Διορίζονται κανονικά κι ένας από τους τζιχαντιστές εργαζόταν σε πυρηνικό εργοστάσιο.Antares έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:36 Στο δημόσιο δεν νομίζω να διορίζονται πουθενά μετανάστες στην Ευρώπη. Ούτε με υπηκοότητα. Στο ευρύτερο ναι.
Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας, δεν είναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Δεν είναι ίδια τα κίνητρα. Το κίνητρο δεν βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι μαύρος ή είναι λευκός αντίστοιχα. Το κίνητρο βρίσκεται στο γεγονός ότι "είμαι σε θέση ισχύος επειδή ανήκω στην κυρίαρχη κοινωνική ομάδα".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:21επαναλαμβάνω: ίδια πράξη, ίδια κίνητρα, διαφορετική αντιμετώπισηstavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:19Πρόσεξε τί σου γράφω σε μία λίγο διαφορετική περίπτωση, για να εννοήσεις την ουσία του νόμου:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:11
η ίδια ακριβώς πράξη, με τα ίδια ακριβώς κίνητρα κρίνεται υπό διαφορετικούς όρους με βάσει ποσοτικά στοιχεία πληθυσμών και γεωγραφικό τόπο
η λογική έχει πάει περίπατο
αν εσύ επιτεθείς σε γκέι επειδή αυτός είναι γκέι, κατηγορείσαι για ρατσιστική βία (διάκριση).
αν γκέι σου επιτεθεί επειδή είσαι στρέιτ, κατηγορείται απλά για σωματική βλάβη.
Το αντιλαμβάνεσαι;
Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για "διάκριση", δηλαδή διαφορετική αντιμετώπιση ανθρώπου επειδή ανήκει στην κυρίαρχη κοινωνική ομάδα. Είναι το αντίθετο της έννοιας της διάκρισης για την Πολιτεία μας.
πχ ένας αφροαμερικάνος λέει μισώ τους λευκούς και βγαίνει έξω και σκοτώνει τον πρώτο τυχαίο λευκό που βρίσκει
βάσει των αντιλήψεών σου, δεν είναι ρατσιστική επίθεση
καταλαβαίνεις ότι δεν είναι λογικό, έτσι;
Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:42Διορίζονται κανονικά κι ένας από τους τζιχαντιστές εργαζόταν σε πυρηνικό εργοστάσιο.Antares έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:36 Στο δημόσιο δεν νομίζω να διορίζονται πουθενά μετανάστες στην Ευρώπη. Ούτε με υπηκοότητα. Στο ευρύτερο ναι.
Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας, δεν είναι;
Όταν ήμουν εγώ εκεί δεν διορίζονταν. Δεν μπορούσα να γίνω εκπαιδευτικός σε γερμανικό σχολείο. Μπορούσα όμως να δουλέψω σε ερευνητικό ινστιτούτο και ίσως να γίνω καθηγήτρια πανεπιστημίου. Υπάρχουν τομείς ευαίσθητοι.
Και δεν καταλαβαίνω δηλαδή. Εμένα γιατί να μην με αποζημιώσουν για όσα έκαναν στους προγόνους μου; Προηγούνται οι μουσουλμάνοι; Εξάλλου δουλειά θα ζητούσα, όχι καθισιό και επιδόματα. Το έχω κάνει ήδη (αίτηση σε κάποιο πρόγραμμα). Απάντηση, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε (λόγω ηλικίας προφανώς).
Για χόμπυ έπαιζε ποδόσφαιρο με την εθνική ΗΠΑΓάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:13
Ο Λάλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ, πήγε σχολείο στις ΗΠΑ και ήταν αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Δεν υπάρχουν παιδάκια. Μόνο οι ιδεολογικοί σου προγονοι, οι ταγματασφαλίτες, που σωστά πετσοκοφτηκαν (πολλοί ούτε καν από τον ΕΛΑΣ αλλά από το μαινόμενο πλήθος) και πετάχτηκαν σαν στιγματισμένα σφάγια μέσα στην Πηγάδα.
Δυστυχώς υπήρξε μια Πηγάδα και όχι πολλές, όπως επέβαλλαν οι καταστάσεις. Ο ανθρωπισμός του ΕΛΑΣ ήταν παραπάνω από ότι έπρεπε.
Με αμερικανική τεχνογνωσία και καθοδήγηση και αναλογία 10 προς 1 και παρόλα αυτά χαίρεται ο δεξιός για το Γράμμο.Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:40
.Όταν όμως είχατε ν' αντιμετωπίσετε ένοπλους άντρες γιατί τρέχατε στο Γράμμο;
Που ακόμα και με τέτοια συντριπτική υπεροχή ο δημοκρατικός στρατος κατάφερε αρκετά χουνερια στους μοναρχοφασιστες (με τις αναδιπλώσεις σε Γράμμο Βίτσι κλπ). Τέτοιο ήταν το αγωνιστικό πνεύμα του.
οι νεοναζι, ειναι κυριαρχη ομαδα;stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:29Η μειονότητα δεν είναι κυρίαρχη ομάδα κι αφορά το θέμα μας.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:26πριν ειπες μειονοτητα, οχι κυριαρχη ομαδα.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:23
Το απαρτχάιντ ήταν ρατσιστικό επειδή η κυρίαρχη κοινωνική ομάδα που προσδιορίζονταν από συγκεκριμένα φυλετικά χαρακτηριστικά παρήγαγε διακρίσεις έναντι της μη κυρίαρχης ομάδας που προσδιορίζονταν από άλλα φυλετικά χαρακτηριστικά.
Στη δημοκρατία μας, κυριαρχία έχει η πλειοψηφία. Γι' αυτό κι όταν μιλώ για Ελλάδα αναφέρομαι κυρίως σε πλειοψηφίες.
Το απαρτχάιντ έγινε από κυρίαρχη ομάδα και αφορά την Αφρική.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ανήκουν σε κυρίαρχη ευρύτερη ομάδα την οποία επικαλούνται για να διαπράξουν τα εγκλήματά τους.
Αν ένας νεοναζί χτυπήσει εσένα, δεν θα υπάρχει έγκλημα διάκρισης, αφού κι εσύ ανήκεις στην κυρίαρχη ομάδα (εκτός αν δηλώσεις ότι φέρεις χαρακτηριστικό μειονότητας). Αν όμως χτυπήσει έναν αλλοδαπό, έναν τσιγγάνο, έναν ομοσεξουαλικό κλπ που φέρουν χαρακτηριστικά διάκρισης, τότε συμβαίνει το εξής:
Καθαρογράφηκε και δημοσιεύθηκε η Απόφαση 3054/2015 του Γ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σχετικά με τη ρατσιστική επίθεση που έλαβε χώρα, μετά την παρέλαση της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου 2011, εις βάρος δύο γυναικών ελληνικής καταγωγής από τη Β.Ήπειρο από ομάδα 10 ατόμων, για την οποία οι δράστες εκτίουν ήδη πολυετείς ποινές κάθειρξης.
Όπως επισημαίνει το Ελληνικό Συβούλιο για τους Πρόσφυγες, η υπόθεση είναι η δεύτερη, μετά την υπόθεση Σαχζάντ Λουκμάν, από τις συσχετισμένες στη δικογραφία της Χρυσής Αυγής, για την οποία οι δράστες καταδικάστηκαν με την επιβαρυντική περίσταση του ρατσιστικού κινήτρου, είτε του άρθρου 79 παρ.3 ΠΚ είτε 81 Α ΠΚ.
Όπως προκύπτει ρητά από την αιτιολογία της απόφασης, παρά τη μη αναφορά της Εισαγγελέως της έδρας, κατά το στάδιο επιμέτρησης της ποινής στη διαδικασία στο Ακροατήριο, σε εφαρμογή των σχετικών επιβαρυντικών διατάξεων για το ρατσιστικό έγκλημα, «οι κατηγορούμενοι και λοιποί συναυτουργοί τους επέδειξαν σε βάρος των δύο μεσηλίκων γυναικών, τις οποίες δε γνώριζαν καν, ιδιαίτερη σκληρότητα, βιαιότητα και αναλγησία, παντελή έλλειψη συναισθημάτων, ηθικού ή ψυχικού φραγμού, υποκινούμενοι αποκλειστικά και μόνο από ρατσιστικό κίνητρο, στοχοποιώντας τες λόγω της καταγωγής τους ως ανεπιθύμητες αλλοδαπές, συνεπεία δε τούτου τα έννομα αγαθά τους όπως η αξιοπρέπεια, η περιορισμένη περιουσία τους ακόμα δε και η σωματική τους ακεραιότητα δεν είχαν γι’ αυτούς οποιαδήποτε αξία, επιδεικνύοντας ισχύ και υπεροχή έναντι πάντων, αφού προέβησαν στην παραπάνω εγκληματική δραστηριότητά τους, κατά τη διάρκεια της ημέρας, εν μέση οδώ, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή των Αθηνών. Πρέπει συνεπώς να κηρυχθούν ένοχοι των ανωτέρω εγκλημάτων κατά τα στο διατακτικό οριζόμενα, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου 81 Α ΠΚ».
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/deyte ... ko-egklima
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Ιουν 2020, 20:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
αααχ, μυρισε γιασεμι, και παλιο, καλο πχορουμ.Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:52Δεν υπάρχουν παιδάκια. Μόνο οι ιδεολογικοί σου προγονοι, οι ταγματασφαλίτες, που σωστά πετσοκοφτηκαν (πολλοί ούτε καν από τον ΕΛΑΣ αλλά από το μαινόμενο πλήθος) και πετάχτηκαν σαν στιγματισμένα σφάγια μέσα στην Πηγάδα.
Δυστυχώς υπήρξε μια Πηγάδα και όχι πολλές, όπως επέβαλλαν οι καταστάσεις. Ο ανθρωπισμός του ΕΛΑΣ ήταν παραπάνω από ότι έπρεπε.
Με αμερικανική τεχνογνωσία και καθοδήγηση και αναλογία 10 προς 1 και παρόλα αυτά χαίρεται ο δεξιός για το Γράμμο.Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:40
.Όταν όμως είχατε ν' αντιμετωπίσετε ένοπλους άντρες γιατί τρέχατε στο Γράμμο;
Που ακόμα και με τέτοια συντριπτική υπεροχή ο δημοκρατικός στρατος κατάφερε αρκετά χουνερια στους μοναρχοφασιστες (με τις αναδιπλώσεις σε Γράμμο Βίτσι κλπ). Τέτοιο ήταν το αγωνιστικό πνεύμα του.
φυσικα, λες παραμυθια. κοινοι εγλκηματιες ηταν του ελας, και τον ηπιανε παντου, οχι μονο στο γραμμο, τον ηπιανε και απο τους χωροφυλακους, οταν ειχαν οι ελασιτες την αριθμητικη υπεροχη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Namrail στην προσπάθειά σας ν' αποκόψετε τη Μακεδονία, 5χρονα δολοφονούσατε κι ακόμα μικρότερα παιδάκια. Ο ελληνικός λαός σας κυνήγησε στο Βίτσι και στο Γράμμο κι αντί να κάτσετε να πολεμήσετε όταν συνειδητοποιήσατε ότι πλέον δεν έχετε απέναντί σας αδύναμα παιδάκια, αλλά λοκατζήδες, τρέχατε με τον ίδιο πανικό που τρέχουν οι κότες όταν εισβάλει λύκος σε κοτέτσι.

Σε ό,τι αφορά τις συμμαχίες, ο ελληνικός λαός είχε ως συμμάχους τις ΗΠΑ και τους Βρετανούς, ενώ οι δωσίλογοι κομμουνιστές είχαν ως συμμάχους όλες τις κομμουνιστικές χαβούζες. Ε στο τέλος καταλήξατε να τρώτε ναπάλμ.
Από τον Εφιάλτη και το Νενέκο μέχρι τον Βελουχιώτη και τον Μπελογιάννη, στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα όλοι οι εθνοπροδότες το ίδιο τέλος έχουν.

Σε ό,τι αφορά τις συμμαχίες, ο ελληνικός λαός είχε ως συμμάχους τις ΗΠΑ και τους Βρετανούς, ενώ οι δωσίλογοι κομμουνιστές είχαν ως συμμάχους όλες τις κομμουνιστικές χαβούζες. Ε στο τέλος καταλήξατε να τρώτε ναπάλμ.
Από τον Εφιάλτη και το Νενέκο μέχρι τον Βελουχιώτη και τον Μπελογιάννη, στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα όλοι οι εθνοπροδότες το ίδιο τέλος έχουν.
Δε χρειάζεται να γράφεις πολλά. Στο Γράμμο Βιτσι πάθατε χουνερια μέχρι η καταιγιστικη υπέροχη σε αριθμούς, οπλικά συστήματα και τεχνογνωσία να γείρει την πλάστιγγα.
Βέβαια η Ελλάδα ήταν ένα εξαιρετικά μικρό θέατρο επιχειρήσεων.
Μπορούμε αν θέλεις να μιλήσουμε για τη γενική εικόνα και τι επαθαν οι ιδεολογικοί πρόγονοι των χρυσαυγουλων, οι ναζί.
Μπορούμε να μιλήσουμε και για τις Γερμανίδες και τα μωράκια με ρωσικά χαρακτηριστικά που γέννησαν μετά την είσοδο του Κοκκινου Στρατού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 23 Ιουν 2020, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν υπάρχουν παιδιά εκτελεσμενα από τον ΕΛΑΣ, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Μπορείς να δείξεις 100 τάφους τετράχρονων, δεν θα αλλάξει κάτι.Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:06
Ετών 4. Είναι που δεν δολοφονούσαν παιδάκια. Και μετά κλαίγονται που τους γάμησαν οι λοκατζήδες. Αλλά δυστυχώς τότε το '49 έγινε μισή δουλειά.
Τα νεκρά παιδιά που μπορεί να προέκυψαν κατά την περίοδο των εχθροπραξιών είτε αφορούν αρρώστιες είτε εμπλοκή σε διασταυρούμενα πυρά.
Πυρά που δεν θα χρειαζόταν να πέσουν αν οι ταγματαλητες παραδινόταν και δεν κρυβόταν πίσω από άμαχο πληθυσμο.
Εσύ δεν ήσουν που ψήφισες Πελετιδη(ή κάνω λάθος);
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Πάντως πρέπει να παραδεχτείς πως η αριστερά αν και έχασε τον εμφύλιο πόλεμο τελικά επικράτησε στην Ελλάδα.Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:12 Η εγκληματική φύση των κομμουνιστών τους κάνει να υπερηφανεύονται για εγκληματίες όπως παιδεραστές, βιαστές και δολοφόνους μικρών παιδιών, όμως η Ελλάδα δεν είναι ούτε Σοβιετία ούτε Βερολίνο. Εδώ τα κομμούνια που βιάζουν και δολοφονούν παιδάκια καταλήγουν να γίνουν λίπασμα στο Γράμμο.
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Είναι επειδή τότε το '49 έγινε μισή δουλειά.Apergos8 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:16 Πάντως πρέπει να παραδεχτείς πως η αριστερά αν και έχασε τον εμφύλιο πόλεμο τελικά επικράτησε στην Ελλάδα.
Ποιά θα ήταν η ολόκληρη δουλειά;
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές