασικά ένα σημαντικό μέρος της ελίτ του πολιτικού κόσμου σήμερα προερχεται από το ΚΚΕ. Και υπάρχουν αρκετοί ανώνυμοι ροζ αριστεροί σήμερα που πέρασαν αλλά δεν έμειναν στο ΚΚΕ.Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:02 .Ο κομμουνισμός είναι το χειρότερο ναρκωτικό.Απαξ και τον ασπαστείς είναι σχεδόν αδύνατον να τον απαρνηθείς.
Σταματειστε να μιλάτε με ανόητες γενικεύσεις.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων του 21(Παπαφλέσσας,Κολοκοτρώνης,Μακρυγιάννης και λοιποί) αν έβλεπαν την χώρα που έφτιαξαν με αίμα να έχει γεμίσει κομμουνιστές.Αν το έβλεπαν θα σηκωνόταν απο τον τάφο τους για να μας φτύσουν.
Α οκ, ανήκεις στο κλαμπ του τρολαιπωρα και συ. Πχ το Χ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφιζε μνημόνια και κατεξοχήν δεξιές πολιτικές, παραμένει κομουνιστής γιατί έτσι βολεύει τον κύριο Γιώργο.Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:13
Κομμουνισμός δεν είναι μόνο το ΚΚΕ(αν και οι περισσότεροι απο όσους είναι κομμουνιστές στο συγγενικό μου περιβάλλον είναι στο ΚΚΕ).Ο κομμουνισμός είναι η μήτρα της ιδεολογίας και του ΣΥΡΙΖΑ,και του παλιού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κτλ.Ένας κομμουνιστής που μεταπηδά απο το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παύει να είναι κομμυονιστής.
Οκ.
Δεν είναι να απορείς.Apergos8 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:39Οι πιο σκληροπυρηνικοί συντηρητικοί προέρχονται απο άτομα με κομμουνιστές στον συγγενικό τους κύκλο/περιβάλλον.Αναρωτιέμαι γιατί.Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:35 Δυστυχώς έχω συγγενείς κομμουνιστές(ο νονός μου μάλιστα πολύ ενεργό στέλεχος στο ΚΚΕ).Είναι όμως καλοί άνθρωποι και με συμπαθούν.Ποτέ μου δεν μιλώ μαζί τους για πολιτικά(και δεν χρειάζεται γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- wooded glade
Ουδέποτε το παλιό όκιο δήλωσε "κομμουνιστικό".
Μέχρι το "λοιπες δημοκρατικές δυνάμεις" έφτασε.
Μέχρι το "λοιπες δημοκρατικές δυνάμεις" έφτασε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται απο το ΚΚΕ εσωτερικού.Τα πράγματα είναι απλά αλλά εσύ σαν κομμουνιστής κάνεις πως δεν τα βλέπεις.Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:15Α οκ, ανήκεις στο κλαμπ του τρολαιπωρα και συ. Πχ το Χ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφιζε μνημόνια και κατεξοχήν δεξιές πολιτικές, παραμένει κομουνιστής γιατί έτσι βολεύει τον κύριο Γιώργο.Giorgos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 21:13
Κομμουνισμός δεν είναι μόνο το ΚΚΕ(αν και οι περισσότεροι απο όσους είναι κομμουνιστές στο συγγενικό μου περιβάλλον είναι στο ΚΚΕ).Ο κομμουνισμός είναι η μήτρα της ιδεολογίας και του ΣΥΡΙΖΑ,και του παλιού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κτλ.Ένας κομμουνιστής που μεταπηδά απο το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παύει να είναι κομμυονιστής.
Οκ.